Lighta ... dosta vise :S

Started by Bakson, April 28, 2012, 11:51:33 PM

Previous topic - Next topic

Bakson

Igrac pod imenom Lighta , TeamEC| Lighta , ||NooooZ|| Lighta konstantno dolazi na servere i haxa. Nisam zelio da snimam ista jer se vidi da lik haxa, jer lik to i ne skriva - ubi sve redom, ja kazem da gasi on samo OK. Nema smisla , izgubim svu volju da igram - klinac udje na servere i napravi 9:0 ili 13:2. Nisam cesto posetioc na vasim serverima ali ovo je suludo.
Da opisem vise lik se zaleti sa sacmom i ubije nas 7 na burgundy-i, nas 4 pucamo u njega i nishta. skoci i mrtav sam ... i tako iz runde u rundu ...

Rekao sam vasim adminima da ga kikaju: kintakinte i micko.
Zato trazim da iztrazite ove admine i da kikate ovog gada ...

Hvala i dovidjenje ...

DexonDee

Samo malo dodjes i zalis se na nekoga a NISI HTEO da ga snimas a zasto nisi hteo? kako sad ti mislis da mi uradimo nesto ako nemamo dokaze? zar ti je bilo tesko da odvojis 2 minuta i da snimis i postavis video?

Bakson

Nisam imao bas neki video gdje se cisto vidi ... ali dovoljno je vidjeti score koje lik ima 38:8 , 43:11 :S - pa mi ti reci jel chiter ili nije.  Nisam snimio jer mislim da je dovoljno pogledati kako lik igra ... lik ili je najjaci igrac ili je zesci haxor. Ne znam ko je niti me interesuje.

Samo zelim da igram u miru ...  valjda ti admini treba da rade svoj posao kako treba :S

c0C0

Kakve veze i da ima score 40:10 ??? PA I JA KADA IGRAM Imam 80:17 i sta sada ? postavi video postavi ss pa da vidimo..ovako moze pjevati borbene i pisati u vjetar :D

domohomo

Lighta je igro ovu igru dok si ti još slagao konfiguraciju za solitaire, bez uvrede...

vd|cube(im)

Quote from: Bakson on April 28, 2012, 11:51:33 PM
Igrac pod imenom Lighta , TeamEC| Lighta , ||NooooZ|| Lighta konstantno dolazi na servere i haxa. Nisam zelio da snimam ista jer se vidi da lik haxa, jer lik to i ne skriva - ubi sve redom, ja kazem da gasi on samo OK. Nema smisla , izgubim svu volju da igram - klinac udje na servere i napravi 9:0 ili 13:2. Nisam cesto posetioc na vasim serverima ali ovo je suludo.
Da opisem vise lik se zaleti sa sacmom i ubije nas 7 na burgundy-i, nas 4 pucamo u njega i nishta. skoci i mrtav sam ... i tako iz runde u rundu ...

Hvala i dovidjenje ...

Ajde ti igraj tamo di si dosad igrao, a lajtu ostavi nama. Dođeš tu srati o čovjeku koji ja za tebe izmislio cod2  :stoner:

ludi livnicar

Quote from: Bakson on April 28, 2012, 11:51:33 PM

Hvala i dovidjenje ...
Hahahah :rofl :rofl :rofl :rofl Kako ovakvi likovi mogu da coveku ulepsaju pocetak dana.cccc

||NooOooZ||CAKI

hahah jeste i ja kazem da lighta hax-a BAN!!!! :D :D :D :D

micko

decko budes li ga jos jednom prozivao na sd da haxa i pisao gluposti tamo ja cu te kikati...prvo nauci da igras,hodas ili sta vec,drugo dosao si da prozivas njega,kuntu i mene kao admine bez dokaza ijednog jer sta!!! nemas sumnjivis situacija al ima skor...trece i zadnje bolje da se lepo izvines sto si ga  onako prekrstio ovde jer taj decko nikada nije nista lose nikome rekao a kamoli ucinio...idi sada  :baby

VaiiiVaiii

liHta zna i gde ces se sutra stekati na serveru ...

djed

coco jedno je sd drugo je ctf..:D

al lajta sramota je sto jest jest...nemoj da te opominjem vise za to...

c0C0

Quote from: djed on April 29, 2012, 11:11:02 PM
coco jedno je sd drugo je ctf..:D

al lajta sramota je sto jest jest...nemoj da te opominjem vise za to...

