News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Motorheads

Started by Erwin König, August 14, 2008, 09:32:40 AM

Previous topic - Next topic

Erwin König

Da bi oslobodili topic "Slike vojnika koji ratuju..." od priča o motorima ja sam otvorio ovaj topic. :hat    Ovaj topic je otvoren za one koji VOLE motore. Stavite sliku svoje ljubimice pa da je komentarišemo. Nadam se da neće biti prepiranja tipa: "Moj ima 1000 cc, ja bi tebe ostavio na semaforu!" ili "Ducati je zakon, baci to svoje đubre u Dunav!". To ne pali kod pravih motoraša. Dakle, budimo civilizovani i uоivajmo u najlepšem hobiju. Š alim se, najlepši hobi je  :icon_bad: Neka druоenje počne!  :ziveli

Evo moje Black Betty. Da se primetiti da od dodatne opreme moja curica ima bisage i torbice za alat napred i nazad.
Takodje ima i kozne resice na ruckama za kvacilo i prednju kocnicu. Sexy, zar ne? S&M

Slika je snimljena mobilnim ali cim je uslikam aparatom upload-ovacu je.

El Muerte

A evo i moje male Jarebice ;)
Koliko sam samo vremena utrosio polirajuci i skidajuci rdju...sada je ko bog utegnuta i sredjena do maksimuma :hat

A evo i kratak video clip na youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=yDMgyManxQA

BTW prodajem svoj virago.... ('99 god preshao 15 500.. 125 ccm)pa ako je neko zainteresovan neka mi se javi..........motor cenim 2100 ali ako je neko ozbiljan mozemo pricati ....nista nije fiksno ;)
Znaci motor je u extra stanju,garaziran,redovno servisiran, a poseduje i servisnu knjizicu.Nikada padano.....kupovao sam samo najbolje ulje tipa sinteticki Castrol RS (znaci kupao sam motor u zlatu  :D )
Ima dosta dodatne opreme ...cirada,sissy bar,roll bar za agregat...sve je to na slici....i naravno kaciga.
Razlog zasto prodajem : Hoce tatica da sebe obraduje sa Dragstarom od 250cc ili cak Viragom 535cc :diablo :rock3

Erwin König

Evo kako izgleda jedno druzenje na motorima:

"Bushenje" auspuha u cilju dobijanja zvuka vece kubikaze. Pacenik... Na ovoj slici samo fali da mi ispadne bulja kao pravim
majstorima  :wink:

Dodatna oprema

Vozni park

Napaljeni murte  :rock3

Ekipa sa putovanja: Murte, Stojan, Erwin, Ivana

Murtine perverzije. Mislim da su tacne reci bile: "Skidaj se!"

Povratak

Zakljucak: KUPUJTE MOTORE!!!

El Muerte

Quote from: Erwin König on September 05, 2008, 12:35:47 PM
Zakljucak: KUPUJTE MOTORE!!!

Ali najpre kupite moj :D

Ne zelim vishe da se vozim sa ovim fegetom Kurwinom.......samo se steka kraj puta....brze bi ishao da je gurao to chudo od sklopocije koju on naziva motociklom...

Hvala bogu pa nismo na nasem putu prolazili pored dzamije...... mislim da bi se dosta oduzila teoloshka rasprava sa Hodzom da li se na vrh za vreme molitve nosi Kuran ili Mauzerov Kar 98.  :-\

Evo pogledajte ga, kada sa sobom vodio moralnu polemiku: Kar ili Enfield.........dzamija ili prozor.