News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Elder Scrolls V: Skyrim

Started by SpawnieEe, November 27, 2011, 06:02:09 PM

Previous topic - Next topic

SpawnieEe

VIP.er

Way ahead of you  :whistling
Igra je sjajna, nudi toliko toga novog u odnosu na Oblivion, a opet ostala je dostojna starom smeku i svako ko je igrao Elder Scrolls 4 ce prepoznati ovo kao odlican nastavak, a ne kao novu odvojenu igru. Svakako za preporuciti.

Hitman

jel vrijedi meni početi ovo igrat, ako nisam prije odigrao niti jedan elder scrolls? mislim, radi price i to..

Sly

Quote from: Hitman on December 08, 2011, 01:54:43 PM
jel vrijedi meni početi ovo igrat, ako nisam prije odigrao niti jedan elder scrolls? mislim, radi price i to..

Dosta stvari je slicno kao u prethodnom delu, ali radnja igre se ne nadovezuje na zavrsetak Obliviona, tako da slobodno mozes da je igras iako nisi odigrao neki od prethodnih nastavaka u serijalu...

Hitman

Citadel of Pain

Betsheda kada izbaci igru to je odmah favorit za igru godine...Skyrim nastavlja tradiciju, prelepa je i naravno svet je ogroman..

VIP.er

Quote from: Citadel of Pain on December 15, 2011, 01:38:20 PM
svet je ogroman..

:yes

Btw, imperial 38lvl, da cujem vas  :spiteful

Citadel of Pain

Quote from: VIP.er on December 15, 2011, 04:56:25 PM

Btw, imperial 38lvl, da cujem vas  :spiteful

Engineer 35 lvl  :P Suvise BF3 utice na mene...a pre nedelju dana sam presao 4ti deo, again, kao warmup za Skyrim...

naravno postao sam godlike archer....ali Piter je umro nevertheless

Trojka mi je omiljeni ES, mračan, uvrnut, nepovezan....uhhhh  :worth

btw jbte imperial, such a boring class  :zzzZzzzZz

sithlord

Citadel i Viper,daj nakacite se na xf,treba mi pomoc i savet oko igre,naime stigao sam SOLITUDE i ne znam kome se prikljuciti,Imperil Leogion ili Rebels-ima,sta ste vi uradili ?

Srba

Ma u Rebelse pa kundaci ove majku im njihovu imperijalisticku, hahahahahahahaha (necu vise, morao sam, sorry Sith)

domohomo

Level 50 thief pickpocket 100 lockpicking 100 sneak 100 one handed 100 marksman 100... prebio pajdu na kraju, šef u college, thieves guild, dark brotherhood, companions, dobio rat za rebels, milijun ostalih questova... Imal iko jači od mene?

Citadel of Pain

Quote from: sithlord on December 15, 2011, 08:15:38 PM
Citadel i Viper,daj nakacite se na xf,treba mi pomoc i savet oko igre,naime stigao sam SOLITUDE i ne znam kome se prikljuciti,Imperil Leogion ili Rebels-ima,sta ste vi uradili ?

Fantasy role playing znaci da igras ulogu koju odaberes, to je i poenta i najveca zabava  :yes

Pogresiti ne mozes.

Meni je, na primer, interesantno da igram zlocu pomalo, pa mi se devojka stalno zgrazava, tipa kakav si ti covek?!?! a sta cu kada mi se tako svidela sekirica koju sam dobio kada sam malu prodao u roblje  ;D

sithlord

Ma Citadel samo pokusavam razmotriti ko je u pravu Imperija ili rebelsi,mada sad je se domo izleteo da je dobio rat sa rebelsima...ma oduvek su mi bili mutni oni imperijalisti,jos od picetka igre  :whistling

Sly

Redguard 21 level  :down ... Polako, ali sigurno napredujem  8|

Citadel of Pain

Quote from: sithlord on December 15, 2011, 09:43:27 PM
Ma Citadel samo pokusavam razmotriti ko je u pravu Imperija ili rebelsi,mada sad je se domo izleteo da je dobio rat sa rebelsima...ma oduvek su mi bili mutni oni imperijalisti,jos od picetka igre  :whistling

Sith Lord can't be a rebel!!!  ;D

Quote from: domohomo on December 15, 2011, 08:31:07 PM
Imal iko jači od mene?

I used to be strong like you.

Then I took an arrow in the knee
 8|

stewzoR

Quote from: Citadel of Pain on December 16, 2011, 03:37:00 AM
Quote from: sithlord on December 15, 2011, 09:43:27 PM
Ma Citadel samo pokusavam razmotriti ko je u pravu Imperija ili rebelsi,mada sad je se domo izleteo da je dobio rat sa rebelsima...ma oduvek su mi bili mutni oni imperijalisti,jos od picetka igre  :whistling

Sith Lord can't be a rebel!!!  ;D

Quote from: domohomo on December 15, 2011, 08:31:07 PM
Imal iko jači od mene?

I used to be strong like you.

Then I took an arrow in the knee
  8|
1 more joke about arrow in the knee,and im done with my life

Citadel of Pain

I used to think that I'm done with my life

......... :whistling   

:P

SpawnieEe

Citadel of Pain

Hitman

Quote from: Citadel of Pain on December 16, 2011, 12:41:58 PM
I used to think that I'm done with my life

......... :whistling   

:P

koji si ti car.. 

sithlord

The force is strong u rebels-ima,a powerful Sith THEY will become

domohomo

Hahahaha da, da... A onaj u whiterun šta se dere, njemu dodjem ispred lica, quicksave, i ubijam ga na 100 načina, a on opet propovida...

