Lista srama

Started by ToTo, August 20, 2011, 04:50:01 AM

Previous topic - Next topic

coper

pozdravljam ekipu koja je odradila ovu listu i drago mi je sto nisam pogresio u vezi nekih ljudi... takodje mi je drago sto na njoj pre svega nema mojih kingsa i budaletina... svim igracima iskreno preporucujem ove makijeve sajtove za skidanje cfg-ova ili ga jednostavno smarajte na xf dovoljno dugo da vam napravi jedan ( ja sam "progledao" na cod-u od kako mi je maki napravio cfg )... kenny iskuliraj se i ne seri mnogo, veze ti nemas sta pricas, previse se lozis  :suicide   ps. mrzi me da citam listu celu pa ako nije problem da mi neko odgovori da li su na listi "igraci" : ljusa, shik, razbijac, dacha i ko jos sve iz "mocnog" - WC=a?  pozdrav i vidimo se u subotu :punk

ludi livnicar

Dacha je na listi, [WC]=Penja,

Stekara_1

eh moji nolajferi .... (hoće li ma sada karma otići u minus, dajte jedan minus nemo ste sise, vidi koliko je caki nakupio minusa, a josh i scriptu ima, dajte i meni te skripte pa da idem u minus u nedogled)

MakiMDSS.rs

zbog copera cu da pruzim svima priliku makar crko pregledajuci ili praveci nove cfgove ... eto xfire - makidancer i sredjeno sve ... samo nemojte da se zezate stavicu na txt iniciale moje i licencu sa starne i svako preradjivanje cfg ce to obrisati ... i znacu u log bazi da li ste promenili ...

eto sad vam je prilika da sredite svoje cfg samo za copera velika letnja akcja :P

Stekara_1

Stekarina lista srama, ja lično izvadio i logova servera !!! nemoguće !!!

[From #38 (VALID) ^^3//^^4bitange^^3//^^4MBrain] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][17 key binding match found]

i onda kaоu maki nema ništa, nolifer jedan ccccc !! :)

$tring

Quote from: Stekara_1 on August 22, 2011, 12:03:06 PM

[From #38 (VALID) ^^3//^^4bitange^^3//^^4MBrain] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][17 key binding match found]

Znao sam da nesto ima!  :rofl

MakiMDSS.rs

i jaoooo  :suicide aaa ne ko je to izbacio jao aaaaaaaaaaaaaaaaa  :yikes: sad ce svi da me  :icon_bad: aaaaaaaaaa

ko mi pridje blizu mislim da ce biti obrnuto  :icon_bad:  8) salim se dobra fora jos da su moja slova tj tacne boje i ime :D

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Stekara_1 on August 22, 2011, 12:03:06 PM

Hahaha :rofl  +1
Znao sam da nesto ima taj Maki :D

tutinjooo

Quote from: DexonDee on August 20, 2011, 02:15:20 PM
Ajde sada lepo da kazemo svi MA NISAM TO JA ahhahahaha :tease

ja kad cujem ovog dexona meni se odma nezivi :) hahahahahahahhahahahahahha
cudi me kako tebe nisu uhvatili...
Sretno onima koji su uhvaceni sad predjite na hax :) mozda to nebudu nasli :)
dexon low

Filozof

Sta ste spopali ceo WC klan ...nisu svi citeri...jbg imaju neke ...steta sto stara ekipa WC nije u toku.da se rese ove dece.... inace super su likovi....a i igraci....   :yes

Ljusha

Quote from: COperinjO on August 22, 2011, 06:59:39 AM
pozdravljam ekipu koja je odradila ovu listu i drago mi je sto nisam pogresio u vezi nekih ljudi... takodje mi je drago sto na njoj pre svega nema mojih kingsa i budaletina... svim igracima iskreno preporucujem ove makijeve sajtove za skidanje cfg-ova ili ga jednostavno smarajte na xf dovoljno dugo da vam napravi jedan ( ja sam "progledao" na cod-u od kako mi je maki napravio cfg )... kenny iskuliraj se i ne seri mnogo, veze ti nemas sta pricas, previse se lozis  :suicide   ps. mrzi me da citam listu celu pa ako nije problem da mi neko odgovori da li su na listi "igraci" : ljusa, shik, razbijac, dacha i ko jos sve iz "mocnog" - WC=a?  pozdrav i vidimo se u subotu :punk

Da priupitam ja tebe nesto ?? Zasto ti mislis da ja haxam ?! nebuloze .. Ako dodjem na lan a verovatno hocu videces ko haxa ko ne nemoj tako da pricas za mene bez veze i bez dokaza . Necu bezveze da se svadjam ali nije u redu da mene uplices u ovo ... ma radi kako hoces. I da naravno da ti ja odgovorim ... NISAM NA LISTI NITI CU IKADA BITI !

Pozdrav !

Stekara_1

Quote from: Ljusha on August 23, 2011, 05:15:48 AM
pozdravljam ekipu koja je odradila ovu listu i drago mi je sto nisam pogresio u vezi nekih ljudi... takodje mi je drago sto na njoj pre svega nema mojih kingsa i budaletina... svim igracima iskreno preporucujem ove makijeve sajtove za skidanje cfg-ova ili ga jednostavno smarajte na xf dovoljno dugo da vam napravi jedan ( ja sam "progledao" na cod-u od kako mi je maki napravio cfg )... kenny iskuliraj se i ne seri mnogo, veze ti nemas sta pricas, previse se lozis  :suicide   ps. mrzi me da citam listu celu pa ako nije problem da mi neko odgovori da li su na listi "igraci" : ljusa, shik, razbijac, dacha i ko jos sve iz "mocnog" - WC=a?  pozdrav i vidimo se u subotu :punk

Da priupitam ja tebe nesto ?? Zasto ti mislis da ja haxam ?! nebuloze .. Ako dodjem na lan a verovatno hocu videces ko haxa ko ne nemoj tako da pricas za mene bez veze i bez dokaza . Necu bezveze da se svadjam ali nije u redu da mene uplices u ovo ... ma radi kako hoces. I da naravno da ti ja odgovorim ... NISAM NA LISTI NITI CU IKADA BITI !

Pozdrav !

Evo ga još jedan što se pravda, cccccc, garant je na listi, to je onaj "mufzorova mala" sigurno !!!!

Filozof

Quote from: Stekara_1 on August 23, 2011, 09:33:35 AM

Evo ga još jedan što se pravda, cccccc, garant je na listi, to je onaj "mufzorova mala" sigurno !!!!

hahahahahahahah kad on nebi odvalio :D :D :D :D

Ljusha

Pozdrav !

Ja ne moram da se pravdam... NIsam ni proveravao listu jer znam da nisam na njoj onaj ko je proveravao zna da nisam. A taj ili ta mufzorova mala hmmm  :omg:

sh!k!` 8D - rmzjEE -

Coper .. mozda me i nadjes na listi ;)

Stekara_1

Quote from: Ljusha on August 23, 2011, 01:25:01 PM

Pozdrav !

Ja ne moram da se pravdam... NIsam ni proveravao listu jer znam da nisam na njoj onaj ko je proveravao zna da nisam. A taj ili ta mufzorova mala hmmm  :omg:

opet se pravda, ccccc :) rekoh ja :)

Ljusha

Quote from: Stekara_1 on August 23, 2011, 02:19:51 PM
Quote from: Ljusha on August 23, 2011, 01:25:01 PM
GADUROOO ! :D Ajde ajde znas ti mene

Pozdrav !

Ja ne moram da se pravdam... NIsam ni proveravao listu jer znam da nisam na njoj onaj ko je proveravao zna da nisam. A taj ili ta mufzorova mala hmmm  :omg:

opet se pravda, ccccc :) rekoh ja :)

GADURO !! :D Ajde ajde znas ti mene :D

olo-sh

Quote from: ToTo on August 20, 2011, 02:57:30 PM
Quote from: rtnkenny on August 20, 2011, 02:50:50 PM
nemoguce da u logu nema ni 1 bitanga. u to sam ubedjen
Ne znam ko si, ni odakle si, ali....pozivam te da dodjes u NS 27. na lan i budes moj gost. Pusticu te da sa mog racunara pregledas logove, i da sve sto mislis da treba objavis ovde. Jel posteno?
nemoj da spominjes bitange jer ces dobiti ban
TOTA ZA MINISTRA SKRIPTI I LOGOVA
PARDON NISAM PROCITAO DO KRAJA A I NEMAM ZIVACA 
NECETE VALJDA DEDU IZBACITI
ma nije to on igrao to je baba skriptashila

DexonDee

Quote from: tutinjooo on August 23, 2011, 02:35:48 AM

dexon low

Molim nekoga da BANUJE ovog tutija

sn4k3

Nevjerujem cim se smarate budalestina nemoze niko nikom zabranit da pali nesto s svog kompa, iz svoje sobe moje misljenje. pussaa velka

ToTo

Quote from: sn4k3 on August 23, 2011, 05:00:54 PM
Nevjerujem cim se smarate budalestina nemoze niko nikom zabranit da pali nesto s svog kompa, iz svoje sobe moje misljenje. pussaa velka
Potpuno se slazem sa tobom, samo, da li bi bio ljubazan da ostavis svoj IP ovde, treba mi nesto  :||

djed

Quote from: ToTo on August 23, 2011, 06:57:07 PM
Quote from: sn4k3 on August 23, 2011, 05:00:54 PM
Potpuno se slazem sa tobom, samo, da li bi bio ljubazan da ostavis svoj IP ovde, treba mi nesto  :||

hahahaha..da da reci mu toto..makar nece na bitange serverima palit iz svoje sobe...:D

Quote from: DexonDee on August 23, 2011, 03:47:02 PM

dexon low

dexone njega trebas kickat iz grupe vozd...pola sa ove liste su iz prijedora ili okoline...ona poznatija imena su tu...bar sto ih ja znam...:D

Jacⱪ Sparroⱳ™

Djede, ne zaboravi i ti si u Grupi Voоd, a sto se tice tutija i fear-a (citaj: seljaci iz prijedora :tongue2) njih cu ja sam malo  :whip3:

F.E.A.R.!.

Jack i Djede sta vi imate protiv Prijedora i njihovi igraca skripa nije Hax ili tako nesto... marcelo i brayan znaju igrati i bez toga to im nije puno od koristi.....

domohomo

Quote from: F.E.A.R.!. on August 23, 2011, 09:25:34 PM
Jack i Djede sta vi imate protiv Prijedora i njihovi igraca skripa nije Hax ili tako nesto... marcelo i brayan znaju igrati i bez toga to im nije puno od koristi.....
Pa kad nije šta imaju onda.....

F.E.A.R.!.

Pa da seljaci iz Prijedora ubise duhaa pa proradili komplexi jbg :PPPPP pa sta ces ti Jack samo ti mozes dobiti :icon_bad: u guzuuu :)))

djed

izvini F.E.A.R. naravno da im pomaze nzm sta su imali al kakva god je skripta njima to pomaze..mozda momci imaju komplekse..krivo im da budu zadnji..ima dosta igraca iz prijedora pa mozda se oce oni pokazu kao najbolji...bas zbog toga..
a ja nzm kako oni igraju bez toga..jer znas kako kazu..JEDNOM CITER(ili skriptas)UVIJEK CITER(ili skriptas)...:D

Darkman Ki-Ninja

Jeste,na listi sam  :bye2
Jebem li ga, imam objašnjenje za to :)
Pre oko pola godine skinuo sam sa proconfigs.com jedan "FPS Config",config je stvarno okej, povećava FPS (što mi je odgovaralo), ali na slovu J se skripta za m1 garand aktivirala. Znao sam za to i često sam pre "auto assign-a" kucao "/unbindall",ali svakim sledećim ulazkom na server bi mi se svi bindovi nanovo vraćali  :wink: tako da nekad omašim slovo,pa stisnem J,još ako koristim trench,kar,lee,scope.. ne primetim odmah  :shok i eto.. ali svaki put kada bih primetio da mi je skripta uključena kucao bih "/unbindall" i vratio na fabrička podešavanja tastature  :)  
Stvarno se izvinjavam svim igračima na Bitange serverima, i priznajem da zasluоujem neprestane kikove, pa čak i ban, jer nisam odmah obrisao cfg. Sada je taj cfg obrisan i igram na default-u, iako mi je fps mali,bem li ga.. Maki,javljam ti se :)

Sa poštovanjem, srdačni pozdrav,
                                                                                                                                                                      Kikindski Nindоa  8)

tutinjooo

Quote from: DexonDee on August 23, 2011, 03:47:02 PM

dexon low

mene neko banuje ja prvim busom dolazim u topolu ( selajk iz topole ) i noge ti lomim obe one :)
sta ako smo iz pd neznaci da svi haxaju, eto npr ja haxam a FEAR je low :)
bas mi je drago sto ste pixija uhvatili :D

F.E.A.R.!.

Jbg imaju preko 2000+ h fala bogu da ce igrati dobro...ti ako znas igrati tebi skirpta ne pomaze toliko koliko bi nekome losem igracu pomagala a i ovo je sada malo preuvelicavanje stvari : :yes sa skriptom ne mozes gledati kroz zid ili kao aimbot....msm kada bi nasli nekome nesto vece ovoliko nebi pretjerivali al' aj.....

ToTo

Quote from: Darkman Ki-Ninja on August 23, 2011, 10:50:33 PM
Jeste,na listi sam  :bye2
Jebem li ga, imam objašnjenje za to :)
Pre oko pola godine skinuo sam sa proconfigs.com jedan "FPS Config",config je stvarno okej, povećava FPS (što mi je odgovaralo), ali na slovu J se skripta za m1 garand aktivirala. Znao sam za to i često sam pre "auto assign-a" kucao "/unbindall",ali svakim sledećim ulazkom na server bi mi se svi bindovi nanovo vraćali  :wink: tako da nekad omašim slovo,pa stisnem J,još ako koristim trench,kar,lee,scope.. ne primetim odmah  :shok i eto.. ali svaki put kada bih primetio da mi je skripta uključena kucao bih "/unbindall" i vratio na fabrička podešavanja tastature  :)  
Stvarno se izvinjavam svim igračima na Bitange serverima, i priznajem da zasluоujem neprestane kikove, pa čak i ban, jer nisam odmah obrisao cfg. Sada je taj cfg obrisan i igram na default-u, iako mi je fps mali,bem li ga.. Maki,javljam ti se :)

Sa poštovanjem, srdačni pozdrav,
                                                                                                                                                                      Kikindski Nindоa  8)
OK Dark, ali molim te to isto napisi i u ovoj temi, jer je ovde nemoguce sve pratiti, i nece te niko kikati vise, ali bez zajebancije vise.  :stoner: 
http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,5794.0.html

sn4k3

Zasto Ip jel to mozd imam ja na listi?

