News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

maki, zasto kick ?

Started by lazar, June 25, 2012, 08:29:44 PM

Previous topic - Next topic

lazar

nije mi jasno zasto si me kickao jedno 30puta u roku od 10 minuta ?
ti tvrdis da sam imao aimbot i wh, niti si sliko niti specto kako igram, proveri cvar log,
jos kazem noooooz-micku da me prestanes kickat, covek ti lepo objasni iz kojeg sam klana i sve i ti dalje nastavis...
tako mozes pokikat ceo server po to tvojoj tvrdnji, jbt pub je hodaju ljudi ko slonovi, sve se cuje, pratis malo radar, ukljucis mozak i to je to

lep pozdrav od Lazara iz Essv/clana (etostosamvruc)

MakiMDSS.rs

Objasnio sam ti na serveru ... to u kom klanu igras i za koga igras i kako igras me ne interesuje ... propratio si me kroz zid i tenk + nisan ti se pomera kao aimbot ... a za to mi ne treba pbss ili bilo koji log za cvar ili sta vec jos ima da ih ne navodim ubuduce izbegavaj servere bitangi ...

lazar

hahahaha necu izbegavati jer od kad sam poceo igrat cod igram na bitangama samo pod  drugim nickovima
pa cemo viditi kome ce vise dosaditi tebi sa kickanjem ili meni sa reconnectanjem

MakiMDSS.rs

Vidi se da si dete neko ali no nebitno ... pitaj sidnya on zna koliko sam ja uporan a veruj mi napravicu skriptu da te automacki kikuje cim udjes preko tvog ID 2705 aaaahahahah ... dete ne poznajes me koliko ja mogu da budem uporan a i na kraju vidimo se na ban opsega HAXORU!!!

ToTo

Ris ne pisi gluposti po forumu dobices sklempu  :dummy

domohomo

Quote from: ToTo on June 26, 2012, 11:18:32 PM
SMRT SLOBODI PISANJA, SLOBODA TOTU I DJEČACIMA!!!!!! :icon_grrr:

Lag

ja bih voleo da nadjem jednog ovako hakera gde zhivi i da mu uvrcem bradavice i shamaram ga jedno sat vremena.
gnjide i amebe, to ne zasluzhuje ni lichnu kartu da ima

lazar

o cem vi pricate???
gle ovako ja sam head admin essv klana etostosamvruc i ne zelim da me tu prozivate i kaljate, kao prvo nemas nikakav dokaz da haksam, to sto ti tvrdis okaci macku o rep, jeste sralo me sta sad svako ima svoj dan, to sto mrdam misem brzo je veliki sense, nista vise
kad god pozelis odigracemo war na vasem serveru i gg, i sine nisam klinac

MakiMDSS.rs

Vidi ne zanima me koje si godiste ni ko si ni koji si K u timu ... to sto si dovlacio spinxa na server da bih se pravdao ... to je jos jedan minus vise , i svako to moze da uradi neko od admina ga skontao i uhvatio na delu i posle ugasi i malo losije igra ili igra normalno pa jos dovede admina da ga ubedjuje , sto znaci da se za nesto pravdas i da ga imas ... sto normalan covek to ne bih uradio ... svi ili vecina ovde bih iskulirala i rekla ma jebe mi se za njih ja znam da sam cist a ti si uporan da udjes na server sto znaci da imas cheat ... i da si bezobrazan da moras da isteras svoje .

Dok sam ja prisutan na serveru neces igrati a kad nisam tu praticu monitor na svim serverima i cim te vidim ide kick . Dok ne dodje String a posle ide port ban pa nadji drugi server za igranje .

DiESEL. and smrT

Quote from: ToTo on June 26, 2012, 11:18:32 PM

jebote smrt,reko ti je da mu poneses steku winstona kad dodje na lan pa da pusite obojica ahahah  :D :D

SLOBODA GOVORA! iii djecii od 17 godina     :tease

micko

Mislim da je Maki upravu sto se tice tog dana,pratio sam lazara i imao je sumnjive pokrete i kileve!!Nisam snimao jer je ubrzo Maki ukljucio HLSV I kick narednih 5-10min...e sada,posto nemam dokaz ni ja niti bilo ko drugi pusticu ga da igra,ali naravno da cu obratiti paznju na njega jer deco se ne skriva pod drugim imenom...znaci ja ga necu dirati dok ne budem siguran u to,ili mi neko prilozi dokaz toliko POZ!!

COperinjO

kad jape i maki kazu za nekog da haksa pre ili kasnije se ispostavi da su u pravu... grese veoma retko  8)

stewzoR

Why cant we all just get along :D

MakiMDSS.rs

DiESEL. and smrT

Quote from: M.MaKi.C on June 28, 2012, 11:37:05 AM
Vidi ne zanima me koje si godiste ni ko si ni koji si K u timu ... to sto si dovlacio spinxa na server da bih se pravdao ... to je jos jedan minus vise , i svako to moze da uradi neko od admina ga skontao i uhvatio na delu i posle ugasi i malo losije igra ili igra normalno pa jos dovede admina da ga ubedjuje , sto znaci da se za nesto pravdas i da ga imas ... sto normalan covek to ne bih uradio ... svi ili vecina ovde bih iskulirala i rekla ma jebe mi se za njih ja znam da sam cist a ti si uporan da udjes na server sto znaci da imas cheat ... i da si bezobrazan da moras da isteras svoje .

Dok sam ja prisutan na serveru neces igrati a kad nisam tu praticu monitor na svim serverima i cim te vidim ide kick . Dok ne dodje String a posle ide port ban pa nadji drugi server za igranje .

Svako je nevin dok se ne otkrije da je kriv,stoga pusti coeka nek igra bolan kad ga uhvatis sa dokazom onda mu lupi ban za ceo zivot  :D