SpawnieEe

Quote from: domohomo on December 16, 2011, 04:29:33 PM
Hahahaha da, da... A onaj u whiterun šta se dere, njemu dodjem ispred lica, quicksave, i ubijam ga na 100 načina, a on opet propovida...
hahahahahah propali adventurer :D

VIP.er

Ja takodje preso sa pobunjenicima, malo me Empire smara, mnogo su naduvani, a povrh svega Ulfric zna shoutove  8| Koja je to rasa engineer?  :-\
Imperial je najversatilnija klasa  :tease  Tipa ako izabers Orc-a moras da budes heavy tank, ako uzmes High elf-a moras biti mage, predodredjen si unapred, a ovako imam najveci izbor. Inace, Nidzo igras uglavnom strelama? A sta kad ti pridju? Meni su strele uvek rezervna opcija, odnosno igram strelama samo kad moram ( zmaj i slicno ).
Domo, uradio sam sve sto i ti, osim thieves guilda, kako si uspeo da postanes glavni? Ja doso do onog dela kad dobijas poslove od Delvina Mallory-a i Vex (one plave likuse), pa kod oboje biras od po 3 tipa posla, znas na sta mislim? I tu sam presao jedno 5-6 poslova kod jednog i isto toliko kod drugog, i nista, samo dobijam kintu, nikako da napredujem. El moram raditi jos ili sta...?

domohomo

Nakon svakih 10ak poslova Delvin ti daje neki special job, i tako malo po malo ćeš doći dalje....

m.shadows

Quote from: domohomo on December 17, 2011, 01:53:38 PM
Nakon svakih 10ak poslova Delvin ti daje neki special job, i tako malo po malo ćeš doći dalje....
Samo da se nadovezem,special job ima po 1 za najvece gradove i kad ih zavrsis Ratway ce postati lepse mesto.
btw lvl 36 Dunmer Stealth Archer :)

domohomo

Stare vijesti, a double post je... A onaj par što je nazvao dijete dovahkiin i imaju dоabe bethesdine igre doоivotno je meni bolja priča  :baby

m.shadows

Quote from: domohomo on December 19, 2011, 12:05:27 AM
Stare vijesti, a double post je... A onaj par što je nazvao dijete dovahkiin i imaju dоabe bethesdine igre doоivotno je meni bolja priča  :baby
..."And if Alduin ever reaches his realm,we will be in touch"  8)

Hitman

jel netko igra sa nordijcima? planiram u srijedu početi, mislim njih uzeti..

VIP.er

Moj drugar, nord 28lvl, zesci two-handed. Stil igre: dva power attack-a, pa bezi dok hvatas dah  ;D

m.shadows

VIP.er ti sam biras sta ces da budes,i tehnicki ako zelis mozes biti i Orc mage ili Dunmer 2 handed,samo sto imas posebne abilities koji ti pomazu da izaberes klasu(za sto je mozda Imperial najbolje ako prvi put igras) i starting skills,koji isto pomazu dosta,ali ako ne zelis da budes to za sto vec imas starting skill nemoras,samo levelujes drugo.
Nordovi su generalno one handed ili 2 handed weap warriori,kako god oces.

VIP.er

Da Shadows svestan sam toga, kad kazem moras kao orc igrati kao fighter, to ne znaci da apsolutno moras vec da je pozeljno. Vecina rasa je za nesto specijalizovana, neke su balansirane ( poput Imperiala ), a orc je jedna od ovih koje su specijalizovane za fighter style, ali te naravno niko ne moze spreciti da pravis mage-a sa njim.

Zver

Ja sam završio skyrima kao Redguard 66 level, specijalizovao sam se za heavy armor (svi perkovi), one handed (svi perkovi), two handed (svi perkovi), restoration (svi perkovi), smithing (svi perkovi), enchanting (svi perkovi), destruction (svi perkovi). Uglavnom koristim one handed napade i pravim damage oko 250 !!

Odradio sam sve deadric questove (i da postoji alignment) bio bih chaotic evil. Za razliku od Nikole, ja mojoj оeni ne dam da vidi šta radim u igri jer bi se razvela od mene zbog paganskih questova (оrtvovanje saborca itd).... ja se tešim, to je samo igra...

domohomo

Sve u svemu prelaka igra...... Ali odlican gameplay i prica... Sad sjedi i  :girl_cray do sestog dijela......

Kreowski

Odlican igra  poceo igrat na nagovor SITHlord-a  prije 3 dana   prica je samo takva  i prvi mi je put da igram ovakav tip  igre  pa  me jos vise privuklo....  malo čačkao po youtube  pa evo

http://www.youtube.com/watch?v=w1AenlOEXao

Lo.Od4k

Igra je zakon :punk lvl 56 i jos mi nije dosadila poslusajte ovo  :)
http://www.youtube.com/watch?v=wr-buV4tYOA

Hitman

pa jebemu i igru. quest: liberation of skyrim. oslobodio 3 dijela i sad se trebam prijaviti ulfricu stormcloaku na brifing za sljedeću misiju, koja bi trebala biti osvajanje glavnog grada, ali u razgovoru mi se to ne nudi. samo neke gluposti.. ponudio mi je da kupim kuću, ali nemam para. uostalom, to i nije dio misije.  probao sam sve, prebit ga, save, load.. sve.. jel se ikome još javio ovaj bug? cijeli dan trazim rješenje po netu, ali pronalazim samo iste upite bez odgovora..