News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

RAZLOG ??

Started by adis1988, August 28, 2012, 05:50:53 PM

Previous topic - Next topic

adis1988

zasto me neki kika bez razloga i neda mi da udjem na srvr ??

c0C0

Quote from: adis1988 on August 28, 2012, 05:50:53 PM

A mi trebao da budemo proroci i da znamo koji nick koristis u igrici -.-"

adis1988

c0C0

Quote from: adis1988 on August 28, 2012, 05:58:18 PM
Dark Angelâ,,¢

ja te kickam zbog gluposti kojih koristis, kada iskljucis programe za IP adrese i rcon bloker onda ces igrati. i neki dan si uhvacen s te tvoje IP adrese sa aimom. Kada iskljucis onda mozes da igras do tada nista.

LP  :stoner:

adis1988

sta ba koristim Sabane o cemu ti pricas ?? prvo ja nnezz sta je to sto si naveo a drugo ak imam aimbot daj sliku daj neki dokaz nemoj samo lupetati i bezze kikati

c0C0

Quote from: adis1988 on August 28, 2012, 06:06:11 PM
sta ba koristim Sabane o cemu ti pricas ?? prvo ja nnezz sta je to sto si naveo a drugo ak imam aimbot daj sliku daj neki dokaz nemoj samo lupetati i bezze kikati

Kao prvo ja za tebe nisam Saban , za tebe mogu biti nocna mora ako se nastavis ovako ponasati. A dokaze ces dobit kada dodem kuci . Do tada pazi kako se ponasas i sta pricas.

adis1988

ma nisam ti ja ovdje da se svadjam nego da mi lijepo kazes o cemu se radi i da mi das dokaze a ne ko neki mrsovac samo lupas po kiku bez upozorenja objasnjenja razloga ? dva dana igram normalno i odjednom se pojavis ti i pocnes da navidas nesto u sto nisi 100% siguran ! i od onoliko citera ti bas da naletis i kikas covjeka koji nema nista ?? ja nezz po cemu ti kontas da ja nesto koristim ?? :O

Srba

ja bih sad tebe sabanizovao sa jedno 500 kikova za ovakvo ponasanje sabane jedan...

adis1988

ma mozes ti sta hoces al te niko nista ne pita hahaha ajd prosetaj :P

Srba

Prosetacu kik po tvom niku sa zadovoljstvom  :hat

ToTo

Eliminisite malog sa servera  :whip3:, a ako ostavi jos samo jedan idiotski post, Dex molim te banuj ga sa foruma.

adis1988

pa sta bote postizes kad me banas lol i nemozes me eliminisati sa servera al et dok tebi udje u glavu bit ce kasno hahah ajd zdravo :P

hardwell.

Sto ti postizes s tim sto si jednostavno glup !?  Ccc ta djeca  :babyti

Eskimko

Perm ban sa foruma i svih servera,neka ide u skolu mozda i nauci nesto o zivotu.

ToTo

Dexone banuj ga......i kikajte ga sa servera, ili nemojte, kako god hocete, zao mi ga jbg
Ocigledno nema svoju sobu pa vuce traume  :-\

VaiiiVaiii

Quote from: ToTo on August 29, 2012, 10:13:50 PM
Dexone banuj ga......i kikajte ga sa servera, ili nemojte, kako god hocete, zao mi ga jbg
Ocigledno nema svoju sobu pa vuce traume  :-\
ma ima nego mu se u sobu  baba uselila "privremeno" pre par godina

Eso

Quote from: adis1988 on August 28, 2012, 05:50:53 PM

ovaj momak je upravu,poznajem ga igra na vasem serveru jako dugo i nema nista sigurno..
:flag_of_truce

brankoXM

eso,ustvari,da te nazovem po tvom nicku po kome si poznat-tajo.dakle tajo sine,taj tvoj zemljak nema nista isto kao i ti,i vi ostali koji se branite medjusobno.verovatno vas zato i kikaju,i tebe tejo i cedu i lavora i ostale,jer nemate nista a mi  vas mrzimo. inace voleo bih da umem ovo sto ti izvodis  http://beta.xfire.com/videos/5c3056

Eso

Quote from: brankoXM on November 14, 2012, 09:37:22 PM
eso,ustvari,da te nazovem po tvom nicku po kome si poznat-tajo.dakle tajo sine,taj tvoj zemljak nema nista isto kao i ti,i vi ostali koji se branite medjusobno.verovatno vas zato i kikaju,i tebe tejo i cedu i lavora i ostale,jer nemate nista a mi  vas mrzimo. inace voleo bih da umem ovo sto ti izvodis  http://beta.xfire.com/videos/5c3056

Vidim ja kolko je sati..

tebi je neke stvari nemoguce pojasnit al sta ces..

i sta cu ja sad sto ti mene mrzis?ubit se? hah odjebi ti moamk.. :super

spy18

Ja nerazumem zašto jednostavno ban opsega kacuni i rešili smo 80% haxora na serveru!!!  :omg: :omg: :omg: :ne_razumem :ne_razumem :ne_razumem

cheda

branko vole tebe tvoji kacuni :***

Vennoxia

A dece bokte....  :facepalm:

Black Hawk

Sa budalama se ne treba raspravljati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te pobijede na iskustvo  :flag_of_truce