News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

CoD 2 Pomoc

Started by PhoeniX, June 05, 2012, 08:44:16 PM

Previous topic - Next topic

PhoeniX

Pozdrav evo instaliro sam windows 7 i 64 bitni je ubija me ping po 150 je ali samo na cod2 siguran sam jer,sve mi ostalo ok radi druge igre,download,upload i sve googlao sam ali nista skontat ne mogu nadjem rjesenju kod vas na forumu  ovdje  http://www.bitange.com/forum/index.php?topic=4679.0  ali kad tako uradim ugasi mi zvucnu kartu i nemam zvuk,vidim da je ljudima taj nacin pomogao ima li ikakav nacin da mi ne ugasi zvucnu taj multimedia scheadule, ili bilo kakvo drugo rjesenje  :worth

vd|cube(im)

Quote from: PhoeniX on June 05, 2012, 08:44:16 PM
Pozdrav evo instaliro sam windows 7 i 64 bitni je ubija me ping po 150 je ali samo na cod2 siguran sam jer,sve mi ostalo ok radi druge igre,download,upload i sve googlao sam ali nista skontat ne mogu nadjem rjesenju kod vas na forumu  ovdje  http://www.bitange.com/forum/index.php?topic=4679.0  ali kad tako uradim ugasi mi zvucnu kartu i nemam zvuk,vidim da je ljudima taj nacin pomogao ima li ikakav nacin da mi ne ugasi zvucnu taj multimedia scheadule, ili bilo kakvo drugo rjesenje  :worth

U tom objašnjenju nakon prvog koraka i restarta gubiš zvuk, ali nakon drugog odrađenog koraka i restarta zvuk se vraća .............. :stoner:

PhoeniX

Meni se nije vratio zvuk tacno sam pobrisao tamo samo onaj zadnji text kao sto je napisao kad sam isao na ok posle brisanje nesto je win izbacio ako hoces mogu da slikam,zvuk nece da se vrati  :whip3:

vd|cube(im)

Quote from: PhoeniX on June 05, 2012, 08:49:40 PM
Meni se nije vratio zvuk tacno sam pobrisao tamo samo onaj zadnji text kao sto je napisao kad sam isao na ok posle brisanje nesto je win izbacio ako hoces mogu da slikam,zvuk nece da se vrati  :whip3:

Jesi išao korak po korak i napravio oba restarta ???? :hmm

PhoeniX

Da evo sada sam uradio sve,oba reseta sve pogasio i ono pobrisao ima zvuk ali je i dalje ping oko 150-180 samo ponekad padne na 50 a jbt  :whip3: evo sad sa bitangi sd dosao i dalje isto da se ubijes samo prokleti win7 i sve