bitange

Eunet ADSL

Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Subadmini  (Read 1713 times)
December 04, 2011, 06:22:12 PM
Share |
DexonDee
Global Moderator
General-pukovnik

Samo vas posmatram

View Profile
Subadmini

Postovani igraci sa bitange servera, u ovoj temi imacete podatke(xf) od igraca, koji su svojim ponasanjem zasluzili da od nas dobiju rcon passworde i regulisu igru i ponasanje na serverima. Imamo mnogo servera sto je super, ali ne mozemo sve odjednom pokriti sa prisustvom admina, pa zato dodajte ove ljude xf i cimajte ih ako se pojavi problem. Subadmini, molim vas da prihvatate sve friend invite narednih dana, kao i da kad god mozete uzmete ss sa razlogom za kikanje.

Subadmini mogu da kikaju igrace:
1.Koji psuju i na druge nacine vredjaju ostale igrace
2.Koji koriste aim
3.Koji koriste nedozvoljen nick name u igri(politika najstroze zabranjena)
4.Koji koriste wh, ali...mnogo puta se desi da vas neko ubije kroz dim i sl, to ne znaci automatski da ima wh, znamo vec o tome sve i ne treba se vise ponavljati. Samo ako je wh toliko ocigledan, i vise igraca se zali na jednog u toku igre, moze se kikati taj igrac, u suprotnom, uzmite demo ili nesto slicno pa cemo resavati kasnije. Licno ne volim da kikam nikoga za koga ne mogu da dokazem da je koristio nedozvoljena sredstva.
5.Koji koristi sve vrste scripti
6.Koji jumpa

Naravno, pre svakog kikanja treba doticnog igraca opomenuti, a ako se situacija ne promeni, uzeti SS i kick!!

I naravno sve bitange, koje mozete sami pronaci i dodati na xf. Ako sam nekoga zaboravio, bez ljutnje, dopisite se sami. Ovo nije konacna lista, i vremenom ce se siriti, kada se za to ukaze potreba.

Subadmini imaju od svih servera rcon

Subadmini na bitange serverima su:

1.  *budaletine* VaiiiVaiii ( tymeless1der )     kgigor                    

2.|EMC|Srba                                    nenadl                                

3.|EMC|dokini                                 dokini2

4.|EMC|Tot                                    ichtot                              

5.|EMC|mrvica                             2shooorty                            

6.||NooOooZ||  Lo.Od4k                darkokuzma                          

7.||NooOooZ||Micko                      celjustivi                          

8.  |EMC| bucky                            balint3458

9.grupa VOŽD-Ludi livnicar             gagikikinda                          

10.|MR| gurugeorge                       gurugeorge            

11.Lang                                          lang1914

12.† Vk_Coco †                               vkcoco

13.grupa VOŽD-spy18                    spy18pavlov

14.Subzero                                     subzerou

15.*budaletine*filadendron*             djokical

16.  ||NooOooZ|| kuntaninte             dsarac83

17. mv Grave                                   drgrave

Molio bi subadmine da mi posalju na XF (715065) njihov mail da bi mogao poslati rcon pass...
« Last Edit: April 27, 2012, 11:48:59 AM by vd|cube(im) »

December 04, 2011, 07:07:58 PM
Share |
ludi livnicar
SubAdmin
Major

View Profile Email
Re: Subadmini

Jel tolerisemo velike pingove i do koliko mozemo da pustamo ljude da igraju

December 04, 2011, 07:19:34 PM
Share |
ToTo
Bitange
Načelnik generalštaba

View Profile

Ping do 100 po meni ne smeta u igri.

Mislim da ne treba ovde sad direktno odredjivati limt i kikati sve preko toga. Postoje razni slucajevi, pa sami procenjujte kada treba da se kika, a kada ne. Ima onaj igrac iz Egipta i jedan iz Portugalije, imaju ping preko 200, ali.............ako jedan igrac na serveru ima velik ping to ne moze uticati na kvalitet igre, niti moze da vam pokvari uzitak. Budite nekada i ljudi, imajte malo razumevanja. Zamislite klinca, kom su roditelji dozvolili da igra dva sata dnevno, a bas tada mu ping ne valja jer provider mozda ima neke radove i sl, i onda jos mi dodjemo pa ga kikamo i zajebavamo.

