News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

CB National Cup

Started by MakiMDSS.rs, December 26, 2011, 03:28:27 PM

Previous topic - Next topic

MakiMDSS.rs

mozete poceti sa glasanjem kapitena za svoju drzavu ... posto se jape nije prijavio za cod2 a da ne ispadnemo ove sezone da neamo repku ja sam se prijavio ...

ali eto treba mi koji glas od vas i za cod4

http://clanbase.ggl.com/nationscup_viewapplications.php?lid=12511

hvala unapred

STEK

MakiMDSS.rs

cod2 ili cod4 ?

cod2 - jape , slani , hyde , queker , evilman , frozen , doctor , subzero , crazy , maki

cod4 - trex , mercer , wsk , nilqez , ortodox , bmzye , syhron , fury , +1 , maki

bolje od ovoga ne moze za sada ... ali to nije konacna lista , barem ne jos ...

posto moram da se cujem sa axwelom , aya i jos 2 ili 3 igraca za cod2

a za cod4 slicno tome 1 ili 2 igraca jos , videcemo ima vremena do 15 januar - 20 januar

STEK

Puno srece sa ekipom,nadam se da ce te biti u laksoj grupi od proslogodisnje...

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: M.MaKi.C on December 30, 2011, 12:05:33 PM
cod2 ili cod4 ?
cod4 - trex , mercer , wsk , nilqez , ortodox , bmzye , syhron , fury , +1 , maki

Odlicna cod4 ekipa  :hooray:. Razbite ih sve tamo.

MakiMDSS.rs

hvala

ali sta cemo takva nam je situacija i u cod2 i u cod4 , slabija nego prosle godine ... drugog izbora nemam a ako imate predloge dajte prihvatam uvek .

@ jack - los je sastav za cod4 ali ne mozemo bolje da izvucemo - ne igraju top 5 igraca iz srb ... jer imaju obeveza prema svojoj ekipi .

Norm@ndy

Imam jedno pitanje, T-ReX, da to nije mozda Raca? Jako dobar igrac.
Zelim vam puno srece, i da se dodje do finala  :peace:

djed

jel to taj Doctor?
nas reprezentativac?

domohomo

A to šta laga nema veze jel tako.......

STEK

Quote from: djed on January 03, 2012, 06:10:17 PM

jel to taj Doctor?
nas reprezentativac?
Nikako ne smemo da sumnjamo u naseg kapitena,na odabiru reprezentacije,probao je da izabere najbolje...

djed

Nikako ne smemo da sumnjamo u naseg kapitena,na odabiru reprezentacije,probao je da izabere najbolje...
[/quote]

ma ja to samo pitam...mislim...repka je repka...svima za primjer... :tease2

vd|cube(im)

lijep izbor za predstavljanje jedne drоave na nekom kupu

http://www.xfire.com/profile/dsarac83/screenshots/?view#118168128   ovo je bilo prije mjesec dana na SD serveru i String je rekao da ga kikamo sa servera kad ga vidimo  :fighting:

MakiMDSS.rs

bolje nema ... za njihove psovke znam ali do sada na CBu nisam zapazio takvu scenu barem od njih ... problem je da nemamo igrace dostojne za SD i da nas je mnogo otislo sa cod scene od prosle godine ...

koga da zovem ? ja neam prestavu ... da osvojimo kup trebaju nam bezobrazni haxori , da ostavimo dobar rezultat nema tih igraca , ni ja nisam dobar koliko su dobri neki drugi igraci ali sta je tu je .

evo dajte predloge da vidimo ko bih po vama trebao da igra , iznesite misljenje mozda i ima dobrih solucija ?

a i dobro procitajte gore to je samo predlog ali i nije kompletna lista ... sto znaci da moze cela da se izmeni sutra dan .

ja bih najradije igrao sa japetom , slanijem , coperom , subzeorm , crazyem , hydeom , evilom , aya , queker , i to bih bila dobra ekipa ali ali uvek postoji da li ce igrati i koliko ce biti online ?

STEK

da nebi pisao svasta ovde na forumu,mozda bi se pojedini uvredili,stavljam ti se na usluzi.

