News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

svaki put kick

Started by dzeks, February 22, 2013, 06:07:54 PM

Previous topic - Next topic

dzeks

Mozete li mi objasniti,zasto svaki put kad ubijem nekog od admina,ili kad neki admin udje,dobijem kick?Stvarno ste pretjerali,udjem 2,3 puta u 15 dana i ovaj NoooZ kuntakinte samo kicka bez razloga.Evo maloprije si me kickao i svi su pitali zasto i nisam dobio odgovor.Smijesno.Ako mislite da imam hax,zovnite nekog ko se razumije u igricu,pa neka prosudi,a ne da na osnovu jednog ubistva ti mene banujes i kikujes sa servera.

dzeks

Kuntakinte ti si bas ogranicen covjek.Tebi svako ko je na serveru haxa,samo pises i pricas gluposti. :ne_razumem

||NooOooZ||kuntakinte

Ja sam ogranicen a ti vidiš kroz zidove n etreba meni dokaz nikakav ti na serveru neces igrat dok sam ja tamo

dzeks

"Vidim kroz zidove"?Ti si bas smijesan,pricas kao petnaestogodisnjak :).Najgore je sto tebi svako ziv haxa,juce si rekao onome LOBS Gawra,da haxa,da je pogledao u zid prije nego je bacio bombu.Covjek igra prije mene i tebe zajedno,kad ti nisi ni znao sta je cod2,i na osnovu tog tvog "iskustva" ti mene kickas...Pa druze,ti veze sa vezom nemas,iskreno receno.Nisi ti sposoban da ocijenis ko haxa,a ko ne,pa ti bude krivo i ne ostaje ti nista drugo nego da kikujes...Toliko o tebi,u par recenica.Pozz  :yahoo

||NooOooZ||kuntakinte

Jednom hacker uvjek hacker,za vas iz Prijedora već vrabci na granama znaju kako igrate.
A ovo dalje što si napisao no coment  :whip3:

Gile

jeste,subadmini si daju previse slobode,jer kikaju i koga treba i ne treba. Trebate uvesti malo reda drugovi Bitange,jer cete izgubiti i to malo ljudi sta vam dolazi na server. Digne mu se ona stvar i kika jer misli da ovaj haxa hahaha,ovo nidje nisam vidio,al aj mozda  String kao gazda ima cilj da se Pub serveri raspadnu prije nego se EU raspadne, tko ce ga znat,al bitno da bitange vise nisu admini,nego neki proovi koji su poceli igrat prije god dana i misli da svaki drugi haxa. Dajte napravite reda Bitange jer stavrno nije u redu da kikaju tako.  :icon_grrr:

vd|cube(im)

Quote from: Gile on February 28, 2013, 03:35:51 AM
jeste,subadmini si daju previse slobode,jer kikaju i koga treba i ne treba. Trebate uvesti malo reda drugovi Bitange,jer cete izgubiti i to malo ljudi sta vam dolazi na server. Digne mu se ona stvar i kika jer misli da ovaj haxa hahaha,ovo nidje nisam vidio,al aj mozda  String kao gazda ima cilj da se Pub serveri raspadnu prije nego se EU raspadne, tko ce ga znat,al bitno da bitange vise nisu admini,nego neki proovi koji su poceli igrat prije god dana i misli da svaki drugi haxa. Dajte napravite reda Bitange jer stavrno nije u redu da kikaju tako.  :icon_grrr:

Napraviti novi nalog da bi ovo napisao, e moj Staljine   :hmm :facepalm:  :ne_razumem 

Staljin

ahhaha cube sta pricas,ja ne igram na sdu vise dok je micko admin,nit pise vise ista nit zelim bit na forumu vise, sve su sjebali subadmini sa glupim kikanjem jer se netko nekom ne svida.

vd|cube(im)

Quote from: Staljin on February 28, 2013, 06:38:34 PM
ahhaha cube sta pricas,ja ne igram na sdu vise dok je micko admin,nit pise vise ista nit zelim bit na forumu vise, sve su sjebali subadmini sa glupim kikanjem jer se netko nekom ne svida.

Onda taj Gile ima pristup tvom kompu, ili se spaja na forum sa tvog providera i istog IP-a .......

