News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

LAN4FUN #42

Started by $tring, June 05, 2012, 03:56:04 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Dogovoren je LAN4FUN u petak u 20h. Lan4Fun ce se po dogovoru Bitangi i Vozda igrati od sada petkom, a ne nedeljom kako je to do sada bio slucaj.

Dakle? Ko dolazi?   :whistling

Leeman3

ne valja termin opet  :whip3:  ;D

ja ne mogu pre 21:30h, zena mi radi drugu smenu do 21h, pa sam ja babysitter  :baby :baby

DexonDee

Bicu u NS u petak ali za lan jos ne znam tako da vam se javim sutra...

MakiMDSS.rs

Ja sam tu ... ako bude nesto javite mi :)

Kordoba

Dolazim...

@Maki
Bice nesto, javljeno ti je Stringovim postom  :tongue2

Kordoba

Iz klana "grupa VOZD" dolaze sledeci igraci:
1. Gagi
2. Maki
3. Dexon Dee
4. Sikisatajland
5. Kordoba

Naravno mesacemo se ako tako odlucimo na licu mesta... bitno je da se druzimo  :handshake: pa onda malo i da se  :fighting:

Takodje bih molio sve clanove klana VOZD da se jave ako petkom budu u Novom Sadu, napravicemo mesta da i drugi, mladji igraci osete draz druzenja...

Citadel of Pain

1.Saltstone
2.Mix
3. String
4. Citadel
5. Saja

Kordoba

don_gagi

$tring

Quote from: Kordoba on June 06, 2012, 10:17:05 PM

Naravno mesacemo se ako tako odlucimo na licu mesta...

Ja bih najvise voleo da budemo ravnopravni pa da se ne mesamo... Cisto da posle war-a mozemo jedni druge da zajebavamo....  :king:

Ali ako ne budu ravnopravne ekipe, naravno MIX. :)

$tring

Quote from: don_gagi on June 08, 2012, 05:55:40 PM
Slani?!?!?!  :yikes: A Nole?  :o

Sad si ga odao! :) Meni je krenuo da se vadi na zenu i decu...... a ono NOLE  :acute

vasili

$tring

vasili

Odlicno pucanje :) , vidimo se opet sledece nedelje :)

Kordoba

Ne verujem da se mogu zvati "bitange" momci koji su izgubili, vise bitangi je bilo u drugoj ekipi  :)
Salim se naravno, potpuno svejedno, mozda smo mogli ravnopravnije da se podelimo ali to se nikad ne zna...
Ocekujemo sledeci put Slanog, Limenog, Toto-a, Laga i druge...
Sto se mene tice rezultat sa Matmate (Britanci) uramljujem i stavljam na zid u kancelariji  8)

COperinjO

SALTSTONE

Quote from: Kordoba on June 09, 2012, 05:41:26 PM
Ne verujem da se mogu zvati "bitange" momci koji su izgubili, vise bitangi je bilo u drugoj ekipi  :)
Salim se naravno, potpuno svejedno, mozda smo mogli ravnopravnije da se podelimo ali to se nikad ne zna...
Ocekujemo sledeci put Slanog, Limenog, Toto-a, Laga i druge...
Sto se mene tice rezultat sa Matmate (Britanci) uramljujem i stavljam na zid u kancelariji  8)

Na zalost nisam mogao da budem na Lanu, rekao sam Begu da ne mogu doci u petak, morao sam da cuvam sina jer mi zena i cerka nisu bile kod kuce..... i da gledao sam Noleta :) 
Cestitke na pobedi u ovoj rundi ali cuvajte se, jer vec u sledecoj nastupa STALONE, recimo iz Rocky serijala  :tease2