citeri i rcon poverioci

Started by Shaggy, October 15, 2012, 04:16:36 PM

Previous topic - Next topic

Shaggy

Posto forum i jeste za ovakve stvari a jedino se ovde nisam javio....da probamo i to.

Evo danas po ko zna koji put  neka labuda haxa na serveru i boli ga briga jer nema nikog da ga kicka. Koliko sam ja primetio samo par ljudi koji nisu bitange a imaju rcon su aktivni...znaci  micko,ludak, kunta i recimo inox povremeno a od bitangi slabo da ko posecuje sd uopste...slani povremeno i to je to . Ali oni sami nemogu uvek biti tu i nemogu sami odrzavati server. Toliko je tih nekih starih igraca koji godinama igraju na serverima i koji su dolazili i na bitange party ili lanove. Zasto se rcon ne dodeli jos nekim aktivnim igracima koji su po vama kompetentni za to....tipa Stek, Jack, lider itd.

druga stvar...kriterijum za kickanje i sve sto ide uz to....znaci procedura snimanja demo-a ..izbacivanja na forum itd... to se bas previse komplikuje a nista se ne resava.

Danas dodjem na srv i evo gledam na kc kako covek wall aima po zidicu. cucne...pomeri se u stranu ne skidajuci nisan sa igraca samo se podigne i opali...i tako jos dvojicu . To je jedna ( izmedju ostalih ) situvacija koja je cista kao suza i meni treba 10 minuta da ubedim nekog sub admina da ta osoba stvarno haxa, znaci mucim i sebe i njega.

Umesto toga meni se trazi da doticnog citera snimam, pa uplodujem to na net pa prosledim na forum. I cak i da uradim to...evo sad npr tamo neki  player123 je haxao ja ga snimio, uplodovao i izbacio na forum....server je crack . Taj ce da promeni nick a ja koji sam mozda bio u prolazu i imao 2-3 h sata vremena da igram...potrosio sam te sate bzv. Vecini se nemoze ni ip banat...ako su iz vecih sredina onda cemo pokupiti jos neke postene igrace sa njima.

Prekuce igram na serveru i neki lik me nanisani kroz dim...i rokne i ajde kontam mozda je bug..mozda me video. To se ponovi i sledecu rundu a onda me opet narednu wall aima i ubije i ja kazem micku da taj lik haxa. On ne reaguje, taj sto je haxao nastavi sa "poslom" i nakon 5-6 dodatnih rundi pocnu svi pisati da se taj kicka jer je stvarno ocigledan i lik onda to i potvrdi promeni nick...kako ga ne bi kickali... ( mislim lol ) i micko ga kicka tek onda.

btw nemam nista licno protiv ljudi koji su trenutno sub admini itd...znam da svi imaju zivot i nemoze niko ganjat celi dan klince po serveru...zato dajte jos nekome rcon...da bi se  i oni rasteretili a i da mi mozemo igrati na miru :)

Da ne duzim dalje..

1. da se kriterijum za kickanje... spusti.
2 da se rcon dodelim jos nekim aktivnim igracima kako bi  na serveru vecinom dana uvek bio prisutan neko od admina ili sub-admina

Unapred se izvinjavam onima koji su se smorili mojim postom :D , a kontam da je vecina. Nisam to mogao napisati u par reci.

kopy

Slazem se sa ovim u potpunosti
a sto se tice tog sto kazes da se nekome nezna IP ja mislim da se zna ima u conzolu svako ko udje na server sve se to moze naci da se hoce ali,ali baba i nasih 5 potplacenih admina...

filadendron

Ja sam danas ceo dan online, mogao si me cimnuti na xf kao sto to rade i drugi igraci i stvar bi bila resena.  8)

A sto se tice kick-a bez provere, to nikako ne pije vodu jer bi na taj nacin cim neko vikne wh a mi kikali mogli servere isprazniti za jedno poslepodne...

Nije potrebno snimati demo ako je tu neko od admina ili subadmina, cimni na xf, udje se na server, igrac se momentalno proveri uzme se IP, kika se idiot sa wh i stvar resena...   :thankyou

Shaggy

Quote from: filadendron on October 15, 2012, 04:32:35 PM
Ja sam danas ceo dan online, mogao si me cimnuti na xf kao sto to rade i drugi igraci i stvar bi bila resena.  8)

Nisam video, oprosti. Ali svejedno nije ovo prvi put. Cesto stvarno nema nikog.

Nije potrebno snimati demo ako je tu neko od admina ili subadmina, cimni na xf, udje se na server, igrac se momentalno proveri uzme se IP, kika se idiot sa wh i stvar resena...   :thankyou

Brate ajd mi ti reci da si ti danas bash razmisljao o tome kako ces celi dan biti uz kompjuter i i stalno odgovarati na pozive..ulaziti na srv i proveravati igrace. Pa to je zamorno i za ljude koji su vec na serveru a imaju rcon. Ljudi tu dolaze da igraju nebitno admini..sub admini ili neko treci....nemoze niko stalno to pratiti.

A sto se tice kick-a bez provere, to nikako ne pije vodu jer bi na taj nacin cim neko vikne wh a mi kikali mogli servere isprazniti za jedno poslepodne...

Ja nisam rekao da treba skociti kad bilo ko kaze  hop.
Nijednom nisam trazio kick a da nisam bio 100% siguran. Ne treba mi maki ili jape da izvedu neko cb njesra da provere neciji demo. To znam i sam. Ali tu ima toliko starih  da kazem  "namazanih" igraca  ( gavra, forsa, lighta, stek, krasic)   i sigurno nece plakati bzv i sad treba meni neko da vredja inteligenciju kod cistog slucaja haxanja i kaze nemas dokaze, to nije sigurno...itd itd

filadendron

pola igraca koje si naveo u ovom postu imaju rcon

Shaggy

micko

Slazem se  :handshake:,i jeste bilo je sve kako kazes drug moj...ja te podrzavam,i nadam se da ce admini BITANGE da povecaju br. subadmina na SD-y!!

vd|cube(im)

Quote from: Shaggy on October 15, 2012, 06:05:17 PM
Nemaju, niti jedan od njih.

Ti si trebao dobiti rcon, ali ga nisi dobio iz razloga sta igraš iz igraonice .......  :scenic

http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,6448.0.html ... tu je spisak subadmina, i uvijek je netko online, znaš dobro da kad god mene cimneš, da ti odradim kick, jer imam povjerenje u tebe da nećeš bezveze prozivati.

Subadmini imaju neka pravila kojih se trebaju pridrоavati, ne trebaju nam oni koji će ga imati samo kad njima zatreba i kad su oni na serveru.... :smoke:

Takvih problema koji su tebe izbacili iz takta i doveli na forum bilo je i do sad, a bit će i ubuduće ....to znaš kao i ja....... :stoner:

filadendron

Inox, loodak, kuntakinte, micko (gay) su subadmini i naravno da imaju rcon

To su 4 igraca za koja kazes da su povremeno aktivni a pored njih imas jos 3-4 admina koji su online skoro svaki dan...

Ako i nemas nekog na xf svi su prijavljeni na bitange community...

Sto se tebe licno tice kad god zatrazis dobices ga  :rofl  (kick)   :o

Shaggy

Quote from: filadendron on October 15, 2012, 06:51:52 PM

Fikuse obavezno naocare...zagazio si u godine :D. za te ljude znam da imaju rcon i to sam i napisao ali nemogu oni sami stici i nisu uvek tu.

Ivice...generalno se slazem sa svim sto si rekao. Uvek ce biti nekih carki i problema kad bi i desetorici naknadno dao rcon :)
Listu subadmina treba refreshovati, Viljuska, crazy mislim da nisu vise subadmini a od ostatka liste jedan deo je aktivan...a dosta ljudi ovde ne znam niti ih vidjam na sd-u i mainu, verovatno igraju na garazi, tdm i mix-u i ne znam da li su ikad upotrebili rcon za sd :D

Btw igram od kuce, ja i moj mladji brat naravno.

jbg oduzi se ovo, ako mislite da je pametno i ako zelite, dodelite rcon  jos dvojici ili trojici aktivnih ljudi. Tj Steka stavljam pod obavezno...pored njega jos jednog ili dva :)

filadendron

Sto se mene tice ako ima pouzdanih ljudi sa SD servera treba im dati rcon ali to ne znaci, kao sto kaze cube, da koriste rcon samo kad oni igraju i kad im se nadigne...

Ja kikam i proveravam igrace sa svih servera kad me cimnu na xf i to s vremena na vreme zna da bude veoma dosadno a otkad nema stekare i nenaplativo!

Sad cepamo samo Tota! A uskoro ce se i njegova guza umoriti, svinkteri opustiti i on ce onda na rehabilitaciju!  :rofl   :rofl

I stim u vezi DA, TREBA NAM MLADA KRV I DUPE JUNACKO!!!   :yahoo

ToTo

Aj nek se jave ovde igraci sa SD servera i predloze dva nova nova imena, koja ce dobiti rcon SAMO ZA SD SERVER.  Kad krene kukanje na forumu, od tebe shagy ocekujem da aktivno ucestvujes u raspravama.

vd|cube(im)

Quote from: Shaggy on October 15, 2012, 07:02:19 PM
Quote from: filadendron on October 15, 2012, 06:51:52 PM

Ivice...generalno se slazem sa svim sto si rekao. Uvek ce biti nekih carki i problema kad bi i desetorici naknadno dao rcon :)
Listu subadmina treba refreshovati, Viljuska, crazy mislim da nisu vise subadmini a od ostatka liste jedan deo je aktivan...a dosta ljudi ovde ne znam niti ih vidjam na sd-u i mainu, verovatno igraju na garazi, tdm i mix-u i ne znam da li su ikad upotrebili rcon za sd :D

Crazy je dobio rcon prije par dana..viljuska se vraća za mjesec dana na brodu je....

Ako igraš od kuće moоda si i ti kandidat uz uvjet da ti se brat ne domogne rcona  :stoner:

Lider

Slazem se da jos par starosjedioca sa Bitanga servera, koji manje-vise svakodnevno igraju na SD-u, trebaju dobiti rcon. Svaki dan se desava da dodje neki balavac sa chitom ili je jako bezobrazan (uglavnom materijal za kick) i nema ko da ga kicka.
Pored nekih starih igraca, predlazem da i STEK dobije rcon. Covjek igra na Bitangama od samog pocetka i nije balavac, ne sumnjam da ce biti dobar u tome.
Vidim Shaggy je i mene spomenuo, ali moj komp je star i spor, tako da bi to za mene vjerovatno bilo komplikovano za raditi.

Lo.Od4k

"hocu i ja da izjavim nesto za dnevnik".Kao prvo Lidera za preCednika,ako je zainteresovan i ako hoce dodjelit mu rcon nek uvodi reda,Steku takodje moze puno pomoci sa citerima na SD kojih ima puno,Shaggiju isto jeste da je panj al nema veze ;D i jos par ljudi koji igraju dugo i cesto na bitangama,ja kad dodjem s posla navece navratim na sd uradim koliko mogu i micko i kunta ali mi nismo stalno tu i ljudi koji igraju na SD-u mogu pomoci vise da se server ocisiti od haxora nego ostali subadmini koji ne igraju na SD-u,posto poznaju bolje stanje na serveru,i krasica treba uzeti u razmatranje i to je to vozdrica  :punk

tubifeks

Svako veče više sedim za hlsw-om nego što sam na garaоi ili bilo kojem drugom serveru. Jesam od skoro subadmin...proveravam meni poznata imena, ip adrese, beleоim sve i reagujem. Ukoliko me pozove neko od poznatijih igrača sa sd, reagovaću bez provere jer smatram da ako ja mogu lako da provalim hax, mnogo stariji igrači mogu još lakše. Dodajte me na xf i pomoći ću vam da mirnije igrate. Nadam se da ću Vam biti od koristi  :)

brankoXM

sto se tice garaze,pohvalio bih dvojicu koji imaju rcon,coco i livnicar,cesto su ljudi na serveru i rade svoj posao. i jedna kritika za neke,necu da pominjem koje,koji takodje imaju rcon,ali nece da spektaju i kikuju,nego kazu-kupite original.da,original je original,ali imanje rcona i odrzavanje reda na serveru je druga tema.uzdravlju se igrali  :mahanje

ToTo

Da bi neko imao rcon mora imati skilla bar malo, tako da Stek otpada  :rofl :rofl :rofl :rofl

Ako je aktivan, ok neka pazi na server.