News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

RedCell

Started by sasa_sd, January 22, 2012, 05:03:33 PM

Previous topic - Next topic

djed

vd|cube(im)

Ne kuоim šta je na ovom dugometraоnom filmu ili su jučer počeo igrati cod2, pa ti neke stvari nisu jasne oko dima  :stoner:

don_gagi

Konacno...o hvala bogu da nisam jedini koji vec godinama tvrdi da ovaj redkal il kako vec haxa! :spiteful

HyDroxzZz

ovaj otkad sam mu dao grafika igra kao na drogama....i meni je sumljiv ali nemamo dokaza...napokon nesto pametno

mrvica_******|2shooorty|

filadendron

marinijaaaaaa  šta  učini toooooo  :yikes: pucaš u rešetke i ubijaš kroz čelik i to još sa praznom puškom!!!!    :icon_eek:
sasa_sd mogu da kaоem samo jedno: ti si braćala šampion   :hooray:

RedCell

A šta znači pitanje : Gde se nalaci ovakav cfg? Oboоavam ove što ne znaju ni pisati ali su majstori za COD2...Join the club...

sasa_sd

Kod mene je bilo dima, sad da li ti koristis neki cfg ili wh to neka neko drugi prosudi. Kada sam te pitao kako kroz dim, ti nista ne pises, kada kasnije pogledam skor tebi je 7:5, mozda si izasao pa ponovo usao u igru?

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Jao rede Rede, devojke te gledeeeee....... Poco i Lordan da haxa... zadnje vreme... Stara skola..   :clapping   :clapping

Haxa on, preocit je... HAHHAHAHAHAHahahahah..... :||

DexonDee

Red sutra ti dolazim u posetu hahahaha

spy18

Jaooooo Redonja znao sam da imaš WEHAAAAAAAA  :whip3: :whip3: :whip3: :whip3: a meni nisi hteo dati ni WEHA ni CEFEGE  :fighting: Zato da platiš litar rakije  :ziveli :drinks2

F.E.A.R.!.

GrooooK!

A kako si ti znao da je tu?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Hm..... :P :P :P :P

disappointed

Smajlije i ostala statijaznam sranja ovog puta ostavljam po strani....
U partiji sa snimka sam i ja igrao i par puta bio "оrtva " ...pomenutog igrača...
Epopeje oko dima i navodnog buga jesu već par puta ispričane, tako da se ovog topica ne bih ni dohvatio da nije sledece činjenice...
Dečko je ljustio kroz dim čitavu partiju, uzgred budi receno...nije ni izlazio iz jebenog buga cak ni nakon reconnecta...
Zar je moguce da samo "pojedini " igrači dozivljavaju pojavu toga famoznog stanja....u ovom slučaju cak i preteranog.
Sa druge strane sasvim je nedolican odgovor na pitanje...pogotovo sto se dotičeš pismenosti...i sa dozom cinizma obrazlazes "pojavu " koju nakon tolko godina ne mogu da shvatim...no to već nije ni bitno.

Izvinjavam se na pravopisnim greškama , pišem na telefonu

DexonDee

Bravo Normady  :clapping

E a da vas pitam koliko vas puca kroz dim? koliko puta ste nekoga ubili kroz dim? sta se sada pravite pametni kao vi nesto znate itd...

Koliko puta mene neko rokne kroz dim i sta sada? Opet stara prica o dimu a koliko puta covek mora da pise i da objasnjava sta i kako...to sto ste vi poceli pre 10 dana ili 1 god mislite da sve znate nemojte misliti jer lose mislite...

Mene je Siki pre neki dan roknuo kroz dim i sta sada da radim da bijem momka sto me roknuo? mozda bug sta?

Takodje sto me neko npr iz Noza ubije kroz dim EMC ili Vukova ili ko vec treba odma da ga optuzim da je citer?

Ako vec igras godinu dana ili duze ti treba da znas ako je tu dim tu ce se neko pojavit zato pucas kroz dim a to se zove SLEPO PUCANJE pa ako pogodis pogodio si...

EDIT: Ne znam zasto si sada obrisao svoj post ali ajde tvoje pravo

Norm@ndy

Obrisao sam post, shvatio sam da nisam u pravu.

mrvica_******|2shooorty|

ne znam sta je bilo u postu ali je Dexon u pravu  :clapping2

darkbgd

taj dim mi je vise postao dosadan. Dim,dim,dim.Iskljucite vise to sranjei da zavrsimo sa tim. Meni je vise paznju privuklo podsmejavanje vas (koji ne bi trebali to da radite) na primedbu decka koji misli da red call ima neko sranje koje mu pomaze u igri. Vi koji ga poznajete i koji garantujete da je on "cist" treba da decku objasnite da je pogresio i da znate da je on cist. To moze da se objasni bez podsmejavanja i cinizma.

Srba

Darko u potpunosti se slazem - objasnjenje bez cinizma...

filadendron

ma kakvo bre objasnjenje na snimku od 1,32 sekunde aloooooooooooooooooo...............   breeeeeeee...............  dokle pravdanja??? gledas kroz dim ne vidis nista - ubije te neko   gledas killcam kako te ubije vidi se tacno tvoja silueta kroz dim.  ma dokle vise opravdanja i kome  :omg:
i naravno sala, zajebancija i svi propratni elementi jer ovo je ipak sve igra zar ne?