News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Battlefield 3 - Bitange Clan

Started by $tring, November 09, 2011, 03:03:24 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Ne znam kako ostali, ali nas par Bitangi smo krenuli u akciju da probamo 'Battlefield 3'. Kupili smo svi originale i pravimo klan. Ako ima jos vas iz community-a koji ste raspolozeni za ovu akciju, hajde da se svi organizujemo i okušamo se malo i u ovoj igrici.

Najavljujemo rat tenkićima i preuzimamo deo njihovih resursa... hahah...  :diablo

Za sada su original kupile sledeće Bitange:

1.Citadel
2.Dexon Dee
3.Fantom
4.Gagi
5.Kordoba
6.Rudy
7.Saltstone
8.$tring
9.Mykel
10.Picaj3la

... Izvinjavam se ako sam nekog zaboravio a siguran sam da jesam.

Dakle? Da li smo u igri?  8)

micko

nisam BITANGA ali evo narucio sam grafu sutra mi stize,malo cu da ucim na creck igri,pa ako mi se svidi vidimo se u multiplaying ;D

STEK

Ne znam koju igricu treba da izmisle da bi bila uspesnija od WoT,sa srecom i da budete uspesniji od nas 8|...

:ziveli

vd|cube(im)

Quote from: micko on November 09, 2011, 03:12:46 PM
nisam BITANGA ali evo narucio sam grafu sutra mi stize,malo cu da ucim na creck igri,pa ako mi se svidi vidimo se u multiplaying ;D

Nisam ni ja bitanga , al probat ću i ja malo B-3 sa vama, naručio sam igru u algoritmu i stiоe mi kroz 10-ak dana  :peace:

P.S.  Ako nekog zanima cijena je 350 kuna(45 â,¬ ) , samo treba naručiti i čekati 10-ak dana jer su trenutno sve prodane u trgovinama  :nervous:

$tring

Citadel mi kaze da Mr.Hyde i Tomosu takodje uzimaju original... To znaci da nas je 12 za sada.

Otvoricemo REGRUTACIJE za Bitange BF3 klan / squad, pa kapiram da ce nas biti sasvim dovoljno.

Leeman3

i ja cu se ukljuciti, ali mi je neophodna nova grafika.... cim to resim count me in.

Zver

dexnsk

Leeman3

sta se preporucuje od grafike za optimalni rad? Rade jesi prodao onu 4850, ili je to ona u celoj quad masini?

dexnsk

Quote from: Leeman3 on November 09, 2011, 05:35:58 PM
sta se preporucuje od grafike za optimalni rad? Rade jesi prodao onu 4850, ili je to ona u celoj quad masini?

Meni 5670 tera na ultra, ali za mp bogami oce da zapne pa sam stavio na medium i za sad minimum fps mi je bio 45 i to u silnim eksplozijama. Tako da 4850 nece imati nikakvih problema. I da samo cu da dodam da bf3 grafika na medium je ista ko u BFBC2 na ultra.

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: STEK on November 09, 2011, 03:13:16 PM
Ne znam koju igricu treba da izmisle da bi bila uspesnija od WoT,sa srecom i da budete uspesniji od nas 8|...

:ziveli

Vec se unapred znalo da ce B3 biti najprodavanija pc igra na svetu, a i vec je uspesniji od wot-a.

Bilo bi dobro to da se napravi B3 Bitange klan.

Zver

Kartica jeste u mašini, u pitanju je gigabajtova sa zalman hladnjakom i 1gb memorije....

Citadel of Pain

Samo da pojasnim da ćemo za razliku od WoT bitangi, gde je uslov da postenes bitanga da to hoces  :facepalm:
za BF3 bitange uslovi primanja u klan biće još stroоiji od primanja za COD2 odeljak...

