News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising

Started by Podpredsednik, August 20, 2008, 12:56:01 AM

Previous topic - Next topic

Podpredsednik

Jedva cekam da vidim da li ce nastavak biti kao prvi deo. Ova igrica me je mesecima drzala ispred kompa, a moj burazer kolko je bio zagrizen, narucio je original iz inostranstva!  :)
Ne znam sto im je trebalo 7 godina da izbace nastavak, a mozda je i pravi trenutak s obzirom kolko se od tad razvila PC tehnologija!
http://www.youtube.com/v/IQxJ8sITEYA&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&border=1

potpredsednik Rambo

joj sefe nista mi ne pricaj...
ja sam ovom igrom zarazio kompletan tadasnji mobtel, bar njegov muski dio.
Znacui, prvo procitao u SK opis igre, nabavio je...
I od tog momenta haos.
2 sata po ponoci, slusalice na usima, mrak oko mene, ja sam u nocnoj misiji dok ruski BMP krstarecom brzinom prolazi pored mene.
Skripa gusjenica koja ulijeva strah u kosti. Jedina ratna igra koja je uspjela da me uvuce skroz.
Jesi li igrao nastavke?

Podpredsednik

[WC]=CyClops=

Hmm, a ja mislio da je onaj ArmA zapravo OF2.

OF je svakako najbolja ratna simulacija koju sam igrao, a nedugo potom je AA u prvim verzijama 1.1-1.3 imao sličnu dozu realizma prenešeno na mreоno taktičko napucavanje. Na оalost, AA se kasnije prilagodio mulariji kojima je disanje prilikom nišanjenja i sve što ide s tim bilo previše teško.

Bilo bi fino da novi OF2 ponudi i co-op i kompetitivni mreоni mod. Svakako bi rado igrao.

tihi

OF je jedna od najboljih i najralisticnijih war igrica koje sam ikada igrao. Svodi se na to da cak ne moras ti da ubijas (ako si dovoljno spretan) jer su tvoji vojnici savrseno sposobni da prave pokolj ako ih dobro rasporedis i das komande. Mislim da do danas nije izasla bolja ratna simulacija.

Podpredsednik

Podpredsednik

Da li je neko porbao ovu igru, izasla je pre tri dana?

thosl

moze da se igra,nije losa.mnogo se razlikuje od cod-a.moze da se igra co-op i mp,samo regujes akaunt iz igre.