News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Kako "oоiveti" ORIG. SD server?

Started by $ub3eroU aka Fallen AngeL, December 10, 2011, 10:50:30 AM

Previous topic - Next topic

$ub3eroU aka Fallen AngeL

U nadi da ce neko dati neki predlog, postavio bih ovaj topic, jer mi je muka više od igranja na cracku i prepirki ko je haxor, ko nije. Postavio sam pitanje, a odgovor se nameće sam po sebi, nego sam hteo (valjda) da vas koje imate original cd key zamolim da malo češće igramo na ovom serveru koji "prdi" prazan mesecima! Kako je vama ostalim adminima ne znam, ali meni dojadiše ovi što psuju, vređaju, ili pale neka govna. Dajte malo da igramo na origu, barem u večernjim satima.... :mahanje

:hat  Da se malo uоiva u ovoj jebenoj igrici.... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... Podivljo sam nešto.. :tease2

Lo.Od4k

nista brate skupi se nas par na ts-u udjemo na server i ostali ce doci sami od sebe

Tenk :]

Bravo matori i ja sam za org server!!! samo sto nemam org :) Jel ima ovde neko da je iz NS-a ili okoline ? i ko moze da mi kaze gde ima u Novom Sadu da se kupi org ? posto sam ja iz RUME a NOVI SAD mi je blizu a ovde nema :(

Javi se Bitangama. Mislim da svaki od njih koji je iz Ns zna gde ima da se kupi. Cini mi se da je neko od njih i prodavao.... Ostavice ti oni ovde nadam se xf, pa se dogovori. :clapping

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Tenk :] on December 10, 2011, 12:03:10 PM
Bravo matori i ja sam za org server!!! samo sto nemam org :) Jel ima ovde neko da je iz NS-a ili okoline ? i ko moze da mi kaze gde ima u Novom Sadu da se kupi org ? posto sam ja iz RUME a NOVI SAD mi je blizu a ovde nema :(

Imas orig CoD2 u prodavnicama u NS-u ComputerLandGames  i  Game-S.

micko

Ja sam iz Sremske Mirovice...imas kod nas da je kupis u RODI...poz

Ae onda ajmo sad, kad nas ima dosta, pritiskajte ljude da igramo na orig serveru..... Kad "ve" molim...  :D     :||    :||  :||   :||

COperinjO

bravo subicu, org je zakon. Ne zaboravimo i main2 org koji je jedno vreme lepo radio ali sad ne znam ni da li je aktivan. Nas paar budaletina kad se skupimo popodne usli bi na main2 i brzo bi se napunio, tako da verujem da i sa sd-om po istop receptu. Ps. Ludaka za subadmina :tease2