Tasmara - razlog za kikanje

Started by mrvica_******|2shooorty|, December 29, 2011, 08:36:38 AM

Previous topic - Next topic

Stekara_1

Ovo mi sve liči na sado mazo .... samo još Tota da obučemo u koоno odelo i onu crvenu lopticu u usta i šou program :)

Toto voli nabildane dečake !!!

ludi livnicar

Quote from: Stekara_1 on December 29, 2011, 12:24:12 PM
Ovo mi sve liči na sado mazo .... samo još Tota da obučemo u koоno odelo i onu crvenu lopticu u usta i šou program :)

Hahhahahahaahhaahah idi ti druze da se lecis dok jos ima nade. hahahhahahhaha

+1

vd|cube(im)

Quote from: ludi livnicar on December 29, 2011, 12:42:34 PM

Hahhahahahaahhaahah idi ti druze da se lecis dok jos ima nade. hahahhahahhaha

+1

Još se medicina nije susrela sa ovakvim slučajem...Š tekara fenomen  :innocent

Tasmara

pomislice ljudi da sam ja jedan od malih debila koji vicu ustaso,cetnice ... glup si,nemoj da postavljas ovakve stvari i trebao si da postavis deo kad si me provocirao :) znala sam da je pod tim nickom neko od vas ...
a sto se dela sa ustasom tice,trebao si da postavis ss onog debila koji je pisao =U= ili kako vec taj znak ide ... to je bilo za kick i ja sam se njemu obratila ne tebi ... ispalio si se zestoko momce,nemoj da me napadas vise,ostavi me na miru i zivi zivot ... ti i svi tvoji iz klana ...
ima Tamara veca muda od svih vas,bar se ne krije pod drugim nickom kad hoce da psuje ... ali ubuduce .. izgleda da mi to ne gine,uradicu to zbog vaseg zdravlja,optereceni ste jbt  :stoner:

Lo.Od4k

iz svega ovog mogu mrvice da ti kazem samo jedno prebaci na dx7 da igras posto na dx9 imas jedva 80 fpsa,i najjaci si od sve dece :rock3

filadendron

:whip3:   štekara i toto  gay party   :party2

ToTo

Mrvice - vise nego dovoljno.

Ostali- ako neko krsi pravila na serveru, pozovite admina(ako nije prisutan) i on ce resiti problem. Nemojte raspravljati po serveru, jer cete proci isto kao Tamara.

Stekara i njegov decko(Fili) - nemam komentar (gadovi)  

Lock!!