To si mogao napisati i sa nalogom gdje ti je nick Staljin, pa bi probali rješiti problem, a koliko vidim dok nisi obrisao danas nalog na forumu imao si pristup private dijelu foruma pa si mogao i tamo da napišeš šta ti smeta....
Ne branim ja subadmine Staljine, samo ne razumijem čemu skrivanje iza drugih nickova .... :ne_razumem

dzeks

Quote from: ||NooOooZ||kuntakinte on February 28, 2013, 01:20:17 AM
Jednom hacker uvjek hacker,za vas iz Prijedora već vrabci na granama znaju kako igrate.
A ovo dalje što si napisao no coment  :whip3:

Nikad ti neces nauciti igrati i prestati pisati gluposti :).Naravno da nemas komentara,kada nisi sposoban da slozis 2 recenice kako treba.No coMMent***  :facepalm:

||NooOooZ||kuntakinte

Š ta se ja imam se raspravljat sa mentolom,balavcem koji psuje kao stoka ne odgojena po serverima.
Cube lupi ban ovom klincu kakvo je to vrjeđanje admina.

jovica

Imas ti neki dokaz da lik haxa ili je bio kick na ja mislim da......

micko

staljo koliko ti covece imas godina??? :stoner:...ako hoces da se raspravljas onda napisi sta i kako,nemoj tu da places!!skrivas se pa prozivas,covek te provali i ti onda po meni malo!!! :peace: Znas vrlo dobro zasto je dobijen kik,i onda udjes sa nick staljin pa ja treba da se userem??!!Mani se corava posla...tako kazu kod mene u sremu :bye2

dzeks

Quote from: ||NooOooZ||kuntakinte on March 01, 2013, 02:22:03 AM
Š ta se ja imam se raspravljat sa mentolom,balavcem koji psuje kao stoka ne odgojena po serverima.
Cube lupi ban ovom klincu kakvo je to vrjeđanje admina.

JA PSUJEM PO SERVERIMA?Jesi ti normalan IDOLU MOJ?Ja nista ni ne pisem,a kamoli da psujem,dok drugi psuju i rade sta hoce i nista ne bude,samo opomena.Dodjem da odigram mapu ili dvije,a ti me kickas,zbog HAXA haha.Nemoj da lazes po forumu da psujem na serveru,tebi je vrijedjanje iznosenje cinjenica da ne znas igrati i da si ogranicen???Nisam ti ja kriv sto nemas cime da potkrijepis to "moje psovanje i haxanje",pa zoves admina da me banuje.Prije bih rekao da se ti ponasas kao klinac,sa takvim stavom.Kralju !

P!ck 'n roll

ajde ti dzeki malo smiri gace, kunta te je mogao kikati ako je procenio da imas nesto, sto i ne znaci da jesi citer.... Nemas se ovde prava raspravljati sa adminima... Pitao si koji je razlog, dobio si odgovor, kraj price... ako nastavite kenjati, lock ce biti tema... I Kunta, Prijedor ili zagreb ili novi sad, ne treba globalizovati, svuda ima citera i postenih igraca... Necemo po tome kickati igrace... A ako psujes na serveru, to je druga prica... I ne brinite se za nase servere, imaju sasvim dovoljno igraca...   :stoner:

dzeks

Kako ce on procijeniti imam li nesto,kad ja dobijem kick,a ne stignem ni krenuti sa spawna,ili igram normalno,dok on ne udje i ubijem njega i kick.Ja sam samo iznio istinu i to je to :).Ajd' zdra'o. :bye2

COperinjO

koje sluske imas dzeks?  :stoner:

||NooOooZ||kuntakinte

Nisi li ti ovaj momak  prijedor Dzeki - bio na cood hook listi zašto tjeraš pravdu kad si haxor bio i ostat češ :facepalm:

tomi11

domohomo

Quote from: ||NooOooZ||kuntakinte on April 04, 2013, 08:26:26 PM
Nisi li ti ovaj momak  prijedor Dzeki - bio na cood hook listi zašto tjeraš pravdu kad si haxor bio i ostat češ :facepalm:
A ti si bio nepismen i ostat ćeš hehe bez uvrede zvalo me :D

||NooOooZ||kuntakinte

homo siso to je tehnička pogreška  :bye2