News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

LAN4FUN #44

Started by $tring, June 20, 2012, 04:59:48 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Igranje je po dogovoru u petak, ali cu LAN ove nedelje preskociti. U petak sviram u Route66, a nedelju u Beogradu ... subota mi je jedini slobodan dan u nedelji, pa cu kuci iskulirati.

:wink2

Vi se lepo igrajte i uzivajte, a ja cu vam se sledece nedelje naravno pridruziti.

SALTSTONE

Quote from: $tring on June 20, 2012, 04:59:48 PM
Igranje je po dogovoru u petak, ali cu LAN ove nedelje preskociti. U petak sviram u Route66, a nedelju u Beogradu ... subota mi je jedini slobodan dan u nedelji, pa cu kuci iskulirati.

:wink2

Vi se lepo igrajte i uzivajte, a ja cu vam se sledece nedelje naravno pridruziti.

Ma kakvo igranje bre ..... idemo svi grupno na koncert !!!  :clapping   :rock3 :punk   

Ukoliko se ipak odlucite za igranje, vidimo se sledeci petak !    :tease

Citadel of Pain

Nema ni mene  :'( mada mi je lice danas bolje, povukao mi se otok oko ociju...

ali zato ne mogu da sedim, bulja mi je kao sito od 14 injekcija u dva ipo dana i od hemije samo spavam   :zzzZzzzZz

Nadam se da cu do sledeceg biti spreman, a vi bitange imate jedinstvenu sansu sada bez mene i Bega, iskoristite je!  ;D

Leeman3

Ja sam u Frankfurtu na sajmu  :snap

Izgleda da ce Vozd da vezba taktiku.....

@citadel sta ti se desilo? zar je toliko dobra medicinska sestra kad joj se 14 puta trcis?  :o

Citadel of Pain

Quote from: Leeman3 on June 20, 2012, 05:41:09 PM

@citadel sta ti se desilo? zar je toliko dobra medicinska sestra kad joj se 14 puta trcis?  :o

ufff ima jedna strasna, ali da  da vidis brata koji me nabada joooj, drugi dan vec me zove Nidza, nije ni cudo koliko smo intimni postali ;D

a ne znaju sta mi se desilo, otekao u toku noci, oči mi se zatvorile, sav bio u plikovima, sada se povlaci od vec spomenutih bratovih uboda u moju dlakavu pozadinu  :)

Lag

ja znam shta tise deshava

:D

ekipa, oce li nas biti onda za igranje? javljate ako hoce da ja smorim chika stringa da me podseti kako da namestim server.

Citadel of Pain

Ne tooooo odmah sam se sumracio   :zzzZzzzZz

Kordoba

$tring

Quote from: Citadel of Pain on June 20, 2012, 05:32:51 PM
Nema ni mene  :'( mada mi je lice danas bolje, povukao mi se otok oko ociju...
ali zato ne mogu da sedim, bulja mi je kao sito od 14 injekcija u dva ipo dana i od hemije samo spavam   :zzzZzzzZz
Nadam se da cu do sledeceg biti spreman, a vi bitange imate jedinstvenu sansu sada bez mene i Bega, iskoristite je!  ;D

Covo moj, rece meni Gigiman... ali nisam kapirao da je tako ozbiljno.... kao 'alergija na klopu' ...  ali 14 injekcije.... ufff... :cray

MakiMDSS.rs

vasili

Kordoba

Quote from: M.MaKi.C on June 21, 2012, 01:42:48 AM
LAG posle LAN-a
:hmm

Oduvek sam znao da blago nisi normalan  :facepalm:
Ipak, to je jedna od velikih vrlina u danasnje vreme  :hmm
Ti nam u klanu dodjes kao, kao... recimo kao gey aktivista koji nije gey  :icon_eek:

U svakom slucaju "grupa VOZD" je pozitivnija od kada si nash clan i voleo bih da nabrojis neka od svojih imena koja koristis na lanovima...

I da, donecu ti COD2  :tease

Kordoba

Jel ima Bitangi ?
Molio bih da se jave...

jape

Ja idem kući sutra tako da ništa od mene :)

Lag

super, davno nismo igrali 2 na 2!

SALTSTONE

Quote from: Lag on June 22, 2012, 12:29:17 PM
super, davno nismo igrali 2 na 2!

Dodjite do Route 66 oko 22h30min pa cemo opet biti svi zajedno  :band

http://route66-ns.com/

Lag

Quote from: Kordoba on June 21, 2012, 09:44:58 PM
Oduvek sam znao da blago nisi normalan  :facepalm:
Ipak, to je jedna od velikih vrlina u danasnje vreme  :hmm
Ti nam u klanu dodjes kao, kao... recimo kao gey aktivista koji nije gey  :icon_eek:

U svakom slucaju "grupa VOZD" je pozitivnija od kada si nash clan i voleo bih da nabrojis neka od svojih imena koja koristis na lanovima...

moracu jednom da skupim sve! ispisacu bash ovih dana

Kordoba

Veceras nema LAN-a, razlog je jasan !

Citadel of Pain

Quote from: Lag on June 22, 2012, 12:44:30 PM
Quote from: Kordoba on June 21, 2012, 09:44:58 PM

moracu jednom da skupim sve! ispisacu bash ovih dana

Samo jedan! SUPRUGA!! pa da opet vicem supruga u supku!  ;D :rofl

Lag

jel se igra sutra? ja tek oko 10 mogu doci nazhalost :( pratimo kolegu u nemachku :)

vasili

Quote from: Lag on June 28, 2012, 05:59:30 PM
jel se igra sutra? ja tek oko 10 mogu doci nazhalost :( pratimo kolegu u nemachku :)

Ja sam za , za sutra

Citadel of Pain

Quote from: Lag on June 28, 2012, 05:59:30 PM

Matrix rezervisan za subotu od 20h, dogovoreno sa Kordobom.  :aug :para

ta trane bitangi:

leeman3
dusan (verovatno)
string
citadel

cekam da mi potvrde Masta ili Mix  :handshake:

Vidimo se u subotu!  :punk

Lag

MakiMDSS.rs

E GZ za vozdovce i dobro je puckanje bilo ... Ja sam najlosiji bio , izvinjavam se svima sto sam podbacio i to zestoko ovaj put :(

Lag

bilo okej s tim shto se osetila potreba za meshanjem ekipa. jeste da vozd treba da vezhba zajedno, ali je malo mehic kada se podelimo neravnomerno, a ionako se jedva skupimo za lan. pod utiskom se da se bitange nisu najbolje provele, a chini mi se da nije ni maki, dok je cela poenta skupljanja (barem po meni) da se svi dobro provedu.

ono igranje pre par nedelja kada smo se pomeshali mi je bilo jedno od najboljih ikada. potpuno mi je bilo nebitno shto smo izgubili jer su partije bile predobre i chini mi se da je cela ekipa otishla doma zadovoljna.

eto, tema za razmishljanje. nadam se da me se vozhdovci nece sada odreci zbog zhelje za meshanjem. :)

Kordoba

Ne...  :no  Sto bi te se odrekli dragi Lag?  8)

Sta si ono rekao, koja ti je adresa?

Lag

hahah
pa 188.246.56.10

MakiMDSS.rs

Laze ovo mu je IP adresa - 77.105.59.235

ahahahah - e ljudi nemojte da skontate pogresno meni se igralo iskreno ali imao sam na umu 2 stvari da igram i da razmisljam gde su mi sestra i njena drugarica u gradu sta rade i skim su ...

Tako da mi je igra bila nekako podsvesno u drugom planu iako sam pokusavao na trenutke da to zaboravim ... a i jedno 20 puta sam pricao na mob i igrao u isto vreme ... Moze da posvedoce masta i nidza ...

A i nije svaki dan badnji dan :(

Kordoba

Quote from: M.MaKi.C on July 01, 2012, 02:01:14 PM
Laze ovo mu je IP adresa - 77.105.59.235

ahahahah - e ljudi nemojte da skontate pogresno meni se igralo iskreno ali imao sam na umu 2 stvari da igram i da razmisljam gde su mi sestra i njena drugarica u gradu sta rade i skim su ...

Tako da mi je igra bila nekako podsvesno u drugom planu iako sam pokusavao na trenutke da to zaboravim ... a i jedno 20 puta sam pricao na mob i igrao u isto vreme ... Moze da posvedoce masta i nidza ...

A i nije svaki dan badnji dan :(
оAko su Nikola i Masta svedoci, ko je onda igrao ? Limeni se svadjao sa kompom, String je izgleda jedini koji  nam se suprodstavio...

Citadel of Pain

Quote from: Lag on July 01, 2012, 04:14:05 AM
ono igranje pre par nedelja kada smo se pomeshali mi je bilo jedno od najboljih ikada.

Slazem se. Ali samo smo nas dvojica za mesanje  ;D Ostali me svi podrzali pa na licu mesta izbojkotovali, svaki put.

Volje ljudi Mi i Vi, Vi i Mi... :)

Mada su ekipe bile dobre juce, na papiru, samo sto Maki nije bio prisutan...a mi nismo mogli to nadoknaditi skilom..

Quote from: Kordoba on July 01, 2012, 03:24:34 PM

Ako su Nikola i Masta svedoci, ko je onda igrao ? Limeni se svadjao sa kompom, String je izgleda jedini koji  nam se suprodstavio...

Ja sam svedok koji je vikao  ;D A Maki bez zvuka igra i nece snajper  :icon_grrr: Ne moze ni String sve sam!  :hooray:

vasili

Lag : Siki nemoj da se penjes na B :)

Lag

ala laguje ovaj siki. im latency od 3-4 nedelje

Lag

btw evo poshto chekam vladu da radimo a njega nema, taman da pregledam matore l4f-ove za stare nikove. nekima sam se bash obradovao

lishaj, Zdravko, supruga, iskreni madjar, ljubavni hitler, pekara nakovanj, rublje, boris tadic (ovaj mi je najdrazhi, sa ovim nikom sam pravio najbolje kilove - ali vreme ovog nika je proshlo...), bitange devojke, krastica, kuhinja bola, Nezhni Konj, penis...

ima par lanova kojih nema u statistikama, i ima par sluchaja gde ne znam da li sam to ja ili neko drugi jer zvuchi glupo, ali ne previshe glupo :C

Kordoba

Quote from: Lag on July 01, 2012, 07:49:06 PM
btw evo poshto chekam vladu da radimo a njega nema, taman da pregledam matore l4f-ove za stare nikove. nekima sam se bash obradovao

lishaj, Zdravko, supruga, iskreni madjar, ljubavni hitler, pekara nakovanj, rublje, boris tadic (ovaj mi je najdrazhi, sa ovim nikom sam pravio najbolje kilove - ali vreme ovog nika je proshlo...), bitange devojke, krastica, kuhinja bola, Nezhni Konj, penis...

ima par lanova kojih nema u statistikama, i ima par sluchaja gde ne znam da li sam to ja ili neko drugi jer zvuchi glupo, ali ne previshe glupo :C

hahahahah bravo Lag  :rofl :rofl :rofl

vasili

Quote from: Lag on July 01, 2012, 07:49:06 PM

I vesela piša :D

MakiMDSS.rs

don_gagi

Ahahahahahahah Lagonja, ja umirem od smehaaaaaaaaaa!!!!  :rofl  :rofl  :rofl

Leeman3

Bilo je ok iako smo dobili batine... jednostavno nismo bili dovoljno dobro raspolozeni, a kad se to desi jednom od jacih igraca (Maki) onda je...

Sto se mesanja tice, i LANa od pre dve nedelje, pitao bih samo pishu, dexa i sikija sto nisu tad igrali kao sinoc  :icon_grrr:  :hooray:

Di su statistike?

MakiMDSS.rs

Ne moze svaki dan da bude dobar dan :( ni danas na warovima me nije htelo :(

vasili

Quote from: Leeman3 on July 01, 2012, 10:55:48 PM
Bilo je ok iako smo dobili batine... jednostavno nismo bili dovoljno dobro raspolozeni, a kad se to desi jednom od jacih igraca (Maki) onda je...

Sto se mesanja tice, i LANa od pre dve nedelje, pitao bih samo pishu, dexa i sikija sto nisu tad igrali kao sinoc  :icon_grrr:  :hooray:

Di su statistike?

Znas kako se kaze , nekad te ide nekad ne. Juce je sve bilo u redu :D

Lag

Sto se mesanja tice, i LANa od pre dve nedelje, pitao bih samo pishu, dexa i sikija sto nisu tad igrali kao sinoc  :icon_grrr:  :hooray:

Di su statistike?
igrali smo ali su izbalansiranije ekipe bile. a i nisu nas neshto odrali tada.. mi smo vodili skoro sve osim chini mi se dve gde su nas na jednoj bash razbucali (chini mi se tuzhan) i to nekih gluposti :)

Lag

evo za ekipu koja je sedela dole i koja se celo veche divila genijalnim montazhama ove slike

:mahanje

vasili

Kordoba

Quote from: Lag on July 02, 2012, 12:03:01 PM

Sto se mesanja tice, i LANa od pre dve nedelje, pitao bih samo pishu, dexa i sikija sto nisu tad igrali kao sinoc  :icon_grrr:  :hooray:

Di su statistike?
igrali smo ali su izbalansiranije ekipe bile. a i nisu nas neshto odrali tada.. mi smo vodili skoro sve osim chini mi se dve gde su nas na jednoj bash razbucali (chini mi se tuzhan) i to nekih gluposti :)
ajde majke ti, kazi sta si radio dok si pisao ovu svetsku misao?

Citadel of Pain

Quote from: Kordoba on July 02, 2012, 06:30:42 PM

ajde majke ti, kazi sta si radio dok si pisao ovu svetsku misao?
[/quote]

ahaha isto sam pomislio  :rofl Moracemo da ga odvajamo od Makija  ;D

Daj Beg statistike da zezamo ovog najboljeg balkanca  :P

Lag

haha pre toga sam neshto josh gluplje ispisao

enivej, mislio na to da su izbalansiranije ekipe bile. samim tim snajperu i drugim long range oruzhjima ostaje manje prostora za silovanje.
recimo u subotu sam bez problema ubijao limanca koji mi, kada su egal ekipe, pravi ozbiljnih problema. chak budem i gori u snajp duelima.

a drugo shto sam hteo da kazhem jeste da iako nismo igrali kao sada u subotu, ipak nismo uopshte loshe igrali, shto govori i chinjenica da smo bili egal sa vrlo jakom ekipom i vodili smo na svakoj mapi osim na tuzhanu gde su nam odneli brdo zastava shto i jeste donelo njima pobedu... da nije bilo toga veche bi bilo nashe.

moram manje multitaskovati a vishe spavati :)

Kordoba

Quote from: Lag on July 02, 2012, 07:38:00 PM
haha pre toga sam neshto josh gluplje ispisao

enivej, mislio na to da su izbalansiranije ekipe bile. samim tim snajperu i drugim long range oruzhjima ostaje manje prostora za silovanje.
recimo u subotu sam bez problema ubijao limanca koji mi, kada su egal ekipe, pravi ozbiljnih problema. chak budem i gori u snajp duelima.

a drugo shto sam hteo da kazhem jeste da iako nismo igrali kao sada u subotu, ipak nismo uopshte loshe igrali, shto govori i chinjenica da smo bili egal sa vrlo jakom ekipom i vodili smo na svakoj mapi osim na tuzhanu gde su nam odneli brdo zastava shto i jeste donelo njima pobedu... da nije bilo toga veche bi bilo nashe.

moram manje multitaskovati a vishe spavati :)

Eh... moj ne lezi Lazze... svaki put ono tvoje "enivej" prvo procitam kao "hemingvej", sto bi Nikola rekao:   :facepalm:
Nego kad ces vishe da skinesh taj dres reprezentacije ?!

A Goran bi mogao da "okachi" statistike, a ako to vec i uradii da nam prosledi link  khkh  :smoke:

MakiMDSS.rs

Lag i ja smo najbolji saborci u ekipi ne dirajte nas i ne menjajte nas :)

MakiMDSS.rs

Lag

vasili