News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Friendly fire OFF

Started by KIKI, August 19, 2008, 06:57:15 PM

Previous topic - Next topic

Da li ukinuti friendly fire?

DA
12 (40%)
NE
18 (60%)

Total Members Voted: 25

KIKI

Ja ne vidim sta to pomaze uopste osim sto mozes da pogines kad ti recimo izleti neka budala ispred dok pucas ili skoci na bombu jer jurisa ko kreten i mislim da je ovo besmisleno ili barem da bude shared damage ali vise napadacu nego onome koji stane slucano na bombu

zlenzlla

Ako se ukine frendly fire, onda ce se moci ubijati igraci iz iste ekipe! Kako onda nekoga sprijeciti da ubije nosaca, uzme zastavu i sam poentira. Onda ce mnogi samo cekati kod svoje zastave nosaca i tako lako poentirati.  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

KIKI

Quote from: zlenzlla on August 19, 2008, 07:04:46 PM
Ako se ukine frendly fire, onda ce se moci ubijati igraci iz iste ekipe! Kako onda nekoga sprijeciti da ubije nosaca, uzme zastavu i sam poentira. Onda ce mnogi samo cekati kod svoje zastave nosaca i tako lako poentirati.  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

ne ne
da se ukine uopste
znaci pucas po svojima i nista
kapiras?

zlenzlla

Ako je tako bilo bi dobro. Mada ja mislim da bi mogao ubijati svoje kad se ukine. Vidicemo sta ostali kazu.  :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

Erwin König

Ukidaj to sranje. Koliko puta mi je neki kreten iskocio ispred nisana ni sam ne znam. Treba staviti da ne mozes naskoditi ni sebi ni saborcu. E, to je resenje. String, cuo si. Aj sad na posao  :wink:

gad

ukidaaaaaaaaaj!!!!!!!!!!!!! :doc

~LoneWolfs~Extreme

nikako ne ukinut samim ff(friendly firom) ti moras gledat jel tvoj tamo di bacas bombu?ako se dvojica etc. amer i german sukobe znaci blizu su jedan drugom tipa kundak i to ti moras pazit da ne pogodis svog=ubijes sebe e vidite sa time raste skill igraca..zato ukidanjem ff samo bi svima pao skill..a i kolko znam nije po nekim pravilima kojih se drze bitange.cheers

El Muerte

dzaba glasate...nece se ukinuti.

*SPARTANAC*

Friendly fire OFF :hat :doc :doc
Pa pazi kad bi iskljucili FF, sta znam bilo bi jos i najbolje. :) glasao sam za gasenje FF-a pa kako bude

Lun

Ma najbolje da se stavi na On pa udri po svojima čim nešto zahebu.  :rofl :rofl :rofl

~LoneWolfs~Extreme

slazem se s lunom neka bude na on pa cemo napravit od servera jedan fini _DM_ hahahahah :camper

Zver

Kada je pam server bio prvi put dignut, friendlly fire je bio on, onda sam neprekidno dobijao xf poruke, ajde kikuj ovoga sto ubija svoje, ajde ajde ajde

najbolje resenje je da friendlly fire bude reflect jer na taj nacin, ako odlucis da pucas u svoga ti gines.

$tring

Quote from: El Muerte on August 20, 2008, 07:40:31 PM
dzaba glasate...nece se ukinuti.

Pa, otprilike bas tako....  :rofl

KIKI

ok kapiram

mada ispizdim kad pocnu da jurisaju na bombe  i pored indikatora  :icon_grrr: :icon_grrr: :icon_grrr:

$tring

ma najbolje bi bilo da je totalno friendly fire totalno OFF. Ali naravno da bi se nakotili kreteni koji bi kvarili igru, a da ne pricam o tome da bi se pola ljudi na serveru pobilo. 'Namerno si, nisam, jesi, nisam!' ....... uffff....

A ideja da se TOTALNo ukine friendly fire je suluda posto potpuno menja igru, i pravi od nje debilanu.

Pazite gde pucate i to je to. Na kraju krajeva koliko vam se to puta desi za vreme jedne partije? 50x? ;) Onda naucite da igrate............  :rofl

clumsy

bas to. gledajte gde pucate i to je to.
ja bih uveo da mozes da ubijes svog, ali kakvih debila ima samo bi svoje i ubijali... tako da od toga nema nista  8|