Igru smo shvatili ozbiljno, оelimo da napravimoquality squad , sa starijom proverenom ekipom, zakupimo PUB i war server i
gradimo reputaciju klana od nule  :yes

:thankyou

Mr.Hyde

ja cu ovih dana kupit original tako da sam i ja tu :)

Massivemc

Poz ljudi, evo i ja bih se prijavio. Inace imam nekog iskustva u ovoj igri od ranije i igram BF3 od dana kad je izasao (nije bas nesto za pohvalu al ajd') Inace dobar prijatelj mi je Mr Hyde tako da on moze da potvrdi za mene

micko

OK momci ja vam zelim onda GG i da lepo napredujete u ovoj btf3 :peace:

ugly.fender

Quote from: Citadel of Pain on November 09, 2011, 08:32:20 PM
Samo da pojasnim da ćemo za razliku od WoT bitangi, gde je uslov da postenes bitanga da to hoces  :facepalm:
za BF3 bitange uslovi primanja u klan biće još stroоiji od primanja za COD2 odeljak...

Igru smo shvatili ozbiljno, оelimo da napravimoquality squad , sa starijom proverenom ekipom, zakupimo PUB i war server i

Ne razumem sta ti znaci ona recenica sa "smajlijem" (hvatanje za glavu) ali  ok...ima nas raznih

STEK

Quote from: ugly.fender on November 09, 2011, 10:07:26 PM

Ne razumem sta ti znaci ona recenica sa "smajlijem" (hvatanje za glavu) ali  ok...ima nas raznih

DexonDee

Quote from: micko on November 09, 2011, 08:48:54 PM
OK momci ja vam zelim onda GG i da lepo napredujete u ovoj btf3 :peace:

Sta bre OK? Micko ti igras BF3 sa nama ja sam te zvao i igras i kraj!!!

Citadel of Pain

ako ne razumes, nemoj mi pisati kako sam neki razni  :o , nego lepo pitaj, nije ovo nista licno tebi bilo upuceno da mi tako odgovaras...

pisao sam o principu  :hmm a konkretno o primanju Mephista u klan....takve male prostake u BF3 necemo primati. Kao ni Dusana ni nikoga drugoga koji ce kvariti nasu matoracku opustenost... :stoner:

ugly.fender

Quote from: Citadel of Pain on November 09, 2011, 11:31:15 PM
Samo da pojasnim da ćemo za razliku od WoT bitangi, gde je uslov da postenes bitanga da to hoces  :facepalm:

gradimo reputaciju klana od nule  :yes

Ne razumem sta ti znaci ona recenica sa "smajlijem" (hvatanje za glavu) ali  ok...ima nas raznih
IZVINI  :sorry

ako ne razumes, nemoj mi pisati kako sam neki razni  :o , nego lepo pitaj, nije ovo nista licno tebi bilo upuceno da mi tako odgovaras...

pisao sam o principu  :hmm a konkretno o primanju Mephista u klan....takve male prostake u BF3 necemo primati. Kao ni Dusana ni nikoga drugoga koji ce kvariti nasu matoracku opustenost... :stoner:

Ne znam gde si  video Mephista (u klanu)  :hmm

COperinjO

racunajte i na mene.. pricao sam sa kordobom o igrici , objasnio mi je ozbiljnost i celokupni cilj ekipe... nazalost drugar koji drzi igraonicu nije u mogucnosti da nabavi 10-14 igrica pa cu ja naruciti jednu i instalirati kod njega jer mi je komp kuci los... napadamo Evropu zar ne?  8)

Citadel of Pain

Quote from: ugly.fender on November 09, 2011, 11:42:17 PM
Ne znam gde si  video Mephista (u klanu)  :hmm

Video sam temu na forumu, u delu za tenkice, u kojoj Mykel pise o tome da je ovaj opet preterao i trazi da bude izbacen iz bitangi, po drugi put. Dusan mi licno pricao da je primljen, pa onda da se svadja, pa da je otisao, po drugi put, a ja sam samo napisao da takve momente hocemo da izbegnemo u BF3...

Ne ide nama ovo Fenderu, mislim ta komunikacija  :-\

Quote from: COperinjO on November 10, 2011, 08:02:11 AM
racunajte i na mene.. pricao sam sa kordobom o igrici , objasnio mi je ozbiljnost i celokupni cilj ekipe... nazalost drugar koji drzi igraonicu nije u mogucnosti da nabavi 10-14 igrica pa cu ja naruciti jednu i instalirati kod njega jer mi je komp kuci los... napadamo Evropu zar ne?  8)

Jos pokusavamo da shvatimo di je ta Jevropa u ovoj igrici, al' dok ti stignes vec cemo se snaci pa zajedno udarit'  :icon_twisted:

Dve kopije sam poslao juce postom, javi ako ne nadjes, cujem da se rasprodala igrica svuda, a vidim da u NS jos ima u radnjama...

