Foca City

Started by Zajcev, December 09, 2011, 08:01:00 PM

Previous topic - Next topic

Zajcev

E pa eto vam ovaj Foca city na koga se svi zalite i koji je svima sumnjiv...znam da si TOTO rekao da te vise to ne zanima tipa dim,hax itd..ali ovo je neoboriv dokaz i sto se mene tice vise nece igrati na garazi,uzeo sam mu port...ako nisam u pravu

Toliko ;)

manda

Da jeste me nesta izbacilo ali po prvi put takvo nesta ja stvarno ne znam sta je to bilo jer ja ne koristim nikakve skripte
A tada nije samo mene izbacilo vec dosta igraca na serveru a ti si bas stigao da samo moje uslikas i drugima je bilo nesto tako slicno
I onda opet udjem i kaze mi neko iz conzole "ti vise neces igrati na ovome serveru" sto je veoma sumljivo iz conzole mi govori
nije sa servera. Ja sumljam da ste vi nesto cackali tamo da ste mi smjestite ovo.
Jer vi vec sedmicu dana pokusavate da nesta meni nadjete i da me kikate sa servera i to samo vi moravci izgleda da je to radi onoga sto sam se ja zakacio sa grave.
Ja ne znam zasto vi ovo radite meni ja nisam nikome nista skrivio
A sto se tice toga sto je rekao  "ti vise neces igrati na ovome serveru" eno vidim po forumu da ste i T@ju rekli da vise ne dolazi na garage pa opet dolazi i igra.Ja nemam nista protiv kacuna i T@je da nemisle ljudi da imam protiv njih nesta nego samo kazem.
Sto se tebe tice Zajcev mozes samo da pogledas u moju lijevu sisku i onda u desnu sisku i one ce ti reci sve...
Pozzzz from Foca...

Lo.Od4k

micko

BOZE dali se samo ja ovom decku smejem!!!!!! :o

ToTo

Manda aj me dodaj na xf: zftoto

Hteo bih da popricamo.

Tragedija@Mp3

:yikes: Decko...ti ne znas kako g*** ispadas  :facepalm: ... nemres believet.
Najjaci su mi ovakvi likovi...pa gdje moze netko tebi ubacit iz conzole u PC pa da te to nesto izbaci ???? gdje to ima ??? Pricas gluposti...
Pa ja cu vristat  :rofl
Svaka cast legenodo ahahaha....  jel te sram sada to sto si napisao ? 

:baby

manda

Moram da vas obavjestim da je veceras izmedju mene i ToTa oko 22 sata pala vazna odluka.
Meni je drug prenio (main) folder radi mapa itd izgleda da je u njemu nesta bilo pa me zbog toga pb izbacivao
Radi se o tome da smo postigli dogovor da nema vise haxanja i psovanja, vrijedzanja itd. cega cu se ja pridrzavati
Ja sam samo trazio da mi se neko ljudski obrati i poprica samnom na fin nacin kao sto je on to uradio
Ugledaj te se i vi na tog covjeka i da budete  jednog dana kao on...
Da imali ste pravo ja jesam onaj (masala) i vracam se svome starome klanu i imenu   //MunjA//Masala nemoj da bude nekih nesporazuma
Morat cu da  razocaram pojedine jer cu sada  slabije biti na forumu  nema vise gledanja mojih miski i siski,
a pogotovo osobe ljepseg spola, ali usput imaju moj broj pa mogu nazvati u svaki cas

PS:      24 cm    
                       hmmmmmm

Lider

vd|cube(im)

Koje siske i mišice ti spominješ jučer i danas na forumu....ajde sad kad si napuhao svoje prekrasno tijelo ostavi se cod-a i probaj koji psihotest da riješiš ima ih mnogo na netu.....
..izbaci te PB zbog haxa, a ti još imaš muda pisati ovakva glupa opravdanja  :|| :facepalm: :|| :facepalm: :|| :facepalm:

manda

Quote from: Tragedija@Mp3 on December 09, 2011, 10:55:14 PM
:yikes: Decko...ti ne znas kako g*** ispadas  :facepalm: ... nemres believet.
Najjaci su mi ovakvi likovi...pa gdje moze netko tebi ubacit iz conzole u PC pa da te to nesto izbaci ???? gdje to ima ??? Pricas gluposti...
Pa ja cu vristat  :rofl
Svaka cast legenodo ahahaha....  jel te sram sada to sto si napisao ? 

:baby

Ovaj post pisem drugi put ne znam sta je bilo sa prvim
Mene nije sram
Jeli tebe sram sto menas vakve miske i siske

manda

Quote from: vd|cube(im) on December 09, 2011, 11:25:18 PM
Koje siske i mišice ti spominješ jučer i danas na forumu....ajde sad kad si napuhao svoje prekrasno tijelo ostavi se cod-a i probaj koji psihotest da riješiš ima ih mnogo na netu.....
..izbaci te PB zbog haxa, a ti još imaš muda pisati ovakva glupa opravdanja  :|| :facepalm: :|| :facepalm: :|| :facepalm:
Nije to bio hax
to su bile moje miske i siske
A to sto spominjes moja mu..
Uh rocko 24 cm nije mala stvar...

vd|cube(im)

Quote from: manda on December 09, 2011, 11:42:57 PM
Nije to bio hax

misliš IQ 24

tubifeks

Quote from: vd|cube(im) on December 09, 2011, 11:45:35 PM
Quote from: manda on December 09, 2011, 11:42:57 PM
Nije to bio hax

misliš IQ 24

:rofl

zeks

foco ili masala da je po mome vise nikad nebi usao na bitange serveru izvinjenje ne bi prihvatio nikakvo a to za morvske ili za zajceva
sto si napisao leva desna smesano je a za gornji desni ugao to je fps eto ti koliko si inteligentan foco ili masala.uzivaj u igri hahahahaha.....polako svi ce ti doci na red pozzzz od moravskih vukovaaa....a i nisi neki frajer kaze moja zena...hahahaha.......

