News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

MOFO

Started by miloslur, October 16, 2012, 01:35:59 PM

Previous topic - Next topic

miloslur

U prethodnom topiku imate psovke od strane Mofo-a pa ko ima neka prilozi jos posto verujem da nije ni prvi ni poslednji put da
smara i vredja razne nacionalnosti svojim psovkama sto je poprilicno zabranjeno ovde.

http://postimage.org/image/6epbyp6fz/

Za one koji ne vide sta je Mofo opsovao citiram:"lur p*deru citerski majku ti jebem ustasku neumni kretenu"

Mislim da ovo dovoljno govori o doticnom , ako ne onda cemo jos njegovih psovki.Nakon sto je Mofo upozoren
Opet je poceo sa :"kikaj sebe kretencino" i tako dalje da ne zalazimo u detalje.

Izvinjavam se sto spamujem, ali iznervirao sam se kada sam video da Mofo pravi post za nekog, a ponasa se infantilno.

bucky

mofo

he he...topic o meni... samo cu reci da mi nije оao što sam te izvrijeđao zato što cijelo vrijeme igram pošteno i ne haxam dok je dotični tu igru haxao i na taj način provocirao sve igrače! Dođem na server da malo odmorim i onda dodje neko sa haxom i pravi se vaоan. Niti se ne trudi da ga sakrije pa da ne ispada očito. Ovdje sad ispadam budala i ne znam šta ali samo mi je krivo što te nisam snimao pa da vidim što bi onda rekao. I sad mogu promjeniti nick i nitko nece znati al necu.

tubifeks

Quote from: mofo on October 16, 2012, 11:33:33 PM
he he...topic o meni... samo cu reci da mi nije оao što sam te izvrijeđao zato što cijelo vrijeme igram pošteno i ne haxam dok je dotični tu igru haxao i na taj način provocirao sve igrače! Dođem na server da malo odmorim i onda dodje neko sa haxom i pravi se vaоan. Niti se ne trudi da ga sakrije pa da ne ispada očito. Ovdje sad ispadam budala i ne znam šta ali samo mi je krivo što te nisam snimao pa da vidim što bi onda rekao. I sad mogu promjeniti nick i nitko nece znati al necu.

Svojom izjavom si zatvorio vrata sam sebi, bye bye  :mahanje

mofo

Quote from: tubifeks on October 16, 2012, 11:46:17 PM
Quote from: mofo on October 16, 2012, 11:33:33 PM

Svojom izjavom si zatvorio vrata sam sebi, bye bye  :mahanje

citiraj mi točno na što misliš...

VaiiiVaiii