Hahahahaha ma znam samo kada sam citao nisam vidio sd xD malo se previse popilo pa sam citao izmedu redaka hahahah :)
ty . Tek sam kasnije kada. Sam se probudio skuоio o cemu se vec radi xD hahhaah al jbg

Ninja_dragon

Lighta je celu partiju kundacio Cak Norisa.  :worth  :yes 

Bakson

Kao prvo nisam neki klinac koji sudi naokolo, dugo pratim ovaj forum i ctf bitange servere. Kroz 2 godine aktivnog citanja vaseg foruma i igranja na ctf nisam naisao na osobu sa nickom Lighta, tako da nisam mogao da presudim ko je i kako igra. Poznajem druge igrace  na vasim serverima ... koji se na forumu prozivaju kao najbolji ( ne zelim da nabrajam imena ) - poznajem kako dobro igraju i kakav score postizu  ... ali njegov nacin igre je bio izuzetno bolji od onoga sto sam do sada vidio na serverima, tako da sam posumnjao da koristi neshto i napisem sto sam napisao. ( siguran sam u to da bi dosta ljudi ucinilo slicno)

Raspitao sam se ko je i sta je ...razumem da je bila greska i ne zelim da me banujete iz razloga sto sam prebrzo presudio.

vd|cube(im)

Quote from: Bakson on April 30, 2012, 12:58:56 PM
Kao prvo nisam neki klinac koji sudi naokolo, dugo pratim ovaj forum i ctf bitange servere. Kroz 2 godine aktivnog citanja vaseg foruma i igranja na ctf nisam naisao na osobu sa nickom Lighta, tako da nisam mogao da presudim ko je i kako igra. Poznajem druge igrace  na vasim serverima ... koji se na forumu prozivaju kao najbolji ( ne zelim da nabrajam imena ) - poznajem kako dobro igraju i kakav score postizu  ... ali njegov nacin igre je bio izuzetno bolji od onoga sto sam do sada vidio na serverima, tako da sam posumnjao da koristi neshto i napisem sto sam napisao. ( siguran sam u to da bi dosta ljudi ucinilo slicno)

Raspitao sam se ko je i sta je ...razumem da je bila greska i ne zelim da me banujete iz razloga sto sam prebrzo presudio.

Nećeš od nikog dobiti Ban samo zato šta si iznio svoje mišljenje  :stoner:

F.E.A.R.!.

Redovno gledam youjizz i pratim novine za odrasle i znam mnogo glumaca al' mi se jedan mali zuti kinez mi je zapeo za oko, njegov nacin brzina i idrzljivost i skorovi koliko on moze odjednom su iznad prosjeka ostalih, pa sam posumnjao da uzima nesto ili koristi neki hax.. :SS

Lajta ako si ti molim te otkloni mi sumnje.. Plsss  :stoner:

Ninja_dragon

Quote from: F.E.A.R.!. on April 30, 2012, 03:31:11 PM
Redovno gledam youjizz i pratim novine za odrasle i znam mnogo glumaca al' mi se jedan mali zuti kinez mi je zapeo za oko, njegov nacin brzina i idrzljivost i skorovi koliko on moze odjednom su iznad prosjeka ostalih, pa sam posumnjao da uzima nesto ili koristi neki hax.. :SS

Lajta ako si ti molim te otkloni mi sumnje.. Plsss  :stoner:
Hahah, lik ce postati planetarno popularan zbog ovoga :)