ToTo

Quote from: sn4k3 on August 24, 2011, 12:08:52 AM
Zasto Ip jel to mozd imam ja na listi?
Pa nema na listi, ali si izvalio toliku gomilu gluposti da je to neverovatno.    :facepalm: 
Nek pali ko sta hoce na svom compu, i u svojoj kuci, ali ne moze paliti ko sta hoce na nasem serveru  :omg: . To je kao da te ja pustim u kucu, ko najboljeg prijatelja, a ti mi ukrades nesto i napravis me budalom. 

Rawentk

Quote from: ToTo on August 20, 2011, 08:48:50 PM
Posto je usledila provera za ovog igraca, i nakon sto je zasedao generalstab i doneo odluku da se doticni igrac izbaci momentalno iz klana, objavljujemo ime jos jednog igraca, koji je koristio scripte:
[From #23 (VALID) ^1// bitange //^9Deda] [KEY_MOUSE1 = +attack; +lookdown; wait 0.8; -lookdown; -attack][1 key binding match found]

Bitange su posten klan, a reputaciju su sticali godinama, i necemo dozvoliti da bilo ko svojom zajebancijom rusi ono sto se godinama stvaralo na CoD2 sceni. Pravila su ista za sve, i to sto je deda bio u nasem klanu, ne znaci da je povlascen.
Jedini razlog zasto nije na zajednickoj listi sa ostalima je taj, sto se cekao String, da donese konacnu odluku o daljem statusu igraca.
Deda  :bye2

Hmmm...da li neko od ostalih klan lidera ima nameru da reaguje, ili vas je bas briga sto u klanu imate citere?
Samo jedna stvar,ne koristim nista i nisam ni primjetio da to imam,kupio sam novi komp i nakon instalacije cod2 skido sam cfgove ,moguce da sam igro s takvim cfgom,ali nisam primjetio razliku u pucanju a i svi koji igraju na garrage znaju da mi masinke normalno pucaju,garand rjetko koristim a i sporo pucam sa njim,vecinom igram s puskama,ali svaka cast za kick iz klana nakon tolko vremena provedenog u klanu prije nego je neko iz bitangi provjerio samnom,btw izlike nismo te mogli kontaktirat ne pale,bio sam na moru,ocekivao sam vise od Stringa.Ispricavam se za jednu gresku,trebo sam bolje provjerit cfg prije koristenja al jbg sjebo sam.

sn4k3

Nisam ja rekao da ne postujem to sto radite, i ne opravdavam te vstr. reko sam svoje misljenje kao sto stoji u postu. Al sever je crack lik samo promjeni nick i fura ponovo. Pa jel tako.

Ljusha

Quote from: sn4k3 on August 24, 2011, 01:59:27 AM
Nisam ja rekao da ne postujem to sto radite, i ne opravdavam te vstr. reko sam svoje misljenje kao sto stoji u postu. Al sever je crack lik samo promjeni nick i fura ponovo. Pa jel tako.

Ovo je tacno sto je snejk rekao niko to ne opravdava sem onih koji ih koriste ali sta ti njima mozes.. restart ruter, nov nick i idemo opet ispocetka .

abruzzi maestro.

Quote from: ToTo on August 20, 2011, 03:24:07 PM
Quote from: rtnkenny on August 20, 2011, 03:11:36 PM
bas sam planirao da zapucam za ns vas da gledam

Dobrodosao si, i svi ostali. Ljudi, ja se na nikoga ne ljutim, pobogu, pa ovo je samo igrica koju svi volimo, samo....prosto ne razumem, cemu ovo, pogotovo kod dobrih igraca? Sta, bices prvi na statistikama, u timu, ne razumem? Idite napolje, igrajte fudbal i jurite devojcice, zivot vam prolazi pored vas, a CoD je uvek tu, ceka, nece nigde pobeci, a kad udjes na server da igras, uzivaj, bez pomagala, tu si da se igras, zezas sa drugarima iz celog sveta, a ne da se dokazujes. Poenta je da treba biti pobednik u stvarnom zivotu, a ne virtuelnom.

:super

MASTERBLASTER

E pa ovako!!!!!!!!!! promeniti nik to govori samo kakav je covek koji ga nosi tj kakav stoji iza tog nika.Pravi igrac ima jedan nik i gradi ga vremenom satima igre i druzenja.Takav nik se nemenja lako.Svako u bilo kojoj igri gradi svoju reputaciju dali u gildu ili u klanu zavisno od igre u kojoj se nalazi.Mi (noliferi)sto bi stekara rekao imamo jedan nik i iza njega se zna ko stoji i igra.Toliko se poznajemo da vec znamo o svakom ko sta ima kuci ili u privatnom zivotu.Kad covek koji je navatan na bilo koji nacin da vara svoje pa taman i online prijatelje on je nula i moze da menja nikove zauvek ali je i dalje nula!
TAko da jos dok Bitange primaju izvinjenje imate shanse da se izvinete svim ljudima sto ste ih varali na bilo koji nacin i ponovo probate da povratite bar donekle dokle ste stigli sa gradjenjem jednog online lika a i coveka koji stoji iza njega!

Lang

MakiMDSS.rs

dobro ja sam menjao nickove ali uvek su bili i ostali sa pocetnim slovom M ...

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: M.MaKi.C on August 24, 2011, 04:47:42 PM
dobro ja sam menjao nickove ali uvek su bili i ostali sa pocetnim slovom M ...

Kao npr. MHaxor?  :tongue2

MakiMDSS.rs

ma da ...  :ne_razumem kako bitange ne provaljuju da haxam ... a ti si me provalio  :nervous: , jack kad dodjes kod mene na nocenje (LAN) bice  :icon_bad:  :whip3: samo da znas

ToTo

Quote from: sn4k3 on August 24, 2011, 01:59:27 AM
Nije tako. Pracenje log fila ce se raditi konstantno, evo na primer SD server na dan 22.08.2011. , dakle posle objavljivanja scripti na forumu, kick do daljnjeg. 

08.22.2011 11:59:05] [From #13 (VALID) ^^55blaaa] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[08.22.2011 11:59:06] [From #11 (VALID) ^2TEAM^4FURIOUS ^7BelgEE] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]
[08.22.2011 12:19:05] [From #7 (VALID) Kaelyn Meyer] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]
[08.22.2011 13:09:05] [From #22 (VALID) ^^55Zeljko ^^33Setonjac] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
08.22.2011 14:29:05] [From #17 (VALID) toxa ^3b^4a] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]
[08.22.2011 14:29:05] [From #30 (VALID) ^^11K^^00@^^11SK^^00@^^11DER] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[08.22.2011 14:29:06] [From #29 (VALID) ^^11P@^^99nd^^11a] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[08.22.2011 16:01:05] [From #20 (VALID) High^2'^7LighT^2|^7TerroR] [KEY_F9 = cl_anglespeedkey 0][KEY_F10 = cl_anglespeedkey 600][2 key binding matches found]
08.22.2011 16:19:06] [From #30 (VALID) xxx] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]
[08.22.2011 17:39:05] [From #14 (VALID) vanja^1<3] [KEY_MOUSE1 = +attack; +lookdown; wait 0.8; -lookdown; -attack][1 key binding match found]
[08.22.2011 18:09:06] [From #27 (VALID) gota.] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;][1 key binding match found]
[08.22.2011 18:19:06] [From #27 (VALID) razy^3y] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;][1 key binding match found]
[08.22.2011 21:09:05] [From #18 (VALID) ^1M^7asters^1C^7lub^110^7zerO] [KEY_UPARROW = say_team ^1- ^9gayscript^1> ^7bind mouse1 +attack ^1-; bind mouse1 +attack][KEY_MOUSE1 = +attack][2 key binding matches found]
[08.23.2011 11:49:05] [From #13 (VALID)  ^0W^1o^0W^1^^0-^0^1B^0elg^1EE] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]
[08.23.2011 12:09:05] [From #17 (VALID) ^1^^0Pandora^7|^4Bexon^7.] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[08.23.2011 13:19:05] [From #20 (VALID) ^3^7Hadzy^2!!] [KEY_MOUSE1 = +attack][KEY_MWHEELUP = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][2 key binding matches found]
[08.23.2011 13:19:05] [From #31 (VALID) ^3KosToloMac] [KEY_MOUSE1 = +attack; +lookdown; wait 0.6; -lookdown; -attack][KEY_MWHEELUP = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][2 key binding matches found]
HL Teror, vanja i Master club zero - ne znam za sta su ove scripte, mozda su obicna glupost, pa se unapred izvinjavam, ako nisu pomagala za oruzje.

djed

ajde sada bitange da vas vidimo..oprastate drugim ljudima pustate ih da igraju na serverima posle izvinjenja...a sada bi volio samo da vidim hoce li ko od bitangi da oprosti dedi..jer ja sam par puta stupio s njim u kontak cisto bzvz trazeci da nekog kicka sa serv.il nesto..ne bitno..i bas i ja mislim da on ne bi haxo..sad je red na bitangama da dalje reaguju...:D :D :D :punk :punk :punk

fanTom!

Ovaj P@nda mi je bio sumljiv.... :wink: tako da super sto si ga uhvatio Toto.

stripy

ma slabo vi to uredujete, ostaje samo djedu i meni da prozivam i podjebavam kad vas nikad nema  :) a kao da ih je više otkako je lista izašla a ne manje, pun server :D

mala ispravka, ovaj c kao cement je obrisao i zidove umjesto da pobriše scripte :) pa malterira sada cijelo vrijeme :D

djed

bravo stripy..reci im..mi cemo samo prozivat dok se neko ne izvine....nista posebno..:D

DexonDee

I dalje na Mix serveru koisti skriptu

[08.26.2011 22:02:17] [From #5 (VALID) cheats are for LOSERS] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]

dokini

Trudicemo se da mu presedne koriscenje tog sranja  :stoner:

mrvica_******|2shooorty|

ali cekaj kako on kaze brze pucanje nije cit,...... :yikes: :yikes: :fighting: :|| :|| :|| :|| :hmm

cheats are for LOSERS

LOL.

da, ne mislim vise da je to cit. mislio sam da to automatsko puca rafale jednim pritiskom na misa. ali ne, jos je uvek 'manual' samo sto registrira ako brzo pritisces

ali bilo kako bilo pravila su pravila i eto moje izvinjenje

DexonDee

Quote from: cheats are for LOSERS on August 26, 2011, 11:59:05 PM
LOL.

da, ne mislim vise da je to cit. mislio sam da to automatsko puca rafale jednim pritiskom na misa. ali ne, jos je uvek 'manual' samo sto registrira ako brzo pritisces

Molio bi te da se izvinis u ovoj temi...

ToTo

Quote from: DexonDee on August 27, 2011, 12:08:02 AM
LOL.

Molio bi te da se izvinis u ovoj temi...

I to samo zbog toga da bi admini mogli pratiti temu i znati koga treba kikati, a koga ne, u svakom slucaju  :handshake:

mrvica_******|2shooorty|

mozda ja preterujem ali nekako mi je to  :facepalm: :facepalm: neko vara pa se izvini i to je sad ok  :|| :|| ...... a mi jadnici koji koristimo default  setting  smo  :dummy :dummy .....

Srba

LOL.

Ma ne bih se javljao da se posle kikovanja nisi odmah opet pojavio i rekao kako te maltretiramo. Ti si na Mixu maltretirao nas (i jos par njih), a ipak nisi bio bolji. Providno je, a i oni koji imaju preko hiljadu sati igranja mogu da ocene da li ih neko ubije zato sto je bolji/vestiji ili nesto smrdi. Ono sto si radio je smrdelo a jos imas petlju da se pitas zasto si kikovan.

Mi smo u klanu bili veoma pazljivi pre nego sto smo te sinoc kikovali (samo jednom) i pazljivo cemo pregledati logove koje Toto postavi (a ovim putem molim Totoa ako je u njemu zivota ostalo da proveri vreme oko 22h u petak uvece kada je bilo par njih sumnjivog ponasanja).

Nadalje, iako je za neverovati, ali ipak istinito, u isto vreme kada si ti kikovan Old School ide korak dalje i u sred igre covek iskace sa mape. Nije mi bilo tesko da ga snimim (ima post http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,5814.0.html). I on ima obraza da opet udje na server i pita zasto ?!

Imam dosta godina i sede kose i ovu igru igram pod istim nickom (Srba - sada |EMC| Srba, nekada |KingSerbia| Srba) vec godinama i od srca zelim da vas smarace i kompleksase kikuju do besvesti. Ovo je mesto za dobru zabavu izmedju korektnih ljudi, a svoje komplekse lecite negde drugde.

Procitao sam ceo post i sem par izliva, apsolutno podrzavam prelazak na orig server - narocito MIX. Kao sto neko rece - to je investicija od 1.000 dinara max a omogucava GUID ban :) Hajte String, Toto, Dexone, ko god da je responsible za ovo - prebacujte na orig i dajte neke mape da ne ni doslo do suicida na Mixu. Omiljen i dinamican, zaista zasluzuje malo vise vase paznje a ne da se osecamo ovde kao sirocici.

Za kraj - vellku zahvalnost dugujem odgovornima za podizanje i odrzavanje ovih servera na kojima godinama igram i na mnogim satima provedenim u uzivanju koje ovakve loware ne mogu da pokvare. Hvala i Totou na ulozenom trudu/vremenu za postovanje logova (keep up the good work).

DexonDee

TDM server

[08.25.2011 17:52:55] [From #5 (VALID) ^1[WC]^9=ab^1R^9uzzi=] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]

[08.25.2011 18:02:55] [From #18 (VALID) stari mis , sranje] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]

[08.26.2011 21:12:55] [From #7 (VALID) ^4cle^1V^4ers^7|^7XyX] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]

[08.19.2011 23:42:55] [From #20 (VALID) ^1Pussy^7Smoke.Kiko] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]

[08.21.2011 21:42:55] [From #15 (VALID) ^^77XeRoX ^^22:)] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]

[08.22.2011 11:12:55] [From #20 (VALID) Ms^1K] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]

[08.23.2011 14:42:55] [From #7 (VALID) ^^00Cajke ^22On^^00!^^22!] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]

[08.24.2011 14:13:15] [From #9 (VALID) ^^00.^^11|^^00. ^^22:)] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: Srba on August 27, 2011, 05:12:21 AM
LOL.

Ma ne bih se javljao da se posle kikovanja nisi odmah opet pojavio i rekao kako te maltretiramo. Ti si na Mixu maltretirao nas (i jos par njih), a ipak nisi bio bolji. Providno je, a i oni koji imaju preko hiljadu sati igranja mogu da ocene da li ih neko ubije zato sto je bolji/vestiji ili nesto smrdi. Ono sto si radio je smrdelo a jos imas petlju da se pitas zasto si kikovan.

Mi smo u klanu bili veoma pazljivi pre nego sto smo te sinoc kikovali (samo jednom) i pazljivo cemo pregledati logove koje Toto postavi (a ovim putem molim Totoa ako je u njemu zivota ostalo da proveri vreme oko 22h u petak uvece kada je bilo par njih sumnjivog ponasanja).

Nadalje, iako je za neverovati, ali ipak istinito, u isto vreme kada si ti kikovan Old School ide korak dalje i u sred igre covek iskace sa mape. Nije mi bilo tesko da ga snimim (ima post http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,5814.0.html). I on ima obraza da opet udje na server i pita zasto ?!

Imam dosta godina i sede kose i ovu igru igram pod istim nickom (Srba - sada |EMC| Srba, nekada |KingSerbia| Srba) vec godinama i od srca zelim da vas smarace i kompleksase kikuju do besvesti. Ovo je mesto za dobru zabavu izmedju korektnih ljudi, a svoje komplekse lecite negde drugde.

Procitao sam ceo post i sem par izliva, apsolutno podrzavam prelazak na orig server - narocito MIX. Kao sto neko rece - to je investicija od 1.000 dinara max a omogucava GUID ban :) Hajte String, Toto, Dexone, ko god da je responsible za ovo - prebacujte na orig i dajte neke mape da ne ni doslo do suicida na Mixu. Omiljen i dinamican, zaista zasluzuje malo vise vase paznje a ne da se osecamo ovde kao sirocici.

Za kraj - vellku zahvalnost dugujem odgovornima za podizanje i odrzavanje ovih servera na kojima godinama igram i na mnogim satima provedenim u uzivanju koje ovakve loware ne mogu da pokvare. Hvala i Totou na ulozenom trudu/vremenu za postovanje logova (keep up the good work).

tako duboke misli za sluzuju samo  :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :super :super :hat :hat :hat :hat :clapping :clapping :clapping :clapping :clapping2 :clapping2

Srba

Quote from: mrvica_******|2shooorty| on August 27, 2011, 09:32:54 AM
Quote from: Srba on August 27, 2011, 05:12:21 AM
LOL.

tako duboke misli za sluzuju samo  :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo :super :super :hat :hat :hat :hat :clapping :clapping :clapping :clapping :clapping2 :clapping2

Mrvo, to mi je posao :) A inace sam proveo dosta godina kao urednik na jednoj BG televiziji pa mi je preslo u naviku da pisem saopstenja, hahahaha.

Potrudio sam se da pokazemo da smo ozbiljni ljudi sa zeljom da se malo razonodimo, s da nam pri tom taj uzitak ne kvare. Razumem i da tu ima dece koje hoce da isprobaju te scripte i da se malo duvaju, ali ima dosta preterivanja i upotrebe od ljudi kojima to nikako ne prilici i gde bi strucnjaci mogli dati finu dijagnozu.

domohomo

Najbolje SVE servere prebacite na org pa će morat negdi igrat :diablo

Lang

a mi jadnici koji koristimo default  setting  smo  ........... igraci za taj polusvet !
Evo ja se javno izvinjavam svima u ime onih  koji koriste bilo koja pomagala da bi oni lepse spavali i mislili kako su dase.
Nije nam namera bila da rusimo necije snove na bilo kom Bitange serveru.
Posebno /na  Garage /se izvinjavam svim citerima koji misle da niko  nema pojma kako su oni dobri igraci iz , bih,cro,srb, itd.
Hvala bogu ima jos nade i  postenih  igraca COD-a !
pozz by Lang
p.s. oni koji stalno kukaju za kick imate forum zalite se /mada ste vecina 99% na listi/kako vam ugrozavamo prava /posteni igraci/ itd.
iako menjate nik niste nedostupni da se prepoznate po stilu igre , bezobrazluka itd.

djed

bravo Lang..reci im...
i tih pola igraca ce opet uci sa skriptama samo pod drugim imenom..i nakon nekog duzeg vremena ce se saznat da su to opet isti...dzaba sto su se izvinuli na forumu i ostalo..opet su bolji oni sto se nisu izvinuli..makar ih mozemo ja i stripy "ZEZAT" a ovi ostali jednostavno pokusavaju da se uvuku ostalima u dupe da ih ne bi neko "JEBAVO" na serv...dok igraju...tako da...ko god je koristio neki hax ili skritpu...za mene ce uvijek ostat citer...dal se izvinuo ili ne...to je ne bitno...

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: djed on August 28, 2011, 05:46:25 AM
bravo Lang..reci im...
i tih pola igraca ce opet uci sa skriptama samo pod drugim imenom..i nakon nekog duzeg vremena ce se saznat da su to opet isti...dzaba sto su se izvinuli na forumu i ostalo..opet su bolji oni sto se nisu izvinuli..makar ih mozemo ja i stripy "ZEZAT" a ovi ostali jednostavno pokusavaju da se uvuku ostalima u dupe da ih ne bi neko "JEBAVO" na serv...dok igraju...tako da...ko god je koristio neki hax ili skritpu...za mene ce uvijek ostat citer...dal se izvinuo ili ne...to je ne bitno...

:rock3 :rock3 :hat :clapping :hat :clapping :hat :clapping :clapping :clapping :clapping

peckosd

jednom citer uvek citer..... vratite se malo unazad...pa pogledajte...sve isti igraci koriste citeve...nema od tog IZVINJENJA nista...ja smatram da je to sranje kao droga...kad jednom probas navuces se i ne mozes da se skines sa toga... i da se ja pitam nebi nikome dao drugu sansu...tih nekoliko ljudi svima kvari igru...  :thumbdown

ToTo

Quote from: peckosd on August 28, 2011, 12:55:58 PM
jednom citer uvek citer..... vratite se malo unazad...pa pogledajte...sve isti igraci koriste citeve...nema od tog IZVINJENJA nista...ja smatram da je to sranje kao droga...kad jednom probas navuces se i ne mozes da se skines sa toga... i da se ja pitam nebi nikome dao drugu sansu...tih nekoliko ljudi svima kvari igru...  :thumbdown

Polako ljudi, polako.....postoje momci koji blage veze nemaju sa ovim stvarima, i zaista ne znaju da su im u cfg scripte, mislite i o tome. Ja sam ipak za to da se svima pruzi druga sansa, ako uspeju da shvate da je ovo samo igra, i da ovde treba da dolaze da bi se opustili i stekli prijatelje, a ne da bi se dokazivali, jer nemaju kome. Mogu se dokazivati samo samom sebi, a ima u psihijatriji rec i za tu bolest, ali je ja ne znam.   :stoner:

Nostradamus

O, ljudi Pozdrav od KT-a !

Kako stvari stoje sa cfg-om ... Hmm.. Zanimljivo ovde pisete , al' nikako da provalite u cemu je stvar!

Dodjem ja na server sa default cfg .. igram  5 min ...  i vidim pola servera koristi skriptu , zasto i ja ne bi ukucao tu isti skriptu , kad mogu ostali, mogu i ja zar ne!  ... Onda dodje neko od admina i kaze meni "Nostradamus je l' vidis da ti ne valja cfg ".. "ne vidim brate" , kad ostali ne vide ne vidim ni ja ! (e sad ako hocete neku silu da pokazujete , to je vec druga prica [mada je to krajnje noobovski])

Da niko ovo ne koristi na Bitnage serverima ne bi ni ja. Vjerujete. ... Al' kad tebe kilaju sa tim istim sranje zasto i ti ne bi kilao njih na taj sramotan nacin?

Zato Admini pokusajte srediti servere i malo vise racuna voditi o njima ,a ne prozivati i kikovati pojedince kad vi dodjete na servere! Stavite Tacku na varanje!

p.s. A i jeste neki chit u  tri lijepe .

Srdacan Pozdrav i bez ljutnje !!

Nostradamus

:offtopic Sry, Nije valjda da sam Jedino Ja ban dobio?? 

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Nostradamus on August 28, 2011, 11:50:45 PM
:offtopic Sry, Nije valjda da sam Jedino Ja ban dobio?? 

Nisi jedini. Imao si konkurenciju.

Lang

Nostradamus /e sad ako hocete neku silu da pokazujete , to je vec druga prica [mada je to krajnje noobovski])
Jedini nob ovde si ti sa tvojom maloumnom pricom idi srci Dunav i postedi nas tvojih mudrosti.
Bolje da se zoves vidovita Zorka .

Nostradamus

Lang necu ti reci da se pravis pametan, nego da se uvlacis u bulju " nekome" . I to odavno , posto te poznajem vise godina na bitange serverima. A jedva si od User-a .. odmako. jbg :/ ;)

Pozz bro iskuliraj i rekao sam bez ljutnje. ;)

ToTo

Cek sad momak polako. Prvo pitao sam te vrlo pristojno, znas li da imas scriptu i rekao si NE, a sad ovde priznajes da si znao? Drugo svi koji su je koristili su na listi srama, zajedno sa tobom, nikome se ne gleda kroz prste, pobogu naseg clana smo kikali iz klana zbog toga?!?!
Trece, sta ti znaci to, kad mogu oni , mogu i ja, pa vidis da ne mogu, a da li je pomagalo ili nije, .....mislim da se mi ipak malo bolje razumemo u te stvari od tebe.
I poslednje, ovo nije izvinjenje igracima sa bitange servera, koje si mesecima pravio budalama, dok su oni mislili kako ti znas da igras, ovo tvoje proseravanje nema kategoriju, a izvinjenje mozes ostaviti u drugoj temi, ne ovde, sve dok to ne uradis, bices kikan sa servera, cim te neko od admina vidi, ne samo zbog scripte, vec i zbog bezobrazluka, a poznavajuci Stringa, nemoj se iznenaditi ako ti sutra pri pokusaju da udjes na neki od nasih servera bude pisalo na monitoru you are baned from this server!!

Scripte se pregledaju svakih nekoliko dana, i sve sto bude pronadjeno , bice objavljeno na forumu.

Lang

Vidovita zorka je pro  muhaha ! Nikada nobe nisi bio igrac niti ces biti , tebe hvataju u spajizu kako krades pekmez i varas . Cak ni svoj nik stalni nemas ,menjas ga vrlo cesto zato pssssssss.
Odavno si poznat po ........hmmmmm......nicemu.....citevima? A da ti si nesto rekao da ces srusiti servere ,da su ovi onakvi ovi ovakvi.... :bad2
Pozz bro iskuliraj i rekao sam bez ljutnje. ;)
pozz i tebi mada medju bracom nemam citera tako da ti nisam bro  imas ih dosta na listi  :king:

Nostradamus

Quote from: ToTo on August 29, 2011, 02:09:46 AM
Cek sad momak polako. Prvo pitao sam te vrlo pristojno, znas li da imas scriptu i rekao si NE, a sad ovde priznajes da si znao? Drugo svi koji su je koristili su na listi srama, zajedno sa tobom, nikome se ne gleda kroz prste, pobogu naseg clana smo kikali iz klana zbog toga?!?!
Trece, sta ti znaci to, kad mogu oni , mogu i ja, pa vidis da ne mogu, a da li je pomagalo ili nije, .....mislim da se mi ipak malo bolje razumemo u te stvari od tebe.
I poslednje, ovo nije izvinjenje igracima sa bitange servera, koje si mesecima pravio budalama, dok su oni mislili kako ti znas da igras, ovo tvoje proseravanje nema kategoriju, a izvinjenje mozes ostaviti u drugoj temi, ne ovde, sve dok to ne uradis, bices kikan sa servera, cim te neko od admina vidi, ne samo zbog scripte, vec i zbog bezobrazluka, a poznavajuci Stringa, nemoj se iznenaditi ako ti sutra pri pokusaju da udjes na neki od nasih servera bude pisalo na monitoru you are baned from this server!!

Scripte se pregledaju svakih nekoliko dana, i sve sto bude pronadjeno , bice objavljeno na forumu.

hehehe , Pa ja lijepo rekoh, kad god udjem na server nadjem najmanje 5 takvih likova! A vi hocete reci da sam ja sad ostao jedini sa tim. Jednostavno da vodite malo vise racuna o igracima vidili bi da je server supalje totalno. A ne svakih nekoliko dana :S

Sledece ne mozes reci da je rijec o bilo kakvim mjesecima , jer nije proslo 20 dana od kako sam ja to ukljucio!!!!

btw: Lang Brete Najjaci si ;) Samo mi reci koje nikove to sve korisstim .. od ove 2011 ? ... jer sam prestao igrati od 2009 a do '09 sam koristio nick McGrady!

