multihack

Started by ludonja, June 11, 2012, 02:37:52 AM

Previous topic - Next topic

ludonja

http://www.xfire.com/profile/22091989/screenshots/?view#123909013
Necu jos spominjat doticnog lowa koliko je mene vrijeda jer jer low misli da haxam.. Grave ga je poslje cimanja kika ima i ip- bilo bi pozeljno npr. dat ip coci on je cesce u zadnje vrijeme oneline da obrati paznju... hvala

MakiMDSS.rs

postoji vec tema za to ... molim te procitaj gore navedene teme pa postavi tamo ... molim vas ne otvarjte nove teme za svaku novu sliku ili video aman ...

' k e r r

Ovaj isti ko drug password  :rofl (zeza)

ludonja

sorry negledam ja bas forum nego sam postavio reda radi jer svako malo na garagu ude neko s multihackom a sve manje je admina koji rijese problem poput coce , gravea itd

MakiMDSS.rs

dokini

Deco poceli ste da davite sa tim hocete da vam subadmini uvedu smene hocete da igrate a mrzi vas da pogledate na XF ko je od subadmina dostupan .Uvek je neko od Subadmina na xf jebem ga moramo da vam se javljamo tu smo ako mi mozemo da neigramo nego da vama omogucimo da nesmetano igrate nemoj da vas mrzi za par sekundi spusti igru i pozovi.A mogu da se kladim da neznate nijednog drugog subadmina osim ovih koji se njcesce javljaju na forum .Eto vam primer koliko ste lenji nepostoji nijedan razlog da se zalite na nas  :)

dokini

c0C0

Ja cu samo da nadodam ovo : http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,7527.0.html od sada se vamo prijavljuju , cheateri

|drug|password

ToTo

Quote from: M.MaKi.C on June 11, 2012, 11:33:47 AM
pocni da gledas
+ 1

Zamisli ja sad tebi napisem, eto mi bas ne gledamo nesto teme po forumu gde se ti zalis na nesto, jbg mrzi nas  :-\

cheda

kako vam ne dosadi svak dan nekog optuzivati,kao da je cod nekima sve u zivotu  :worth,kerrusa ajmo na pivu  :ziveli

' k e r r

Chedo na pivu i gole crnkinje uvek  ;D  :ziveli

sd-Ganz

Ne razumem sta vam smetaju cheateri koji imaju DETECTED MULTIHACK? njih pb kikuje za neki min i kraj. Mislim nije potrebno otvarati ceo topic zbog Detected multihacka..... :ne_razumem

ludonja

A da ti taj redikul kojeg kika pb s multihackom ulazi jos uru vrimena bili tebi smetalo mozda?