ludi livnicar

Quote from: zeks on December 09, 2011, 11:58:14 PM
foco ili masala da je po mome vise nikad nebi usao na bitange serveru izvinjenje ne bi prihvatio nikakvo a to za morvske ili za zajceva
sto si napisao leva desna smesano je a za gornji desni ugao to je fps eto ti koliko si inteligentan foco ili masala.uzivaj u igri hahahahaha.....polako svi ce ti doci na red pozzzz od moravskih vukovaaa....a i nisi neki frajer kaze moja zena...hahahaha.......
Evo ti + za zenu

DexonDee

Quote from: zeks on December 09, 2011, 11:58:14 PM
a i nisi neki frajer kaze moja zena...hahahaha.......

Poz zenu haha +1

Lider

Medijska eksponacija (hvalisavost) + potencija (sexualna moc) = 1 (konstanta)..... sto znaci da ti zenske sise u zivotu nisi vidio
Samo manda to nece shvatiti ali nema veze.

Nemojte ga banovati, nek nas zabavlja  :o

Srba

Tragedija@Mp3

Ne da bi me bilo sram da sam na tvome mjestu nego bi ispario... nebi vise htjeo slova napisat na forumu da se dalje ne sramotim, a ti nastavljas i dalje hahhaha.... Uz sve to jos si i nepismen...ali dobro... sad kako ide zima tvoj IQ poprima vrijednosti vanjskih temperatura. Ne brini bit ce bolje.  :D

@Cube i @Lideru pokopali ste ga samo tako  :D   :rofl  nemam rijeci hahahaha +10 (kad bi moglo)

Dan mi je bio koma sve dok nisam procitao tvoj post manda ...stvarno znas raspolozit ljude  :))  

оivio ti meni kralju :king:

vd|cube(im)

Quote from: Srba on December 10, 2011, 12:52:22 AM
+1 za siske miske

gledajući to prekrasno tijelo na slici kod mene je došlo do neоeljene erekcije ...... jesam li gej?  :hmm

c0C0

:rofl :D :D :D :D :D :D :D :rofl :rofl :D :D :D :D :D :D :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :clapping :clapping :clapping :clapping :clapping :clapping :clapping :clapping :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :D :D :D :clapping :clapping :D :rofl :shok :shok :shok :shok :rofl :D ;D ;D ;D ;D :clapping :D :D :rofl :rofl ;D ;D :D :clapping :clapping :clapping :clapping :clapping :clapping :rofl :D :D :D :D :D :D :D :rofl :rofl :rofl :rofl :clapping :clapping :clapping :D :D :D :D :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl
AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

+1000 ZA нENU HAHAHAHAH kralju ahaahhahahaha

ludi livnicar

Quote from: vd|cube(im) on December 10, 2011, 01:18:13 AM
+1 za siske miske

gledajući to prekrasno tijelo na slici kod mene je došlo do neоeljene erekcije ...... jesam li gej?  :hmm

hahahahahahahah

http://www.youtube.com/watch?v=lLMujU5BTCc

Tragedija@Mp3

Quote from: vd|cube(im) on December 10, 2011, 01:18:13 AM
+1 za siske miske

gledajući to prekrasno tijelo na slici kod mene je došlo do neоeljene erekcije ...... jesam li gej?  :hmm

djelimo istu situaciju :down  i ja se pitam  :sorry
http://www.youtube.com/watch?v=4J2JGqbn8fo

stewzoR

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA

aj umri

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Gde li rastu ovakvi panjevi??    :yikes:

micko

moze sada malo ozbiljnosti!Toto zar ce on stvarno da prodje sa tom pricom? Dali ce nastaviti da igra na serverima?Dali subadmini treba da ga puste da igra?Molim te napisi ovde da se zna sta i kako!!!!Po mom misljenju siska i miska treba da zavrsi igru na bitangama...dali me neko podrzava ili ne ne zanima me,decko po meni se pravi lud i glup,ja nisam progutao ovo njegovu pricu!!Jedino sam se bruka ismejao....

c0C0

Quote from: micko on December 10, 2011, 11:46:45 AM
moze sada malo ozbiljnosti!Toto zar ce on stvarno da prodje sa tom pricom? Dali ce nastaviti da igra na serverima?Dali subadmini treba da ga puste da igra?Molim te napisi ovde da se zna sta i kako!!!!Po mom misljenju siska i miska treba da zavrsi igru na bitangama...dali me neko podrzava ili ne ne zanima me,decko po meni se pravi lud i glup,ja nisam progutao ovo njegovu pricu!!Jedino sam se bruka ismejao....

Tako je micko.  Po ovome , pouka cijele priče je dodi te na bitange server koristite citeve itd. Dok vas me skuоe, kad vas skuоe napravi se glup na forumu kao nisam ja nista palio, o cem ti? Jos mi ludi vamo. I na kraju popricas s TOTO-m i dobiješ pomilovanje.  Eto. Sada znam kako sam trebao , a ne posteno igrati i gubiti zivce svaki puta kad se citer spoji na server -.-"

deno!?

I ja isto mislim da su ti smijestili ili je to zbog tvojih siski i miski izbacilo sa servera :whip3:

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Naravno da neće da igra.... Nisi valjda mislio da će se stvaro izvuci. Ma pravi se  on "šabanero"! Š atro mangup.. Kik i ban to gov.. da ga nema više nikad!  :icon_grrr:

vd|cube(im)

Nakon jebanja srpskih majki  http://imageshack.us/f/820/cod2mp20111118223943.png/ , pa jebanja ustaških majki http://screenshot.xfire.com/s/119442807-4.jpg  i nakon ovog SS gdje ga izbacuje PB zbog haxa , ako mu Toto dopusti da igra na serverima ja ću vas ljudi sve pozdraviti i moоda se sretnemo na nekim drugim serverima, a do tad kikajte ga admini kad god da ga vidite na serverima .....pa nek siske i miške pokazuje mami doma balavac iskompleksirani  :whip3:

tubifeks

Predlazem da igra samo pod nikom Siske_Miske  :whistling ili Š iske ispod miške

Lang

manda

Upravo sam porazgovarao sa mojim ne razdvojivim prijateljima miskama i siskama i dosli smo do ovoga zakljucka:
Pogledaj te na statistikama tamo cete vidjeti kako (FocaCity) ima dobar scor, ali obratite paznju na to koliko sam ja odigrao igara a koliko neki pojedini, sto sasvim opravdava nakav scor i flag-ove ja imam 136 igara a neki oko 50
Ja nevidim nikakav razloga za ljubomoru
Vidite kakvi ste vi  dosta vas je meni dalo karmu  /-1 i ja bi mogao  pojedinim podijeliti
ali necu nisam ja takav...

ugly.fender

Ne znam ko je  doticni  "Konan" nabildovanog  tela  ...ali  mu  toplo  preporucujem ...

Zajcev

Ne ljudi ozb prvi put cujem da moze da ima MULTIHACK u folderu MAIN!!! i da ga zato izbacuje....nismo mi debili da znas,kako sto subzero u Cube kazu,ako prodjes sa tim...strasno  :omg:

micko

CUB danas sam igrao na GARAGE i doticni momcic siska je igrao opusteno!!!!!Receno mi je samo da obratim paznju na njega pffff.... :ne_razumem

manda

Quote from: ugly.fender on December 10, 2011, 03:09:54 PM
Ne znam ko je  doticni  "Konan" nabildovanog  tela  ...ali  mu  toplo  preporucujem ...

Prijatelju ja pisem bosanskim jezikom i ne znam u cemu je problem moj pravopis je uredu za nas kraj
A taj pravopis sto si ti meni ponudio taj se vise ne koristi to je bio Yugoslovenski pravopis toga vise nema,ali u svakom slucaju thx.
Kod nas se tako pise i takva je gramatika (nije u nas ko kod vas belo,bled>>>>bijelo,blijed)
ili ko sto bi se reklo Ekavica-ijekavica

manda

Quote from: An0nym0us 3v0uti0n - Vk_Coco † on December 10, 2011, 12:02:12 PM

Tako je micko.  Po ovome , pouka cijele priče je dodi te na bitange server koristite citeve itd. Dok vas me skuоe, kad vas skuоe napravi se glup na forumu kao nisam ja nista palio, o cem ti? Jos mi ludi vamo. I na kraju popricas s TOTO-m i dobiješ pomilovanje.  Eto. Sada znam kako sam trebao , a ne posteno igrati i gubiti zivce svaki puta kad se citer spoji na server -.-"
Sto se tice onoga tvoga zadnjeg videa coco izvini druze ali ja ti mogu garantovati 100% da sam te vidio kako lijezes u onaj zbun i krenuo prema tebi, a ti si me uhvatio takvo da sam ko haxo i poletio da me stavis na forum iako ja prema tebi nemam nista niti sam ti sta reko niti sam ikada imao
Ti si u tome ispao gori nego ja druze vjeruj mi...
Ako ja ikome smetam onda cu ja otici sa servera ali ovaj +1/ u karmi znaci da neko isto misljenje dijeli samnom i da me je neko podrzao i misli da ja imam pravo i onda nema razloga da idem... 
imas coco  pozzz od mojih miski i siski...

vd|cube(im)

Quote from: micko on December 10, 2011, 03:21:58 PM
CUB danas sam igrao na GARAGE i doticni momcic siska je igrao opusteno!!!!!Receno mi je samo da obratim paznju na njega pffff.... :ne_razumem

Pa imaš rcon pa ga kikaj, a taj ko ti je rekao da samo pripaziš na njega nek se tu obrati svim adminima i subadminima i naloоi to..ako su ljudi  maltretirani zbog jebenih scripti pa onda ovaj seljak šta psuje na nacionalnoj osnovi i koristi hax nema sta da radi među nama...TAKO NALAнU PRAVILA BITANGE SERVERA...ja sam napisao post prije ako bude suprotno od ovog ja odo, a onaj ko mu оeli preći preko ovog nek igra sam sa njim 1v1  :stoner:

ugly.fender

"ne razdvojivim" ,  "Pogledaj te" , "nevidim"  ...   dalje  ne zelim  da  nabrajam...

Pozdrav  za  mišićavu masu  :)

c0C0

kao sto kaоe lider

Ovako .. da ti nešto razjasnim. Nemam vise vremena niti оivaca trošiti vremena na neku osobu koja nikad neće shvatiti neke stvari .. prije bih papagaja naučio da govori nego tebi objasniti  neke stvari... Ili ne оeliš shvatili ili jednostavno ti je IQ sobne temperature što je onda оalosno. Ja ne razumijem nakon svega ti dolaziš ovamo i traоiš svoju pravdu ? Nakon svega sto si rekao ? i svi znaju da si imao ,a ti ubjedi sebe da nemaš nista .. mene nećeš praviti ludim...  Tako nikad nećeš naučiti igrati i uvijek ce biti problema s takvim kao sto si ti ..

Tako da uоivaj u bildanju i pozdrav s moga računa u Š vicarskoj koji raste  i raste naravno u pozitivnom smislu. :D :D

manda

Karma +2/  opa,opaaa moje siske i miske imaju obozavaoce
Tako da ne zelim da razocaram svoje vjerne fanove
Ipak ima onih koji dijele isto misljenje samnom.
Pozzzz zna se od koga...miskice i siskice...

VTP

Sta se tice toga da se vracas u klan munja nisi.Jer to nije klan ako to nisi zapamtio nakon 100000 puta sta smo rekli onda ti je IQ zaista visine sobne temperature.Ti si obicni patoloski lazov i zalosno je sta te svi moramo tolerirat i ovdje i na serveru iako nasmijavas ljude svojim nabildanin tjelon  :o,al nazalost crack je server pa..Lagao si sili na xf-u da si imao saobracajnu i da radi toga vise neigras pod nickom masala,a ja san odavno skuzio da si foca city ti.Ovo vise nije ni smijesno ti bi trebao potrazit pomoc psihologa i to sto prije dok nebude kasno jer tvoje psiholosko stanje je krajnje nestabilno.Poslije svih psovki i svog tvog haxanja na serveru jos optuzujes coca nesto pa  :omg:

A sta se tice toga da ces igrat pod nickom munjA molio bi te da to ne stavljas jer sramotis sve nas iz MunjA.

Pozz  od VTP-a !  :)

manda

Quote from: VTP on December 10, 2011, 04:19:02 PM
Sta se tice toga da se vracas u klan munja nisi.Jer to nije klan ako to nisi zapamtio nakon 100000 puta sta smo rekli onda ti je IQ zaista visine sobne temperature.Ti si obicni patoloski lazov i zalosno je sta te svi moramo tolerirat i ovdje i na serveru iako nasmijavas ljude svojim nabildanin tjelon  :o,al nazalost crack je server pa..Lagao si sili na xf-u da si imao saobracajnu i da radi toga vise neigras pod nickom masala,a ja san odavno skuzio da si foca city ti.Ovo vise nije ni smijesno ti bi trebao potrazit pomoc psihologa i to sto prije dok nebude kasno jer tvoje psiholosko stanje je krajnje nestabilno.Poslije svih psovki i svog tvog haxanja na serveru jos optuzujes coca nesto pa  :omg:

A sta se tice toga da ces igrat pod nickom munjA molio bi te da to ne stavljas jer sramotis sve nas iz MunjA.

Pozz  od VTP-a !  :)

Sto se tice moga IQ nebi se slozio sa vama bas u skoli sam imao odlicne rezultate i svake godine ih radim jer mi posao tako nalaze i uvijek zadovoljim kriteriji.
Istina je x fire mi je bio hakiran nisam mogao vise da udjem na njega i to sa saobracajno nesrecom je istina
ne znam sta ti hoces VTP ali izgleda da su te moje siske i miske iritirale pa si se morao javiti
Imas i ti pozzz od mojih miski i siski....kaze ova desna salje ti i pusuuu...ali nisi zasluzio

tajo_

Fkt tesko je povjerovati da postoji nesto slicno ovome :D

U svakom slucaju barem nas nasmijes, ako nista.

Lider

Radi testove svake godine i zadovolji kriterijum.  :D

Ovih par dana sam bolestan i jedva gledam na oci, ali manda me svojim postovima cupa iz ambisa.

vd|cube(im)

Quote from: manda on December 10, 2011, 04:49:03 PM
i to sa saobracajno nesrecom je istina

Vidi se da je istina to za saobraćajnu , čini mi se da si dobio dobar udarac u glavu i još se nisi oporavio  :||  :facepalm:

cheda

hahahaha cube kralj  si hahahahahahah  :rofl

ugly.fender

"Teško je uliti pamet onome koji nema volje, a još je teоe uliti volju onome koji nema pameti.”

manda

Vjeruj te mi nemam vise vremena da komentarisem po forumu niti bilo sta niti me vise zanima ovo
Ok radite sta hocete i po forumu i serveru vise me ne zanima jednostavno ono sto sam ja pokusao jeste
da dovedem citere pred lice pravde nije uspjelo i OK, OK.
Samo vam mogu reci vidimo se na serveru bicu na garazi pa eto ako mozete dodjite da se lijepo zabavimo
ako necete vas problem.
Ali stavite vas pravi nick imaj te hrabrosti reci ko ste i sta ste kao ja
Stavite nick kao sto sam ja stavio Masala i ne stidim se tome jer svaki covjek zasluzuje drugu sansu
A slobodno mi vi recite ti ne zasluzujes, ali vam ja kazem svako zasluzuje ama bas svako
Eto toliko od mene zelim vam ugodnu igru oprastam se od vas i zamolio bih vas da ne komentarisete vise ovo i ako moze lock
I naravno pozzz od miski i siski....

Zajcev

Ono sto sam ja pokusao jeste da sprovedem citere pred lice pravde...ti to kazes AHAHAHHAHAHAHAHHA brate legenda sI!!!!!

manda

Ja reko necu vise biti na forumu ali izgleda morah radi onog admina Lang
Sinoc me je kiko tacno 28 puta ne znam radi ceka neka mi objasni to
Neko je naspominjao neka pravila kako vidim za ovaj forum itd. e pa ok imaju pravila kako da se mi ponasamo na forumu, ali imali tu nekih pravila za admine i kako se oni mogu ponasati da ne vrijedzaju neke na serveru za miske i siske
Imam Lang jedan stih za tebe,a posto ti volis kacune svidjet ce ti se...

A da te vidi babo kako se opijas
kako se opijas sa kacunima...

