1/8 Finala *** R3T4RD5 - [moravski vuk] *** 2 - 1

Started by HyDroxzZz, January 23, 2012, 02:58:05 PM

Previous topic - Next topic

HyDroxzZz

R3T4RD5  - [moravski vuk]
2 - 1
16 - 4, 10 - 17, 11 - 8

Tip:           CoD2 Search & Destroy 5on5
Datum:     28.01.2012
Mapa:       mp_carentan, mp_burgundy, mp_leningrad

T1nO

Aya

Kv!

gg momci.
Samo mi nije jasno kako druga mapa moze biti neresena ali nema veze sve najbolje.

MakiMDSS.rs

kako je druga mapa bila neresena? kad mora da se dobiju 2 mape da bih se proslo dalje ?

Kv!

ma oni su dobili na nasoj a nereseno je na njihovoj pa je dao trecu da igramo gde su nas dobili.Nego sam se samo pitao dal moze da druga bude zavresna nereseno ili se igra dok neko ne pobedi.

MakiMDSS.rs

Tokom ovog kupa nema grupa. Igra se veoma prosto. Sistem ELIMINACIJE. Pobednik ide dalje dok ekipa koja je izgubila se oprasta od turnira.
Jedina bitna stvar je da se igraju 3 mape. Svaki klan igra svoju mapu dok 3 mapu daje organizator. Round razlika se ne gleda. Bitno je samo krajnji skor. Ukoliko se desi da bude nereseno nakon jedne mape igra se produzetak od 10 rundi....

HyDroxzZz

da desila se greska od strane sudija, ali to ne menja situaciju nista, posto su oni dobili vasu eto vama pobeda na njihovoj i 3 mapa je bila opet njihova.... tako da 2 -1 za retardose

dokini

Da bi dobili tacnu informaciju

Zbog problema sa internetom nisam uslikao prvi skor koji je bio 11-9 za retardse druga mapa je odigrana 10-10 ogralo se na 4 dobijene runde i u rubdama na produzecima je bilo 4-4 .
Zbog toga sam im dao trecu mapu koju su dobili Retardsi islikani rezultat imate situacija je prosta Moravci su tesno izgubili i mislite da je lako
da se trpi vase proseravanje skoro tri sata .A sto se tice aje koji je dobio kik od strane sudije zbog nevaspitanja za to ima SS dakle ni na takmicenju nemoze da se ponasa notmalno.

T1nO

evo screen sa prve mape

GG momci  :super bilo je napeto :fighting: