Lista srama

Started by ToTo, August 20, 2011, 04:50:01 AM

Previous topic - Next topic

ToTo

Quote from: ris on September 06, 2011, 08:12:44 AM
Igrati sa skriptama je sramota (za zid srama), a biti citer je vec problem psihe.

Kaki bolan citer, pffff ahahahahhaha.....cujes bolan sta ti covjek prica,to su samo pomagala nije cit........ :bye2 a vi opet citttt pa ciiit    .!. .!. .!.
Ti gade mali cuti, da ne bi ja Smrti javio da ti odvali koju shklempu  :rofl :rofl :rofl

spy18

Imam jedno pitanje u vezi svega ovog, pratio sam dešavanja svaka čast ToTo, Dexon i dr koji su učestvovali i dalje vade iz log baze paćenike koji koriste razna pomagala da bi bili bolji ovde u virtuelnom svetu jer su verovatno u RL gubitnici (ne bih da koristim grublje izraze iz našeg lepog nam srpskog rečnika, iako su to zasluоili)!!!!! E sad ide pitanje, pošto se imena povećavaju iz dana u dan (dosad nekih 200, nisam ih brojao tačno, a neki se i ponavljaju) a neka od tih imena vidim da igraju i dalje na bitange serverima  :icon_grrr: i to uz, poneki put ne tako često, prisustvo ljudi za koje znam da imaju RCON, a nisu uputili izvinjenje ovde na forumu i ne budu kickani zbog korišćenja tih pomagala, šta to konkretno znači???? ToTo, Dexone i ostali koji su se trudili da ovi serveri budu rasterećeni paćenika "Dоabe ste krečili!!!", a za ostale igrače "ko vas j**e ja i dalje koristim skripte", "skripta nije hax, nije cit", "ko ti je kriv, što ne koristiš i ti" itd. A najgori su ovi što se ponavljaju, samo pokazuju koliko respekta imaju za Vas Bitange kao i za ostale igrače na ovim serverima. Takve igrače kao i sve koji se nisu izvinuli treba kickati do besvesti, ne zbog izvinjenja već da im se stavi do znanja da nemogu tako da se ponašaju na vašim serverima a da ne prodju nekaоnjeno. Pogotovo jer se tu većinom radi o nezreloj dečurliji kojima fali malo roditeljskog vaspitanja i kućnog vaspitanja!!!!

Ja se izvinjavam zbog predugačkog posta ali me već iritira da post ode 20 i kusur strana i sve ispadne u stvari mlaćenje prazne slame.  :icon_grrr:

boki_ns

Kad pogledam kolika je lista ispadne da sam ja PRO igrac. :)
Koga ja ubijem a koristi neku skriptu ili sasvim nesto trece, neka slobodno  :suicide ili  obrise COD i predje na tablice.

ToTo

Quote from: boki_ns on September 13, 2011, 10:05:41 PM
Koga ja ubijem a koristi neku skriptu ili sasvim nesto trece, neka slobodno  :suicide ili  obrise COD i predje na tablice.
+1 Boki, to i ja stalno govorim, zamisli oni sve to koriste, a ja opet bolji od njih  :facepalm:

djed

Quote from: ToTo on September 13, 2011, 10:07:43 PM
Quote from: boki_ns on September 13, 2011, 10:05:41 PM
Koga ja ubijem a koristi neku skriptu ili sasvim nesto trece, neka slobodno  :suicide ili  obrise COD i predje na tablice.
+1 Boki, to i ja stalno govorim, zamisli oni sve to koriste, a ja opet bolji od njih  :facepalm:

jes na matmari bolji...kad si iza zidica..:D

Konig Bree

coper

veoma retko sam sa "sugavim" nalazio zajednicki jezik, ali slazem se sa nekim zapazanjima iz njegovog posta... naravno ne podrzavam to sto si upotrebljavao skriptu, ali razumem razlog... ps. meni je kuci fps 40 i zato nikad ne igram od kuce, igraonica je zakon ( pre 2 meseca vratio dug 25700 din)  8)

DiESEL. and smrT

Quote from: COperinjO on September 21, 2011, 08:49:26 AM
veoma retko sam sa "sugavim" nalazio zajednicki jezik, ali slazem se sa nekim zapazanjima iz njegovog posta... naravno ne podrzavam to sto si upotrebljavao skriptu, ali razumem razlog... ps. meni je kuci fps 40 i zato nikad ne igram od kuce, igraonica je zakon ( pre 2 meseca vratio dug 25700 din)  8)

ahhaahhha imo sam i ja slicnu sumu  :no  :D