Dijabola

@Lider objasnio si xD +2
OPET xD

Dijabola

Quote from: manda on December 10, 2011, 03:23:05 PM
Quote from: ugly.fender on December 10, 2011, 03:09:54 PM
Ne znam ko je  doticni  "Konan" nabildovanog  tela  ...ali  mu  toplo  preporucujem ...

Prijatelju ja pisem bosanskim jezikom i ne znam u cemu je problem moj pravopis je uredu za nas kraj
A taj pravopis sto si ti meni ponudio taj se vise ne koristi to je bio Yugoslovenski pravopis toga vise nema,ali u svakom slucaju thx.
Kod nas se tako pise i takva je gramatika (nije u nas ko kod vas belo,bled>>>>bijelo,blijed)
ili ko sto bi se reklo Ekavica-ijekavica
AAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAA...jaoooooo...ulepsa mi dan  :rofl :rofl :rofl  :smoke:

Grave

Quote from: manda on December 10, 2011, 04:49:03 PM
Quote from: VTP on December 10, 2011, 04:19:02 PM
Sta se tice toga da se vracas u klan munja nisi.Jer to nije klan ako to nisi zapamtio nakon 100000 puta sta smo rekli onda ti je IQ zaista visine sobne temperature.Ti si obicni patoloski lazov i zalosno je sta te svi moramo tolerirat i ovdje i na serveru iako nasmijavas ljude svojim nabildanin tjelon  :o,al nazalost crack je server pa..Lagao si sili na xf-u da si imao saobracajnu i da radi toga vise neigras pod nickom masala,a ja san odavno skuzio da si foca city ti.Ovo vise nije ni smijesno ti bi trebao potrazit pomoc psihologa i to sto prije dok nebude kasno jer tvoje psiholosko stanje je krajnje nestabilno.Poslije svih psovki i svog tvog haxanja na serveru jos optuzujes coca nesto pa  :omg:

Pozz  od VTP-a !  :)

Sto se tice moga IQ nebi se slozio sa vama bas u skoli sam imao odlicne rezultate i svake godine ih radim jer mi posao tako nalaze i uvijek zadovoljim kriteriji.
Istina je x fire mi je bio hakiran nisam mogao vise da udjem na njega i to sa saobracajno nesrecom je istina
Opasna ti je ta skola! Da nije specijalna?

Grave

Quote from: manda on December 15, 2011, 10:40:49 PM
Ja reko necu vise biti na forumu ali izgleda morah radi onog admina Lang
Sinoc me je kiko tacno 28 puta ne znam radi ceka neka mi objasni to
Neko je naspominjao neka pravila kako vidim za ovaj forum itd. e pa ok imaju pravila kako da se mi ponasamo na forumu, ali imali tu nekih pravila za admine i kako se oni mogu ponasati da ne vrijedzaju neke na serveru za miske i siske
Imam Lang jedan stih za tebe,a posto ti volis kacune svidjet ce ti se...

A da te vidi babo kako se opijas
kako se opijas sa kacunima...

Mislim da nesto nije u redu sa tobom. Bez zajebancije, poseti neku instituciju kako bi resio svoj problem.

manda

E pa moram vas razocarat ali malo se raspitaj te ko radi svake godine psiho test.
A vise se nemorate brinuti evo upravo sam izbrisao cod2 tako da vise necu igrati tu igru
Nemam vise ni vremena nemogu sve da stignem posao i ovu igru
Zelim vas sve pozdraviti lijepo igraj te i pozzz

PS:Da ti ja kazem za kraj Grave ja nikada nisam imao nista protiv vas moravaca niti bilo koga ovdje osim kacuna
Eto da znas

domohomo

Quote from: manda on December 09, 2011, 11:23:11 PM
Moram da vas obavjestim da je veceras izmedju mene i ToTa oko 22 sata pala vazna odluka.
Meni je drug prenio (main) folder radi mapa itd izgleda da je u njemu nesta bilo pa me zbog toga pb izbacivao
Radi se o tome da smo postigli dogovor da nema vise haxanja i psovanja, vrijedzanja itd. cega cu se ja pridrzavati
Ja sam samo trazio da mi se neko ljudski obrati i poprica samnom na fin nacin kao sto je on to uradio
Da imali ste pravo ja jesam onaj (masala) i vracam se svome starome klanu i imenu   //MunjA//Masala nemoj da bude nekih nesporazuma
Morat cu da  razocaram pojedine jer cu sada  slabije biti na forumu  nema vise gledanja mojih miski i siski,
a pogotovo osobe ljepseg spola, ali usput imaju moj broj pa mogu nazvati u svaki cas

hmmmmmm

Jel dolaziš na more dogodine?

manda

Quote from: domohomo on December 16, 2011, 04:33:36 PM
Quote from: manda on December 09, 2011, 11:23:11 PM

hmmmmmm

Jel dolaziš na more dogodine?
Ja imam kucu u blizini Sutomora u Crnoj Gori drzim tamo par postanara preko ljeta
A gdje si ti sa prebivalistem

Dijabola

Ovaj je il gej il nas sve zajebava il je retard.. :||
Al mislim da je prvo i trece.. :facepalm:

manda

Quote from: Dijabola on December 16, 2011, 10:56:44 PM
Alo miran Dijabola nemoj da ja lance koristim...

ludi livnicar

Quote from: Dijabola on December 16, 2011, 10:56:44 PM
Aj objasni kakve veze ovaj tvoj post ima sa temom, aj molim te

disappointed

CuoSamDaSeNaForumuOkupljaDrusrvoVelikihMislilaca
PaRekohDaPitam...
JelToOvde?
:facepalm:

DexonDee

Quote from: tymeless on December 17, 2011, 10:39:49 AM
PaRekohDaPitam...
JelToOvde?

JesteToJeOvde...
ReciNamSvojeMisljenje

disappointed

Quote from: DexonDee on December 17, 2011, 12:57:59 PM
Quote from: tymeless on December 17, 2011, 10:39:49 AM
PaRekohDaPitam...
JelToOvde?

JesteToJeOvde...
ReciNamSvojeMisljenje
:hat +1

A sto se tice mog misljenja...pa ono je sledece.
svi ste Vi skovali zaveru protiv ovog "misicavog dobrice" :innocent
ali on je dovoljno bistar  :smartass decko da je to primetio i u svom prvom postu na ovu temu je to i razotkrio ...
..
Da jeste me nesta izbacilo ali po prvi put takvo nesta ja stvarno ne znam sta je to bilo jer ja ne koristim nikakve skripte
A tada nije samo mene izbacilo vec dosta igraca na serveru a ti si bas stigao da samo moje uslikas i drugima je bilo nesto tako slicno
I onda opet udjem i kaze mi neko iz conzole "ti vise neces igrati na ovome serveru" sto je veoma sumljivo iz conzole mi govori
nije sa servera. Ja sumljam da ste vi nesto cackali tamo da ste mi smjestite ovo.
Jer vi vec sedmicu dana pokusavate da nesta meni nadjete i da me kikate sa servera i to samo vi moravci izgleda da je to radi onoga sto sam se ja zakacio sa grave.
:violin:

micko

manda

Neznam kako vi to svacate sto sam ja rekao "namjestili mi"
Postoji mogucnost da se to uradi da te pb izbaci kao npr. (multihack)  Ali nemoj te misliti  da se ja ne razumijem u cod2  
I da vam kazem jednu stvar ja licno drzim svoj privatni server za svojih par prijatelja i ukljucim ga kada hocemo da igramo
ja koristim CoD Rcon Tool i tu se moze pisati direktno na server
Jeste li vi stvarno mislili da sam ja toliki lajik da to ne znam i da se bas u tom trenutku nadju dvojica admina na serveru i uslikaju to
i jedan na conzoli...
I neki mi kazu T@jo je  pro.   a lik ima 750 sati a ja 1000
A kad dodje na server roka ko Clint Eastwood.

Sly

Ovo je zalosno vise...  :girl_cray
Kada te PB kicka, on izbacuje sa servera uz poruke tipa: Losing Key Packets,odredjeni kvarovi i slicno, ali i MULTIHACK (kolko sam zakljucio,tebe je PB izbacio sa ovom porukom)
Korisnik Rcon Toola ne moze da odredi poruku koja ce pisati vec to sam PB prepoznaje. To sto u chat-u pise ''console: bla bla bla'' je verovatno neki od admina koji te upozorava na MULTIHACK i preti daljim kickanjem ( PLAYER KICKED Admin Decision)
Nadam se da ti je sada jasnije, ako nije onda neka ti neko nacrta u paintu da bi bilo razumnije  :stoner:

vd|cube(im)

Quote from: manda on December 17, 2011, 06:44:35 PM
ne znam kako vi to svacate sto sam ja rekao "namjestili mi"
Postoji mogucnost da se to uradi da te pb izbaci kao npr. (multihack)  Ali nemoj te misliti  da se ja ne razumijem u cod2 
I da vam kazem jednu stvar ja licno drzim svoj privatni server za svojih par prijatelja i ukljucim ga kada hocemo da igramo
ja koristim CoD Rcon Tool i tu se moze pisati direktno na server
Jeste li vi stvarno mislili da sam ja toliki lajik da to ne znam i da se bas u tom trenutku nadju dvojica admina na serveru i uslikaju to
i jedan na conzoli...
Ono šta je tebe izbacilo sa servera je PB i to zbog korištenja haxa.....zato psssssssssst  :shutup:

Nakon ovog http://www.xfire.com/video/505f1d/ , pa nakon jebavanja majki na nacionalnoj osnovi http://www.xfire.com/profile/tajono1/screenshots/?view#119442807  
http://www.xfire.com/profile/tajono1/screenshots/?view#119442818
http://imageshack.us/photo/my-images/820/cod2mp20111118223943.png/

ti još imaš obraza da tu pametuješ kako ti netko podmeće "urote" protiv tebe poštenog.....
SAD SE LIJEPO IZVINI SVIM POŠ TENIM I KULTURNIM IGRAČIMA SA BITANGE SERVERA PA NASTAVI DALJE DA PIŠ EŠ  PO FORUMU ...

micko

VIDI OVAKO POSTO SI JEBO SVIMA SVE DECKO,I JOS KORISTIS HAX PRAVIS NAS OVDE BUDALAM I PISES KOJEKAKVA SRANJA, PUN MI TE VISE KUR.... A VIDIM KORISTE SE I STEROIDI,VEROVATNO SU TI ONI MOZAK ISTOPILI PA TI OSTALA SAMO ZICA U GLAVI STO DRZI TE USI LEPE!OD TEBE NE TREBA IZVINJENJE NEGO DA SE VISE TERAS TAMO GDE SUNCE NE SIJA AKO SI RAZUMEO!!!VISE MU JE PREKO GLAVE OVAKVIH MOZGONJA KAO STO SI TI.... MI PRAVIMO SMICALICE I ZAVERE OD CEGA TI PATIS?!!! :omg:

DexonDee

Ma moze on da prica sta hoce da smo mu namestili...

Kao prvo uhvacen si sa citom

Kao drugo vredjas sve igrace na serverima

Kao trece pre neki dan si otvorio temu gde je pisalo "bice krvi do kolena"

E pa sine mitre ti si zavrsio svoje gadjenje sto se mene tice...i mozes da se pravis mutav koliko zelis ali to kod mene ne prolazi...