Zadatak subadmina je da deluju preventivno, i da svojim ponasanjem pokazu ostalima kako se igra i ponasa, kako na serverima, tako i na forumu.

December 04, 2011, 07:32:51 PM
Share |
ludi livnicar
SubAdmin
Major

View Profile Email

Ping do 100 po meni ne smeta u igri.

Mislim da ne treba ovde sad direktno odredjivati limt i kikati sve preko toga. Postoje razni slucajevi, pa sami procenjujte kada treba da se kika, a kada ne. Ima onaj igrac iz Egipta i jedan iz Portugalije, imaju ping preko 200, ali.............ako jedan igrac na serveru ima velik ping to ne moze uticati na kvalitet igre, niti moze da vam pokvari uzitak. Budite nekada i ljudi, imajte malo razumevanja. Zamislite klinca, kom su roditelji dozvolili da igra dva sata dnevno, a bas tada mu ping ne valja jer provider mozda ima neke radove i sl, i onda jos mi dodjemo pa ga kikamo i zajebavamo.

Zadatak subadmina je da deluju preventivno, i da svojim ponasanjem pokazu ostalima kako se igra i ponasa, kako na serverima, tako i na forumu.
+1 Ima onaj lik kuyi ili kako vec. Decko igra iz turske ili tako nesto. ali nisam primetio da laga i fer je igrac tako da je ok da igra pa iako ima veci ping

December 04, 2011, 07:38:10 PM
Share |
mrvica_******|2shooorty|
SubAdmin
General-lajtnant

View Profile Email

sto se ping-a tice,...sve zavisi,...recimo ako je malo ljudi na serveru a ping moze da skace i do 250 a da ne koci,...ali cim je pun server kad skoci preko 100-120 pocne da koci,........ Stoner.....opet opomenes,....slikas i ako ne da slusa,.....dovidjenja,....

ima igraca koji kad dobiju opomenu sami izadju dodju malko kasnije  i sve je ok,...ali nisu svi kulturica,.... Nervous

diablo mRvica_ ******  Whip  Whistling
December 04, 2011, 09:38:19 PM
Share |
ToTo
Bitange
Načelnik generalštaba

View Profile

sto se ping-a tice,...sve zavisi,...recimo ako je malo ljudi na serveru a ping moze da skace i do 250 a da ne koci,...ali cim je pun server kad skoci preko 100-120 pocne da koci,........ Stoner.....opet opomenes,....slikas i ako ne da slusa,.....dovidjenja,....

ima igraca koji kad dobiju opomenu sami izadju dodju malko kasnije  i sve je ok,...ali nisu svi kulturica,.... Nervous
Upravo tako...sam procenis da li neciji ping smeta ostalima ili ne i u skladu sa tim reagujes.

December 05, 2011, 08:45:04 AM
Share |
COperinjO
Reprezentativac
Poručnik
*

...

View Profile

srecno subadmini, imacete mnogo posla... zao mi je sto ja nemam slobodnog vremena da se ja prihvatim posla, ocistio bih ja to za nedelju dana sve  diablo ... mada da se ja pitam, dao bih makiju mesecnu platu i smenu od 8h na serverima... ala bi tu letele glave  Worth

December 05, 2011, 07:29:51 PM
Share |
ToTo
Bitange
Načelnik generalštaba

View Profile

srecno subadmini, imacete mnogo posla... zao mi je sto ja nemam slobodnog vremena da se ja prihvatim posla, ocistio bih ja to za nedelju dana sve  diablo ... mada da se ja pitam, dao bih makiju mesecnu platu i smenu od 8h na serverima... ala bi tu letele glave  Worth

Postoji i bolje resenje. Ukinuti rcon svima i dati ga samo Stekari(poznati vukovarski gej), za tri dana serveri bi bili prazni  rofl