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Nostradamus on August 29, 2011, 01:29:47 PM
btw: Lang Brete Najjaci si ;) Samo mi reci koje nikove to sve korisstim .. od ove 2011 ? ... jer sam prestao igrati od 2009 a do '09 sam koristio nick McGrady!

Lang i ostali imaju pametnija posla, nego da prate tebe koje ti sve nikove koristis.

Quote from: ToTo on August 24, 2011, 07:32:57 PM
[08.22.2011 17:39:05] [From #14 (VALID) vanja^1<3] [KEY_MOUSE1 = +attack; +lookdown; wait 0.8; -lookdown; -attack][1 key binding match found]

Toto, ovo ti je mufzor.

fanTom!

Quote from: Jack Sparrow on August 29, 2011, 05:41:43 PM

Lang i ostali imaju pametnija posla, nego da prate tebe koje ti sve nikove koristis.

Quote from: ToTo on August 24, 2011, 07:32:57 PM

Toto, ovo ti je mufzor.

Hmm zanimljivo  :)

sn4k3

[08.22.2011 17:39:05] [From #14 (VALID) vanja^1<3] [KEY_MOUSE1 = +attack; +lookdown; wait 0.8; -lookdown; -attack][1 key binding match found]  Za sta je ova scripta jel i ovo za m1? pozz

ToTo

Quote from: sn4k3 on August 29, 2011, 08:20:56 PM
[08.22.2011 17:39:05] [From #14 (VALID) vanja^1<3] [KEY_MOUSE1 = +attack; +lookdown; wait 0.8; -lookdown; -attack][1 key binding match found]  Za sta je ova scripta jel i ovo za m1? pozz
Ne znam, ja ih ne koristim i ne razumem se u njih, pa sam zato pitao u postu za sta sluzi ovo, ali niko ne odgovara.  :-\

ToTo

hehehe , Pa ja lijepo rekoh, kad god udjem na server nadjem najmanje 5 takvih likova! A vi hocete reci da sam ja sad ostao jedini sa tim. Jednostavno da vodite malo vise racuna o igracima vidili bi da je server supalje totalno. A ne svakih nekoliko dana :S

Sledece ne mozes reci da je rijec o bilo kakvim mjesecima , jer nije proslo 20 dana od kako sam ja to ukljucio!!!!

Znaci  cuveni mufzor  :facepalm:
Mali nevaspitani balavac, lazov i ko zna sta jos....pa dobro mufzore, sto ne odgovaras kad te lepo pitam, sto lazes na serveru da ne znas da u cfg imas scriptu?
Ostale citere prepusti nama, ne brini ti nasu brigu, i gledaj svoja posla, a da ne kazes da ti ne zelim odgovoriti evo: Ne pustamo mi citere(medju koje spadas i ti) da se igraju na nasim serverima selektivno, nego vas je toliko mnogo, da je nemoguce popamtiti vas sve, i sve odjednom kikati, banovati, opomenuti, itd, eto cak te niko nije ni kiko, ni maltretirao, vec sam ti lepo rekao, izadji, idi na forum, i izbrisi scriptu pa ces igrati, ali umesto toga ti si nasao da pametujes ovde, tek sad sledi maltretiranje, svestan?   :whip3:

Nostradamus

Quote from: Jack Sparrow on August 29, 2011, 05:41:43 PM

Pa vidim da ima posla da mlati ovde gluposti , jer ja ne koristim druge nikove!!
A i sta ga branis , kad je sam rekao da prati moju igru. Iskuliraj malo.

Nije mi jasno kako se uvijek nadje neko da je pametan, da nesto odgovori.

Lang

Nostradamus,mufzor,McGrady...... :wink2
Pa ono i nemas puno nikova .

Nostradamus

Kakav mufzor sta mlatis?(pitaj nekoga od drustva nek provjeri IP tog nika)

A za McGrady-a sam i sam rekao da sma koristi daj nik prije 3 godine!!

Lang brate ... volim ja tebe ;)

kgigor

Quote from: ToTo on August 29, 2011, 08:48:49 PM
Quote from: sn4k3 on August 29, 2011, 08:20:56 PM
Ne znam, ja ih ne koristim i ne razumem se u njih, pa sam zato pitao u postu za sta sluzi ovo, ali niko ne odgovara.  :-\
Proguglao sam...
Ovo je za 44_ku ...valjda i za ostale automatske...

Nostradamus

Quote from: ToTo on August 29, 2011, 08:58:11 PM

Mali nevaspitani balavac, lazov i ko zna sta jos....pa dobro mufzore, sto ne odgovaras kad te lepo pitam, sto lazes na serveru da ne znas da u cfg imas scriptu?
Ostale citere prepusti nama, ne brini ti nasu brigu, i gledaj svoja posla, a da ne kazes da ti ne zelim odgovoriti evo: Ne pustamo mi citere(medju koje spadas i ti) da se igraju na nasim serverima selektivno, nego vas je toliko mnogo, da je nemoguce popamtiti vas sve, i sve odjednom kikati, banovati, opomenuti, itd, eto cak te niko nije ni kiko, ni maltretirao, vec sam ti lepo rekao, izadji, idi na forum, i izbrisi scriptu pa ces igrati, ali umesto toga ti si nasao da pametujes ovde, tek sad sledi maltretiranje, svestan?   :whip3:

Nisam ni vidio ovaj post ..xD  NIsam mufzor jbt dan ... Sta glumis nekoga , kad i sam ne znas sta radis.

Polako, opusti se brate. Izbroj do tri pa onda sudi nekome !

Pitas me je l' znam da imam scriptu u cfg... Eto imam je ,a ne znam da je imam , kako je to moguce? ... neko mi je krijuci ubacio.? xD
Zasto na glupo pitanje da ne dam glup odgovor??

Daj ToTo skoncetrisi se malo i ne idi grlom u jagode.

@ admini , daj uputite malo covjeka, ovako nigdje pris'o nije! .. cCc xD

ToTo

Quote from: Nostradamus on August 30, 2011, 01:21:02 AM
Quote from: ToTo on August 29, 2011, 08:58:11 PM

Nisam ni vidio ovaj post ..xD  NIsam mufzor jbt dan ... Sta glumis nekoga , kad i sam ne znas sta radis.

Polako, opusti se brate. Izbroj do tri pa onda sudi nekome !

Pitas me je l' znam da imam scriptu u cfg... Eto imam je ,a ne znam da je imam , kako je to moguce? ... neko mi je krijuci ubacio.? xD
Zasto na glupo pitanje da ne dam glup odgovor??

Daj ToTo skoncetrisi se malo i ne idi grlom u jagode.

@ admini , daj uputite malo covjeka, ovako nigdje pris'o nije! .. cCc xD
Cekaj malo, jesi ti stvarno malouman ili me zajebavas? Lepo sam te na serveru pitao, da li znas da imas scriptu u cfg, i ti mi odgovoris ne. Posle sam ti lepo objasnio sta treba da uradis, kako bi mogao i dalje da igras na nasim serverima, a onda ti dodjes ovde i napises, pa ja sam to upalio pre 20 dana, kad i ostali imaju sto ne bih i ja, sto znaci da si znao da je imas, ali si lagao. Eto vidis, sad si me jako naljutio,.........ovog idiota kikajte svi sa rconom gde god ga vidite TO JE NAREDJENJE , ni ako se hiljadu puta izvini na forumu, nema vise igranja pod ovim nikom na bitange serverima, moze samo ko picka da promeni nick, dok mu ne uzmem ip, a onda zna se sta sledi.
Ban na forumu i ts3 se podrazumeva.

Nostradamus

Joj ToTo ti dibidus ne mozes nista da skontas. De polako covjece opusti se! Ak' nem ozes skontati od prve sta hocu reci , pa procidaj i da , pa ako treba i tri puta predhodni post. Ako ni to ne upali nacrtacu nekako jbt.

Urazumi se malo, pa ovo nigdje nema.
Ja stvarno ne znam sta je sa Adminima, daj trebali ste i Humanom Kruzu(ak je ziv, a bio je legenda) dati rcon da me kika!

I opet kazem ToTo , procitaj sve od pocetka do kraja sto sam pisao, mozda ces nesto i skontati!

Bez ljutnje, ne zelim da te vrijedjam , ni tebe ni bilo koga... al' kad si ovlasten za nesto , moras znati sta radis i kako radis!

Znam lako je i kikovati i banovati ,al' nije lako, da nekad iskuliras nesto, da se opustis ..xD

p.s. Svaka cast tebi, vidim hoces da radis , vrijedan si, al' prvo nauci to ssto hoces da radis!! Bez ljutnje ! Zelim pomoci.

Pozdrav!!

ToTo

Pozdrav i tebi  :bye2
Aj sad svi lepo pozdravite Nostradamusa, posto ga necete vise vidjati

domohomo

ToTo

Ajmo dalje, i SVI kick sve dok ne poste onu drugu temu, a ako se nekome ime 2x pojavi, e tu nema spasa:

[08.25.2011 10:50:51] [From #5 (VALID) gadafi pletenica] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[08.25.2011 12:00:51] [From #10 (VALID) '^1A^7meR ^12] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]
[08.25.2011 14:00:51] [From #4 (VALID) marchelq ^5x^3d] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[08.25.2011 18:10:51] [From #15 (VALID) haya] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[08.25.2011 18:50:51] [From #13 (VALID) durgy ^6:)))] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;][1 key binding match found]
[08.26.2011 02:10:51] [From #8 (VALID) ^7GLT^3'08^7Hadzy] [KEY_MOUSE1 = +attack][KEY_MWHEELUP = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][2 key binding matches found]
[08.26.2011 02:40:51] [From #4 (VALID) pijgan] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[08.26.2011 02:40:51] [From #8 (VALID) ^3KosToloMac] [KEY_MOUSE1 = +attack; +lookdown; wait 0.6; -lookdown; -attack][KEY_MWHEELUP = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][2 key binding matches found]
[08.26.2011 02:50:51] [From #7 (VALID) ^^00Gladiator^^11*^^22*^^33*] [KEY_MOUSE1 = +attack; +lookdown; wait 0.1; -lookdown; -attack][1 key binding match found]
[08.26.2011 12:10:51] [From #24 (VALID) nodyx^8mptri] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[08.26.2011 13:50:51] [From #11 (VALID) mr.^felsho] [KEY_MOUSE1 = +attack][KEY_MWHEELUP = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][2 key binding matches found]
[08.26.2011 14:30:51] [From #13 (VALID) Iglesia^2$] [KEY_MOUSE1 = +attack][KEY_MWHEELUP = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][2 key binding matches found]
[08.26.2011 15:30:51] [From #12 (VALID) surmanabe] [KEY_MOUSE1 = +attack][KEY_MWHEELUP = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][2 key binding matches found]
[08.26.2011 16:40:51] [From #13 (VALID) muska lutka] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[08.26.2011 16:40:51] [From #4 (VALID) mr.bombastic] [KEY_MOUSE1 = +attack][KEY_MWHEELUP = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][2 key binding matches found]
[08.26.2011 17:00:51] [From #13 (VALID) ^^77Luboschmit] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[08.26.2011 18:50:51] [From #21 (VALID) ja sam iz ovog GLT^3^3'o8 ^3] [KEY_MOUSE1 = +attack][KEY_MWHEELUP = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][2 key binding matches found]
[08.26.2011 19:20:51] [From #8 (VALID) MaSter oF PuPPets] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]
[08.26.2011 22:20:51] [From #10 (VALID) Vitomir^2.^7] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2;^1SKRIPTA][KEY_MOUSE5 = +attack][2 key binding matches found]
[08.26.2011 23:10:51] [From #29 (VALID) Herold] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]
[08.27.2011 03:20:51] [From #9 (VALID) ADOLF HITLER COME BACK] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 3; -attack; wait 3; +attack; wait 3; -attack; wait 3;+attack; wait 3; -attack; wait 3; +attack; wait 3;-attack; wait 3][1 key binding match found]
[08.27.2011 12:20:51] [From #15 (VALID) ^3#^7dragon^3!] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[08.27.2011 13:20:51] [From #15 (VALID) school ON kvota precool] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]
[08.27.2011 14:10:51] [From #4 (VALID) ^1'^2LuN^74^2T^7!^2C^1'] [5 = bind MOUSE1 "+attack][KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][2 key binding matches found]
[08.27.2011 15:10:51] [From #22 (VALID) Fritooo] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]
[08.27.2011 19:10:51] [From #16 (VALID) no sound] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[08.27.2011 19:20:51] [From #3 (VALID) kiks] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]
[08.27.2011 20:30:51] [From #8 (VALID) ^^33|RTN| ^^11LIRICKI ZUB] [2 = gocrouch;wait 190;+attack;-attack;goprone][KEY_MOUSE1 = +attack][KEY_MWHEELUP = +attack;WAIT 0.1;-attack;wait 35;+attack;WAIT 0.1;-attack;wait 35][3 key binding matches found]
[08.27.2011 21:50:51] [From #19 (VALID) ^1^^0Pandora^7|^1MaTeO] [2 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][KEY_MOUSE1 = +attack][2 key binding matches found]
[08.28.2011 01:10:51] [From #7 (VALID) ^8Orbit] [KEY_MOUSE1 = +attack; +lookdown; wait 0.6; -lookdown; -attack][KEY_MWHEELUP = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][2 key binding matches found]
[08.28.2011 01:10:51] [From #5 (VALID) GLT^3'o8^7 lagger] [KEY_MOUSE1 = +attack][KEY_MWHEELUP = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][2 key binding matches found]
[08.28.2011 13:10:51] [From #8 (VALID) gota.] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;][1 key binding match found]
[08.28.2011 15:40:51] [From #20 (VALID) ^^00KT ^^99- ^^11Nostradamus] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[08.28.2011 16:00:51] [From #10 (VALID) GLT^3o8'^7 padisha] [KEY_MOUSE1 = +attack][KEY_MWHEELUP = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][2 key binding matches found]

ToTo

I jos.....sve ovo je za samo 4 dana na SD serveru:

