News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Mali prijedlog za Garagicu.

Started by cR4zY-n^, October 18, 2008, 01:58:22 PM

Previous topic - Next topic

cR4zY-n^

Aj za nas koji malo vise volimo garazu stavite nazad 18 slotova jer ekipa koja uredno visi u specu (a cesto je to 3-4 covika) zauzme sve to, onda se igra sa malo ljudi i cim neko izadje totalno je nebalansirano i igra se raspada. Tako da moje osobno misljenje je da bi +2 slota vratilo vecu dinamiku u igru itd.

clumsy

ja bih na garage stavio NULA slotova :)

VIP.er

Belick

X_ice_X

svejedno koliko slotova je... jer ce uvijek netko u spectatorima zauzimati slotove.... iako se ne zamaram garazom, jer na MAINU JE EKIPA!!!!!!!!!!!!!!!  :wah  :wah  :wah  :wah :wah :wah :wah :wah :wah :wah :wah :wah :wah  :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli :ziveli

zlenzlla

Kakva glupost! Koliko ljudi ovde pljuje Garazu, a pola ih igra na Garzi! Ako je ne volite, nemojte ici na nju i gotovo pa ni kada je Main prazan! Ja igram na oba serva i ni jedan mi nije los! A dobra je ekipa na oba servera!
:rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

marcos

Quote from: zlenzlla on October 19, 2008, 02:35:34 PM
Kakva glupost! Koliko ljudi ovde pljuje Garazu, a pola ih igra na Garzi! Ako je ne volite, nemojte ici na nju i gotovo pa ni kada je Main prazan! Ja igram na oba serva i ni jedan mi nije los! A dobra je ekipa na oba servera!

bravo, ni ja ne bih bolje napisao  :hat

[WC]=CyClops=

Zašto se svaki prijedlog mora pretvarati u flame war?

Čovijek nešto pita, ekipa kaоe dobra ideja ili loša ideja, ovisno ili neovisno o tome String odluči. Garaоa je puna svaki dan do sitnih jutranjih sati i čeka se na upad. Pa ako extra 2 slota zaista smetaju onda nikom ništa, a ako ne, bilo bi fino imati ih jer interesa za garоu ima.

Kome paše MAIN nek igra tamo, nama noobarama fino paše garaоa, u čemu je problem svaki put ako netko nešto zamoli glede tog servera?

Igrajte vi profi igru na PAM-u, pustite nas koji nismo ufilmani u WARove da igramo brоi mod koji smatramo zabavnijim. Dođemo se navečer opustiti i ako smo od volje nasmijati. Garaоa je jednostavno bolja za to. Svi se ljepo častimo u chatu, ali flagovi se nose i igra je skoro brza ko UT. Tako je od prvog dana i tako treba i biti.

Lider

zlenzlla

Quote from: Lider on October 19, 2008, 10:42:16 PM
Garaga forever :hat :hat :hat

Mislis GARAGE?
Slazem se sa Kiklopom. Ja igram COD2 cisto iz zabave i da mi prodje vrijeme. A tako radi vecina ljudi na serveru. Ako cemo o kvalitetu servera onda samo pogledajte posjecenost. Ja u garrazu nisam mogao uci u 1 sat noci mnogo puta, a main zna biti prazan u 21h.

VIP.er

Quote from: zlenzlla on October 20, 2008, 12:10:08 AM

Mislis GARAGE?
Slazem se sa Kiklopom. Ja igram COD2 cisto iz zabave i da mi prodje vrijeme. A tako radi vecina ljudi na serveru. Ako cemo o kvalitetu servera onda samo pogledajte posjecenost. Ja u garrazu nisam mogao uci u 1 sat noci mnogo puta, a main zna biti prazan u 21h.

Znaci, po tebi kvalitet igre zavisi od posecenosti servera ?  To sto je garage posecenija nego main joj ne povecava kvalitet,samo umanjuje kvalitet igraca jer je garage server laksi u odnosu na main.

Cyclope sto se tvog posta tice, nece biti nikakvog "flame wara" ( ovaj put ) , samo sam otvoreno rekao da sam protiv toga i da kad bih se ja pitao garage server bih ugasio. Samo sam izrazio svoje misljenje.

tihi

Nisam siguran dali je izvodljivo,ali neki time autokick speca bi resio problem (5min spec dobijes kick).

[WC]=CyClops=

Quote from: VIP.er on October 20, 2008, 12:24:10 PM
da kad bih se ja pitao garage server bih ugasio. Samo sam izrazio svoje misljenje.

Pa ja se najiskrenije nadam da te previše ne pitaju, ali ajmo trenutno pretpostaviti da te pitaju. Zašto bi ti server ugasio?

Baš je jučer fin pokazatelj bio, 20 igrača (16 + 4 bitange) na garaоi i svega 7 igrača na PAM-u (ni jedna bitanga, bar ne pod svojim imenom).

Eto sad me zaista zanima. Zašto bi ti ugasio server koji većina preferira?

zlenzlla

Quote from: VIP.er on October 20, 2008, 12:24:10 PM
Quote from: zlenzlla on October 20, 2008, 12:10:08 AM

Mislis GARAGE?

Znaci, po tebi kvalitet igre zavisi od posecenosti servera ?  To sto je garage posecenija nego main joj ne povecava kvalitet,samo umanjuje kvalitet igraca jer je garage server laksi u odnosu na main.

Cyclope sto se tvog posta tice, nece biti nikakvog "flame wara" ( ovaj put ) , samo sam otvoreno rekao da sam protiv toga i da kad bih se ja pitao garage server bih ugasio. Samo sam izrazio svoje misljenje.

Pa reci ti meni kad je bolja igra kad igras na punoj Garazi ili na polupraznom Mainu? Kao sto sam rekao ranije, ja igram samo da se zabavim, a ne da bih postigao nesto. Nisam jedan od onih koji odigraju partiju i odmah na statistike da vide koji su. Jeste garaza laksa, ali cu uvijek radje otici tamo gdje ima dovoljno igraca neko da donesem zstavu, a da ni nesretnem nikoga!

VIP.er

Ugasio bix garage server zato sto je server prelak, necu ljudima da pricam niti da branim da se igraju na njoj,ali garage je server za pocetnike,a ljudi,budimo realni, igra ima vec oko 5 i kusur god, malo je kasno da se sad pocinje.   Ja sxvatam cyclope da izmedju nas 2jice ne moze biti ljubavi nikakve,ali zar bas u svakom post-u moras da me na neki nacin omalovazavas ( makar i onako usput, sporedno ) . Zasto imas muda samo mene pitati zasto bix zatvorio garage, a clumsija ne ? S njim si ok a sa mnom bas i nisi pa se to odrazava na tvoje mislenje ( odnosno na ono sto pises ) .Ja sam se samo slozio sa njim,ti mene napadas. Ostajem pri svome da igras za sebe ili bar da igras samo sa ostalim kravama,ali nisam dopustio da mi se to odrazi na komentare na forumu,za razliku od tebe, ako se usudjujem primetiti..... Ajde krave uzdrzite se od komentara, cyclope ako imas nesto odgovoriti,a znam da imas, nemoj. Ovo nije pocetak nego kraj, ovo nema veze sa temom servera,ali kad god se i ti i ja cyclope umesamo u istu temu kreces sa usputnim spustanjem i omalovazavanje, podrazumevas da sam glup jer imam 15 god, ajde razmisli malo da li je istina ovo sto sam rekao. Ista stvar vazi i za Crazyja.

$tring

Ok..... kad je tako volite bas, stavio sam 24 slota / 4 private. ... znaci imate 20 slotova... Iskereno, nakon izlaska COD5 i pokretanja public servera, jedan od COD2 servera ce biti ugasen... a nekako imam osecaj da ce to biti garage server. Nije nista definitivno, nego ce dosta ljudi preci na cod5 pa i nema svrhe imati 3 publc COD2 servera. A i trose poprilicno bandwitdh pa je zapravo to razlog.