Molim vas ako moze unban

Started by kopy, October 12, 2012, 01:50:28 PM

Previous topic - Next topic

kopy

Zamolio bih vas ako moze ikako unban.banovan sam prije 3 mjeseca nez vise ni tacno zbog cega niti mi je receno
a mozda sam psovo nekome ili sam se posvadjao.Stvarno mi je zao radi toga nece se vise ponoviti
Moja IP je xxx.xxx.109.213 ide ovako
Stvarno bi bio zahvalan ako nije problem.
Pozzz.

ICHTOT

kopy

Evo provjeravao sam ali nisam odbanovan nezz sto.

IP xx8.127.109.213

vd|cube(im)

Quote from: kopy on October 13, 2012, 09:33:22 AM

IP xx8.127.109.213

Š ta su ti ta dva xx U IP adresi ????  :facepalm:  :hmm  :||

kopy

Quote from: vd|cube(im) on October 13, 2012, 09:54:29 AM

IP xx8.127.109.213

Š ta su ti ta dva xx U IP adresi ????  :facepalm:  :hmm  :||
Pa mislio sam da se nevidi cijela IP
a nije problem ako treba stavit cu cijelu
I zamolio bih vas jos jednom ako vam nije sta tesko da me odbanujete
Pa ako budem pravio ikakve probleme odmah me banujte. vjecno.

vd|cube(im)

Quote from: kopy on October 13, 2012, 10:03:36 AM
Quote from: vd|cube(im) on October 13, 2012, 09:54:29 AM

IP xx8.127.109.213

Š ta su ti ta dva xx U IP adresi ????  :facepalm:  :hmm  :||
Pa mislio sam da se nevidi cijela IP
a nije problem ako treba stavit cu cijelu
I zamolio bih vas jos jednom ako vam nije sta tesko da me odbanujete
Pa ako budem pravio ikakve probleme odmah me banujte. vjecno.

Tvoja IP je 193.200.150.82 i svaki administrator je vidi ispod tvog nicka na forumu, sad odakle tebi ta šta si je napisa i još je skrivaš sa nekim xx ...
Koji nick koristiš na serverima  :hmm

kopy

A druze to je zbog toga sto sam banovan na forumu pa ne mogu da udjem da napisem molbu morao sam koristiti proxy server.
A moja prava adresa je ta sto sam je naveo gore (188.127.109.213) Nick my je bio (kozlic) nekako tako nezz zaboravio sam stvarno to je davno bilo...eto odblokirajte ovu IP na forumu pa cu se registrovat i vidjet cete da ce pisati ta IP.
Dajem vam casnu rijec da je ovo vakvo kako sam rekao...pozzz...sve najbolje

vd|cube(im)

S tom IP adresom nije se nitko registrirao na forum, niti je banovan.....nema ni tog nika kozlic na members listi .... ja stvarno ne znam šta ti ustvari hoćeš, unban na forumu ili na serverima ..... daj mail s kojim si registriran na forumu da još to provjerim ....... :hmm

kopy

Quote from: vd|cube(im) on October 13, 2012, 11:34:57 AM
S tom IP adresom nije se nitko registrirao na forum, niti je banovan.....nema ni tog nika kozlic na members listi .... ja stvarno ne znam šta ti ustvari hoćeš, unban na forumu ili na serverima ..... daj mail s kojim si registriran na forumu da još to provjerim ....... :hmm
Ja sam mislio ako mi ne vjerujete unban na forumu da vam dokazem, na to sma mislio,
a nick kozlic mi je bio na garage, a ovdje nezz vise koji mi je bio nick a i mail  zaboravio sam stvarno ne sjecam se davno je bilo.
evo slike od foruma i moje IP
http://i49.tinypic.com/169gs4i.jpg

vd|cube(im)

Quote from: kopy on October 13, 2012, 12:03:11 PM
Ja sam mislio ako mi ne vjerujete unban na forumu da vam dokazem, na to sma mislio,
a nick kozlic mi je bio na garage, a ovdje nezz vise koji mi je bio nick a i mail  zaboravio sam stvarno ne sjecam se davno je bilo.

Nemaš ban na serverima niti na forumu koliko ja vidim, ako ne moоeš ući na servere to je neki drugi problem .........  :stoner:

kopy

Quote from: vd|cube(im) on October 13, 2012, 12:07:18 PM
a nick kozlic mi je bio na garage, a ovdje nezz vise koji mi je bio nick a i mail  zaboravio sam stvarno ne sjecam se davno je bilo.

Nemaš ban na serverima niti na forumu koliko ja vidim, ako ne moоeš ući na servere to je neki drugi problem .........  :stoner:
evo druze

vd|cube(im)

Quote from: kopy on October 13, 2012, 12:08:56 PM
Quote from: vd|cube(im) on October 13, 2012, 12:07:18 PM

evo druze

Pa daj mi taj nick kojim se оeliš ulogirati na forum  :hmm

kopy

Kada otvorim stranicu ovoga foruma to mi pise i ne logujem se niti bilo sta samo otvorim
Ali forum je manje vazan interesuje me kako to da nemoze da se odbanuje na serveru da nije GUI ili sl nezz stvarno
Samo znam da na X-fire kada udjem garege i ostalih servera nema prikazanih a kada zelim da udjem na server samo odkucava brojanje 1,2,3,4,5,6,7... itd ne ulazi
Siguran sam da je neki ban 100% znam da je nesto oko toga petljo onaj VK-CoCo

vd|cube(im)

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: kopy on October 13, 2012, 01:27:56 PM
Kada otvorim stranicu ovoga foruma to mi pise i ne logujem se niti bilo sta samo otvorim
Ali forum je manje vazan interesuje me kako to da nemoze da se odbanuje na serveru da nije GUI ili sl nezz stvarno
Samo znam da na X-fire kada udjem garege i ostalih servera nema prikazanih a kada zelim da udjem na server samo odkucava brojanje 1,2,3,4,5,6,7... itd ne ulazi
Siguran sam da je neki ban 100% znam da je nesto oko toga petljo onaj VK-CoCo

Coco nema nista u vezi tvog "bana".