Daltoni///Little

Started by Grave, February 22, 2012, 05:14:52 PM

Previous topic - Next topic

Grave

G-din Little psuje po warovima, treba da uslede male sankcije    :fighting: :whip3: :dummy

Njub

kakve veze ima war sa public serverom
...iz toga proizilazi da ces kickati i komsiju koji baca smece u tvoje dvoriste...(razmirice resite kod kuce ili u kafani)..a war sa njim nemoras igrati
na public serveru  je ponasanje primerno ...te ga stoga , ne bi smeli sankcionisati

Norm@ndy

Quote from: Njub on February 22, 2012, 10:57:25 PM
...iz toga proizilazi da ces kickati i komsiju koji baca smece u tvoje dvoriste...(razmirice resite kod kuce ili u kafani)..a war sa njim nemoras igrati
na public serveru  je ponasanje primerno ...te ga stoga , ne bi smeli sankcionisati
8)

Lang

Skoro nisam cuo  vecu glupost ,hahahahahah! :king:

Njub

Quote from: Njub on February 22, 2012, 10:57:25 PM
na public serveru  je ponasanje primerno ...te ga stoga , ne bi smeli sankcionisati
sagledaj to ovako...
komsija............ (srecete se svakoga dana na public serveru)
baca smece.......(psuje i vredja)
tvoje dvoriste.....(vas War server)
kod kuce............(team speak)
u kafani.............(na forumu)

jel jos uvek deluje kao glupost?

ili pak sankcionisite 80% posetilaca bitange servera

Grave

Meni ovo oko kafane nije jasno pa bih molio spy18 da mi desifruje.  :rofl :ziveli

spy18

Quote from: Grave on February 23, 2012, 05:22:48 AM
Meni ovo oko kafane nije jasno pa bih molio spy18 da mi desifruje.  :rofl :ziveli

To ti Grave znači da u kafani nemoо da kickaš nikog a da prethodno meni ne platiš 2 piva i 3 rakije  :drinks2 :ziveli

DexonDee

Quote from: spy18 on February 23, 2012, 09:12:52 AM

To ti Grave znači da u kafani nemoо da kickaš nikog a da prethodno meni ne platiš 2 piva i 3 rakije  :drinks2 :ziveli

spy poskupeo si sa jednog piva ti skocio na 2 piva i 3 rakije

mrvica_******|2shooorty|

ako psuje na war-ovina samo ne treba da igrte sa njma i gorovo,.....jbg,.....ma koliko se ne slagao sa tim sto rece ovaj nekii to je zatvoreno ratovanje,....bilo bi malo ne logicno da ga kikas i sa ostalih servera,....ali moza  da se stavi na neki listu ne pozeljnih war igraca ili tako nesto

spy18

Quote from: DexonDee on February 23, 2012, 10:10:52 AM
Quote from: spy18 on February 23, 2012, 09:12:52 AM

spy poskupeo si sa jednog piva ti skocio na 2 piva i 3 rakije

Dexone to je cenovnik za ostale saigrače, a za tebe i ostatak našeg klana ostaje ista cena LITAR rakije  :ziveli

strsljensd

warovi nemaju nikakve veze sa pub serverom...!!!

Njub

Quote from: strsljensd on February 25, 2012, 07:15:33 PM
warovi nemaju nikakve veze sa pub serverom...!!!
jel se to cuje EHO ovde?

Lang

tajo_

Quote from: Grave on February 22, 2012, 05:14:52 PM
G-din Little psuje po warovima, treba da uslede male sankcije    :fighting: :whip3: :dummy

Koji si ti mozak :S