Psovanje na garage serveru

Started by Black Hawk, February 28, 2012, 03:32:38 PM

Previous topic - Next topic

Black Hawk

Prvo,nisam siguran gdje ova tema treba da bude postavljena,nadam se ovdje,s obzirom da se radi o nedozvoljenom ponasanju tj.strasnom psovanju na garage serveru.Jutros udjem malo na garage da odmorim mozak,kad ono tamo ne mozes ni igrati od spamanja i odvratnih psovki...mislim da bi se ovi igraci trebali kazniti,da vise ne mudrujem tu su ss :)

Best regards,Black Hawk

bucky

ovo treba bez prestanka kikati.nevaspitana decurlija. :whip3: :whip3:

Citadel of Pain

Bolesnici. Zato ja predlazem vec godinama da se ukine say all na svim public serverima,
ostaviti say team za dogovore u ekipi i reseno  :wink:

dokini

Pametno zacepiti labrnju skotovima pa neka psuje ukucane ako je nervozan :super

DexonDee

Quote from: Citadel of Pain on February 28, 2012, 06:14:47 PM
Bolesnici. Zato ja predlazem vec godinama da se ukine say all na svim public serverima,

Pa sto se to ne uradi?

vd|cube(im)

Quote from: DexonDee on February 28, 2012, 06:47:56 PM

Pa sto se to ne uradi?

Zato šta će prestati zajebancija između ljudi koji igraju u suprotnim timovima, a došli su na server da se druоe i malo pucaju jer to im je neki način komunikacije pošto ne koriste svi TS  :stoner:

Bez say all Bitange serveri gube dušu, preko toga smo se većina tu i upoznali i da ne nabrajam ostale stvari koje su došle druоenjem  na serverima  :stoner:

Ovo su stvari koje će se dešavati, a admini su tu da sankcioniraju  :fighting:

|drug|password

Podrzavam Cubeta ako ga neko nervira nek stavi mute opciju i reseno

c0C0

Ma treba ostaviti say all . :) tu smo se naravno vecina upoznali XD

al ove koji su neogojeni i po ovomim slikama se vidi njihovo ponašanje. Neprestano kick pa dok se ne nauce pameti :)
tko je pametan doci ce se ispricati na forum i sve 5...tko nije kikanje pa sve dok ne odustane :)

ToTo

Quote from: vd|cube(im) on February 28, 2012, 07:36:41 PM
Quote from: DexonDee on February 28, 2012, 06:47:56 PM

Pa sto se to ne uradi?

Zato šta će prestati zajebancija između ljudi koji igraju u suprotnim timovima, a došli su na server da se druоe i malo pucaju jer to im je neki način komunikacije pošto ne koriste svi TS  :stoner:

Bez say all Bitange serveri gube dušu, preko toga smo se većina tu i upoznali i da ne nabrajam ostale stvari koje su došle druоenjem  na serverima  :stoner:

Ovo su stvari koje će se dešavati, a admini su tu da sankcioniraju  :fighting:

+1

||NooOooZ||CAKI

kik i gotovo, i na sledecem lanu ima da se prodaju orgovi kljucevi da lepo igrmao kao gospoda!

DexonDee