Demo/Video/SS/ sve u vezi Cheata!!!

Started by MakiMDSS.rs, June 03, 2012, 02:37:10 PM

Previous topic - Next topic

MakiMDSS.rs

Ovo ovde ce sada biti topic za sve one koji imaju problema sa haxorima!!!

Nagovestavam da ovde u ovoj temi ostavite (Demo , Video ili ScreenShoot) kako bih videli da li je cheater ili nije ...!!!

Kako to uraditi (na sledeci nacin) :

Ime : igraca koga ste snimali
Server : na kome je igrao (gde se to desavalo)
Opcija : (wh , aimbot , no recall ... itd)
Molba : molim vas proverite jer zeleo bih da se uverim da li haxa ... ili tipa slicno tome napisite :)
Pohvala , Kritika : Adminima i Subadminima navedite sta nije bilo ili je bilo doro :)

Demose ce licno pogledati Admini , Subadmini i izneti svoje misljenje tj zakljucak .

Molba - molim sve igrace koji imaju problema sa haxorima da ne uznemiravaju admine na Xfire nego da postave ovde na Forum sve sto ih muci i interesuje ... Na Xfire mozete cimati nekoga od admina ili subadmina samo ako je Vredjanje i Aimbot upitanju!!!

Hvala

brankoXM

evo jednog bolesnika od malopre..nick je "desni kut" cesto je na garage,snimak od pre par min...

By yt3ktt at 2012-06-08
kikovan od pb-a zbog multihacka

brankoXM

ako boga znate dajte nekog na garage,ceo dan,a i sad dok kuckam,2-3 citera pisaju po nama,ali bukvalno ceo dan

vd|cube(im)

Quote from: brankoXM on June 15, 2012, 11:03:09 PM
ako boga znate dajte nekog na garage,ceo dan,a i sad dok kuckam,2-3 citera pisaju po nama,ali bukvalno ceo dan

Poslao sam ti pozivnicu za bitange community grupu na xf-u  http://www.xfire.com/communities/bitangegroup/   tu imaš sve subadmine i moоeš ih slobodno cimnuti ako se takve stvari događaju na serveru.

Na ovom linku imaš popis svih subadmina  http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,6448.0.html  , tako da znaš koga moоeš kontaktirati. Ovo preko foruma malo sporije ide, dok netko od nas vidi post već bude kasno.  :stoner:

|drug|password

https://#cenzura#.com/files/372779319/ge.rar

Ime : Chakuza
Server : SD , Burgundy
Opcija :  wallhack
Molba : Ja mislim da nisam lud i da je ono stvarno WH. pogledajte tek od druge polovine demo posle 7:2
Pohvala , Vk Coco ima ip-jeve jer sam ga zamolio da to uradi.

Ime : Giorgio Armani
Server : SD , Burgundy
Opcija :  aimbot
Molba : Ovo je preocito :D
Pohvala , Vk Coco ima ip-jeve jer sam ga zamolio da to uradi.

|drug|password

https://#cenzura#.com/files/1641647098/fe.rar

Ime : main
Server : TDM ,Toujane
Molba : Ovog nisam morao ni da pratim :/ strasno
Pohvala , Dikini ima ip-jeve jer sam ga zamolio da to uradi.

MakiMDSS.rs

Pogledacemo :) uskoro ... trenuntno smo zauzeti ali pogledacemo :)

brankoXM

By yt3ktt at 2012-06-18
eto ta debilcina nas terorise od jutros na garage,i kikovali ga i opet dolazi cep dan,i sad je tamo...i jos jedan igrc,georgio armani...kik ne vredi,ako moze da se to banuje ili sta vec,to su bolesni ljudi cim od jutros ulaze izbacuje ih pb i ulaze ponovo po ceo dan.da je do mene ja bi ta govna vezao za kola i vukao po putu dok im svo meso ne skinem sa kostiju ali  puste zelje....molim da se uradi sto moze ovo je nesnosno vise...zvao sam i na xfire nikog nema,i na community...uzas.

ludonja

Molio bih admine da rijese problem ovog balavca koji mjenja imena ima jos jedan me oga i ovaj.. Ovaj drugi upada skoro svak idan na garagu i nakon 50 puta kikavanja on i dalje ulazi..
http://www.2shared.com/fadmin/31878701/54de73e2/demo0003_ujebani_tarrd_balavi.dm_1.html

PhoeniX

Taj Giorgio Armani dodje i na SD pb ga je kikovao zbog multihacka i vratio se opet bolesnik jedan

c0C0

Quote from: PhoeniX on June 19, 2012, 11:37:22 PM
Taj Giorgio Armani dodje i na SD pb ga je kikovao zbog multihacka i vratio se opet bolesnik jedan

Ja sam ga danas kickao 500 puta .na svim serverima bude -.-"
ugl. ako se opet pojavi imas tu http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,6448.0.html subadmine pa ih dodaj ako vec nisi :)

MakiMDSS.rs

MOLIM DA UBUDUCE PRIPAZITE NA RECNIK ILI CU DOPUSTITI SEBI CARI BANOVANJA SA OVOG FORUMA!!!