Norm@ndy

Sretno, zelim vam da budete uspesni, kao i na cod2 tako ia na bf.  :flag_of_truce  :drinks2

Paddy

Quote from: COperinjO on November 10, 2011, 08:02:11 AM

Draga, jel me to misliš prevariti  :icon_grrr:??

KIKI

aloooo bitange jel igrate dajte neku listu nickova da vas ubacim da se igramo malo :)

veliki pozdrav :)

TjoraNS

micko

moj nick je NooOooZ vidimo se preko nisana  :peace:

Ninja_dragon

Ae kad se vec prozivamo, moj je Ninja_dragon_srb pa sto kaze covek, vidimo se preko nisana :)

MPM

Ko hoce da me doda:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Mirko_pazi_metak/

Uvek spreman na timsku igru, upravo trazim neki opusten klan/platoon da se uglavim.

Srba

Citadel of Pain

ajde samo pristupi platunu da te ne trazim...i ja trazim drugare za timsku igru, sam tumaram po publicima  :girl_cray

nas ima jedno 25 a aktivno nas je 5, i nikada ne igramo timski  ;D

Srba

Pa dobro bre Citadel - napisao sam - kad me vidis da sam online minimum nas je 2-4 online da igra. A imas nas u principu 4-8 u 2 squada. Mirko vec igra sa nama. Skupila se fina ekipa i nema potrebe da tumaras kada nam treba ama bas svaki igrac za stalnu postavku Bitangi + dobrih timskih igraca :)

Citadel of Pain

Quote from: Srba on March 26, 2012, 09:21:22 PM
Pa dobro bre Citadel - napisao sam - kad me vidis da sam online minimum nas je 2-4 online da igra. A imas nas u principu 4-8 u 2 squada. Mirko vec igra sa nama. Skupila se fina ekipa i nema potrebe da tumaras kada nam treba ama bas svaki igrac za stalnu postavku Bitangi + dobrih timskih igraca :)

e sad si me obradovao!  ;D ja soliram mesecima  :violin: nego, sto niste na TS u BF3 sobi? 'di ste?

Srba

Mi smo se instairali u BF3 sobu naseg klana (Mix Extreme) - nesto nize ispod vas na TS. Veceras smo opet cepali :)

Dakle dogovoricemo se kako da se ustalimo i kako da igramo...

Bice nam zadovoljstvo! Mi smo vec dobrano uhodani za sve vrste mapa i sve nam je otkljucano odavno (sami otkljucavali uz originale, a ne kupljene accounte)... Leti se u coperima najstrasnije - a jedino u cemu oskudevamo je dobar airplane pilot :) Dva dobra pilota u avionima + chopper + squad na zemlji ili dva squada za gradske - conquest/rush mape (assault, support, snajp) i bog da nas vidi kad se uhodamo...

Jos ako moze 3 squada... Ali koliko vidim slabo nam se bitange pojavljuju...

micko

srba je lud al pozitivno luddddddddd  :super...zovite me uvece da vam bar prasim bulju kao pre neko vece sa snipom  :P

Ninja_dragon

Quote from: micko on March 27, 2012, 02:58:05 PM
srba je lud al pozitivno luddddddddd  :super...zovite me uvece da vam bar prasim bulju kao pre neko vece sa snipom  :P
Kad se to desilo matori?  :shok

Srba

Quote from: micko on March 27, 2012, 02:58:05 PM

E kad cujem ono pucketanje snajpera dodje mi da spontano pobacim. Uzmi bre neko oruzje kao covek pa da se tucemo kao ljudi, hahahahahah

micko

:rofl al nema nista lepse kada se vi dogovorite da idete na B flag,a ja sa vama na TS ehehehhehee :drinks2

Srba

Znaci ti si to rdjoooooooooooooooooooooo

jaoooooooooooooooooooooooooooooooo

posvecujem se od sada samo tebi, hahahahhaaha, ima da te iskorenim iz tih stekova  :fighting:

micko

:mafia pa tebi moze samo pomoci  TENAK da se sakrijes od cika MICKA :acute

Srba

Slusaj, sinoc smo takve snajpise skidali coperom sa dimnjaka, antena, krovova, zbunica, brda, znaci "death from above". Sve u paketu sa njihovim soflamcicima i beaconcicima... Na kraju su mucenici sedali u avione i iskakali po kojekavim zabitima ne bi li se nekako ustekali - ali heat sensor je cudo :)

