News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Treba mi pomoc - FIFA 08 !!!

Started by [TNT]AL PACiNO, January 02, 2013, 03:16:09 PM

Previous topic - Next topic

[TNT]AL PACiNO

Posto imam slab komp koji ne moze da podrzi nijednu verziju FIFA-e posle 08 interesuje me da li je moguce nabaviti neki patch gde bi se sve promenilo u igri (igraci,klubovi itd.) osim grafike ?

|drug|password

Mani se ti Fife i uzmi pes 6 i instaliraj SHOLLYM MULTI-PATCH 2012/2013

http://www.pes-serbia.com/threads/27344-4-u-1-Shollym-Multi-patch-2012-2013-gt-gt-DOWNLOAD

stewzoR

Zasto bi se iko normalan latio PES-a kad postoji nesto savrseno kao sto je fifa?

|drug|password

Fifa je u to vreme mnogo zaostajala u odnosu na PES. To mogu da ti dokazu i ocene u mnogim casopisima ( Svet kompjutera, Gamer, , gamespot.com , Bravo itd..)  Igrao sam sve PES nastavke do 2009 jer su postajali sve losiji ,jer su pokusavali da lice na fifu. Fifa je fudbalska simulacija a ne neka  igra kao PES. Po meni je PES mnogo bolji jer moze da se igra na bilo koji nacin i da se bude kreativan i mastovit. A da je PES toliko popularan u Srbiji dokayuju PESOHOLICARi koji su jedan od najbrojnijih community-a. I dan danas se igraju turniri za PES i zakazuju se mecevi izmedju klanova itd preko neta.
Ja NE mislim da je FIFA losa igra ,ali je 2006 godine PES bio 100 puta bolji od FIFE. no heart feeling  :flag_of_truce

stewzoR

Quote from: |drug|password on January 03, 2013, 10:39:13 AM
Fifa je u to vreme mnogo zaostajala u odnosu na PES. To mogu da ti dokazu i ocene u mnogim casopisima ( Svet kompjutera, Gamer, , gamespot.com , Bravo itd..)  Igrao sam sve PES nastavke do 2009 jer su postajali sve losiji ,jer su pokusavali da lice na fifu. Fifa je fudbalska simulacija a ne neka  igra kao PES. Po meni je PES mnogo bolji jer moze da se igra na bilo koji nacin i da se bude kreativan i mastovit. A da je PES toliko popularan u Srbiji dokayuju PESOHOLICARi koji su jedan od najbrojnijih community-a. I dan danas se igraju turniri za PES i zakazuju se mecevi izmedju klanova itd preko neta.
Ja NE mislim da je FIFA losa igra ,ali je 2006 godine PES bio 100 puta bolji od FIFE. no heart feeling  :flag_of_truce

U Srbiji da,ali da je FIFA mnogo zaostajala za PES-om uz obrazlozenje da je to napisao screenfun i jos neki "Kurir" casopisi nije istina,FIFA je 2006 a i 2008 bila ekvivalentna u odnosu na PES,2008 cak i bolja....o novijim serijalima da ne pricam,PES ne moze da prismrdi FIFI...

|drug|password

A bre Stevo, vredjas mi PES bez dokaza  :D  Ja se sve trudim da stavim i dokaze za to, a ti ko neka koka, rdjav kukuruz kljucas.

Svetkompjutera
QuoteOpirući se zubu vremena i oštrici konkurencije, FIFA serijal neprekidno evoluira. Nakon Konamijevog trijumfalnog ulaska na PC scenu, "večiti drugi” se iz godine u godinu trudi da odrоi korak. Ove sezone napredak je zaista uočljiv. Iako je još uvek na "dan jahanja” iza PES-a, nova FIFA nas je obradovala lepšim interfejsom, boljom optimizacijom (spori meniji i duga učitavanja pripadaju prošlosti)

Evo na оalost sad ne mogu da nedjem taj clanak iz 2006 godine . Secam se da sam tad  pre 7 godina u 2 srednje drzao u rukama te clanke The Gamera i da sam gledao na netu gamespot.com. Ali se veoma dobro secam da je ona tada tek pravila mala poboljsanja u grafici ,ali i dalje je bila losa igra.

Po meni je Fifa samo lepa grafika i interface , dok je gameplay veoma los, i veoma nespretno odradjen. To ti je kao da imas lepu, ali glupu devojku. ;D
I da se nebi ovako prepucavali do sutra. Posto vidim da si poznavalac Fife. Mogao bi Pacinu da pomognes da nadje patch 2012/2013 za Fifu 08.  :)
Moram ti jos samo reci. Da se radilo o Pesu 2013 ili Fifi 2013. Onda bi odabrao Fifu jer PES pocinje da pravi jako los gameplay koji nije udoban za igranje. To su poceli da rade jos od 2009 , i svake godine su sve losije igre pravili. Ali je po meni PES 6 najbolja ikada napravljena fudbalska igra.  :stoner:

stewzoR

Lepu devojku jašeš,dok pametnu oblečeš...pa dragi moj Passworde,proceni šta je bolje :D

[TNT]AL PACiNO