DiESEL. and smrT

Mislim da pravite veliku gresku sto ne zovete krasica i steka.....Jer ljudi imaju iskuastva..Stavili ste u ekipu hyde-a,slanog,oni igraju dobro sve to stoji ctf razvaljuju igraju dobro i sd ali nema sanse da bi mogli maknuti protiv ekipa,a sto se tice aye ako bude igrao on jeste pub hero sa jakim racunarom ali nema to iskustva kao i ostali ovi pojedinci neki...samo jape krasic stek axwell evilman quaker ,Nema aveze sto prosle agodine nisu ostvarili neki rezultat bili su u jakoj grupi ali ipak su to ljudi sa iskustvom pozz. :thankyou

djed

Quote from: STEK on January 03, 2012, 11:14:49 PM
da nebi pisao svasta ovde na forumu,mozda bi se pojedini uvredili,stavljam ti se na usluzi.

ii...maki opet bi bilo bolje steka da stavis...makar ne psuje kao neki...
aa i da nemas nikoga da izaberes...mislim da ni ti sto se tako ponasaju nisu zasluzili da igraju...

DiESEL. and smrT

Quote from: djed on January 04, 2012, 12:19:29 AM

aa i da nemas nikoga da izaberes...mislim da ni ti sto se tako ponasaju nisu zasluzili da igraju...

+1

Ipak nije posteno...Ovi ljudi igraju stalno nc cup i sad da ih izbacite,zamislite se u njihovoj situaciji i ubacite neke ctf ljude i neke koji su dosli prije 2-3 mjeseca vratili na cod 2 scenu,koji puni sate svaki dan i noc se neskida sa coda prepoznace se. :no

MakiMDSS.rs

Quote from: ris on January 04, 2012, 12:35:03 AM

+1

Ipak nije posteno...Ovi ljudi igraju stalno nc cup i sad da ih izbacite,zamislite se u njihovoj situaciji i ubacite neke ctf ljude i neke koji su dosli prije 2-3 mjeseca vratili na cod 2 scenu,koji puni sate svaki dan i noc se neskida sa coda prepoznace se. :no

ris jedno pitanje nabroj mi te igrace koji stalno igraju NC ... ali da ne cackas po CBu pa da samo prepises imena ? ja znam da ih ni sam ne znas ko su al ajd ... iskreno ovde zasluzuju da igraju vrlo malo ljudi , a iskreno ni sam ne znas kako hyde i slani igraju SD ... da si igrao sa nama SD ili protiv nas onda bih znao kako igraju tako da ... po meni oni cak vise zasluzuju da igraju nego bilo ko ovde ...

voleo bih da se nadje dostojna ekipica do pocetka turnira i nacice se ... ne morate da se sekirate i da vodite tudju brigu ... sve u svemu ja se cujem sa svima i sa svim predlozenim igracima konsultujem sto znaci da dogovora ima i da niko nece biti zaboravljen , cak ni mali fantom ali za njega smatram da nije dorastao jos za ovako nesto ...

za sada ali ovo nije konacna lista - ako ce se vratiti stek i axwel igrace sa nama , jape je u problemima i slabije igra nema net i mis ga zeza neki ... o cemu se radi oko japeta ne znam , pitanje je da li ce igrati on uopste , sve to zavidi od njega ... zvao bih ja i vipera da znam da ce igrati jer ima obaveza , mykel bih bio tu dobar i pogodan isto ... sta znam ko sve jos moze tu da pristupi .

ali napominjem ti CTF igraci imaju i vise nego potrebnog iskustva i znanja za SD , a i da ih nemaju garantujem da bih naucili brze nego pojedinci .

jape , stek , axwel , slani , hyde , coper , subezero , evilman , crazy , queker , maki ...

kao sto sam reko predlozi su dobro dosli ... neam nista protiv predloga zato iznesite ih ali ako niste 100% upuceni u scenu cod2 u srbiji nemojte baljezgati bzv .

vd|cube(im)

E ovakvi ljudi Maki iako u zadnje vrijeme slabije igraju Cod2 uz par sati igre se vraćaju u top formu....ajde još par ovakvih poput Steka i imate pravu repku..sretno  :stoner:

stewzoR

domohomo

oRtodoX

Quote from: M.MaKi.C on December 30, 2011, 12:05:33 PM
cod2 ili cod4 ?

cod2 - jape , slani , hyde , queker , evilman , frozen , doctor , subzero , crazy , maki

bolje od ovoga ne moze za sada ... ali to nije konacna lista , barem ne jos ...

posto moram da se cujem sa axwelom , aya i jos 2 ili 3 igraca za cod2

a za cod4 slicno tome 1 ili 2 igraca jos , videcemo ima vremena do 15 januar - 20 januar

Za cod2 nmg puno toga da kazem znam svega par likova,ali stanje u cod4 je ocajno uzgled syhron je banovan :)

MakiMDSS.rs

da vidio sam opet odglavio admina sa cba i ovaj ponovo mu lupio ban jer je u demo crew ... mislim smesno i zalosno , cod4 ce biti pravi izazov posto neamo igrace bas aktivne ...

