kickanje i pretnja banom

Started by pick n roll, February 16, 2012, 08:53:46 PM

Previous topic - Next topic

pick n roll

veceras na dm serveru je igrao +rosicrucians+s1k1. Igrač pod nickom ... (tačkice) ga je kickao i pretio ban-om, razlog nije rekao... Ajd molim vas da se pogleda ko ga je kickao tada. Prvo bezobrazan je i ima neki problem, pa da ga rešimo, a drugo zašto igra pod tim nickom???  :rant2:

ToTo

Ko je tackica i odakle mu rcon  :-\

pick n roll

Quote from: ToTo on February 16, 2012, 08:59:22 PM
Ko je tackica i odakle mu rcon  :-\
pa da, i ja se pitam... Ajd samo neka neko proveri ako moze da znamo... Thx Toto na reply  :mahanje, ovo je bas bezveze, da ga je kickao neko od admina i da je rekao razlog, sve ok, ovako mali je prekinuo da igra i nije ulazio da nebi popio BAN... jebga  :acute

djed

cek,zar nije bilo nesto da se svi citeru kickaju? :clapping2

pick n roll

djed

aa vjerovatno si neobavjesten....:D

pick n roll

Quote from: djed on February 17, 2012, 03:05:53 AM
aa vjerovatno si neobavjesten....:D
Pa djede ima 2 sikija, a tebi cu doci u betmobilu u tu svicu i staviti sismisa u dupe  :D :dummy nije to onaj siki na kojeg ti mislis, i nosio je tag mog klana, tako da nek se javi gospodin koji je to uradio.... ako ima mudooo, kao sto je bio mudoooonja dok je kickao...  :whip3: :whip3: :whip3: :whip3: :whip3: :whip3: :whip3: :whip3: :whip3: :whip3:
Best regards
BATMAN!

filadendron

Ja se nikad ne bih usudio kikati nekog ciji je lider glavom i bradom - BETMEN!!!   :nervous:   :'(

pick n roll

Quote from: filadendron on February 17, 2012, 11:47:45 AM
Ja se nikad ne bih usudio kikati nekog ciji je lider glavom i bradom - BETMEN!!!   :nervous:   :'(
pa nisi lud valjda :)
http://rosicrucians.forumsr.com/