Razlog - Korisnici nasih servera su pritom i ljudi koji imaju od 10 pa do 60 godina , i uvek ce biti korisnika cheatova koji su isto pritom 10 do 60 godina , tako da malo molim vas pripazite na jezik jer imajte postovanja prema njihovim godinama .

Ako je haxor lepo se moze reci u par reci bez oni pogrdnih " balavac , idiot , izdrkanko , majmun , moroncina itd slicnim " jer to je omalozavanje osobe koja igra na ovim nasim serverima .

Ovo se odnosi na sve korisnike naseg FORUMA!!!

brankoXM

otkad pamtim nikad gore na garage.poceo raspust pa zaludne gospode citera nikad vise nego sad...drage nam kolege su oguglali i na kick i na sve...puno ih pozdravljam

MakiMDSS.rs

Uvek ce ih biti i to je najveci problem ... Kad smislimo kako da im se dovijamo glave uradicemo to :) za sada mozete da nam pomognete sa reportima i olaksate nam posao na neki nacin ... Hvala

|drug|password

Pozdrav. Imam da prijavim vec sigurno svima poznatog citera Crazy|Team Buru- Alexu- ^5Pro itd. ko zna pod kojim jos nikom.

Ime : Aleksa *Bura
Server : HQ , Burgundy
Molba : /
Pohvala: /
https://#cenzura#.com/files/3800860750/Hq_1.dm_1
Ja ga ovde nisam ni pradio NE MORATE ovo ni da gledate. Ali i mozete jer se isto vidi kad me ubije da gleda kroz zid.
Nego je smesno kad mi je rekao |EMC|Limeniâ,,¢ da ugasi WH. On je poceo da se izvinjava sto ga koristi i da ce da ugasi - sto nije uradio. I kasnije je ubedjivao da je ugasio.   *Glupo je ovo sto i pricam kad je derle* Nego objasnjavam sta se moze videti na demou. Posto ga nisam pratio. Ali sam snimao igru.

A na ovom
sam ga pratio celo vreme pa gledajte.
Ime : ^5Pro *Bura
Server : DM, matmata
Pohvala: /
https://#cenzura#.com/files/378738452/DM_bura.dm_1

dokini

Ako nisi imao pametnije nesto da kazes nisi ni morao jer uvek je bilo i bice igraca sa pomagalima ocigledno su sa falinkom pa im trebaju.Potrebni je zhvaliti se ljudima koji sve cine da bi ova zjednica mogla da funkcionise koliko toliko kako treba  :handshake:

ICHTOT

Jbg znaci najbolje se netrudit kikat citere,dok god bude citera bice i onih koji ce ih slikat i kikat.Post ti je  :omg:

VaiiiVaiii

Quote from: kerr on June 27, 2012, 12:06:49 PM
Znachi momci svaka vama cast sto radite ovaj posao oko chiscenja citera.
Al da ja vama nesto kazem chitera se nikad ne cete resiti to budite sigurni.
Dok ne izadje neki novi Anti-chit ili bar sve servere na org.
Dzabe te slike kachite njega kad kika jednom multihack on vishe sa tim nikom nece uci.
Ni Ban vishe nije resenje niti je bio posto ima reshenje i za ban :) Samo treba biti malo pametan :)

Izvinjavam se na ovom postu!
Al moro sam da bacim koju :)

a miracle happened ... I was blind ... but now i can see
thank you
when you have nothing smart to say .. You better keep quiet

c0C0

Quote from: VaiiiVaiii on June 27, 2012, 03:40:23 PM
Quote from: kerr on June 27, 2012, 12:06:49 PM
Znachi momci svaka vama cast sto radite ovaj posao oko chiscenja citera.
Al da ja vama nesto kazem chitera se nikad ne cete resiti to budite sigurni.
Dok ne izadje neki novi Anti-chit ili bar sve servere na org.
Dzabe te slike kachite njega kad kika jednom multihack on vishe sa tim nikom nece uci.
Ni Ban vishe nije resenje niti je bio posto ima reshenje i za ban :) Samo treba biti malo pametan :)

Izvinjavam se na ovom postu!
Al moro sam da bacim koju :)

a miracle happened ... I was blind ... but now i can see
thank you
when you have nothing smart to say .. You better keep quiet

:clapping2 :clapping2 :clapping2 :clapping2

MakiMDSS.rs

Ja ih ne kacim ja ih kikujem sa SD-a po 20+(raznih osoba) na dan ... a za predjasnji post sto si napisao KER ocigledno nisi u toku sa administriranjem ...

Postoji nesto sto se zove PORT ban i to ne moze da promeni pa da dodje na server ponovo ... tako i da ze one koji prave sranja vise puta mi to odradimo i posle nece moci da radi isto to ... a slike nam samo daju uvid u imena za log bazu da bih mu nasli IP i PORT pa onda pratimo te osobe ...

