Moravci Zeks i Grave imaju rcon

Started by manda, December 09, 2011, 09:39:50 PM

Previous topic - Next topic

manda

Mnogi mozda nisu znali ali ova dvojica imaju rcon sto je 100% tacno
A u slici ovoga Zajcev-a na desnoj strani gore i dole ima nesto sto ne bi trebalo biti tu pitam se sta bi to moglo biti
Malo sam listo po ovome forumu i nasao sam da momak dokazuje da je to mombot
i ja provjerajem na YouTube kad stvarno je istina

DexonDee

Da Zajcev i Grave su subadmini na serveru garaza...

Meni nije jasno samo koja slika...ako mozes da je postavis bilo bi koristno...

manda

Mislio sam na ovu sliku:

http://i41.tinypic.com/15yx9pi.jpg

Ako ti bude sta nejasno mozem me nazvati na broj tel.
Nezaboravi pozivni za Bosnu  00387

094/270-155       Marko Nikolic

Lo.Od4k

To sto vidiš u desnom gornjem uglu je fps  :||

manda

A jeli
a gdje to mogu skinuti daj te mi (link) jer bi volio i ja to imati
I pazi bogati kada udaras u taj zid nemoj jako meni te nekako zao...
bolje bi ti bilo da gledas u moje miske i siske

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: manda on December 09, 2011, 10:16:57 PM
A jeli

Ukucas u konzolu  /com_maxfps ***
                         /cg_drawfps 1

*** - je broj, zavisi koliko hoces, a maksimum je 250 na bitange serverima.
Da bi potvrdio to sto si napisao prvo pritisnes tab pa enter.

micko

manda vidi moram se smejati ahahaha...sory bratac al crko sam od smeha za ovo siske ispod miske da ti ludak gledi malo  :rofl !!! nema sta da se skine,otvori konzolu i ukucaj \cg_drawfps 1...i da za tvoju informaciju ovde su vecinom momci sve,tako da ipade da si gey sa ovom golom slicicom  :wink:...LUDAK voli male decake   :whistling  :peace:

Gogo

J*bes "siske i miske" ... da si malo upotrijebio mozak ukucao bi u google "250 fps" izbacilo bi ti "frames per second"  :facepalm:  :suicide

tubifeks

Quote from: manda on December 09, 2011, 10:13:15 PM
Mislio sam na ovu sliku:

http://i41.tinypic.com/15yx9pi.jpg

Ako ti bude sta nejasno mozem me nazvati na broj tel.
Nezaboravi pozivni za Bosnu  00387

094/270-155       Marko Nikolic
:suicide

ludi livnicar

Quote from: manda on December 09, 2011, 10:16:57 PM
A jeli
Daj nemoj zajebavati da nisi znao ovo za FPS.

Gore ti pokazuje broj frejmova. Kako ti Jack vec rece /cg_drawFPS 1
ovo dole desno je lagomer  /cg_drawlagometer 1

Lo.Od4k

micko ti će da ti se javi ubrzo on voli takve momčine kao sto si ti,pa se malo :-*

las vegas 007

ahahahahahahahaha covede ludi livnicaru :D ahahahahaha..cekaj,stani :d ahahahahahahaha .... jesi li ti normalan majke ti? sto se ne drogiras ko sva normalna deca :D ahahahahahahaha ....  nego moram da se gusim ovde kad dodjem iz centra mrtav od smeha hahahahahaha :D ali dobijas prolaz od mene za dalji krug za ovo majke mi :D hahahahahahahya :omg: :super :||

las vegas 007

Izvini manda vojnik nisam te prepoznao :D hahaha ludi izvini pogresio sam coeka :D

DexonDee

Quote from: las vegas 007 on December 10, 2011, 06:07:47 AM
ahahahahahahahaha covede ludi livnicaru :D ahahahahaha..cekaj,stani :d ahahahahahahaha .... jesi li ti normalan majke ti? sto se ne drogiras ko sva normalna deca :D ahahahahahahaha ....  nego moram da se gusim ovde kad dodjem iz centra mrtav od smeha hahahahahaha :D ali dobijas prolaz od mene za dalji krug za ovo majke mi :D hahahahahahahya :omg: :super :||

Ludi idi drogiraj se ko sva deca hahahaha jos kad bi on bio dete hahahahaha

las vegas 007

gresi covek..moram i ja da pogresim suze su mi isle :D

GuRuGeoRge

Grave koji je nekada pre dok je igrao na Bitange serverima koristio hax, sada ima RCON ?!! PFFFF...OMG!  :facepalm:  :unsure

A ti Mašala budi već jednom čovek, i priznaj da si koristio nedozvoljena sredstva, i da si jednom prilikom vređao ljude na nacionalnoj osnovi,imao si sreće što ja nisam bio prisutan na serveru tada..Ovo tvoje menanje nickova i cela ova zajebancija i pravdanje je više dosadila i Bogu i ljudima.Lepo priznaj svoje greške ,izvini se, i bićeš čovek za mene i sve druge igrače.U suprotnom, samo pokopavaš svoju ličnost skrivanjem i laоima, koje ti ništa dobro neće doneti ne samo ovde,nego uopšte u tvom privatnom оivotu. Pamet u glavu i učini ono što trebaš učiniti...

Grave

Quote from: GuRuGeoRge on December 10, 2011, 08:21:12 PM
Grave koji je nekada pre dok je igrao na Bitange serverima koristio hax, sada ima RCON ?!! PFFFF...OMG!  :facepalm:  :unsure

A ti Mašala budi već jednom čovek, i priznaj da si koristio nedozvoljena sredstva, i da si jednom prilikom vređao ljude na nacionalnoj osnovi,imao si sreće što ja nisam bio prisutan na serveru tada..Ovo tvoje menanje nickova i cela ova zajebancija i pravdanje je više dosadila i Bogu i ljudima.Lepo priznaj svoje greške ,izvini se, i bićeš čovek za mene i sve druge igrače.U suprotnom, samo pokopavaš svoju ličnost skrivanjem i laоima, koje ti ništa dobro neće doneti ne samo ovde,nego uopšte u tvom privatnom оivotu. Pamet u glavu i učini ono što trebaš učiniti...
GuRu, ne kenjaj, molim te.

Lang

GuRuGeoRge

Quote from: Grave on December 11, 2011, 08:28:50 PM
Quote from: GuRuGeoRge on December 10, 2011, 08:21:12 PM

GuRu, ne kenjaj, molim te.
Koristio si skripte,to si i sam priznao,znači koristio si cheat, pa se nemoj praviti sada lud..Da li si koristio i nešto drugo,to samo ti znaš, ja ne..A svojevremeno si bio i na 'Wall of shame',tako da ne znam baš ko je kenjator ovde..No svejedno,sada šta je tu je..