[08.28.2011 18:10:51] [From #7 (VALID) HS ^1P^7rodukt] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][KEY_MWHEELDOWN = +attack][2 key binding matches found]
[08.28.2011 20:40:51] [From #29 (VALID) ^1Cho'^4Gath] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[08.28.2011 21:00:51] [From #28 (VALID) ^^11Ch^^99oGa^^11th] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[08.28.2011 21:20:51] [From #29 (VALID) ^^55Frozen^^33Trigger] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[08.29.2011 04:40:51] [From #10 (VALID) ^7dR^5.^7olja^1'^7'^4'] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]
[08.29.2011 12:30:51] [From #5 (VALID) falCao] [KEY_MOUSE1 = +attack; +lookdown; wait 0.6; -lookdown; -attack][KEY_MWHEELUP = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][2 key binding matches found]
[08.29.2011 13:30:51] [From #17 (VALID) ^9fuck^1HATERS^3/^7dR^5.^7olja] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]
[08.29.2011 13:50:51] [From #5 (VALID) i^9PLAY^6-^7'^7^9^8^6A^7meR ^62] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]
[08.29.2011 14:00:51] [From #9 (VALID) Stiglic^3H] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[08.29.2011 14:50:51] [From #9 (VALID) ^3Damin] [KEY_MOUSE1 = +attack][KEY_MWHEELUP = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][2 key binding matches found]
[08.29.2011 16:20:51] [From #9 (VALID) un^9LOCKED^7[^1'11^7]raGGY^1!] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[08.29.2011 18:50:51] [From #17 (VALID) TuzlaGS ^2- ^7arvaG] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]
[08.29.2011 22:50:51] [From #5 (VALID) ri^1Z^7e supernatur4l] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[08.29.2011 23:00:51] [From #13 (VALID) P^1r^7E^1d^7@^1to^7R] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 3;-attack;wait 3;+attack;wait 3;-attack;wait 3;+attack;wait 3;-attack;wait 3_][1 key binding match found]
[08.30.2011 14:30:51] [From #13 (VALID) High^2'^7LighT^2|^7TerroR] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]
[08.30.2011 18:43:51] [From #20 (VALID) spico] [. = bind 3 "vstr nade2"][1 key binding match found]

[08.31.2011 00:40:51] [From #4 (VALID) alizee] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[08.31.2011 00:40:51] [From #3 (VALID) ^^33Ajzak baraba] [2 = gocrouch;wait 190;+attack;-attack;goprone][KEY_MOUSE1 = +attack][KEY_MWHEELUP = +attack;WAIT 0.1;-attack;wait 35;+attack;WAIT 0.1;-attack;wait 35][3 key binding matches found]
[08.31.2011 02:00:51] [From #27 (VALID) pipa] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2_][1 key binding match found]
[08.31.2011 03:30:51] [From #10 (VALID) ^8pandora ^7vozER[newmouzE]] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]
[08.31.2011 11:00:51] [From #5 (VALID) EQUBZIE] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[08.31.2011 11:40:51] [From #12 (VALID) uNf - srz] [KEY_MOUSE1 =  +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;][1 key binding match found]
[08.31.2011 15:00:51] [From #9 (VALID) hyTEK^8team^7sajOo] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[08.31.2011 16:30:51] [From #24 (VALID) ^^11ChoGath] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[08.31.2011 17:10:51] [From #29 (VALID) ^^77Steelpead] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]
[08.31.2011 17:10:51] [From #27 (VALID) ^7dR^5.^7olja^1'^7'^4'] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]
[08.31.2011 17:30:51] [From #8 (VALID) promaja] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]
[08.31.2011 18:40:51] [From #11 (VALID) P^1r^7E^1d^7@^1to^7R] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 3;-attack;wait 3;+attack;wait 3;-attack;wait 3;+attack;wait 3;-attack;wait 3_][1 key binding match found]
[08.31.2011 18:40:51] [From #14 (VALID) ^^55GhostAlpha] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[08.31.2011 21:20:51] [From #5 (VALID) Herold] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]
[09.01.2011 01:10:51] [From #7 (VALID) {^7Hadzy^5!!] [KEY_MOUSE1 = +attack][KEY_MWHEELUP = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][2 key binding matches found]
[09.01.2011 01:30:51] [From #7 (VALID) ^^00SAMEBLOOD^^11_^^22EQU^^33?] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[09.01.2011 02:10:51] [From #19 (VALID) haya] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]
[09.01.2011 04:20:51] [From #9 (VALID) Zeljko] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]
[09.01.2011 14:20:51] [From #5 (VALID) ^9DEFIANCE ^7ra1Tzee] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 3;-attack;wait 3;+attack;wait 3;-attack;wait 3;+attack;wait 3;-attack;wait 3][1 key binding match found]
[09.01.2011 16:00:51] [From #17 (VALID) ^^11Gro^^99fDrak^^11ula] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[09.01.2011 16:40:51] [From #18 (VALID) Rihanna^5.] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[09.01.2011 16:50:51] [From #18 (VALID) kokolo] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[09.01.2011 18:20:51] [From #3 (VALID) equ] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]
[09.01.2011 16:43:51] [From #7 (VALID) spico] [. = bind 3 "vstr nade2"][1 key binding match found]

Nostradamus

Adio svima  :bye2

Adio ToTo  :bye2 I nemojte sta zamjeriti, stvarno sam imao pozitivne namjere. Edukovati druge je sitnica, al' nisam mogao vise od toga!

Nadam se da ce ti jednog dana znaciti nesto ova rasprava oko j**e Scrte  ;)

Srecno ;)

DexonDee

Garage

[08.30.2011 23:50:58] [From #5 (VALID) ^2|nOOb kiLLers|^1juaPec Mc] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]

[08.22.2011 21:50:58] [From #30 (VALID) ^^11K^^00@^^11SK^^00@^^11DER] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]

[08.24.2011 16:40:58] [From #20 (VALID) ^^11P@^^99nd^^11a] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]

[08.26.2011 01:20:58] [From #23 (VALID) ^^55Frozen^^33Trigger] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]

[08.28.2011 13:00:58] [From #14 (VALID) ^^00KT ^^99- ^^11Nostradamus] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]

[08.30.2011 13:50:58] [From #9 (VALID) elvis] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]

[08.22.2011 22:00:58] [From #7 (VALID) low] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]

[08.25.2011 00:20:58] [From #15 (VALID) @@@@@@@@@@@@@@@^1phenom] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]

TDM

[08.29.2011 00:57:12] [From #13 (VALID) Sgt.Neco09] [[ = +toggleconsole; wait; addbot axis; wait; -toggleconsole][] = +toggleconsole; wait; addbot allies; wait; -toggleconsole][I = +toggleconsole; wait; removebot allies; wait; -toggleconsole][U = +toggleconsole; wait; removebot axis; wait; -toggleconsole][4 key binding matches found]

[08.29.2011 15:57:32] [From #19 (VALID) Sgt.Neco09] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]

[08.29.2011 02:47:32] [From #5 (VALID) Sgt.Neco09] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]

[08.29.2011 10:37:12] [From #5 (VALID) gadafi pletenica] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]

[08.29.2011 10:37:12] [From #3 (VALID) ^1Barrabas] [G = openScriptMenu quickstatements 5; +frag; wait; -frag][KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][2 key binding matches found]

[08.29.2011 10:37:32] [From #3 (VALID) ^1Barrabas] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]

[08.29.2011 12:17:12] [From #10 (VALID) ^^55Frozen^^33Trigger] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]

[08.29.2011 12:17:33] [From #6 (VALID) ^^11Ch^^99oGa^^11th] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]

[08.29.2011 12:27:12] [From #6 (VALID) zumance] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]

[08.29.2011 14:37:12] [From #12 (VALID) ^^0Bloody ^7@ test skill] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]

[08.29.2011 21:27:12] [From #8 (VALID) ^^00KT^^99-^^11ChoGath] [KEY_MOUSE1 = +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2; -attack; wait 2; +attack; wait 2;-attack; wait 2][1 key binding match found]

[08.30.2011 02:47:12] [From #8 (VALID) prolow] [KEY_MOUSE1 = +attack; +lookdown; wait 0.8; -lookdown; -attack][1 key binding match found]

[08.30.2011 10:27:12] [From #6 (VALID) P^1r^7E^1d^7@^1to^7R] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 3;-attack;wait 3;+attack;wait 3;-attack;wait 3;+attack;wait 3;-attack;wait 3][1 key binding match found]

[08.30.2011 22:17:12] [From #7 (VALID) ^^77XeRoX ^^22:)] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]

Nostradamus

I ovo sam ti zaboravio reci , posto vidim da nisi skont'o jbg .. ::/

Boldujes mu tamo log od August 28, 2011, 13:00:12 PM

A ja sam prije tvoje objave napsiao prvi post(na forumu uopste)  da sam to iskljucio tacnije August 28, 2011, 22:28:48 PM  i pises kad se ponovi dva puta da nema spasa!

Hajde nadji u logovima posle August 28, 2011, 22:28:48 PM  da imam Skriptu???

Nemoj citav zivot grlom u jagode da srnjas , bezveze!! Vidim da si mlad ,a ako nisi mlad onda si priglup, jbg tako je!

Pozzz i bez ljutnje !!!

kgigor

Sticem utisak da svojim pistovima zelis da popravis ostavljeni (steceni) utisak...na ovom forumu...
...ali ova recenica
:pozzz i bez ljutnje
Zaista ne brise iz secanja prethodno izrecene gluposti...
...ako je nastao priblem(propust) u komunikaciji,potrudi se da ukazes na to...
Ali ne uvredama...vec uctivoscu,i postovanjem...
Samo ces tako uspeti da postignes nesto.
...a kad je rec o godinama,srljanju i gluposti...hmmmm
:facepalm:

Nostradamus

Pa ne, ne zelim da me zovu citar kad sam jednostavno natjeran to da budem na kratko vijeme. Jer to prije nikad nisam koristio, niti bih koristo da nije preslo granicu na serverima. Pokusao sam na lijep nacin da objasnim to, ali kolko god ja da nesto napise, sta i kako oni tjeraju svoje djelimicno znanje! prvo kazu hop pa tek onda  skoce(to je problem)! Kolko se i vidi do sad napisano. NIsam ja kriv sto je to tako.

Iskrena sam i uvijek iskreno pisem.. jbg.

komara

Daj još malo TDM-a,malo sam igrao ovih dana i već vidim neke likove sa TDM-a(ima ih joššššššš dosta),i ako sam to  znao u samoj igri ko koristi skripte,jednostavno se vidi i oseti kad te pogode pojedinci.Mogu oni da koriste šta hoće,ali će ih komara aka Homer Hardone malo  :icon_bad: svaki put na TDM-u.

DexonDee

Quote from: Nostradamus on August 31, 2011, 05:07:57 AM
Pa ne, ne zelim da me zovu citar kad sam jednostavno natjeran to da budem na kratko vijeme. Jer to prije nikad nisam koristio, niti bih koristo da nije preslo granicu na serverima. Pokusao sam na lijep nacin da objasnim to, ali kolko god ja da nesto napise, sta i kako oni tjeraju svoje djelimicno znanje! prvo kazu hop pa tek onda  skoce(to je problem)! Kolko se i vidi do sad napisano. NIsam ja kriv sto je to tako.

Covece pa da li ti znas sta pises? evo ja sada sumljam da imas cit WH...i jos naravno skriptu tako da ces dobijati kick sa servera

Quote from: komara on August 31, 2011, 10:24:19 AM

Daj još malo TDM-a,malo sam igrao ovih dana i već vidim neke likove sa TDM-a(ima ih joššššššš dosta),i ako sam to  znao u samoj igri ko koristi skripte,jednostavno se vidi i oseti kad te pogode pojedinci.Mogu oni da koriste šta hoće,ali će ih komara aka Homer Hardone malo  :icon_bad: svaki put na TDM-u.

Bice tenkisto hehe ovo je samo za par dana :)

Srba

Dexone, daj please od petka na ovamo ako mozes da pogledas logove, Mix server, nesto mi...  :icon_confused:

DexonDee

Quote from: Srba on August 31, 2011, 12:29:58 PM
Dexone, daj please od petka na ovamo ako mozes da pogledas logove, Mix server, nesto mi...  :icon_confused:

ocu nije problem

Nostradamus

Dee Dexon Dee de de de ... da ti ToTo nije kakva familija? :D

Sumnjas, sta mozes sumnjati?? ..xD kad sumnjas provjeri brate pa onda sudi!!!!

Mile Pile

e ovako, prvo vas sve podzravljam, ja sam Mile Pile iz //ALKOSI//. . .
alkosi su nekad bili jako brojan klan, sastavljen od raje iz jednog grada, medju kojima je bio i nostradamus, znam lika od malih nogu, i garantujem da je uvek bio cist igrac. . .

igrom slucaja, klan smo izglasili, 2009-e, pa o5 pre nekih mesec dana napravili. . .
u klanu smo ostali ja, black hawk, dr.chaos i P@NDA . . .
ostali su napravili klan KT-kafanska tuča. . .

sta zelim da kazem, zelim da kazem da P@NDA vise nece igrat pod nickom //ALKOSI//,  :fighting: jer alkosi nikad citeri ni scriptasi nisu bili, kao sto bitange mogu da potvrde. . .
on (p@nda) sada igra pod drugim nickom, sa ip i maca na kojem igra GADAFI PLETENICA svakog dana inace njegov jaran, koji je takodje nasao na poslednjoj listi srama, pronadjite ip il mac , zabranite pristup na bitange, iz prostog razloga sto je Black Hawk garantovao za njega i brata mu KASKADERA, i omalovazavao server bitange radi obicna 2 scriptasa. . . .
a nije znao, imaju kvad kor, fps im je zakovan na max, ko ce misliti da imaju scriptu. . . :facepalm:

sto se tice nostradamusa, opusteno raja, sve se moze resiti, kladim se da ce se izvinuti, jer znam da je lik 100% ok i nije citerskog kova. . .
lep pozdrav, sorry sto sam oduzio post i malo otisao u off :)
:punk :bye2

vd|cube(im)

Quote from: Nostradamus on August 31, 2011, 05:07:57 AM
Pa ne, ne zelim da me zovu citar kad sam jednostavno natjeran to da budem na kratko vijeme. Jer to prije nikad nisam koristio, niti bih koristo da nije preslo granicu na serverima. Pokusao sam na lijep nacin da objasnim to, ali kolko god ja da nesto napise, sta i kako oni tjeraju svoje djelimicno znanje! prvo kazu hop pa tek onda  skoce(to je problem)! Kolko se i vidi do sad napisano. NIsam ja kriv sto je to tako.

