U vezi Garage servera molim pazljivo da se procita

Started by Lang, December 04, 2011, 02:45:49 AM

Previous topic - Next topic

Lang

Kao prvo admini /subadmini/ nisu duzni da trpe vredjanje sa bilo koje strane.Postoje alati ili program koji ti pokazu ip/ bez obzira sto je neko promenio nik/.Ako te neko kika 1 ili 2 x a ti nisi svatio da nisi dobrodosao onda je to problem za psihijatra .
Koristis nik koji nije primeren ,psujes,koristis cit,pravis svadju na serveru i mislis da si najpametniji....onda sigurno Garage server nije za tebe !Niko nije iznad cod-a a ni dobre zabave a uz to i jos besplatne.
Sve ovo je vec ispisano ali vidim da nije  dosta njih savladalo.
Veceras sam dosta njih kik zbog tih stvari , izvolite i zalite se .
Ocistimo Garage !!!!
svima pozdrav by Lang :king:

c0C0

Quote from: Lang on December 04, 2011, 02:45:49 AM
Kao prvo admini /subadmini/ nisu duzni da trpe vredjanje sa bilo koje strane.Postoje alati ili program koji ti pokazu ip/ bez obzira sto je neko promenio nik/.Ako te neko kika 1 ili 2 x a ti nisi svatio da nisi dobrodosao onda je to problem za psihijatra .
Koristis nik koji nije primeren ,psujes,koristis cit,pravis svadju na serveru i mislis da si najpametniji....onda sigurno Garage server nije za tebe !Niko nije iznad cod-a a ni dobre zabave a uz to i jos besplatne.
Ocistimo Garage !!!!

1+  :clapping2

bucky

ne igram na garazi nesto puno ali svaka cast lang.tako treba na svim serverima +1 lang :fighting:

Jacⱪ Sparroⱳ™

Lang, nemoj kick-ovati vise ljude bez razloga, da nebi ostao bez rcona zauvek.

Danas si kikovao tri puta "reflexshoot SMRT"-a i jos jednog iz istoimenog klana bez ikakvog razloga.
Smrt nije koristio cheat, a tada dok je bio na serveru nije nikoga psovao/vredjao.

"Postovani igraci sa bitange servera, u ovoj temi imacete podatke(xf) od igraca, koji su svojim ponasanjem zasluzili da od nas dobiju rcon passworde i regulisu igru i ponasanje na serverima. Imamo mnogo servera sto je super, ali ne mozemo sve odjednom pokriti sa prisustvom admina, pa zato dodajte ove ljude xf i cimajte ih ako se pojavi problem. Subadmini, molim vas da prihvatate sve friend invite narednih dana, kao i da kad god mozete uzmete ss sa razlogom za kikanje." - by Toto

Porocitaj vise u temi Subadmini

Lang

Dragi Jack Sparrow izvoli i uzmi rcon  ovog casa .
"reflexshoot SMRT" pozdravi  i nastavi tako da igras /verovatno ti je ortak / ima vremena naucices /bez pomagala/
Kao drugo nisi bio prisutan  ....
Toto u ovo nikako nije umesan .
Procitaj ti vise u temi U vezi Garage servera molim pazljivo da se procita
ako ti budes popustao svojim prijateljima , ja necu i stojim iza toga.
U svakom slucaju iza svojih /ne/dela stojim
pozz by Lang :king:
p.s. danas sam bio 2 smena znaci samo od 23:30 sam mogao da delujem:)

Jacⱪ Sparroⱳ™

Nisam ni napisao da je Toto u ovo umesan. Samo sam ga citirao. Sledeci put uzmi ss/demo pre kikovanja.
Mozes rcon koristiti i dalje. Samo sam ti napomenuo, bez ikakve ljutnje.
Zar je toliko tesko nekad pritisnuti Print Screen ili Scroll Lock+S (za xfire) za neki ss, kao dokaz pre kikovanja.

Poznajem ja dovoljno Smrt-a, i znam kako covek igra, pa cak kako se krece u igri.
Pomagala nema, a da je imao neki cheat ili da je vredjao kikovao bih ga ja licno. Bez obzira da li mi je brat, drug, šef,...

tajo_

Quote from: Lang on December 04, 2011, 02:45:49 AM
Ocistimo Garage !!!!

Lang +1

Quote from: Jack Sparrow on December 04, 2011, 04:00:17 AM
Nisam ni napisao da je Toto u ovo umesan. Samo sam ga citirao. Sledeci put uzmi ss/demo pre kikovanja.
Mozes rcon koristiti i dalje. Samo sam ti napomenuo, bez ikakve ljutnje.
Zar je toliko tesko nekad pritisnuti Print Screen ili Scroll Lock+S (za xfire) za neki ss, kao dokaz pre kikovanja.

Poznajem ja dovoljno Smrt-a, i znam kako covek igra, pa cak kako se krece u igri.
Pomagala nema, a da je imao neki cheat ili da je vredjao kikovao bih ga ja licno. Bez obzira da li mi je brat, drug, šef,...

Pa i ja cu tebi reci, uzmi i ti ss/demo prije kikanja :)   Tebi je to bilo tesko prije neki dan kad si me izbacivao...

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: tajo_ on December 04, 2011, 04:32:12 AM
Pa i ja cu tebi reci, uzmi i ti ss/demo prije kikanja :)   Tebi je to bilo tesko prije neki dan kad si me izbacivao...

Tajo, uopste te nisam kikovao, a ne znam zasto bih.

DexonDee

Jack izvini sto moram da ti kazem ali ne seri...

Nek se neko zali na admine ili subadmine ali garazu cemo ocistiti od cetera i ostalih pametnjakovica...

stranac

Jack Sparrow +1
Sto se tice tebe Lang ljudi ubijaju kroz dim i rade svasta po serveru,a T@jo tada najdraze igra i njegova ekipa dok si ti tu.
Posto ti radis i nisi tu da nisi nekome dao slucajno rcon.
I imam informacije da ti nekim igracima dajes nase IP adrese i tako i nas identitet zamolio bi te da to vise ne radis,ako treba neko da zna nase IP onda samo admini i subadmini.
A sto se tice tebe T@jo drugi su stavili dokaze o tebi i ti sam...

stranac

Quote from: DexonDee on December 04, 2011, 09:36:07 AM
Jack izvini sto moram da ti kazem ali ne seri...

Nek se neko zali na admine ili subadmine ali garazu cemo ocistiti od cetera i ostalih pametnjakovica...

O cemu ti pricas Dexone ti se ne pojavis na garazi tri puta u mjesecu  :facepalm:
Bolje bi ti bilo da pratis malo ove citere iz Kacuna da vidis sta rade sada mijenjaju nickove i haos prave po garazi
:punk

DexonDee

Izvini ko kaze 3 puta u mesec dana? to sto ne vidis mozda moj nik Dexon Dee ne znaci da nisam na serveru...

Ajde kad si tako dobar reci svoj pravi nik a ne sakrivas se pod drugim nikom...

Jacku sam rekao da ne sere jer ima razloga za to...i to cu mu i objasniti zasto...

vd|cube(im)

Quote from: DexonDee on December 04, 2011, 12:57:18 PM
Izvini ko kaze 3 puta u mesec dana? to sto ne vidis mozda moj nik Dexon Dee ne znaci da nisam na serveru...

Ajde kad si tako dobar reci svoj pravi nik a ne sakrivas se pod drugim nikom...

Jacku sam rekao da ne sere jer ima razloga za to...i to cu mu i objasniti zasto...

Š ta se Dexone raspravljaš sa nekim tko nije u stanju da se predstavi i kaоe s kojim nickom igra na serverima ...... :hmm

Lang samo oštro i beskompromisno  :whip3:

ToTo

Jack,...kad ti budes odredjivao subadmine onda ces moci i oduzimati rcon ljudima, do tada bolje se ukljuci u nesto korisno jer kao ni vecina klana kurcem ne mrdas kad nesto korisno treba uraditi. Ajde sudi veceras koji war....znam ne mozes bas imas nekih obaveza jel tako?  Kad si zadnji put pregledao log file od nekog servera, a jedan si od 5 bitangi koji ima pristup CPanelu?
Za ss si u pravu, i ja jos nisam cuo zasto je Smrt kikan? Lang molim te pojasni malo, znam coveka i mislim da je do sada bio ok.

Sto se tice ubijanja kroz dim i sl, xyz puta smo o ovome pricali, i nemam nameru da se oko toga raspravljam, samo cu vam citirati naseg dragog Mastera: Nisam ja punkbuster, pa da znam da li neko haxa ili ne!!! Ako je neko sumnjiv, ne znaci odmah da haxa, ali i ne znaci da nece dobiti kick. Jbg, ovo je stara igra, nema nacina da se protiv citera bori na drugi nacin, sem da admini pokusaju da prate sumnjive i deluju po svojoj slobodnoj proceni. Ali i mi smo samo ljudi, i mi bi nekad da igramo, a nekad mozda i pogresimo.....ali za one koji psuju i vredjaju nema milosti, opomena, kick, a ako nastavi sa istim ponasanjem sledi maltretiranje.(kik narednih par dana dok se ne opameti)

Kada bi se svako od vas udostojio da kupi org za 7â,¬, ovakvih tema vise ne bi bilo, a igra bi bila pravo uzivanje. Dokle god necete da kupite igru, i igrate na crack serverima i serete , ovakve teme me ne zanimaju ama bas ni malo. To je vas izbor, ne moj, meni treba minut i server je org i cist.

u svakom slucaju, posetite ponekad temu o subadminima i procitajte pravila ponasanja, nece skoditi.

Lang

stranac ja stvarno nemam reci sta da ti kazem.Toliko si opsednut sa T@jo -om i njegovom ekipom da je to strasno.
rcon nikome ne dajem a tvoje informacije da nekome dajem ip adrese su smesne da ne mogu biti smesnije. CIA,FBI........   :ne_razumem
Teorijama ,zaverama sigurno nije mesto u COD-u.
pozz by Lang  :king:
mozda i nije bio u pitanju  Smrt  2 lika su stalno menjali nikove i svasta pisali da su imali i nik lang , pa Bitange ToTo ,sta reci ?
eto  ja se Izvinjavam  nije bilo protiv njega nista licno
u svakom slucaju su ta dvojica imali malo zesce citeve pa se ceo server poceo buniti i to bi bilo otprilike to
ponekad i ja pozelim da odigram partiju bez cimanja ali sve teze to ide

stranac

Quote from: ToTo on December 04, 2011, 01:42:53 PM
Jack,...kad ti budes odredjivao subadmine onda ces moci i oduzimati rcon ljudima, do tada bolje se ukljuci u nesto korisno jer kao ni vecina klana kurcem ne mrdas kad nesto korisno treba uraditi. Ajde sudi veceras koji war....znam ne mozes bas imas nekih obaveza jel tako?  Kad si zadnji put pregledao log file od nekog servera, a jedan si od 5 bitangi koji ima pristup CPanelu?
Za ss si u pravu, i ja jos nisam cuo zasto je Smrt kikan? Lang molim te pojasni malo, znam coveka i mislim da je do sada bio ok.

Sto se tice ubijanja kroz dim i sl, xyz puta smo o ovome pricali, i nemam nameru da se oko toga raspravljam, samo cu vam citirati naseg dragog Mastera: Nisam ja punkbuster, pa da znam da li neko haxa ili ne!!! Ako je neko sumnjiv, ne znaci odmah da haxa, ali i ne znaci da nece dobiti kick. Jbg, ovo je stara igra, nema nacina da se protiv citera bori na drugi nacin, sem da admini pokusaju da prate sumnjive i deluju po svojoj slobodnoj proceni. Ali i mi smo samo ljudi, i mi bi nekad da igramo, a nekad mozda i pogresimo.....ali za one koji psuju i vredjaju nema milosti, opomena, kick, a ako nastavi sa istim ponasanjem sledi maltretiranje.(kik narednih par dana dok se ne opameti)

Kada bi se svako od vas udostojio da kupi org za 7â,¬, ovakvih tema vise ne bi bilo, a igra bi bila pravo uzivanje. Dokle god necete da kupite igru, i igrate na crack serverima i serete , ovakve teme me ne zanimaju ama bas ni malo. To je vas izbor, ne moj, meni treba minut i server je org i cist.