Tragedija@Mp3

Quote from: micko on December 17, 2011, 08:42:02 PM
VIDI OVAKO POSTO SI JEBO SVIMA SVE DECKO,I JOS KORISTIS HAX PRAVIS NAS OVDE BUDALAM I PISES KOJEKAKVA SRANJA, PUN MI TE VISE KUR.... A VIDIM KORISTE SE I STEROIDI,VEROVATNO SU TI ONI MOZAK ISTOPILI PA TI OSTALA SAMO ZICA U GLAVI STO DRZI TE USI LEPE!OD TEBE NE TREBA IZVINJENJE NEGO DA SE VISE TERAS TAMO GDE SUNCE NE SIJA AKO SI RAZUMEO!!!VISE MU JE PREKO GLAVE OVAKVIH MOZGONJA KAO STO SI TI.... MI PRAVIMO SMICALICE I ZAVERE OD CEGA TI PATIS?!!! :omg:

Mico objasnio si mu  :clapping2 ahahahaahahaha.... ja i dalje ne mogu da se suzdrzim, a da ne prasnem od smijeha kad citam sta ovaj pise.  :rofl     

Neki se ljudi opamete s vremenom, a neki ostanu "manda"  :tongue2     :baby

manda

DexonDee -  da jeste ali nije tako kao sto si ti napisao nego je bilo "Lang,Sta ucini crni gavrane,bice krvi do kolena" to je stih ako nisi znao i  ja ne bjezim od onoga sto kazem i stojim iza toga.A on je mene kiko koliko je bio na serveru nije ni htio reci zasto.
Neznam u cemu je tu problem evo ljudi i meni govore kao  "gay , retardiran" "PUN MI TE VISE KUR....OD TEBE NE TREBA IZVINJENJE NEGO DA SE VISE TERAS TAMO GDE SUNCE NE SIJA"
Kako nebih sumljo da mi niste namjestili kada mi je "coco" namjestio onaj video na kojem nisam ni kriv ni duzan...a ispadam duzan.
I da ti kazem  ti si bio medu prvima koji je mene kiko jer su te zvali neki igraci ja mislim kao (cheda) da je bio.
A nisi ulazio 3x u mjesecu na server nego si sluso druge igrace
A za to psovanje ja nisam kriv ja to nisam bio niti bih ikome to osovao nidje veze ovaj suje sve nacije zaredom pa nisam ludjak da sujem svoju.
Svako moze uci u igru sa mojim nickom, mnogi su stavljali nick masala i igrali dok sam ja bio tu i niko ih nije kiko a bili su admini tu.
Vidim ovdje neki imaju nesta protiv mene a neki nemaju i ne bune se na mene
Ja sam se dog sa ToTo-m i vi niste ispostovali taj dog. jer niste mogli dozvoliti da ja nastavim da igram i poceli ste se izivljavat na meni

DexonDee

Da da e aj ovako sada ja udjem na MAIN i psujem svima sve redom od babe do sestre i onda cu reci da to nisam ja...e aj mani se vise tih decijih prica molim te...providan si jako...

To sto si se dog sa Totom je druga prica jer Toto je covek velikog srca e sada to sto ti je rekao da mozes da igras i da obrises taj cit...a verujem da nisi obrisao taj tvoj HACK i psovanje kod mene ti nece proci pa nek mene neko banuje sa foruma nek radi sta hoce ali dok ja imam rcon ti neces igrati to da znas!!!

manda

Izvini molim te
ali pojavis li se ti ikada na garage jer ja evo kako igram nisam te vidjo a ni vd|cube(im) pa po cemu vi to onda zakljucujete da sam ja takav kakvog me opisujete,a oni drugi admini sto igraju sa mnom na garage ne zale se toliko koliko vi... :hmm
Ali OK ali sta ako se ja IZVINEM kao sto to kaze vd|cube(im) hocu li moci opet igrati na garage ili ce se opet neki subadmini ozivljavat na meni...
DexonDee - ja sam izbrisao cod2 i opet instalirao sve sam obrisao a to sto mi ti ne vjerujes tvoja stvar i ne znam sto se ti zalis toliko na mene sta ti imas protiv mene ja nisam nikada imao nista protiv tebe...

DexonDee

Quote from: manda on December 17, 2011, 10:09:22 PM
Izvini molim te
ali pojavis li se ti ikada na garage jer ja evo kako igram nisam te vidjo a ni vd|cube(im) pa po cemu vi to onda zakljucujete da sam ja takav kakvog me opisujete,a oni drugi admini sto igraju sa mnom na garage ne zale se toliko koliko vi... :hmm
Ali OK ali sta ako se ja IZVINEM kao sto to kaze vd|cube(im) hocu li moci opet igrati na garage ili ce se opet neki subadmini ozivljavat na meni...
DexonDee - ja sam izbrisao cod2 i opet instalirao sve sam obrisao a to sto mi ti ne vjerujes tvoja stvar i ne znam sto se ti zalis toliko na mene sta ti imas protiv mene ja nisam nikada imao nista protiv tebe...

Pratim ja sve servere a to sto ne stavim nekad svoj nik to ne znaci da nisam tamo...

Lider

Pravda za siske i miske  :flag_of_truce

manda

Quote from: DexonDee on December 17, 2011, 10:11:57 PM
Quote from: manda on December 17, 2011, 10:09:22 PM
Izvini molim te
Pozzz i tebi Lideru imali snijega u Cubi...

Pratim ja sve servere a to sto ne stavim nekad svoj nik to ne znaci da nisam tamo...
Pa eto fino bas da ti sve stizes
pa zasto se onda opet pojavljuje na forumu rasprava o nekima da koriste wh,a rijetko sam vidio da je iko ikada dobio kick a da admin nije bio tu.
A onda kada sam ja iznio one dokaze o NooOooZ IsNoGooD da suje po serveru Lang i cheda su ga branili i rekli "da to nije bio on"
a NooOooZ IsNoGooD govori kasnije da je to bio on i da ga netrebaju braniti
Eto kome vi vjerujete.