December 06, 2011, 09:40:47 AM
Share |
Srba
SubAdmin
General armije

View Profile

LOOOOOOOOOOOOL
ROFL
LMAO

Let’s be realistic, demand the impossible!
January 04, 2012, 12:44:59 PM
Share |
Tot
SubAdmin
Kapetan

View Profile Email

clapping 

January 09, 2012, 06:53:40 AM
Share |
||NooOooZ||kuntakinte
SubAdmin
Vojnik

View Profile Email

Nije mi jasno prije 3 do 4 mjeseca iz nepoznatog razloga mi je neko dao server admin na TS,pa mi je nakon tjedan dana neko skinuo server admin,pa je opet proslo tjedan dana pa mi je vraceno i isto tako oduzeto.
Tako ste mi dali sve rcone od servera koje nisam trazio pa ste mi oduzeli,pa neka mi neko objasni cemu to kad moram reci zajebavanje?
I da jos nesto koliko sam samo memorije napunio na svom kompu zbog koje kakih IDIOTA RETARDIRANIH koji psuju haxaju i sl.
Ja nisam neki balavac i predmet necije zajebancije.... Thumbdown  Thumbdown  Thumbdown

January 09, 2012, 10:22:41 AM
Share |
vd|cube(im)
Administrator
General armije

Mijenjam cimera koji Hrče za cimericu koja Puši !!

View Profile

Nije mi jasno prije 3 do 4 mjeseca iz nepoznatog razloga mi je neko dao server admin na TS,pa mi je nakon tjedan dana neko skinuo server admin,pa je opet proslo tjedan dana pa mi je vraceno i isto tako oduzeto.
Tako ste mi dali sve rcone od servera koje nisam trazio pa ste mi oduzeli,pa neka mi neko objasni cemu to kad moram reci zajebavanje?
I da jos nesto koliko sam samo memorije napunio na svom kompu zbog koje kakih IDIOTA RETARDIRANIH koji psuju haxaju i sl.
Ja nisam neki balavac i predmet necije zajebancije.... Thumbdown  Thumbdown  Thumbdown

"S" na ts-u je skidao String zato šta su se u to vrijeme server admini povećali za duplo, a rcon je promijenjen kad je netko provalio rcon i kikao bezveze sa HQ servera. Dexon je napisao tu da se jave oni koji nisu dobili rcon, ti se izgleda nisi javija  Smoke

January 22, 2012, 12:42:28 PM
Share |
PACIJENT
User
*

View Profile

1.Poslo sam vecini ovih request na xfireu jos me nijedan nije prihvatio.......    ne razumem
2.mislim da nemate lak i poso i postujem to i sve,ali brate ako je admin tu i ako se neko zali na nekoga pogotovo vise igraca moze se bar potrudit i provjerit toga......nekazem da treba odma kick i skakat na svaku ali nastavit hladno igrat bez ikakvog odg dok ovaj mlati ko da je rambo nije bas u redu ni s vase strane! Thumbdown Thumbdown Thumbdown Thumbdown

January 22, 2012, 01:30:49 PM
Share |
filadendron
SubAdmin
Major

View Profile

1.Poslo sam vecini ovih request na xfireu jos me nijedan nije prihvatio.......    ne razumem
2.mislim da nemate lak i poso i postujem to i sve,ali brate ako je admin tu i ako se neko zali na nekoga pogotovo vise igraca moze se bar potrudit i provjerit toga......nekazem da treba odma kick i skakat na svaku ali nastavit hladno igrat bez ikakvog odg dok ovaj mlati ko da je rambo nije bas u redu ni s vase strane! Thumbdown Thumbdown Thumbdown Thumbdown
meni nisi poslao nista

Covek u zivotu dva puta gorko zaplace... Prvi put kad ne moze drugi put, a drugi put kada ne moze ni prvi put...... (da meće)
January 22, 2012, 01:55:31 PM
Share |
PACIJENT
User
*

View Profile

reko sam vecini evo i ti si sad medju njima....  Handshake

Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: