Zasto kikanje sa HQ?

Started by Norm@ndy, January 05, 2012, 03:01:26 PM

Previous topic - Next topic

Norm@ndy

Vreme oko 2 sata.
Evo lista igraca koji su bili:

^2***^1OSMANLIJA^2***
yamaha zx
^4zika
ZAYR4
glup i sritan
Tw1x
InMyHeartIWillBeALowForever!!!!
SkyBlu LMFAO.

Neznam stvarno šta sam uradio, a i mislim admin koji kikuje igrace treba da stavi svoj pravi nick, a ne da se sakrivaju iza tuđih nikova.
Ovo mi se prvi put dešava.

DexonDee

Sramota covece sramota  :facepalm: :facepalm: :facepalm:

pa zar si na to pao da koristis skripte...

[12.01.2011 16:25:48] [From #9 (VALID) Norm^1@^7ndy] [KEY_MOUSE1 = +attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2;+attack;wait 2;-attack;wait 2][1 key binding match found]

Norm@ndy

Izvinjavam se za korišćenje skripti, to sam našao na netu pa reko da isprobam, ali sam zaboravio da izbrišem, izvinjavam se.
Sa M1 Garand uopšte neigram ni na jednim od vaših servera, uostalom neigram ni na jednim drugim serverima sa M1.
:R

DexonDee

Par dana si igrao na HQ sa skriptom...strano nemam reci...

Norm@ndy

Znači, dali ta skripa vredi nešto na rifle puškama? Koliko znam, koliko sam pročitao da ta skripta uopšte nema veze sa rifle puškama, a uvek igram na HQ, znači tu su samo rifle, i nikakve druge puške.
Mozeš li mi reći kako da unbindujem to?

domohomo

Norm@ndy

Urađeno, hvala. Izvinjavam se iskreno.  :smoke:

ugly.fender

Quote from: Norm@ndy on January 05, 2012, 03:07:55 PM
Izvinjavam se za korišćenje skripti, to sam našao na netu pa reko da isprobam, ali sam zaboravio da izbrišem, izvinjavam se.
Sa M1 Garand uopšte neigram ni na jednim od vaših servera, uostalom neigram ni na jednim drugim serverima sa M1.
Jadniče jadni  :suicide

Srba

Quote from: Norm@ndy on January 05, 2012, 03:07:55 PM

Nasao pa da isprobas na nama???

:whip3:

Norm@ndy

Fender, ja nikog nisam vredjao, prema tome nemoj i ti.
I na vama nisam uopste isprobavao skriptu, nego sam otisao na drugi server, pa tamo isprobao.
I uopste nevolim pusku M1, ako bih birao neku pusku nju bih zadnju izabrao.
Skripta mi je ostala bindova dugo vremena, koliko sami znate, uvek igram na HQ sa rifle puskama.

DexonDee

Covece ti si igrao na nasim serverima kako mozes reci da nisi isprobavao molim te? pa ne proveravamo mi log bazu za neke druge servere nego za nase servere covece boziji...

Norm@ndy

Covece, kazem vam, da SKRIPTU nisam koristio na vasim SERVERIMA, skriptu sam samo ISPROBAO na drugom serveru kako to funkcionise.
Skripta mi je samo ostala bindovana, jer sam zaboravio da je unbindujem.
I Dexone sam si video de uvek igram na HQ, i zaboravio si da tu nema M1??? I ko god da me je video da igram na nekom serveru, neverujem da me je video sa M1 garand.

Srba

Naravno da si na ovim serverima koristio, jer druge ne proveravamo. Da li si pucao iz puske ili garanda - e pa nismo te snimali... Ali je cinjenica da si skinuo i koristio skripte sto je zabranjeno, a tebi je to naravno veoma poznato.

Ja ne znam sta se cudis i cemu polemika.

Svesno si skinuo i koristio. Sada muski istrpi posledice i nemoj da places sto kaze Steki.

DexonDee

Nisam ja nista zaboravio ali mene ne mozete praviti ludim jer ste UHVACENI na BITANGE SERVERIMA a ne na nekim drugim serverima!!!

Ne zanima me sta i kako imao si skriptu nadam se da si je obrisao...nemoj vise da ti se ponovi!

Srba

Uostalom - svako ko skine skriptu uvek ima neko izvinjenje, uvek neki izgovor, uvek je nesto drugo krivo, uvek necija tudja greska.

Ljudi, igrajte fer i posteno i ostavite se vise skripti.

Zasto da trpite sramotu i ovakvo javno prozivanje? Zbog par kilova vise?

Norm@ndy

UHVACEN? Ok, uhvacen jesam, ali koristio je na VASIM SERVERIMA N I S A M, ostala je samo BINDOVANA.
ne znam stvarno dokazem da nisam nikako koristio skriptu na vasim serverima, uvek igram na HQ ili MIX serveru, i pitajte GEGULU ili ostale momke iz EMC klana dali sam uzimao ikada m1 garand. I skripta nema nikakav uticaj na ostala oruzija osim na M1 ....
Radite sta ocete, ovu igru cisto igram iz zezancije i dosade, da ubijem vreme. Neda mi se vise pravdati, radite kako vam je volja.

dokini

Dobro je smiri se posto si se izvinio pruzena ti je druga sansa ako i nju zajebes znas i sam sta sledi niko nece vise da te dira :ok2

Norm@ndy

Ok. Hvala na pruzenoj šansi.

radaca

kaze pitaj EMC klan evo ja ti kazem da si me ubio sa m1  :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl