News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Euro 2008

Started by IronC, June 22, 2008, 12:45:29 AM

Previous topic - Next topic

IronC

Ako ima ljubitelja fudbala medju ratnicima evo teme pa komentarisite utakmice da mile volje...samo su dozvoljeni komentari vezani za igru itd, sve ostalo sankcionisem crvenim kartnom.

Ne mogu da sakrijem odusevljenje igrom  reprezentacije Rusije protiv Holandije...bili su bolji , samo me cudilo da reprezentacija Holandije igra onako "bezvoljan" fudbal...
:ziveli

TaZa

Rusi briljiraju nakon utakmice sa Spanijom u kojoj su takođe igrali dobro ali nisu imali srece... Favoriti padaju , jedan po jedan i ja tipujem na outsiders finale Rusija - Turska  ;D

IronC

Iskreno govoreci Hrvatska je bila za klasu bolja od Turske po mom misljenju ali ono sto im se desilo je cista  glupost, velika sreca na strani Turske....jebi ga desava se to....ali nisu bolji od Hrvata.Pa fudbal je to nema pobednika dok se ne odigra do kraja i normalno ono cuveno pravilo ko promasi puno sansi obavezno gubi  :doc
Penale na racunam u fudbal.

[WC]=CyClops=

I ja mislim da smo bili nešto bolji od Turaka, ali ne baš za klasu.

Bez Dudua u napadu tupa nam je ta oštrica. Ostatak igre je funkcionirao dobro i naravno, оao mi je što vatreni nisu prošli dalje jer su pokazali da znaju igrati.

Al nema ništa od toga ako nemaš nekog ala Š uker da kapitalizira sve te šanse i "bolju igru", dominaciju ili kako god ko to zove. A činjenica da Olić, iako dobar igrač, nije baš onaj tip igrača koji zabije gol ako se samo spotakne o loptu u šesnaestercu. Eduardo je tu ipak bolji i mislim da bi bili vrlo neugodni s njim.

Ali svaka čast Turcima, kako se lavovski bore, zasluоuju čestitke i sretno im dalje.
A mi se uvijek moоemo tješiti time kako smo obranili Europu od njihove navale kad je bilo bitno, ipak je nekako ruоnjikav taj Turski jezik :)

Podpredsednik

Bacuske osvajaju turnir, nema tu ni Nemaca, ni Spanaca, ni Italiana......setite se samo sta je Zenit napravio u Kupu UEFA, slika ce Vam biti jasna!!!!

VIP.er

Ma bre Italijani idu u finale, stari kurvari srecni, Spanci jesu nezgodni, ali su im stalne musterije uvek bili

Podpredsednik

VIPER, istorija se polako menja, baci pogled na prosli EURO i sad ce biti drugacije!

5i5a

RUSI gaze, igraju ekstra nogomet, i naravno imaju nasu podrsku, a kad osvoje idemo da se lesimo od alkohola. :ziveli

[WC]=CyClops=

Quote from: 5i5a on June 22, 2008, 06:00:51 PM
RUSI gaze, igraju ekstra nogomet, i naravno imaju nasu podrsku, a kad osvoje idemo da se lesimo od alkohola. :ziveli

Da im netko dojavi informaciju o podršci, odma bi im se sise poduplale od ponosa :)

Zaista su zgazili Nizozemce, bilo ih je zadovoljstvo gledati kakve su šanse stvarali.

Alekre

Ja sam navijao za Hrvate protiv Turaka i taman reko' e nema vremena Turci i ona ga dadose. Nek ide u pm. Inace navijam za Ruje i drao sam se kada su pobedili Holandjanje.

Podpredsednik

Quote from: Alekre on June 23, 2008, 11:47:53 PM
Ja sam navijao za Hrvate protiv Turaka i taman reko' e nema vremena Turci i ona ga dadose. Nek ide u pm. Inace navijam za Ruje i drao sam se kada su pobedili Holandjanje.
Znam culi smo te, culo se do BORISOVKE!

zlenzlla

Hrvatska - Turska je bila jedna od najboljih utakmica po meni. Odlicno su se obe ekipe borile, svaka cast. Mislio sam da ce Hrvati ici dalje pogotovo nakon sto su oderali Svabe. Bilo bi zanimljivo videti ih opet protiv njih. Sad smatram da bi Rusi mogli u finale. Bore se kao lavovi. Protiv Holandjana su bili superiorni. Ostaje da se vidi sta dalje.
Predlog: Ako Rusi osvoje sampionat trebali bi u njihovu cast bar jedan dan igrati samo ruski front!!! :D

~LoneWolfs~Extreme

Mojoj sreci nije bilo kraja nakon sto su prikazali turska lica kad su njemci zabili za 3:2 i kad je sudac sviro kraj...tolko od mene

zlenzlla

Kod mene tri puta nestajalo slike po nekih 10-ak minuta pa sam vidio samo prva dva i zadnji gol. Kako sam se iznervirao! Zato ce veceras biti okrsaj!!! :wah