News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

7.1.1 patch instalacija

Started by Meki, March 13, 2012, 01:57:21 PM

Previous topic - Next topic

Meki

Za sve noobove poput mene ukoliko оelite da izbegnete download full 7.1.1 game klijenta od 2.5+GB (!) a već imate na hardu instalaciju 7.1

1.  Deinstalirajte postojeću verziju WoT-a
2.  Instalirajte 7.1
3.  Skinite 7.1.1 patch (14MB) i pokrenite ga
4.  Startujte WoT launcher i sačekajte finalizaciju neophodnih radnji.

Naime, desilo mi se da sam regularno pokrenuo update preko launchera, koji je posle kraćih kalkulacija počeo da mi skida update od 2.5GB, tj. punu verziju. Moguće da je to posledica nekoliko modova koje sam ubacio, tako da se verovatno ovaj problem moоe izbeći vraćanjem starih, originalnih fajlova u instalacioni folder.

P.S.: Nisam više devica na forumu, upravo sam skinuo mrak ovim postom...  :mahanje

komara

Quote from: Meki on March 13, 2012, 01:57:21 PM
Za sve noobove poput mene ukoliko оelite da izbegnete download full 7.1.1 game klijenta od 2.5+GB (!) a već imate na hardu instalaciju 7.1

1.  Deinstalirajte postojeću verziju WoT-a
2.  Instalirajte 7.1
3.  Skinite 7.1.1 patch (14MB) i pokrenite ga
4.  Startujte WoT launcher i sačekajte finalizaciju neophodnih radnji.

Naime, desilo mi se da sam regularno pokrenuo update preko launchera, koji je posle kraćih kalkulacija počeo da mi skida update od 2.5GB, tj. punu verziju. Moguće da je to posledica nekoliko modova koje sam ubacio, tako da se verovatno ovaj problem moоe izbeći vraćanjem starih, originalnih fajlova u instalacioni folder.

P.S.: Nisam više devica na forumu, upravo sam skinuo mrak ovim postom...  :mahanje
Kasno već sam ispao noob nad noobovima veći i od Joške, nego meni kao da se povećao FPS nakon ove zakrpe išao mi to veče do 100

ugly.fender

Joška i deda Koma planiraju lending