Ajm sou sori

Started by Tasmara, March 08, 2012, 08:48:46 AM

Previous topic - Next topic

Tasmara

Ja, Tamara Babic, neki od vas me znaju i kao Krmacha, izvinjavam se EMC klanu zbog psovanja ...  :stoner:

vd|cube(im)

Quote from: Tasmara on March 08, 2012, 08:48:46 AM
Ja, Tamara Babic, neki od vas me znaju i kao Krmacha, izvinjavam se EMC klanu zbog psovanja ...  :stoner:

:yikes:

Aj još jednom meni za dušu napiši da se izvinjavaš  :stoner:

P.S. Odo pripremiti lopatu za čistiti snijeg iako kod mene ima trenutno 15° C i sunčano je, svašta je danas moguće  :stoner:

filadendron

a jel moze i nama škrbavcima jedno?   8)

P.S. Al nemoj danas taman sam oprao auto!  :tease2

Tasmara

haha a eto ... feradon,tebi ni izvinjenje ne pomogne  ;D

Staljin

jednom Gad, uvijek Gad, Tamba Gad i eto ti sad !!!!!!!!!

Leeman3

e decaci, devojka vam na 8.Mart poslala cestitku i vi tako..... :acute

domohomo

Jel sad kad se izvinjavaš i mene voliš?  :nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous:

F.E.A.R.!.

filadendron

Quote from: Tasmara on March 08, 2012, 10:25:13 AM

nešto si štura po pitanju izvinjenja, čini mi se da si mnogo glasnija bila pre 2 meseca  :stoner:

Tasmara

Quote from: filadendron on March 08, 2012, 04:02:10 PM
Quote from: Tasmara on March 08, 2012, 10:25:13 AM

nešto si štura po pitanju izvinjenja, čini mi se da si mnogo glasnija bila pre 2 meseca  :stoner:

Brate mili koji si ti mrgud  :tongue2 srecan mi 8.mart fikuse,sto rece Limeni ...
Mada,sad se setih, ja sam tvoj drug :D

@Domo
Ma volem i tebe i sve danas, ne znam sta mi je, nesto me spucalo opasTno  :yahoo

radaca

sto se tice MENE ne vredi ti nikakvo izvinjenje... sad si nasla posle 2 meseca da dodjes i da se izvinjavas i to napisano preko one stvari a koliko se secam rekla si da se nikada neces izvinuti i da stojis iza reci koje si rekla i pisala... u fazonu bzv da napisem na forumu par reci preko one stvari i onda cu ponovo moci na ts....  i naravno ne zelim nikakvu svadju ali po meni je ovo totalna glupost.... sto se lepo nisi izvinula na lanu srbi,milosu,asketu  kada ste sedeli, ne tesko je reci iskreno mi je zao zbog onoga sto je bilo... ajde sada nek mi neko kaze da nisam u pravu

i molim moderatora da ne brise ovaj post necu se nadovezivati na nista posle ovoga

toliko od mene

|EMC|Radaca

ToTo

Ban sa foruma i TS-a ce ti biti skinut. Molim te da povedes racuna o ponasanju, jer  ako se onako nesto jos jednom ponovi.............

Rekao sam ti na lanu, a evo napisacu i ovde.......imas xf svih nas, ako ti nekad zatreba pomoc tu smo. Svadjom se ne postize nista u normalnom svetu, vec samo razgovorom. Dodaj sve subadmine sa spiska u xf, i ako imas problem pomoci ce ti. Naravno, tu je i forum pa slobodno postavi problem ovde ako ga bude. 

MASTERBLASTER

Ej 8 mart ! Mislim da bi trebala da vise sa momcima iz EMC klana provedes na waru i ts i da se izgladi to.Kao ekipa su povukli dosta za zajednicu.Ovde u stvari niko nije negativac samo treba malo vise komunikacije i druzenja pa se ovo nebi desilo.Od bf3,tenkica,itd malo nas jos starih igra cod2 nema smisla da se psujemo i ne volimo. :peace:
ps:budaletine mir!

domohomo

Citadel of Pain

Quote from: ToTo on March 08, 2012, 09:20:51 PM

..imas xf svih nas, ako ti nekad zatreba pomoc tu smo.

ja nisam. i bolje da mi se ne obraca. jadno i tuzno

F.E.A.R.!.

Sve ce biti dobro do sledeceg PMS-a... ^^ :PP

filadendron

Lo.Od4k

cura se izvine,kaze da joj je zao i pola vas tu sad se naslo prozvano bez potrebe i nasli se uvredjeni,i svi smo odjednom fini i nikad ne psujemo,peace ljudi peace  :drinks2 :ziveli

Tasmara

Ako sam nepozeljna, tako mi kazite, ne trazite izvinjenje ... Nidzo, necu ti se obratiti, ne brini, mada me cudi to sto si najnormalnije pricao sa mnom na zurci, posle procitanog ovog tvog posta ...
Hvala Toto ....

Citadel of Pain

ma uvek cu ja pricati sa tobom Tamara, pobogu. Napisao sam da se ne obracas za pomoc ako imas problema
sa ekipom, sto je Toto spomenuo, jer si troublemaker i za tvoje ponasanje prema drugima
odgovoran je i nas zastitnicki stav prema tebi. Nepozeljna si kada vredjas, a i ne stoji ti...pa nemoj vise, molim te  :wink: 

Tasmara

Nadam se da se podrazumeva ovim izvinjenjem da necu ... Jbg,napad besa kao nikad do sad ... To je to,ne zelim da se pravdam ...

GuRuGeoRge

stewzoR

koje newfagove je tamara isprovocirala ;ddd

mrvica_******|2shooorty|

Quote from: Tasmara on March 08, 2012, 08:48:46 AM
Ja, Tamara Babic, neki od vas me znaju i kao Krmacha, izvinjavam se EMC klanu zbog psovanja ...  :stoner:

:thumbdown :thumbdown  
-1
Quote from: radaca on March 08, 2012, 06:17:55 PM
sto se tice MENE ne vredi ti nikakvo izvinjenje... sad si nasla posle 2 meseca da dodjes i da se izvinjavas i to napisano preko one stvari a koliko se secam rekla si da se nikada neces izvinuti i da stojis iza reci koje si rekla i pisala... u fazonu bzv da napisem na forumu par reci preko one stvari i onda cu ponovo moci na ts....  i naravno ne zelim nikakvu svadju ali po meni je ovo totalna glupost.... sto se lepo nisi izvinula na lanu srbi,milosu,asketu  kada ste sedeli, ne tesko je reci iskreno mi je zao zbog onoga sto je bilo... ajde sada nek mi neko kaze da nisam u pravu

i molim moderatora da ne brise ovaj post necu se nadovezivati na nista posle ovoga

toliko od mene

|EMC|Radaca

+1

pick n roll

Nema tu trte mrte, samo trte... pa ljudi ajde se lepo pomirite "3,4,sad" i eto svima lepo... nemoj da vas Batman vija :) inace tamara radaca je gey tako da je to sve u redu hihihihihhihi  :clapping2 salim se, ne znam sta je bilo i ne zanima me  :icon_eek:

best regards
Crna pticurina!

komara

Bolje bi ti Tamara bilo da se pridruоiš prvoj oklopnoj mi jedni druge non stop psujemo (vidim da ispunjavaš uslove), Fender nam je svima idol  :whistling šalalalala

ugly.fender