News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

CoD 5 Minimum Specifikacije

Started by Al_Capone, August 17, 2008, 06:16:58 PM

Previous topic - Next topic

Al_Capone

Objavljene su minimalne specifikacije računala koje su potrebne za koliko-toliko ugodno igranje novog nastavka Call of Duty serijala World at War.

Procesor:
AMD 64 3200+/Intel Pentium 4 3.0GHz ili bolji

Grafika
Shader 3.0 ili bolje
256MB Nvidia Geforce 6600GT/ATI Radeon 1600XT ili bolje

8 GB slobodnog prostora na tvrdom disku
512MB RAM (XP) / 1GB RAM (VISTA)

Nadam se da ce tako i ostati, a igrica biti bolja od CoD 2 .

$tring

iskreno se nadam! :) cekamo novembar da vidimo.......

IronC

I ja cekam da vidim to novo WWII, konacno da promenimo malo nadam se na bolje.

$tring

Ne dopada mi se to sto ce COD5 raditi ekipa koja je radila COD3. A svi znamo kako je COD3 prosao i kakva je to propast od igre....
Tako da............... cekamo pa cemo videti.......

IronC

Pa ja kolko znam COD 3 je izasao samo za konzole nije bio radjen za PC...nisam ga igrao pa i ne znam kakav je ali je vrlo moguce da je tako prosao samo zato sto nije radjen za PC...
Mislim da ce se potruditi bas iz tog razloga...ipek treba naci adekvatnu zamenu za COD2...totalno bi bilo glupo da useru pricu...ako to urade onda ne znam stvarno koja im je racunica u celoj prici, gledano kroz novac a to im je najbitnije da se prodaje itd.

TaZa

Ma ne vjerujem da to mogu upropastiti... imaju engine razvijen , treba im dobra prica , par novina , nabrijanija grafika , u sustini ... nabrijan cod2 i imaju osiguran uspjeh ...

$tring

Quote from: IronC on August 22, 2008, 01:29:00 PM
Pa ja kolko znam COD 3 je izasao samo za konzole nije bio radjen za PC...nisam ga igrao pa i ne znam kakav je ali je vrlo moguce da je tako prosao samo zato sto nije radjen za PC...
Mislim da ce se potruditi bas iz tog razloga...ipek treba naci adekvatnu zamenu za COD2...totalno bi bilo glupo da useru pricu...ako to urade onda ne znam stvarno koja im je racunica u celoj prici, gledano kroz novac a to im je najbitnije da se prodaje itd.

Prodavace se to svakako, samo je pitanje da li ce napraviti nesto po nasoj meri ili ne.... tipa, ocekujemo simulaciju voznje, a dobijemo Need for speed... A prodaje se NFS, samo nije simulacija.... ;) ... tako i ovo..... Iskreno, ne dopada mi se to sto ga radi ekipa koja je radila COD3.

//LoneWolfs//kamiX

iskreno ni meni ... ali cod3 nije propast bila ... vec totalno glupa ideja da se igra napravi za konzole ...
u to vrijeme su pogotovo japanci digli strku PS2 izaso =). ... i ekipa napravila igru za consolu ... mislim da nemogu uneredit igru ... pogotovo kada sam cuo da se radi na emulatoru od cod2 .... znaci igrivost POPRILICNO slicna

husky

Sta ce vam cod5, kad jos ni dvojku neki nisu naucili.  ;D

Grande S

Quote from: Al_Capone on August 17, 2008, 06:16:58 PM
Objavljene su minimalne specifikacije računala koje su potrebne za koliko-toliko ugodno igranje novog nastavka Call of Duty serijala World at War.

Procesor:
AMD 64 3200+/Intel Pentium 4 3.0GHz ili bolji

Grafika
Shader 3.0 ili bolje
256MB Nvidia Geforce 6600GT/ATI Radeon 1600XT ili bolje

8 GB slobodnog prostora na tvrdom disku
512MB RAM (XP) / 1GB RAM (VISTA)

Nadam se da ce tako i ostati, a igrica biti bolja od CoD 2 .

Mozhe li Intel Q9300 Quad 2.5 + GeForce 9600 GT 1GB + 8GB RAM ????????

Zver

Moze, ali nikako u full podesavanjima detalja.

Grande S

Shta fali za full?
Mozhda skupim kesh do kraja godine da malo poboljsham komp...

Zver

Pa, 2 kartice u sli modu i to ne iz 9600 medium kategorije, nego 9800 high