DexonDee

Ovde je rec o tebi a ne o njemu...

Lang

Pa zamisli kada NooOooZ IsNoGooD  psuje,sta se tu desavalo .Ja to ne mogu ni u snu da zamislim,ho,ho,ho!
:king:

cheda

ja zvao dexa hahahahahha koji si ti lik,mene ne zanima ko sta radi a ti da si bar 1%posto covjek kao sto je isnogod niko ti nikada ni rijec nebi rekao.Ali decko patis izgleda od necega idi ljeci se ba KaPe Dom Zenica jedva ceka likove kao sto si ti.I popusti vise Kacune dosadjujes decko........... pozzfromzwolle  :stoner:

manda

Vidi ih sto se njih dvojica javljaju u duetu kao moje siske i miske. :-*
E znam ja sta se desavalo jer sam ja bio tada tu, momak mu nije nista reko a NooOooZ IsNoGooD mu pocinje psovat ja mislim da je radi toga sto ga je ovaj ubio nekoliko puta.A ti nisi ni bio tu a kazes da "on to nije bio" a ni cheda nije bio tu
E moj cheda KaPe Dom Zenica ti je zatvor ako nisi znao tu se ne lijeci,nego imaju specijalne ustanove koje se zovu Psihjatrijska bolnica  Jagomir.  
I nakon toliko potrosenog vremena sta cemo sada...

Lang

Sta li ti trabunjas vise ? Sto se mene tice /posto me spominjes stalno /predlozio bih ti da odes kod Kacuna i Taje da naucis da igras,ho,ho,ho. Posto imas 1000 h brzo ces savladati . :king:

vd|cube(im)

Pošto ne vidim da si se izvinio za psovanje na nacionalnoj osnovi tvoj svaki idući post brišem dok ne vidim izvinjenje....bio bi red kad toliko znaš pametovati da skupiš snage i to napišeš, jer nacionalizam je strogo zabranjen na serverima  8)

IsNoGooD

Quote from: manda on December 18, 2011, 12:56:13 PM
Vidi ih sto se njih dvojica javljaju u duetu kao moje siske i miske. :-*
E znam ja sta se desavalo jer sam ja bio tada tu, momak mu nije nista reko a NooOooZ IsNoGooD mu pocinje psovat ja mislim da je radi toga sto ga je ovaj ubio nekoliko puta.A ti nisi ni bio tu a kazes da "on to nije bio" a ni cheda nije bio tu
E moj cheda KaPe Dom Zenica ti je zatvor ako nisi znao tu se ne lijeci,nego imaju specijalne ustanove koje se zovu Psihjatrijska bolnica  Jagomir.  
I nakon toliko potrosenog vremena sta cemo sada...
:omg:
Remy , manda , mashala ...
Jesam ja psovao , retko mi se to desi ali eto omaklo se ...
ali tebi se omaklo mnogo toga , vidim da ti je jasno (nisam siguran kako ali ..) , sta si mojim pominjanjem hteo da postignes ???
@ E moj cheda KaPe Dom Zenica ti je zatvor ako nisi znao tu se ne lijeci,nego imaju specijalne ustanove koje se zovu Psihjatrijska bolnica  Jagomir.  ( JBTE kako si dobro informisan ??? )
LJUDI BRE ! 6 stranica na forumu je zauzeo , koliko god da je  :violin: mislim da je mnogo .
Jos sad ja opet treba da se pravdam zasto sam psovao , pa sam si rekao da je bio taj nevini decko , naivan i naCITAN kao i ti verovatno , koga sam eto zato sto me je samo par puta roknuo (clean kill 100% ) poceo psovati , pa muka mi je od vas skilled usera ! nabijete script i hack i uzivate u mogucnostima svojih multiprocesorskih masina . Ajde da shvatim mladost , ali 1000 sati mladosti ... mnogo bre , jos mi i sad oduzimas vreme , da odgovaram na ovakve budalastine .
Ajmo ADMIN LOCK AND BAN AND KICK AND ...
Pozdrav str8 playerima ! od cika 1sNoGooD-a  :)

micko

Ni meni nije jasno zasto je njemu dozvoljeno da pise bilo sta ovde!!! :ne_razumem DEX bratac ili ga brisi ili ja brisem sa ovog foruma

vd|cube(im)

Quote from: micko on December 19, 2011, 12:15:07 PM
Ni meni nije jasno zasto je njemu dozvoljeno da pise bilo sta ovde!!! :ne_razumem DEX bratac ili ga brisi ili ja brisem sa ovog foruma

njegovi postovi se brišu dok se ne izvini ljudima zbog svog ponašanja, imaš to napisano malo poviše i na private dijelu za subadmine....i ne kukaj glavonja  :smoke:

micko

GUZONJA procitao sam to jos pre par dana,i vidim da jos uvek pise gluposti zato sam to napisao jer mi "covek" ide na zivac....a tebe cu jednog crnog dana  :awm  :tease2

vd|cube(im)

Quote from: micko on December 19, 2011, 03:24:11 PM
GUZONJA procitao sam to jos pre par dana,i vidim da jos uvek pise gluposti zato sam to napisao jer mi "covek" ide na zivac....a tebe cu jednog crnog dana  :awm  :tease2

slušaj glavonja jučer sam napisao da mu brišemo sve postove do izvinjenja (vidi datum) i tako radimo, dotični je napisao još 3 posta i sva 3 su obrisana  :whip3: