News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

LAN4FUN #Community Tournament

Started by $tring, June 16, 2012, 03:09:40 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Pricao sam vec par puta sa Coperom na tu temu. Predlog je da se zakuva makar jednom u 3 meseca veliki LAN4FUN gde bi 4 ekipe igrale mini-turnir.

Predpostavljam da bi za tu priliku mogli skupiti 2 ekipe bitangi, pa da igramo ovako:

- Grupa Vozd
- Budaletine (ili vec neki ozbiljan mix igraca)
- Bitange
- Bitange ...

Bilo bi najlepse naravno da se umesto dve ekipe bitangi tu budu Dragoni pa da ugodjaj bude kompletan. Matrix je dovoljno velik da 4 ekipe mogu sesti i igrati taj dan svako sa svakim (6 mapa ukupno koliko i inace igramo).

Ukoliko bude vise zainteresovanih klanova (La Famiglia, MV, EMC ili ko god zeli) lako cemo napraviti raspored ko koje nedelje igra, cisto da ne pravimo veliku guzvu pa da ne bude nista od igranja.

4 klana i udri... Prvi takav susret bi mogli u neko dogledno vreme organizovati kao neku vrstu WARM-UP-a za skupljanje u avgustu kada predpostavljam da cemo opet praviti zajebanciju povodom godisnjice community-a. :)

vasili

Kordoba

COperinjO

fear i loodak bi mozda dosli 23-24tog pa ako dobijem potvrdu napravicu neki dogovor pa da napravim jednu ekipu.... bice javljeno za neki dan 8)

|drug|password

Pozdrav svima. Zanima me da li postoji ikakve sanse da se dodje sa strane i nekako ugura tu sa vama? :D Ja sam tu iz Novog Sada i nije mi nikakav problem doci do Matrixa.  :ziveli

SALTSTONE

Quote from: |drug|password on June 18, 2012, 03:39:09 PM
Pozdrav svima. Zanima me da li postoji ikakve sanse da se dodje sa strane i nekako ugura tu sa vama? :D Ja sam tu iz Novog Sada i nije mi nikakav problem doci do Matrixa.  :ziveli

Naravno da ce biti prilike. Inache mi igramo 5 vs 5 pa se desava da nekada zafali igrac. To je tvoja sansa da upadnes, ali jos bolje bi bilo ukoliko imas svoju petorku pa da se organizujemo za neki drugi LAN.  U slucaju da nam zafali 5-ti, imacemo te u vidu.
Sve najbolje   :rock3

STR8

Bilo bi jednom logicno da bitange spakuju svoje lenje guzove i da odu negde na lan :D
Recimo coper bi bio podoban domacin..... mozete i u BG posto i sami znate da ima ljudi koji su iz Kv, Ca, KG itd koji bi dosli i igrali se ali ih put od 4 + h ubija...... D
A sto da ne napravite lepo desavanja po gradovima i ide se lepo.....

djed

i naravno bi bilo dobro string i ostali da se sto prije organizuje(ako je moguce)godisnjica bitangi...pa da se brat i ja pokusamo organizovat da dodjemo opet...ako smijemo..:)