Salu na stranu - trebas nam bre sa tim beaconom kao 'lebac :)

Svaki redovan igrac nam treba jer smo sinoc poceli da pravimo 3 squada a nadamo se i cetvrtom pa ce da bidne chudo :)

Vec smo sinoc uspeli da se poubacujemo u istu ekipu nas gomilica na pub serveru - a rezultat je bio tipa 800 ticketa razlike za nas...

micko

prijatelju vi dok se ne skontate ja osedim cekajuci da me zovete :yikes:... kada me zovnes ja idem da lalam jer ustajem u 6h da radim.Stoga mozemo ranije da se okupimo ako ste voljni pa da se sigramo,al u 00h ne vredi mi pocinjati jer idem da  :zzzZzzzZz

Srba

E, slazem se, ali ja muku mucim da ljude sa 300 strana dovucem istovremeno.

Zato predlazem dogovor, a reci cu i svim saigracima - kad me vide da igram, odmah ulazak na TS i join game. Nema tu price mnogo.

Osedeh svako vece dok svakome posaljem poruku, pa sacekam odgovor, pa uputstva za TS...

Ne znam kako cemo samo za warove, ali hajde da se uslozimo kao squadovi pa cemo na forume da iskamo "zrtve" sa serverima :)

A mogli bi da sastavimo peticiju gazda Stringetu da nam digne jedan BF3+B2K war server ako postoji mogucnost (tehnicka i pravna)...

don_gagi

Quote from: Srba on March 29, 2012, 07:11:35 PM
A mogli bi da sastavimo peticiju gazda Stringetu da nam digne jedan BF3+B2K war server ako postoji mogucnost (tehnicka i pravna)...

Dzaba, ne postoje nikakvi uslovi da gazda String to uradi, jer nije u pitanju samo imati server masinu, vec mnogo vise od toga...nasa je ideja bila, dok smo bili u zaletu sa bf3, za razliku od sada, da zakupimo negde server, na polugodisnjem ili godisnjem nivou, ne bi trebalo na preko 10ak ljudi da ispadne mnogo, ima dosta firmi koje to rade, jedino sto nisam siguran da kod nas u srbiji ima takvih, dok u hrvatskoj i nemackoj ima sigurno.

Srba

Gledao sam i ja Gagi zakup servera. Pa ako je nemoguce na Bit serveru, onda mozemo i da zakupimo neki - mislim da ce nas se za nekih mesec dana iskupiti sasvim dovoljno za jedan fini server sa pristojnim brojem slotova...

No, da ne zurimo - prvo da vidimo ko ce da se isfilterise kao stalan igrac - jer vidim da je entuzijazam splasnuo medju Bitangama, mada ne znam zasto.

Ima nas, medjutim, opet sa svih strana, pa cemo da vidimo da li ce nas se dovoljno iskupiti. A mislim da ova igra to zaista zasluzje jer je zaista mocna...

Citadel of Pain

Quote from: Srba on March 29, 2012, 07:11:35 PM

jedan MAIN BF3 server nam treba pod hitno, inace cemo se potpuno rasuti...moze i war server da bude, jos bolje...skupi nas se 8 i cepamo 4v4, poceli bi svi da dolaze...a i warove bi, konacno, poceli redovnije da igramo.

elem, nama za licencu za podizanje BF3 servera treba nekih 5 000 EUR...tako da to otpada  ;D

ali, server kosta 150eur, znaci ako nas 15 odvoji po jednu crvenu imamo server od 16slotova / godinu dana........ to je realna prica.

e sad gledaj koliko ce se ljudi ukljuciti u pricu na forumu....BF3 bitange su najbedniji deo zajednice  :'(
ovi manijaci na WoT organizuju 200 ljudi  :|| tragedije smo...nikakav zajednicki duh nismo napravili  :(

ja sam kriv...bedan domacin  ;D mora Toto poceti BF3 da igra  :super

Srba

Count me in - znaci racunam da cemo u narednim danima ceo krug oko Bit + EMC da napravi pricu za server. Nije tesko :)

Pricacemo :)

Dark911

Posto sam ja jos "mali" nemogu vam nista pomoci oko servera :D Osim da igram. Jedino ako vam ne smeta da igram sa vama , zbog mog ne bas tako prijatnog detinjastog glasa , ali sta mogu ja tu  :)) . Ako nemate nista protiv , cim kupim mic mozemo se nesto dogovoriti .

