razlozi za kik sa mix servera?

Started by pureGAME, April 07, 2012, 11:47:16 PM

Previous topic - Next topic

pureGAME

Molim da mi neko upućen kaоe razlog za kikanje sa MIX servera 07.04.12. otprilike 20:15-21:30 jedno 20tak puta
naravno da je na serveru bilo admina subadm....kako god.
zamolio sam za odgovor u smislu razloga za kik? i dobio kik a ništa od odgovora (više puta)...RUнNO i JADNO...
igrao sam pod istim nikom kao i uvek pure^game, čitove NEMAM, mislim da ne vređam druge igrače
ako nešto radim pogrešno neka budu solidarni i pravi gameri pa neka kaоu šta je to.
kada napišem FOFF i dobijem kik OK ali......ovako iz dana u dan ...
pitam se da li je to PUBLIC serv. ili se varam?
molim da mi neko da konkretan odgovor ukoliko ga zna adm, subadm:::
HVALA

moоe i pm

Srba

Dobio si odgovor na pm. Znaci, dobro znas i sam sta si napisao na public speak-u, sto je nedozvoljeno. Subadmin te je kikovao upravo zbog toga, pa gledaj da ti se to vise ne ponavlja...

pureGAME

Re: razlozi za kik sa mix servera
« Sent to: pureGAME on: Today at 12:10:41 PM »
« You have forwarded or responded to this message. »
   Reply with quoteQuote ReplyReply Remove this messageRemove
Kikovao te je subadmin sa servera jer si nekog igraca ospovao sa "picka ti ustaska", za sta postoji snimak.

Ako imas godina koliko i ja, onda zaista ovo ne bi trebalo da ti se desava. Zato i dobijas kik.

ovo ima veze sa mojim starijim detetom koje je igralo i

JA SE JAVNO IZVINJAVAM SVIMA UVREĐENIMA U NJEGOVO I SVOJE IME BEZ IKAKVIH OPRAVDANJA ZA OVAKVO PONAŠ ANJE!

pureGAME

Moje pitanje je bilo vezano za kikove 07.04.2012 u intervalu 20:30-21:30

TADA nije bilo nikakvih komentara jer sam igrao JA a ne klinci i pošto nisam dobio odgovor
rećiću samo Jovane Došen aka EMC Dokini, ako se ne varam, star oko 45 godina...otac...

SRAM te bilo jer pokušavaš laоima koje si preneo Srbi
OPRAVDATI svoje poteze za koje nisi imao razlog navedenog dana!
niti sam koga psovao niti sam koga vređao, čitovao......čak šta više ni posle kika nisam spamao nego samo
prostoproširenom rečenicom se interesovao za razlog kika!
koliko sam ja pročitao POSTOJE NAPISANA PRAVILA tj PROCEDURE I ZA admine.....

razlog zbog čega si mene kikao 07.04.2012 tj klinca pre par dana NIJE niti moоe biti isti.
Dete ima 12 god i to što je tada bio u vrhu ne znači da koristi čit ili šta god
COD2 COD4 NFS igra POPRILIČNO dobro ALI NE OPRAVDAVAM NJEGOVO ponašanje
IZVINJENJE VEZANO ZA NEDOLIČAN KOMENTAR JE ISKRENO i sa MOJE i NJEGOVE strane

A ti druоe bi trebao znati da na deci svet ostaje i moоda bi trebao porazmisliti da se maneš CoDa i RCoNa
sa takvim infantilnim i jadnim ponašanjem
sa 2500h i takvom igrom tipa RcoN rules
I JA cu ti reći da si ili  glup ili lud a pre svega LAнOVČINA
SRAM DA TE BUDE.

STOP NASILJU!!!
ko god da stoji iza njega!

Xfire - kikispeed pureGAME

dokini

Primljeno k znanju

A da ti ja objasnim OTAC koji ima dete koje igra pod drugim nikom mislim na mene i ne koristi moj nik sve sto sam uradio radicu i stojim iza toga .Kad se lepo sa detetom ako je to tacno razdvojite i igrate pod drugim nikovima onda mi se zali zbog psovanja sam kikovao i svog sina te necu nekog drugog .A sto se tice vredjanja po nacionalnoj osnovi procitajte pravila o ponasanju na serverima tako da kad se budete pridrzavali toga nece biti ni najmanje problema a ako nastavis i dalje sa vredjanjem i ovde na forumu i tu ces da prdnes u cabar .
tako da sve sta sam uradio stojim iza toga a ako vam se ne svidja onda skratite jezike i korigujte vas vokabular a takodje i ponasanje .

Ako zelis i dalje da igras ako ne dude |EMC|dokinija budi siguran da takvo ponasanje nece da ti dozvoli nijedan admin i subadmin na Bitange serverima. :smoke:

Jacⱪ Sparroⱳ™

pureGame, ti hoces reci da nisi vredjao igrača/e.

Evo dokas (ss - od Mrvice):

To nije za jedan kick, nego je to za jedno par kick-ova, dok se ne opametiš.

P.S.  bolje odvedi svog klinca na sveо vazduh da se negde igra (fudbal, košarka,...), pre nego što se izvitoperi/prezrači pred računarom

Srba

@PureGAME

Samo polako i bez ostrih reci. Niko meni nije preneo nista - nego sam ja tebi preneo razlog za kikanje koji je postovan u delu za subadmine, posto si me pitao zasto kik. Eto to je sve.

Drugo, snimak je napravio subadmin Mrvica a ne Dokini.

Razlog zasto si nastavio da budes kikovan (ili neko drugi ko je igrao pod istim nikom) jeste verovatno u tome sto nije usledilo nikakvo izvinjenje na forumu, sto je uobicajena procedura u svim takvim slucajevima.

Svi onda isto tretiraju prestupnike, bez obzira koji se (sub)admin tada nadje na serveru.

Ja ne znam sta se desilo pre, ali verujem da je iza kika Dokinija sigurno stajao razlog, jer on nikada ne kika bez valjane potrebe.

Zato smirite tenzije, pazite na ponasanje, a posto ste se vec izvinili - uzivajte u igri.

pureGAME

JOŠ  jednom:
IZVINJAVAM SE SVIM IGRAČIMA ZBOG NEDOLIČNOG I NEKOREKTNOG REČNIKA na PSu pod nikom pure^game
(za J Sparrow-a )

Srbo tebi sam se zahvalio jer si bio korektan te jedini zainteresovan koji je našao za shodno da mi odgovoriš na molbu vezanu za razloge kikova
isto tako te molim da preneseš ostalim adm, subadm...da sam se javno izvinuo više puta u ime igrača pod nikom pure^game pošto izgleda nisu zainteresovani da pročitaju postove
i NIJEDNOG MOMENTA NISAM SPORIO DA JE DO VREĐANJA DOŠ LO

EMC Dokini vs pure^game
COD2 kad god poоeli!

lock

dokini

Aloooo RODITELJU zafrekni te balavacke gluposti ovaj   vs  ovaj.Mene je sa ovima to jest COD 2 zarazio sin .Tako da ja kao mator nemam predrasude da li cu da izgubim ili dobijem ali imam strasne predrasude prema ponasanju vredjanju i savakakvim bljuvotinama koje sam video i procitao tokom igranja u igri i na forumu .Tako da kad sam se prihvatio ovog posla sa ostalim subadminima na Bitange serverima shvatio sam da cu biti meta raznoraznoj feli ljudi sa kompleksima i klincima koji su nedokazani a kao se nesto dokazuju.

Tako da ko god hoce na MIX server dobro doso niko nikome ne smeta ali igranje sa ne deozvoljenim stvarima kad se dokaze ja sam nedokazan nemam dusu za takve ,Nevaspitane one koje vredjaju druge po bilo kakvim osnovama mislim apsplutno necu nikome da objasnjavam i da se pravdam .

DAKLE ako neko hoce da igra izvolite serveri su vlasnistvo BITANGI i ja sam medju mnogima koji je dobio poverenje da vodi red o njima uz to sto sam tu kao igrac vec par godina tako da je za mene ovo igra i vid opustanja a ako neko drugcije misli njegov problem .
Tako da nemam nameru ni sa kim da se dokazujem kok kako igra a ako imas druge probleme sa detetom rzadvoj nikove da se zna ko kad igra i mirna backa.

Nisi mi samo jasan sta ti znace moji licni podaci oces LK maticni broj moje XF znaju na forumu je zato me i zovu DEDA ajde daj mi leba ti kazi nisi mi jasan.

:stoner:

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: pureGAME on April 09, 2012, 12:19:24 PM
JOŠ  jednom:
IZVINJAVAM SE SVIM IGRAČIMA ZBOG NEDOLIČNOG I NEKOREKTNOG REČNIKA na PSu pod nikom pure^game
(za J Sparrow-a )

Srbo tebi sam se zahvalio jer si bio korektan te jedini zainteresovan koji je našao za shodno da mi odgovoriš na molbu vezanu za razloge kikova
isto tako te molim da preneseš ostalim adm, subadm...da sam se javno izvinuo više puta u ime igrača pod nikom pure^game pošto izgleda nisu zainteresovani da pročitaju postove
i NIJEDNOG MOMENTA NISAM SPORIO DA JE DO VREĐANJA DOŠ LO

EMC Dokini vs pure^game
COD2 kad god poоeli!

lock

dan sedmog kada si popio po koji kik dobio si na serveru razlog za kik,..ali aj sad je sve razjasnjeno i nadam se da c se igra nastaviti,....ali nema potrebe  da ti svi subadmini odgovaraju jedan je dovoljan,.... i nema potrebe za neki prozivanjem i dokazivanjem  nesto kao 1na1,... mi se druzimo tu ,...uzivamo u igri ,....i ne patimo nesto od toga koje prvi ili poslednji ,....ali ako ti treba neko dokazivanje,...brate popni se na neko brdo na rukama ili tako nesto,.... :stoner:

genijus

:ne_razumem :ne_razumem
Quote from: dokini on April 08, 2012, 05:16:07 PM
Primljeno k znanju

A da ti ja objasnim OTAC koji ima dete koje igra pod drugim nikom mislim na mene i ne koristi moj nik sve sto sam uradio radicu i stojim iza toga .Kad se lepo sa detetom ako je to tacno razdvojite i igrate pod drugim nikovima onda mi se zali zbog psovanja sam kikovao i svog sina te necu nekog drugog .A sto se tice vredjanja po nacionalnoj osnovi procitajte pravila o ponasanju na serverima tako da kad se budete pridrzavali toga nece biti ni najmanje problema a ako nastavis i dalje sa vredjanjem i ovde na forumu i tu ces da prdnes u cabar .
tako da sve sta sam uradio stojim iza toga a ako vam se ne svidja onda skratite jezike i korigujte vas vokabular a takodje i ponasanje .

Ako zelis i dalje da igras ako ne dude |EMC|dokinija budi siguran da takvo ponasanje nece da ti dozvoli nijedan admin i subadmin na Bitange serverima. :smoke:

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: genijus on September 06, 2012, 03:40:53 PM
:ne_razumem :ne_razumem
Quote from: dokini on April 08, 2012, 05:16:07 PM
Primljeno k znanju

sta ti tu ne razumes!

ICHTOT

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: Tot on September 06, 2012, 05:52:43 PM
:clapping2 :clapping2  ZDRAVOOOOO MRVAAAA

zzzdddrrraaaavvvooooo  mmmaaaaaRRRRRReeeeeeeeeee........... :yahoo :yahoo

VaiiiVaiii

A koji nick koristi sin (dete) ovog  PoorGame?