Mr.Hyde

Ae ovako, nemojte da me spominjete vise u ovom kontekstu...
Naravno da ima ljudi koji bolje igraju sd od mene, naravno da sam voljan da igram za repku, i opet naravno,  kad mi obaveze dozvole.
Ali, kako ne zelim da budem predmet rasprave, stavite me kao n-tu izmenu.
Znaci igracu samo ako malarija, kuga, crni prist, gonoreja, koksaki, pticiji/svinjski grip, slinavka i sap, mastitis u verne ljube, gljivicno oboljenje u stopala, candida ili eserihia coli na jeziku pokose prva dva-tri tima nase repke, i opet naravno, uz lekarsko uverenje o prisutnosti kobne i nepristojne onemogucenosti i samim tim opravdanog odsustva nekog junose iz prvih nekoliko timova!

COperinjO

maki sto se sd-repke tice nemoj previse da filozofirate nego uzmi subzera, evila, axvella, steka, japeta, crazyja i jos dvoje naprzene dece koje mogu da uskoce kad je gusto... pakuj ekipu za neki dan i vezbanje svaki dan  :scenic
ps. solidarisem se sa Djuricom, preskoci i mene u kombinacijama za tim ako bas svi ostali ne odu na kolektivni godisnji, jer nisam ja za sd, nemam ja zivaca za to,  ja to "rasam" kad ostanem 1 na 1 i sl.  8)

DiESEL. and smrT

Quote from: M.MaKi.C on January 04, 2012, 02:36:09 AM
Quote from: ris on January 04, 2012, 12:35:03 AM

+1

ris jedno pitanje nabroj mi te igrace koji stalno igraju NC ... ali da ne cackas po CBu pa da samo prepises imena ? ja znam da ih ni sam ne znas ko su al ajd ... iskreno ovde zasluzuju da igraju vrlo malo ljudi , a iskreno ni sam ne znas kako hyde i slani igraju SD ... da si igrao sa nama SD ili protiv nas onda bih znao kako igraju tako da ... po meni oni cak vise zasluzuju da igraju nego bilo ko ovde ...

voleo bih da se nadje dostojna ekipica do pocetka turnira i nacice se ... ne morate da se sekirate i da vodite tudju brigu ... sve u svemu ja se cujem sa svima i sa svim predlozenim igracima konsultujem sto znaci da dogovora ima i da niko nece biti zaboravljen , cak ni mali fantom ali za njega smatram da nije dorastao jos za ovako nesto ...

za sada ali ovo nije konacna lista - ako ce se vratiti stek i axwel igrace sa nama , jape je u problemima i slabije igra nema net i mis ga zeza neki ... o cemu se radi oko japeta ne znam , pitanje je da li ce igrati on uopste , sve to zavidi od njega ... zvao bih ja i vipera da znam da ce igrati jer ima obaveza , mykel bih bio tu dobar i pogodan isto ... sta znam ko sve jos moze tu da pristupi .

ali napominjem ti CTF igraci imaju i vise nego potrebnog iskustva i znanja za SD , a i da ih nemaju garantujem da bih naucili brze nego pojedinci .

jape , stek , axwel , slani , hyde , coper , subezero , evilman , crazy , queker , maki ...

kao sto sam reko predlozi su dobro dosli ... neam nista protiv predloga zato iznesite ih ali ako niste 100% upuceni u scenu cod2 u srbiji nemojte baljezgati bzv .
[/quote

Ja samo dajem svoj predlog a ti si admin i radi sta hoces....Slani,hyde i jos neki igrajju dobro ctf i sd to stoji a i naravno da oni zasluzuju samo kazem da nece moci maknuti s ostalim repkama.Ako ne pozovete krasica steka axwela japeta evila+subzero queker slani hyde maki.