Ni ja nisam lopov nego kradem jer sam jednostavno natjeran na to i mrzim kad me zovu lopove.....Pa jel ti čitaš šta pišeš ili se sprdaš sa nama tu na forumu  :facepalm:

Quote from: Nostradamus on August 31, 2011, 01:05:16 PM
Dee Dexon Dee de de de ... da ti ToTo nije kakva familija? :D

Sumnjas, sta mozes sumnjati?? ..xD kad sumnjas provjeri brate pa onda sudi!!!!

Evo ovako , pošto je Toto čovjek sa visokim pragom tolerancije pa ti nije još dao ban na forumu, nakon sljedećeg posta kojeg ostaviš na forumu ,a nije pod temom  http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,5794.0.html   gdje se lijepo izvinjavaš zbog korištenja scripti dobit ćeš ban od mene .....pa se оali kome hoćeš   :stoner:

Stekara_1

to Nostradamus, jebi tota nemoj mene :)
A ti Cubanac, gadeee, toooo jebi Nostradamusa nemoj mene :)

Nostradamus

Vidim ja da Toto ima visok nivo tolerancije i svaka mu cast za to, ali jednostavno ima propuste u svom radu. srlja bez potrebe  tako i ti sad. Da si citao raspravu od pocetka ne bi me pitao sta pisem!

Razumim sve , stao si na stranu kolege, cool. Mozete me banovati , to je najlakse,al' nije u tome stvar , citave ove price!!

btw: Vratite se temi.

P.s. Pozz Za Mileta Pileta ;))

I pozz za sve vas  :bye2

ToTo

Ti sinko ne samo da si citercina, vec si i lazov, jer sam te u tri posta nesto pitao, a ti ne odgovaras, a uz to si i prilicno nevaspitan, tako da djecace tebi nema spasa. Ban dobijas na serverima(provider iz Foce jel da?), eto sasvim slucajno imam tvoj ip, ban dobijas i na forumu, i naravno na ts, ako ga uopste koristis. Eto, bas sam se oko tebe potrudio maximalno, al ne ide, bananica  :bye2

kgigor

kazem ja...
gadan problem u komunikaciji...
...kako bese covek ima obicaj da kaze...
A da :
pozzz i bez ljutnje
:bye2

domohomo

Mile Pile

Quote from: ToTo on August 31, 2011, 09:10:24 PM
Ti sinko ne samo da si citercina, vec si i lazov, jer sam te u tri posta nesto pitao, a ti ne odgovaras, a uz to si i prilicno nevaspitan, tako da djecace tebi nema spasa. Ban dobijas na serverima(provider iz Foce jel da?), eto sasvim slucajno imam tvoj ip, ban dobijas i na forumu, i naravno na ts, ako ga uopste koristis. Eto, bas sam se oko tebe potrudio maximalno, al ne ide, bananica  :bye2
provajder nije iz foce, 1 od bitnijih linkova ide preko foce, nasao si ip bazne stanice, nisi nasao ip njegov, trenutno u cajnicu, niko iz naselja Lazarevo (u kojem nostradamus zivi) ne moze na garage jer si banovao ip bazne stanice koju sam ja postavio . . .
ja kao 1 radnik dasto semtela, cu da odem i promenim ip adresu bazne stanice jer ostali ne mogu na CoD. . .
ako vec banujes, banuj mu mac. . .
sto se tice bananja ip, nigde veze, ovi sa wirelessa promene baznu a adsl-ovci resetuju ruter. . .
treba samo po macu udarati ako vec to radite. . .

mada ako mi uleti 10km ja cu mu promenim i mac :D
sala, al bez zajebancije napravio si mi posao ToTo  :|| :suicide

ToTo

Jbg, sta da se radi, vidis da idiotu nema spasa, zao mi zbog tebe ali mora tako. Sve sto je trebalo da uradi je da napise jedno jebeno izvinite, ali neeeeeeeee, pa nece se valjda on nekome izvinjavati boze moj, e pa jbg, onda bananica, pa se igraj na drugim serverima, ovde nisi dobrodosao. Tebi svaka cast na onom postu  :handshake:

Inace njegova scripta je za oruzje tipa MP44 ili Garand M1, jedno od to dvoje, eto i matori prdonja nesto zna, samo sam hteo to od njega da cujem.
Ban ako ne pomogne, uvek je tu dobri stari kick, ili ce ko pickica menjati nickove, da ga ne prepoznamo, jer kad god vidim da je to on, a ima se nacina,  :whip3:

Mile Pile

dosta raje igra iz ovog grada, ako bude jos citera po ovom listama srama koje inace pratim, licno cu da vam dam njegov mac i ip, da se vi ne bi mucili, naravno ako bude korisnik dasto semtela. . .mada ne bi trebao. . .
al mi je zadovoljstvo. . .

jer toliko puta ispadnete fer ne kikate me na serverima, a trebate, mene, black hawka i naseg brata METALIKU hahah :) :D

al eto, da ne idem puno u off i kvarim temu. . .
samo raspalite trazite citere i nedajte pandi da poviri na server. . .gad malešni -.-  :icon_grrr:

puno sexualnih impulsa i pozdrava vam svima saljem  :icon_bad: ;D :super

ToTo

Quote from: Mile Pile on August 31, 2011, 09:52:43 PM
dosta raje igra iz ovog grada, ako bude jos citera po ovom listama srama koje inace pratim, licno cu da vam dam njegov mac i ip, da se vi ne bi mucili, naravno ako bude korisnik dasto semtela. . .mada ne bi trebao. . .
al mi je zadovoljstvo. . .

jer toliko puta ispadnete fer ne kikate me na serverima, a trebate, mene, black hawka i naseg brata METALIKU hahah :) :D

al eto, da ne idem puno u off i kvarim temu. . .
samo raspalite trazite citere i nedajte pandi da poviri na server. . .gad malešni -.-  :icon_grrr:

puno sexualnih impulsa i pozdrava vam svima saljem  :icon_bad: ;D :super
E nek se javi i neko normalan  :handshake: :hat

MASTERBLASTER

Pola ovih su ne popravljivi!
Sto se mene tice igrati nece ni jedan a VIDOVNJAK(nosterdamus) sto se mene tice zauvek!

komara

A jel ima neko skriptu za finansijsko pravo   :wink:

Shaggy

Evo udjem veceras i vidim 2 x me kickaju i usmere me ka forumu da bih tu saznao razlog kicka  ili se zalio.
Procitao sam i sa dobrim delom iskaza pojedinih igraca se slazem a sa dobrim delom ne...

Prvo evo primer ja sam igrao 2 god iz igraonice , svako ima pristup mom racunaru i svako je mogao igrati na moj nick i staviti neku skripticu , a isto tako ima i x drugih igraca koji su u istoj situvaciji kao  i  x onih koji su  igrom slucaja nabasali na neki  cfg sa skripticama a nemaju pojma ni sta su to skripte i nije fer da se stavljaju u isti kosh.
Ali evo ja cu biti fer , moze se proveriti u log bazi od kad i koliko sam puta koristio tkzv M 1 skriptu.
I to iz par razloga , neki mozda opravdavaju , neki ne....
zadnjih par meseci igram doma samo , imam jako malo fps-a  ,tj oko 60 tacnije. Haxor nisam nikad bio niti cu biti a oni  koji tvrde da su hax i skripta prevara iste tezine su plitkog uma... bez uvrede .
Evo ovako...par puta dodjem na  SD srv i vidim ne jednog nego mnostvo igraca koji su  na codehook listi , ili su banovani na cb. Svi su oni odjednom  "good guys"  , nema uopste potrebe da se neko izvine na forumu i krene dalje ....
Eto npr i Domohomo koji je cak bio i u bitangama ,  bez uvrede za momka . Super je lik , nije on poenta. Nego to sto je bio na  codehook listi i par meseci nakon toga neometano igrao.
Nikog nije briga sto ima x igraca koji i dalje haxaju na srv...   Ja kada ukazem na nekog od njih , meni admin kaze...pa sta ocekujes od mene ovo je crack srv.
Znaci moze bilo ko  ( ko je nekad haxao ili i dalje haxa ) uci na srv  i neke frustracije leciti na igracima , bez da ce ga bilo ko makar opomenuti... Ali zato  skriptarose hajde da "gadjamo kamenjem"
Za Cheatere ne postoji lista srama , oni mogu neometano haxati . Znaci neka moja dobronamerna suggestija ili nekog drugog  iskusnijeg i da kazem namazanijeg  ( cb ) igraca od mene , se dakle nece uvaziti  i nece se kickat cheater sa srv. Dok se mnogo puta desavalo da admini kickaju prema vlastitoj proceni ili  "raspolozenju"  i mnogo puta pogrese...
Moj M1 sa 60 fps-a  puca kao nekom sa 250 lock , znam da to nije opravdanje...Ali  ako  moja M1 skripta ima veci uticaj na igru od nekog wh ili kvalitenog aima onda  cu slomiti cd-ove od coda i obrisati kljuc sa kompa.
Totalno nikakvog uticaja na samu igru nema ,tj i sa njom i bez nje igra mi zavisi od raspolozenja  ( barem je to slucaj od kako igram na ovom kompu ) ali sam je iz inata stavio jer sam osecao nezadovoljstvo i nemoc zbog ignorisanja  da se kickaju ili banuju pojedinci na srv. I naravno nikad je ne bih stavio da sam i dalje ostao na 125-250 fps-a kao pre. no nebitno
Bitno da se nekom digla neka stvar sto je mene nakon 2-3 god igranja na SD kickao ( sa pravom ne kazem ) .
Zasto vam je Main pukao ?   50% radi  opadanja popularnosti coda i zasicenja mnogih igraca ,  50% radi  cheatera   ( i reakcije admina ) koji su svakodnevno igrali tamo...
I SD ce kad tad puci  ( a daj boze da gresim ) . Jako je mnogo propusta bilo , mnogo i nekorektnih poteza od strane admina.
Jedno vreme je secam se samo Toto  kickao sve sumnjivce redom dok je druge boleo  qrac , rcon su imali samo da bi nekad promenili mapu  dok Beg nije poceo vristati da se ne dira map rotate.
Ko god se na forumu pobuni protiv vas  ( bitangi )  bude  ispljuvan ili  kulturno napucan sa foruma . Ne dozvoljava se cak ni normalna diskusija o  nekim   greskama ili mogucim greskama admina na srv. Znam da se pokusava odrzati ta neka harmonija prijateljstva i druzenja u cod2 koja traje godinama....ali bilo je mnogo previda i propusta. I mnogo sujetnih poteza bitangi  ( sa turnira npr )  koje ne bih da komentarisem.
Verovatno ce i ovaj moj post neko da doceka verbalnim vredjanjem mene i mog intelekta ili ce jednostavno nabiti mi na nos tu neku skriptu dok ce haxori i dalje neometano igrati na SD-u .No nije bitno..
Za mene Sd vise ne postoji , necu vise nikada uci na njega...zivi mi bili :)

i da , izvinjavam se svim ok ljudima i prijateljima na srv zbog tromesecnog koristenja skripte  

Shaggy

$tring

Quote from: Shaggy on September 02, 2011, 11:33:05 PM
Znaci moze bilo ko  ( ko je nekad haxao ili i dalje haxa ) uci na srv  i neke frustracije leciti na igracima , bez da ce ga bilo ko makar opomenuti... Ali zato  skriptarose hajde da "gadjamo kamenjem"

Igrati sa skriptama je sramota (za zid srama), a biti citer je vec problem psihe.

Zasto vam je Main pukao ?   50% radi  opadanja popularnosti coda i zasicenja mnogih igraca ,  50% radi  cheatera   ( i reakcije admina ) koji su svakodnevno igrali tamo...

Wrong.  :this Pukao je iz jednog jedinog razloga : Bitange + ekipa koja je punila MAIN je presla na tenkiće... To je to.

I SD ce kad tad puci  ( a daj boze da gresim ) . Jako je mnogo propusta bilo , mnogo i nekorektnih poteza od strane admina.

Ma nece... puci ce jednog dana, ali ne jos...... :)

rcon su imali samo da bi nekad promenili mapu  dok Beg nije poceo vristati da se ne dira map rotate.

Pa map rotate i sluzi da bi se mape po nekom redu menjale, a ne da kako kome dune prebaci toujane.

Ko god se na forumu pobuni protiv vas  ( bitangi )  bude  ispljuvan ili  kulturno napucan sa foruma . Ne dozvoljava se cak ni normalna diskusija o  nekim   greskama ili mogucim greskama admina na srv. Znam da se pokusava odrzati ta neka harmonija prijateljstva i druzenja u cod2 koja traje godinama....ali bilo je mnogo previda i propusta. I mnogo sujetnih poteza bitangi  ( sa turnira npr )  koje ne bih da komentarisem.

MIslim da nisi u pravu. Sa foruma banujemo ljude koji psuju, svadjaju se, prostače i ponašaju se 'nedolično'. Mi smo kao sto znas starija
ekipa, i ne ulazimo u decije rasprave na forumu.

Iskreno, sumnjam da bi ti bolje vodio ovaj community, ma koliko si ok momak.  :thankyou

Verovatno ce i ovaj moj post neko da doceka verbalnim vredjanjem mene i mog intelekta ili ce jednostavno nabiti mi na nos tu neku skriptu dok ce haxori i dalje neometano igrati na SD-u .No nije bitno..