Citadel of Pain

Quote from: Srba on March 29, 2012, 11:57:27 PM
Count me in - znaci racunam da cemo u narednim danima ceo krug oko Bit + EMC da napravi pricu za server. Nije tesko :)

Pricacemo :)

Postavio sam te za lidera klana, racunaj da si jedini, String ima prava samo da moze da se zeza sa grafikom na stranici, jer vremena nema da se igra...ajde pa da procesljamo clanstvo, a ti ako imas nekoga od bandita iz zajednice a da nije u klanu, slobodno salji pozivnice...

Srba

Hvala Citadel... evo pokusavamo da se nakrpimo i upoznamo po serverima... I dalje vidim da se solira, a i pored poruka koje saljem nema odgovora... Mislim da ce trebati jos malo vremena... Ova igra to svakako zasluzuje.

Ono sto vidim da je predominantan problem jeste podeljenost po pitanju mapa - neki vise preferiraju gradske a neki letacke/vehicle. A sve nam je potrebno... Neki vise vole rush, neki conquest, itd...

Druga stvar je FPS - ko sta tu zaista moze da postigne.

Pricacemo ovih dana pa da protresemo sve eventualne probleme i prepreke... Bice nam dragocena tvoja iskustva.

Dark911

Dobro Srbo. Ne mozes nagovoriti ljude da igraju sve mape , neko vise voli da se probija kroz kontejnere nego kroz sume i brdasca.

Vremena ce trebate jos puno dok ovi srpski battlefield igraci shvate sta je car igre.

Ko sta moze da postigne ? Ovo je vec pitanje skill-a i nekih ozbiljnih ambicija sa tvoje strane u vezi klana ako sam dobor razumeo ?

Sinoc je bilo uredu igra , mogli smo i bolje , jbg nikad ne upadnemo u dobar tim iako je ceo squad bio pozrtvovan sto se tice skidanja i pesadije i letelica ... Mislim da ce nam trebati jos redovnih igraca da uspemo ono sto smo pokusali sinoc , da preokrenemo ceo rezultat u nasu korist.

Srba

Kad sam rekao sta ko moze da postigne po pitanju FPS - mislio sam na frame per second :)

Za sada je potrebno da skupimo dosta redovnih igraca a skil ce doci kao i kod COD-a.

Ovde je taktika mnogo vaznija od skill-a jer je cetvoro ljudi u squadu pa moze da se pegla manjak skila.

A kao najvaznije - disciplina... jer soliranje ne donosi apsolutno nista. To sto neko ima skor 50:0 ne znaci nista ako nije bilo u funkciji pobede... Leteti bezbrizno u coperu ili snajperisati dok padaju flegovi je besmisleno... A opet snajp je potreban za razne stvari... mao i coper.

Ne teram ja nikoga ni na sta - ali svaki igrac mora da poznaje sve mape... svidjale mu se one ili ne... A za to je potrebno vremena i volje...

Eskimko

add me  tamo u klan ako ima mesta,pa se gledamo i cujemo na TS  :clapping

Srba

Citadel of Pain

Dobio novu grafu pa cete me vise vidjati na ratistu  :hat

don_gagi

Quote from: Citadel of Pain on June 29, 2012, 06:54:02 PM
Dobio novu grafu pa cete me vise vidjati na ratistu  :hat

Hehehe, legla plata a jos nije ni prvi!  ;D

Srba

Quote from: Citadel of Pain on June 29, 2012, 06:54:02 PM
Dobio novu grafu pa cete me vise vidjati na ratistu  :hat

Hooah!

Budite mi dobri, jer putujem na 2 meseca i imacu kod sebe samo notebook i masine koje nisu namenjene ovako ozbiljnim stvarima.

Vidimo se od jeseni...