Kick bez razloga...

Started by djed, July 31, 2012, 12:23:14 AM

Previous topic - Next topic

djed

Ajde ako nije problem da se javi osoba koja me je kickala sa Main servera prije 20 minuta...cisto da znam razlog za kick ako je moguce...
Nick mi je bio -D...

pick n roll

heheheheh, e sad zavidim tom sto te kikao... ja cu sledeci put... i djede cemu ova tema, pa naravno da se nece niko javiti.... :) :bad2 :bad2 :bad2 :bad2 :bad2 :bad2 :bad2 :bad2 :bad2 :bad2

vd|cube(im)

Prvi put ne znam tko te kikao, a drugi put te Slani greškom kikao jer sam ga pitao ttko je kikao djeda bez razloga, a on je mislio da sam mu rekao da te kika i to je to .... :stoner:

SALTSTONE

Quote from: vd|cube(im) on July 31, 2012, 08:42:55 AM
Prvi put ne znam tko te kikao, a drugi put te Slani greškom kikao jer sam ga pitao ttko je kikao djeda bez razloga, a on je mislio da sam mu rekao da te kika i to je to .... :stoner:

Ovo je sprdnja nevidjena, jer doslo je do nesporazuma....naime u toj situaciji nisam imao pojma sta mi zaista govori Cube....ono sto sam tada skontao je da treba da kikam nick sa inicijalom " D " koji se nalazi u spectate, sto sam i ucinio  :rofl 
     A ko te je prvi put kiko, pojma nemam....gledaj to sa vedrije strane, recimo, tvoja igra je bila vrhunska pa te je neki neiskusni  " sub A.x. " kikno , sto treba da ti imponuje  :tongue2

djed

ma nije problem Slani..bas zbog toga me interesuje,jer sigurno neki novi dobijaju rcon-e pa cisto da znaju da vjerovatno nemaju razloga da me kickaju...
Samo zbog toga sam i pokrenuo temu...

Lo.Od4k

jos jedan razlog da ne treba davati rcon-e svakome...

El Muerte

Nije to nista.Mene kickaju ko popizdeli jer koristim drugi nick.

Lider

Kako uvijek kikaju pogresne ljude, a kad dodje citercina mala smrdljiva na SD, nema nikoga po pola sata da ga kicka  :||