Pa nece.. bas se osecam kao da sam chatovao sa tobom... :)

Za mene Sd vise ne postoji , necu vise nikada uci na njega...zivi mi bili :)

i da , izvinjavam se svim ok ljudima i prijateljima na srv zbog tromesecnog koristenja skripte  

Shaggy

Kako god ti volja...

zeks123

Znaci  cuveni mufzor  
Ostale citere prepusti nama, ne brini ti nasu brigu, i gledaj svoja posla, a da ne kazes da ti ne zelim odgovoriti evo: Ne pustamo mi citere(medju koje spadas i ti) da se igraju na nasim serverima selektivno, nego vas je toliko mnogo, da je nemoguce popamtiti vas sve, i sve odjednom kikati, banovati, opomenuti, itd, eto cak te niko nije ni kiko, ni maltretirao, vec sam ti lepo rekao, izadji, idi na forum, i izbrisi scriptu pa ces igrati, ali umesto toga ti si nasao da pametujes ovde, tek sad sledi maltretiranje, svestan?

OH lala!soz ako ranije nisam odgovorio nisam dolazio neko vreme, necu ni dolaziti slucajno onako sam dosao da vidim sta ima novo.Pocela mi je skola (nisam igrao cod2 ove nedelje niti cu ga igrati ubuduce) evo me kod zeksa + preselio sam se,dobro ovako.Dali sam nekog vredjao? balavac sam.. ok CITER sam jeli?moze li PBSS ili SS ban na cb bilo sta imate dokaze?Mislim ono pucati u prazno? skripta? haa pomagalo za koje nisam ni znao config sam dobio od EvilM@N-a (cak ne znam ni dali je to skripta), svejedno izvinicu se kao covek ups mislim kao dete.Prestajem da igram igricu ako vam to ista znaci, poz svima gl hf (mufzor)  :flag_of_truce  @ ovo stavljam onako bzvz sta ce mi skripta ako imam FPSa dosta za davanje? mislim mogu da stavim 333 i da mi ne ometano stoji na 333? imam veci HP nego obicni igraci imam bolji rcoil neko obicni igraci dali je to skripta? dali je FPS skripta? Maki je sve objasnio kako da povecate FPS i to..
http://www.xfire.com/profile/stefanvaic/screenshots/?view#116354253
http://www.xfire.com/profile/stefanvaic/screenshots/?view#117426190
http://www.xfire.com/profile/stefanvaic/screenshots/?view#117185226
http://www.xfire.com/profile/stefanvaic/screenshots/?view#115990031
Zasto bi koristio Skriptu pored ovoga?Al ajde ne treba mi nikakav odgovor vise nadam se da cete uzivati u igrici srecno svima cujemo se sledeci vikend :)

ToTo

Quote from: zeks123 on September 03, 2011, 10:15:46 AM
Znaci  cuveni mufzor  
Ostale citere prepusti nama, ne brini ti nasu brigu, i gledaj svoja posla, a da ne kazes da ti ne zelim odgovoriti evo: Ne pustamo mi citere(medju koje spadas i ti) da se igraju na nasim serverima selektivno, nego vas je toliko mnogo, da je nemoguce popamtiti vas sve, i sve odjednom kikati, banovati, opomenuti, itd, eto cak te niko nije ni kiko, ni maltretirao, vec sam ti lepo rekao, izadji, idi na forum, i izbrisi scriptu pa ces igrati, ali umesto toga ti si nasao da pametujes ovde, tek sad sledi maltretiranje, svestan?

OH lala!soz ako ranije nisam odgovorio nisam dolazio neko vreme, necu ni dolaziti slucajno onako sam dosao da vidim sta ima novo.Pocela mi je skola (nisam igrao cod2 ove nedelje niti cu ga igrati ubuduce) evo me kod zeksa + preselio sam se,dobro ovako.Dali sam nekog vredjao? balavac sam.. ok CITER sam jeli?moze li PBSS ili SS ban na cb bilo sta imate dokaze?Mislim ono pucati u prazno? skripta? haa pomagalo za koje nisam ni znao config sam dobio od EvilM@N-a (cak ne znam ni dali je to skripta), svejedno izvinicu se kao covek ups mislim kao dete.Prestajem da igram igricu ako vam to ista znaci, poz svima gl hf (mufzor)  :flag_of_truce  @ ovo stavljam onako bzvz sta ce mi skripta ako imam FPSa dosta za davanje? mislim mogu da stavim 333 i da mi ne ometano stoji na 333? imam veci HP nego obicni igraci imam bolji rcoil neko obicni igraci dali je to skripta? dali je FPS skripta? Maki je sve objasnio kako da povecate FPS i to..
http://www.xfire.com/profile/stefanvaic/screenshots/?view#116354253
http://www.xfire.com/profile/stefanvaic/screenshots/?view#117426190
http://www.xfire.com/profile/stefanvaic/screenshots/?view#117185226
http://www.xfire.com/profile/stefanvaic/screenshots/?view#115990031
Zasto bi koristio Skriptu pored ovoga?Al ajde ne treba mi nikakav odgovor vise nadam se da cete uzivati u igrici srecno svima cujemo se sledeci vikend :)
:-\
Ko je ovo zapravo i sta je napisao u ovom postu, aj neka mi neko objasni, jer ja nista nisam razumeo

zeks123

Ovo oznaceno crvenom bojom je pisao Chuck Norris :D a ovo ispod ostalo sam sve ja pisao.  :) ( To ja se odnosi na Mufzor-a, kao sto sam vec rekao preselio sam se i ono kuci nisam upalio comp cele nedelje nemam vremena jednostavno pocela skola i to.. sada sam kod Zeksa preko vikenda ono mali odmor :) tako da pisem sa njegovog compa i njegovog Accounta posto imam problema da se ulogujem na moj tj izadje mi set your cookies nesto.. )

ToTo

Pa mufzora nema na listi srama, bar ne pod tim nikom, a zbrka je nastala kad je Jack napisao da je Nostradamus zapravo mufzor. Kako god, opet mi nista nije jasno, ko ce bre da vas popamti kad menjate nikove ko ja carape. Posten covek i igrac ima jedan nick name, i igra stalno sa njim, a neposteni menjaju svaki cas, tako da me oni, xxx, yyy, zzz, ne zanimaju uopste, ko da ne postoje.

zeks123

Znam, vidim da ste pricali o meni a ja nisam bio tu odmah da napisem tako da sam napisao sad, mislim ono ne znam nikakvog nostradamusa ni onog sto je Lang ostavio u postu  :omg: ali mufzor je citer mufzor ovo mufzor ono, izvinio sam se tamo, nikog nikad nisam prvi vredjao.. i tako sve naj naj od mene.. poz  :smartass

ToTo

Shagy druze, bas si se nalupao gluposti  :||

Aj procitaj sad tvoj post, pa se seti sa kim razgovaras, mislim jbg....... sad ti meni ovde objasnjavas kako radi i cemu sluzi scripta? Ne seri.

Pusti ti nas da brinemo o nasim serverima, i da brinemo nase brige oko Maina i ostalih servera, siguran sam da imas dovoljno svojih problema, ne trebaju ti i nasi uz njih. Imamo 8 razlicitih servera, i stvarno se pitam, zasto opada poseta na prastaroj igri, koja je razbijena na 8 servera, mislim  :facepalm: Opada i zbog citera, i hvala ti sto si pomogao u tome, scripta jeste cit!!
Nekorektnosti na turniru.....pa ja sam licno izbacio bitange sa pretproslog turnira, jer nisu postovali pravilo o no show, i HL poslao dalje, o cemu ti pricas??
Domo nije mesecima igrao posle onoga, kada se vratio, licno mi je obecao da nece paliti nista, i ja mu verujem, a ako pogledas statistike, bice ti jasno da i ne pali. Ne mozemo nekome dozivotno zabraniti da igra, jer je jednom pogresio. Isto je i sa ostalima sa one stare liste, s tim sto smo im jasno stavili svima do znanja da su im nasi pub serveri najveci domet, nema igranja na turnirima, niti warova. Da su hteli da koriste wh i dalje, prosto bi promenili imena i picili po starom, ali ne nisu to uradili, i to ipak nesto govori. Osnovna razlika je u tome, sto scriptu ne moze niko da sakrije, a wh moze, i prvi nikada nisam hteo da kikam nikoga ˝sumnjivog˝ako za to nemam neke dokaze. Za koriscenje scritpi imamo vise nego dovoljno dokaza, i zato maltretiramo igrace koji su ih koristili. Bas zato sto ljudi nece sa citerima da igraju, borimo se protiv njih stalno, i ova ˝akcija˝predstavlja jedan vid borbe za cod2, i necemo odustati dok jos ima postenih igraca na nasim serverima.
Jbt stvarno ne razumem, sa nam si od prvog dana, na ts, na warovima, znas ko smo, kakvi smo ,.....i sad kad si uhvacen sa rukom u tegli dzema, pises kojesta, umesto jednog prostog izvinjavam se, i ok, igraj dalje, ne razumem, zaista..........

ToTo

Quote from: zeks123 on September 03, 2011, 01:11:08 PM
Znam, vidim da ste pricali o meni a ja nisam bio tu odmah da napisem tako da sam napisao sad, mislim ono ne znam nikakvog nostradamusa ni onog sto je Lang ostavio u postu  :omg: ali mufzor je citer mufzor ovo mufzor ono, izvinio sam se tamo, nikog nikad nisam prvi vredjao.. i tako sve naj naj od mene.. poz  :smartass
A znaci li ti ista nick name vanja<3   ???

$tring

Quote from: ToTo on September 03, 2011, 01:13:11 PM
Jbt stvarno ne razumem, sa nam si od prvog dana, na ts, na warovima, znas ko smo, kakvi smo ,.....i sad kad si uhvacen sa rukom u tegli dzema, pises kojesta, umesto jednog prostog izvinjavam se, i ok, igraj dalje, ne razumem, zaista..........

Bas tako... decko se igra sa nama od pocetka, i siguran sam da zna kakvi smo ljudi... A sada su svi krivi sto on ima skripte ... main puko, bitange pukle... :)

Ne mozes svima ugoditi... Mnogi ljudi su ovaj community prepoznali kao dobar i pozitivan... a naravno da ima i onih koji svakodnevno gledju nase servere i cekaju 'kad ce puci, kad ce puci...' ..  Necemo jos skoro, bez brige......  :stoner:

Lang

Mnogi ljudi su ovaj community prepoznali kao dobar i pozitivan... sto i jeste !
Ovo je pravi odgovor za sve .
:king:

Shaggy

Quote from: ToTo on September 03, 2011, 01:13:11 PM
Shagy druze, bas si se nalupao gluposti  :||

Aj procitaj sad tvoj post, pa se seti sa kim razgovaras, mislim jbg....... sad ti meni ovde objasnjavas kako radi i cemu sluzi scripta? Ne seri.

Pusti ti nas da brinemo o nasim serverima, i da brinemo nase brige oko Maina i ostalih servera, siguran sam da imas dovoljno svojih problema, ne trebaju ti i nasi uz njih. Imamo 8 razlicitih servera, i stvarno se pitam, zasto opada poseta na prastaroj igri, koja je razbijena na 8 servera, mislim  :facepalm: Opada i zbog citera, i hvala ti sto si pomogao u tome, scripta jeste cit!!
Nekorektnosti na turniru.....pa ja sam licno izbacio bitange sa pretproslog turnira, jer nisu postovali pravilo o no show, i HL poslao dalje, o cemu ti pricas??
Domo nije mesecima igrao posle onoga, kada se vratio, licno mi je obecao da nece paliti nista, i ja mu verujem, a ako pogledas statistike, bice ti jasno da i ne pali. Ne mozemo nekome dozivotno zabraniti da igra, jer je jednom pogresio. Isto je i sa ostalima sa one stare liste, s tim sto smo im jasno stavili svima do znanja da su im nasi pub serveri najveci domet, nema igranja na turnirima, niti warova. Da su hteli da koriste wh i dalje, prosto bi promenili imena i picili po starom, ali ne nisu to uradili, i to ipak nesto govori. Osnovna razlika je u tome, sto scriptu ne moze niko da sakrije, a wh moze, i prvi nikada nisam hteo da kikam nikoga ˝sumnjivog˝ako za to nemam neke dokaze. Za koriscenje scritpi imamo vise nego dovoljno dokaza, i zato maltretiramo igrace koji su ih koristili. Bas zato sto ljudi nece sa citerima da igraju, borimo se protiv njih stalno, i ova ˝akcija˝predstavlja jedan vid borbe za cod2, i necemo odustati dok jos ima postenih igraca na nasim serverima.

Nisi me razumeo

" sad ti meni ovde objasnjavas kako radi i cemu sluzi scripta? Ne seri. "

Prvo ja nista ne objasnjavam a iskreno sigurno znam bolje oko toga od tebe , ali ne kazem da ti neznas.
Ne igram cod2 od juce , znao sam da ce kad tad neko  da me kicka i uputi na forum , toga sam bio svestan i bilo mi je svejedno iskreno.
Rekao sam ti razlog zasto sam je stavio...gledam svaki dan neke cheatere kako dolaze i igraju Izritirali su me..Posto sam dosledan da hax nikad necu koristiti a za mene  Skripta nije cheat ,  jeste  u smislu varanja naravno , isto dodje i skripta i cheat...ali  Skripte su unosi u .cfg-u koji poboljšavaju neke stvari.
Ustvari skripta je ništa doli skup komandi, cvar-ova (console variable) i dvar-ova   a haxovi su u vecini slucajeva programi koji se unose u igru na kompu i pokrecu iz konzole , imaju mnogo veci uticaj na igru od bilo koje skripte i mislim da je to tezi vid prevare.
A druga stvar izvinuo sam se na kraju posta.
Ja sam Domu bzv uzeo za primer , nemam bash nista protiv decka . Nije on jedini koji je ulazio sa codehook liste.
Beg ja vas uopste ne krivim jer kazem bio sam svestan svega , znam da se log baza vadi :) , nema smisla kriviti nekog kad je to samo moja odluka licno i daleko od toga da zelim da bitange serveri puknu , da sam to zeleo ne bih  dolazio mnostvo puta i skupljao ljude na serverima . Samo mi je dopizdilo da trpim svaki dan neke cheatere na srv , prvo sam smanjio sa igrom  ( dosadila i igra i oni ) , pa sam posle iz inata ubacio tu skriptu , mislim da sam  igrao cca oko 40-50 h na SD-u  sa tom skriptom no nebitno.
Btw nije mi bila namera uvrediti nekog u postovima , ako se neko nasao uvredjen . Sorry...

kgigor

...sta je to sto tebe razlikuje od PREVARANATA zbog kojih si "ispizdeo"?
...sta je to sto tvojih 50\60 sati cini opravdanim u odnosu na bilo cije
...kazes da "skripta nije cit"...a odmah potom... "isto dodje i skripta i cheat..."
...koliko vas stanuje u tvojoj glavi???.
...posto si tako dosledan,~"da cit nikad neces koristiti"i da ce te "neko kad tad uputiti na forum" kao i to sto.."su toga bio svestan i ISKRENO TI JE SVE JEDNO"...
Dovoljno je pokazatelja da si uvredio sve igrace na bitange serverima...i da SVIMA dugujes izvinjenje...
...ko ti bude oprostio za izvinjenje sto se tice postova na forumu ....to je njegova stvar...
...a to sto si "iz INATA" ubacio skriptu ...cini te mnogo gorim od bilo kog skriptarosa na bitange serverima...
I sto se mene licno tice ide sledece:
_dok se ta grupa ljudi u tvojoj glavi ne uskladi i ne dogovori da zivi u nekakvoj simbiozi ili sta ja znam nekakvom paktu koji je podnisljiv za okolinu...ne zasluzujes nista bolje od BANANE

ToTo

Eto kao, vi pustate citere da se igraju na vasim serverima, pa sam zato upalio scriptu  :-\ ko to pusta citere?
Umesto da nam pomognes, ti im se pridruzis  :facepalm:

Nebitno, eto .....izvinjenje prihvaceno, dodji opet i igraj kod nas, samo bez pomagala i sve ok  :handshake:

kgigor

Quote from: ToTo on September 04, 2011, 04:47:06 PM
Eto kao, vi pustate citere da se igraju na vasim serverima, pa sam zato upalio scriptu  :-\ ko to pusta citere?

Nebitno, eto .....izvinjenje prihvaceno, dodji opet i igraj kod nas, samo bez pomagala i sve ok  :handshake:
:hmm

domohomo

I ja kad te vidim izać ću sa servera da ti ne smetam ok?  :handshake:

ToTo

Quote from: kgigor on September 04, 2011, 05:02:34 PM

Ma pusti, razumemo se Igore.........

MASTERBLASTER

E moj Shugy!!!!!!!! :facepalm:
Shvatio bi da String daje nagrade na statistikama ko je najbolji ali zbog samog prestiza  :ne_razumem.Covece nije bilo mixa ili bilo cega da nisi igrao sa nama.Da igras jednom rukom bolji si od mene a ja nikad nebi stavio nesto da te ownam ili boze sacuvaj varam.Opravdanje ti je 0 bodova.Ovo se igra radi druzenja inace bi puklo odavno.

djed

Quote from: kgigor on September 04, 2011, 12:21:53 PM
...a to sto si "iz INATA" ubacio skriptu ...cini te mnogo gorim od bilo kog skriptarosa na bitange serverima...

ja bar mislim da je njih pola 'iz INATA' ubacilo skritpu samo sto je shagy priznao..a ostali su kao skinuli sa interneta...ali ima izuzetaka...

MakiMDSS.rs

JUPIIIIIII ulazimo u 20 stranu LUPANJA  :||

pa zar vi mislite da ti dosledni klinci ili momci da se ne uvrede , su skinuli svi skripte ? evo vam cist odgovor NE i dalje im garandi pucaju prebrzo i bombe uvek lete na glavama tudjih igraca ...

ja sam se trudio da kikujem sve koje su unistavali server i igru tim sranjem , ali ne vredi dodje po 15 puta da kikujem lika i onda promeni nick ... pa misli da me preso al ID je ID i to se ne menja na HLSW .

sve u svemu cheatera ce biti uvek nema tu leka kao ni za odredjene mentalne bolesti tih degenerika .

@ domo - ja mislim da bih trebali ja i ti da izbacimo listu sumnjivih pa kome opanci kome blato u oci .  :icon_bad:

Eskimko

Aj neko da mi preprica ovo sve,ne mogu sve da citam.  :snap  :console:

||NooOooZ||CAKI

kgigor

Quote from: ToTo on September 04, 2011, 07:09:37 PM
Quote from: kgigor on September 04, 2011, 05:02:34 PM

Ma pusti, razumemo se Igore.........
:ok2  :smoke:

domohomo

Quote from: M.MaKi.C on September 04, 2011, 07:53:00 PM
JUPIIIIIII ulazimo u 20 stranu LUPANJA  :||

pa zar vi mislite da ti dosledni klinci ili momci da se ne uvrede , su skinuli svi skripte ? evo vam cist odgovor NE i dalje im garandi pucaju prebrzo i bombe uvek lete na glavama tudjih igraca ...

ja sam se trudio da kikujem sve koje su unistavali server i igru tim sranjem , ali ne vredi dodje po 15 puta da kikujem lika i onda promeni nick ... pa misli da me preso al ID je ID i to se ne menja na HLSW .

sve u svemu cheatera ce biti uvek nema tu leka kao ni za odredjene mentalne bolesti tih degenerika .

@ domo - ja mislim da bih trebali ja i ti da izbacimo listu sumnjivih pa kome opanci kome blato u oci .  :icon_bad:
Nemam baš TOLIKO vremena...

Shaggy

...kazes da "skripta nije cit"...a odmah potom... "isto dodje i skripta i cheat..."
...posto si tako dosledan,~"da cit nikad neces koristiti"i da ce te "neko kad tad uputiti na forum" kao i to sto.."su toga bio svestan i ISKRENO TI JE SVE JEDNO"...
Dovoljno je pokazatelja da si uvredio sve igrace na bitange serverima...i da SVIMA dugujes izvinjenje...
...ko ti bude oprostio za izvinjenje sto se tice postova na forumu ....to je njegova stvar...
_dok se ta grupa ljudi u tvojoj glavi ne uskladi i ne dogovori da zivi u nekakvoj simbiozi ili sta ja znam nekakvom paktu koji je podnisljiv za okolinu...ne zasluzujes nista bolje od BANANE

Covece sta ti napisa , pa ti si za "Frojda"

Sa neke normalne price prebacis se na tupu demagogiju.

Prosetaj se malo napolje pa se vrati  :facepalm:

Procitas par puta post , sednes malo prokontas i onda prokomentarises. Ja nigde nisam svojim satima koristenja opravdavao samo koristenje iste.
Cheat  ( engl Prevara , varati ) . Rekao sam ako bi isli tim principom i koristenje skripte i haxova su vidovi prevare... Ali vecina ljudi  skripte naziva jednostavno skriptama a  haxove i razne programe Cheatovima sto znaci ako bi tom logikom isli , skripta nije cheat.
Izvinjavam se sto sam morao napisati jedno banalno obrazlozenje ocitog za tebe. Sledeci put cu uzet u obzir  i da tupi ljudi i deca citaju ove postove pa budem preformulisao neke recenice.
Sta mene razlikuje od njih , u biti nas ne razlikuje nista. Ja sam rekao svoje misljenje da je koristenje  npr Codehook dosta tezi vid prevare nego koristenje neke skripte. No to je moje misljenje.
A sta se tice ljudi u glavi , meni se cini da je u tvoj  "Party"  vec odavno  :stoner:

Shaggy

kgigor

Quote from: Shaggy on September 05, 2011, 09:53:00 AM

Covece sta ti napisa , pa ti si za "Frojda"

Sa neke normalne price prebacis se na tupu demagogiju.

Prosetaj se malo napolje pa se vrati  :facepalm:

Procitas par puta post , sednes malo prokontas i onda prokomentarises. Ja nigde nisam svojim satima koristenja opravdavao samo koristenje iste.
Cheat  ( engl Prevara , varati ) . Rekao sam ako bi isli tim principom i koristenje skripte i haxova su vidovi prevare... Ali vecina ljudi  skripte naziva jednostavno skriptama a  haxove i razne programe Cheatovima sto znaci ako bi tom logikom isli , skripta nije cheat.
Izvinjavam se sto sam morao napisati jedno banalno obrazlozenje ocitog za tebe. Sledeci put cu uzet u obzir  i da tupi ljudi i deca citaju ove postove pa budem preformulisao neke recenice.
Sta mene razlikuje od njih , u biti nas ne razlikuje nista. Ja sam rekao svoje misljenje da je koristenje  npr Codehook dosta tezi vid prevare nego koristenje neke skripte. No to je moje misljenje.
A sta se tice ljudi u glavi , meni se cini da je u tvoj  "Party"  vec odavno  :stoner:

Shaggy
..."Procitas par puta post , sednes malo prokontas i onda prokomentarises."
...ajd sad lepo procutaj taj tvoj post....
...osnovna lekcija u kulturi izrazavanja skrece paznju na to da svaki tekst treba da bude sazet do te mere da citaoca obskrbis dovoljnom kolicinom infirmacija kako bi docarao(opisao) zamisljeno...
...nemam nameru da ti budem revizor tekstova,a pogotovo ne da budem desifrant kako bih razumeo tvoje duboke misli.

Spinx!!

uskoro samo za vase oci NOVA LISTA srama .......... sprema se uveliko :D

fanTom!

Quote from: domohomo on September 04, 2011, 11:08:30 PM
Quote from: M.MaKi.C on September 04, 2011, 07:53:00 PM
JUPIIIIIII ulazimo u 20 stranu LUPANJA  :||

@ domo - ja mislim da bih trebali ja i ti da izbacimo listu sumnjivih pa kome opanci kome blato u oci .  :icon_bad:
Nemam baš TOLIKO vremena...

Maki +1

MakiMDSS.rs

e sta ste jeli danas za dorucak ? a joj pogresna tema SMOR SMOR SMOR ...  :tease2

ludi livnicar

Hoce li biti lista sa Garage. Bojim se da ce tu tek biti sve i svasta

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: ludi livnicar on September 05, 2011, 04:42:23 PM

Okreni par stranica unazad pa ces videti.

DexonDee

Quote from: Jack Sparrow on September 05, 2011, 05:29:42 PM
Quote from: ludi livnicar on September 05, 2011, 04:42:23 PM

Okreni par stranica unazad pa ces videti.

Jack pogledaj opet verovatno ima nesto novo

ToTo

Quote from: HyDroxzZz (: on September 05, 2011, 10:36:31 AM
uskoro samo za vase oci NOVA LISTA srama .......... sprema se uveliko :D
Lista srama se dopunjuje u temi korisnici scripti iznad ove, skoro svakodnevno. Generalno, broj scriptasa se smanjio, sto je super.

MakiMDSS.rs

zasto svi drugi serveri ne lepe kao sto lepi na GARAZI ? juce sam bio meni garand tamo puca kao da imam 1000 fps i mp mi ne trese uopste . a da ne pricam sto iz daljine sam ubijao sve sto sam video sa HS ili iz 2 metka mp / garand ?

kad bih svi drugi serveri meni lepili tako . koja je poenta ?

ToTo

Igore rekoh ti, pusti....nema tu sta da se raspravlja, zamisli da tebe uhvate u prevari, pa branio bi se naravno, samo....mi smo malo vece ¨bitange¨ od ovih scriptarosa, tako da...........pusti  :yes

ToTo

Quote from: M.MaKi.C on September 05, 2011, 08:12:40 PM
zasto svi drugi serveri ne lepe kao sto lepi na GARAZI ? juce sam bio meni garand tamo puca kao da imam 1000 fps i mp mi ne trese uopste . a da ne pricam sto iz daljine sam ubijao sve sto sam video sa HS ili iz 2 metka mp / garand ?

kad bih svi drugi serveri meni lepili tako . koja je poenta ?
Nije PAM mode, vec onaj, jbm li ga ne znam kako se zove  :-\

kgigor

Quote from: ToTo on September 05, 2011, 08:14:25 PM
Igore rekoh ti, pusti....nema tu sta da se raspravlja, zamisli da tebe uhvate u prevari, pa branio bi se naravno, samo....mi smo malo vece ¨bitange¨ od ovih scriptarosa, tako da...........pusti  :yes
...ma jasno ko dan...dodje mu to ko nagon za opstanak...
...al cemu prosipanje sivih celija...
No nebitno... :drinks2

DiESEL. and smrT

Igrati sa skriptama je sramota (za zid srama), a biti citer je vec problem psihe.

Kaki bolan citer, pffff ahahahahhaha.....cujes bolan sta ti covjek prica,to su samo pomagala nije cit........ :bye2 a vi opet citttt pa ciiit    .!. .!. .!.

JaguaR

Quote from: ris on September 06, 2011, 08:12:44 AM

Kaki bolan citer, pffff ahahahahhaha.....cujes bolan sta ti covjek prica,to su samo pomagala nije cit........ :bye2 a vi opet citttt pa ciiit    .!. .!. .!.

Smanji malo dozivljaj... Je li scripta dozvoljena? Nije! Sto znaci koristenje iste je varanje tj cheatanje,,,jer sve sto ti daje prednost nad ostalim igracima i sva nedozvoljena pomagala spadaju u CHEATEVE, neki su veci a neki manji,,, kao npr scripta se ne moze poredit sa wh, itd :) !

Samo da vam kazem, na toj SD listi, ima igrac ''equ'' , ''EQUBZIE'' , ''SAMEBLOOD_equ''  ... To vam je igrac koji je uhvacen na uacu i priznao na ovom forumu da je haxao, uzvišeni '' pxzyy aka strumf'' ... tako da kickajte haxorcinu kad mu god prismrdite miris...koristi sve zivo, od scripti do wh-a....

Pozdrav