News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Internet Zarada

Started by ShazZ, November 24, 2012, 08:59:21 PM

Previous topic - Next topic

ShazZ

Pozdrav ljudi ! :)

Ev' od kolege sa faxa sam dobio sajt za internet zaradu. Nije laz ni prevara on je pravio 2 put isplatu , a ubrzo se i ja spremam da napravim.

Link za registraciju:
http://www.ADmimsy.com?R=DzoniShazZ

Ovde vam je objasnjeno sta treba da radite:
http://www.youtube.com/watch?v=4vXa6WRMLUs

Ovo je sta sam ja postigo za 5 dana:
http://zaslike.com/files/6zpvsy3jhwmw1dt85uuz.jpg

Svega sto trebate je izdvojit malo vremena i posvetit se tome :D Ja sad imam lepu zaradu.

PozZz

' k e r r

A jesi prevarant  :super Kolko god imas?

micko

ako je prevara kikacu ga dok sam ziv  :tongue2

ShazZ

20 God. Nije prevara , nemoj da brines :) Nebi ja klikco bzvz svaki dan , i dovodio referale :D

GEN black

Za divno cudo tvoj username na forumu je ShazZ ,a username na yt accountu je DzonyShazZ...i to je kao tvoj prijatelj sa faxa ,a prvi ti nemas  vise od 15 godina. :) I za divno cudo link koji si postavio za registraciju zavrsava sa tvojim imenom (gore navedenim - DzonyShazZ ) sto znaci da je to ref link i da ti pokusavas preko foruma da dobijes sto vise klikova. Decko ,idi varaj nekog drugog.Ovde niko nije glup.  :thumbdown

Dr_Obradovic

E ljudi probao sam ovo i stvarno radi. Sutra dajem otkaz na poslu, sta ce mi!!! Ovde je ke$! I zenu cu da menjam, sad cu imati para za neku sa silikonima! Staroj placam alimentaciju!
Isto predlazem i vama!

Ne, stvano... izbrisite post ako nije problem.... Laz, neistina, dezinformacija...

DexonDee

Vidite ja sam isto na tom sajtu vec neko vreme i poznajem Nikolu (ShazZ)...i to sto je okacio link da se registrujete preko njega to je NORMALNO jer je to i poenta tog sajta....

Nidzo i dalje si gad!

ShazZ

Cekaj ja sam napisao da je ovo moje postignuce i da je moj video... A rekao sam da je drug sa faxa vec dizo pare. Nisu to njegove slike i njegov video to je sve moje . Prvo nauci citat .  :punk

DexonDee volim i ja tebe :P  :*

Jacⱪ Sparroⱳ™

I koliko je taj tvoj drug "podigao" novca, 0.01$ ili mozda 0.02$?
Not worth of spending time...

Ih kada bi "postojao" taki neki sajt gde mozes da "uzimas/dobijas novac bez ikakog zaduzenja", recimo ~20$ nedeljno, svi bi to radili, a taj covek/ti ljudi ciji je sajt bi bankrotirao/li.

Sledeci put ako zelis da neko "klika" na tvoj link, lepo pitas u temi "Da li mozete da kliknete na dole navedeni link. Ne treba da se reg......itd", a ne ovako.

ShazZ

Jack dobijas malo novca :D Al ako imas referale dobijas mnogo vise novca :) Ja sam doveo mnogo ljudi , i stvrn puno para imam . Drug mo jje digo 100 $ . Nebi ja ovo bzvz radio. Ko ne vjeruje ne teram ga da se registruje. Vasa odluka a ne moja :)  :flag_of_truce

GEN black

Quote from: ShazZ on November 26, 2012, 11:25:23 AM
Cekaj ja sam napisao da je ovo moje postignuce i da je moj video... A rekao sam da je drug sa faxa vec dizo pare. Nisu to njegove slike i njegov video to je sve moje . Prvo nauci citat .  :punk

DexonDee volim i ja tebe :P  :*

Jao izvini molim te sto ne znam da citam...idem odmah sad da i ja sebi napravim ne bi li sakupio para da obezbedim sebi zivot za svega 3,4 godine . Kada bi se pare tako lako zaradjivale niko ziv ne bi isao da radi.

stewzoR

inox

Pay per click ne funkcionise tako kako je opisano i ovo je najzesca glupost koja postoji!