u svakom slucaju, posetite ponekad temu o subadminima i procitajte pravila ponasanja, nece skoditi.
Kazes to samo pb moze znati ili mislis tako,da ti ja kazem jednu stvar ima dosta citeva koje pb nemoze otkriti niti ih moze ijedan program otvoriti da ih pogledas to su vrhunski citevi ali mostoji jedna mana u njima izbacuje ih pb radi paketa...
Mnogi ce reci "ma joj to se svakome desi to su paketi" ali znate li vi stvarno sta znace ti paketi
I ako nisi znao ToTo da ti kazem nemoguce je da neko nekoga precizno ubije sa puskom kroz dim jer nevidi nista kroz dim
Ti mozda to nisi znao ali evo sada sam ti pojasnio
A sto se tice org.servera slobodno vi predzite na org server da vidim koliko ce vam biti igraca tamo nece ni 10 igraca
A jos da znate da tamo nema citerovanja i kroz dim ubijanja tamo vam se moze oduzeti kljuc

c0C0

Quote from: stranac on December 04, 2011, 03:27:22 PM
Quote from: ToTo on December 04, 2011, 01:42:53 PM

Kazes to samo pb moze znati ili mislis tako,da ti ja kazem jednu stvar ima dosta citeva koje pb nemoze otkriti niti ih moze ijedan program otvoriti da ih pogledas to su vrhunski citevi ali mostoji jedna mana u njima izbacuje ih pb radi paketa...
Mnogi ce reci "ma joj to se svakome desi to su paketi" ali znate li vi stvarno sta znace ti paketi
I ako nisi znao ToTo da ti kazem nemoguce je da neko nekoga precizno ubije sa puskom kroz dim jer nevidi nista kroz dim
Ti mozda to nisi znao ali evo sada sam ti pojasnio
A sto se tice org.servera slobodno vi predzite na org server da vidim koliko ce vam biti igraca tamo nece ni 10 igraca
A jos da znate da tamo nema citerovanja i kroz dim ubijanja tamo vam se moze oduzeti kljuc

Kakve ti gluposti pricas da si citar ako te izbaci zbog paketa ?? AHAHAHAHAHHAHAHA
ae na spavanje. i ne spamaj vise vamo dok se ne predstavis -.-"

stranac

Ma nemam ja vremena za ovakve gluposti sto vi luparate ovdje i time opravdavate citere i ubijanja kroz dim itd.
Postoji jedan bolji nacin nebudete li sredili ova sranja po ovim serverima ja cu podnijeti zalbu EUNETU a i mozda tuzbu
za ukidanje ovih haxerskih servera .Na kojima i sami admini haxaju i podrazavaju neke haxore
Igraci sasvim normalni igraju kad udje neki citer ubija kroz dim roka sve neki se zale a admin samo ovo (alo ti suti nemoj tako nema vredzanja) sto dokazuje da ovi admini opravdavaju ove citere
Nama igracima treba promjena u bitangama serverima hocemo promjenu rukovodstva.
E nece moci vise tako kunem vam se....

PS: CoCo -1/ Sto se tebe tice coco nerazumijes se u ovu igru zato suti A ne znam sta ti hoces iz hrvatske na nasim serverima imas hrvatske pa idi tamo nekoga ucjenjuj.

tajo_

Quote from: stranac on December 04, 2011, 03:45:05 PM
Ma nemam ja vremena za ovakve gluposti sto vi luparate ovdje i time opravdavate citere i ubijanja kroz dim itd.
Postoji jedan bolji nacin nebudete li sredili ova sranja po ovim serverima ja cu podnijeti zalbu EUNETU a i mozda tuzbu
za ukidanje ovih haxerskih servera .Na kojima i sami admini haxaju i podrazavaju neke haxore
Igraci sasvim normalni igraju kad udje neki citer ubija kroz dim roka sve neki se zale a admin samo ovo (alo ti suti nemoj tako nema vredzanja) sto dokazuje da ovi admini opravdavaju ove citere

PS: CoCo -1/ Sto se tebe tice coco nerazumijes se u ovu igru zato suti A ne znam sta ti hoces iz hrvatske na nasim serverima imas hrvatske pa idi tamo nekoga ucjenjuj.

hahahahah koji si ti idol :S

Jacⱪ Sparroⱳ™

Nadji mi tog admina koji koristi nedozvoljena serdstva ili koji podrzavaju chitere. Normalno da neces, jer ih nema.

Ono za pb, ne znaci ako nekoga paketi izbace da je chiter. Mene svaki dan paketi izbace po nekoliko puta.

Stranac, i dalje nam nisi napisao ko si ti?

ludi livnicar

Neces ti odredjivati ko ce igrati na Bitange serveru. Na Bitangama moze igrati ko god hoce, dok postuje pravila. to sto je CoCo iz Hrvatske ne znaci nista i dobrodosao je na Bitangama dokle god ponasa kako trebaa tebi ako smetaju momci koji igraju iz Hrvatske ivzoli napravi svoj server pa nek na njemu igra onaj kome ti dozvolis

cheda

e moj stranac/patent/masala....itd koji si ti lik covjece......zanimljiv,smijesan,nedefinisan i pomalo udaren u glavu.....samo to imam da kazem,kao sto Lang rece ne znam sto si opsjednut s T@jom fakat ne znam u cemu je problem............ pozzfromzwolle  :stoner:

ToTo

Stranac, ko god da si, prvo sto treba da uradis kad udjes na neki forum, je da procitas pravila. U nasim pise da se za svaki pomen nacionalizma dobija ban, sto cu i uraditi cim zavrsim ovaj post. Nisi dobrodosao na nas forum, a ni na nase servere.

On meni objasnjava o dimu i citerima,.....stvarno je vreme da idem u penziju  :facepalm:

BAN!!

cheda

DexonDee

vd|cube(im)

Quote from: DexonDee on December 04, 2011, 06:17:17 PM
Banovao si ga ali ko je taj igrac?
bolje da je dobio ban.....em se ne zna predstavti , a i piše gluposti o dimu paketima da mi se sere i na kraju on bi i određivao tko smije da igra na Bitange serverima  :whip3:

DexonDee

Quote from: vd|cube(im) on December 04, 2011, 06:31:51 PM
Quote from: DexonDee on December 04, 2011, 06:17:17 PM
Banovao si ga ali ko je taj igrac?
bolje da je dobio ban.....em se ne zna predstavti , a i piše gluposti o dimu paketima da mi se sere i na kraju on bi i određivao tko smije da igra na Bitange serverima  :whip3:

Ma ok i treba da se banuje...samo me zanimalo ko je taj ali nema veze

Lang

Pa neko ko se prepoznao u predhodnim postovima , koji je u najmanju ruku nepismen,onaj koji ne voli nikog osim sebe itd.
CoCo -1 je superigrac i iznad svega posten i fer igrac.
Odakle je i sta je o tome i ne razmisljam niti me interesuje.
Bitange ne bi imale takvu posecenost itd da nisu ok ljudi .
A te tvoje pretnje su u najmanju ruku smesne.
Drago mi je da te nisam upoznao .... :vava

c0C0

Hvala :D Lang na lijepim riječima ;)

A ti stranac xD te prijetnje objesi macku o rep :D
DA te ne bih tuzili za prijetnje , vrijeđanje na nacionalnoj osnovi , rasizam ( to zato sto sam crnac ) , itd.da ti ne nabrajam.. hhh xD

DexonDee mozes ga naci ;) svaki komentar koji se napise , pise ti s koje je IP adrese napisan , i kada ulazi u igricu vidis IP adrese..  ne mora biti isti ip da bih ga otrkio vec opseg kruga toga mjesta s kojeg je..i lako mu uhvatis ime  :D da ostalo ne pricam ;)

ToTo

Nece niko nikoga traziti..........gluposti. Lang je rekao sta je imao, a i ostali. Lock dok ovo ne ode predaleko.

vd|cube(im)

Quote from: ToTo on December 05, 2011, 08:40:23 PM
Nece niko nikoga traziti..........gluposti. Lang je rekao sta je imao, a i ostali. Lock dok ovo ne ode predaleko.

Ja tebe traоim  8)

ToTo

Quote from: vd|cube(im) on December 05, 2011, 09:31:21 PM
Quote from: ToTo on December 05, 2011, 08:40:23 PM

Ja tebe traоim  8)
Dzabe...ja sam str8  :tease