Ako si me uopste razumeo ako nisi ... razumeces jednog dana :) a do tad igrac cod2 i puckaj se a nama ostavi nas posao da obavljamo :)

c0C0

Quote from: M.MaKi.C on June 28, 2012, 11:29:57 AM
Ja ih ne kacim ja ih kikujem sa SD-a po 20+(raznih osoba) na dan ... a za predjasnji post sto si napisao KER ocigledno nisi u toku sa administriranjem ...

Postoji nesto sto se zove PORT ban i to ne moze da promeni pa da dodje na server ponovo ... tako i da ze one koji prave sranja vise puta mi to odradimo i posle nece moci da radi isto to ... a slike nam samo daju uvid u imena za log bazu da bih mu nasli IP i PORT pa onda pratimo te osobe ...

Ako si me uopste razumeo ako nisi ... razumeces jednog dana :) a do tad igrac cod2 i puckaj se a nama ostavi nas posao da obavljamo :)

Upravo sam ja htio to reci . Hvala na pohvalama ali njih tek vidite kada ja puknem pa okacim ili kada vama objasnim sta treba napraviti da mi subadmini nismo svemoguci, svi admini i subadmini rade iznimno tezak posao .
Nekad ni sam ja ne stignem regirati koliko ih stvarrno ostrane, Odem ja i na druge servere, SD , Main , MIx da ne spominjem to se kicka na veliko .
A ovo sto je M.MaKi.C napisao za log , Ip adrese , portove sve je to istina zato i od vas trazimo pomoc bar preko ss da nam olaksate posao .

MakiMDSS.rs

Opet gresis Ker i to da uradi isto PORT mu je isti na ruteru i to je to ne menja se a IP uvek zadnja 2 reda cifre su iste tako da ne mozes da nam izmakne + ima ID PORT na HLSW i mozes da menjas koliko oces IP i sta vec sve dzaba taj ID PORT ostaje na HLSW ... jedino da promeni mrezu interneta sto to malo ljudi moze iskreno :)

Ker mani se ove teme molim te sad ... ne znas i nemoj da se uplices u posao :) Jer ja mogu od jutra do sutra da ti dajem nacine kako mogu da nahvatam sve cheatera ... ono tipa ne poznajes sta sve ima u administriranju i internetu jer nisi nikada to radio a ja jesam i veruj mi poznajem mnogo stvari oko cod-a i van cod-a (internetu i sve o njemu) .

Ima ovde mnogo ljudi koji se bave tim stvarima i hvala i njima sto su uzeli ovaj posao da rade pored mene jer i meni olaksavaju deo posla kao i ja njima .

Koliko znam o igri mogu da ti pricam narednih 3 dana i na kraju ces otici zbunjen i nikad vise neces upaliti cod veruj mi to je iskusio Kordoba i jos nekoliko ljudi u communityu ...

I da ne zaboravim u Log bazi od servera ti mozes da vidis ip lokaciju odakle je decko konektovan tj tacnu adresu kucnu odakle dolazi taj signal ... + postoje na webu jednom IP TRACE ili IP ADDRESS LOCATION . O tome vise sa subadminima i adminima .

|drug|password

Ime : Doping
Server : TDM
Opcija : aimbot
Pohvala , Kritika : / bio Ludak na serveru nije ga kicko :/
http://www.sendspace.com/file/1g5bbn

brankoXM

ovaj ss cekam vec neko vreme   
By yt3ktt at 2012-07-29

ludi livnicar

Opaaa bato. Samo da li je to bas pravi cheda ili neki klon.

brankoXM

baba,mladji brat,strina,ujka,svastika ?    :suicide

Lo.Od4k

Quote from: |drug|password on July 11, 2012, 05:12:24 PM
Ime : Doping
Server : TDM
Opcija : aimbot
Pohvala , Kritika : / bio Ludak na serveru nije ga kicko :/
http://www.sendspace.com/file/1g5bbn
Ne znam kad je ovo bilo i dali se odnosi na mene,al ja ne igram na TDM,nisam upoznat sa stanjem na tom serveru.

|drug|password

Quote from: Lo.Od4k on July 30, 2012, 03:36:35 PM

Ne znam kad je ovo bilo i dali se odnosi na mene,al ja ne igram na TDM,nisam upoznat sa stanjem na tom serveru.
Ma ok je. Ovo je bilo pre skoro mesec dana. Ja sam izasao tad, jer nije bilo subadmina online. Bilo je kasno. A ||NooOooZ||Lo.Od4k Je stvarno bio na serveru. Mozes da vidis u indikacijama dole kada umres ili ubijes nekog. Onda ti neko krade nick.

' k e r r

Moj drugar Chedo se navuko na Multivitamine   :rofl  :rofl Brate razocharo si me  ;D

cheda

pravdati se necu,jedno mogu reci moj nick jeste ali ja ovo nisam,milion me je puta pb kikao ali nikad zbog multihacka.....svadjati se necu na vama je da odlucite

pick n roll

evo jos jednog gada Maki, ako mozes preko porta zuni mu neki ban bar za servere... igrao je na nasem SD

ovo je iz hlsw konzole, znaces ti vec sta je sta....
11     0   30      0 Ja^7                    0 78.3.101.15:50021     2583 25000

Uploaded with ImageShack.us

P!ck 'n roll