News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Smesak

Started by deno!?, November 02, 2011, 12:52:30 AM

Previous topic - Next topic

deno!?

http://imageshack.us/photo/my-images/513/cod2mp20111101232249.png/ sta reci prije toga ga je kiko GAmeHook ali nisam usliko posto smo igrali :S

Staljin

tako je i molim organizatore da skinu prijavu  cijelom klanu(jer im admin haxor) ,evo i xf chat log :

[23:53] |Mr|Staljin: dobar basn a
[23:53] |Mr|Staljin: ban
[23:53] |Mr|Staljin: na pcw haxas
[23:53] |Mr|Staljin: svaka cast
[23:54] smesek: to kaj me kickalo....
[23:54] smesek: vidio i ja
[23:54] smesek: code hook
[23:54] smesek: piitaj ove na tsu
[23:54] smesek: posudio sam key
[23:54] |Mr|Staljin: nema beda
[23:54] smesek: ak meni ne vjerujes
[23:54] |Mr|Staljin: samo da znas
[23:54] smesek: mislis da bi ja haxo...
[23:54] smesek: nisam dijete od 10 godina
[23:55] |Mr|Staljin: kako je moguce da te izbaci gamehook ako ga nisi ukljucio i kakve veze ima sto si posudio cd key*?
[23:56] smesek: to ja pitam tebe.... :D

Staljin

posudio cd key pa ga izbaci gamehook,pa boze isuse dal te ima???????? :suicide

vd|cube(im)

Quote from: Staljin on November 02, 2011, 01:02:44 AM
posudio cd key pa ga izbaci gamehook,pa boze isuse dal te ima???????? :suicide

Tanka mu je priča..... :scenic  :facepalm:

MakiMDSS.rs

totalno moguce staljo ... imas cd keyeve koji su free a puni su banova , tako da je moguce da je lik probao neki cd key koji vec na sebi ima ban . desava se 90% i ne sumnjam u to .

ja sam imao 200 cd keyeva koji su 198 banovani a 2 nisu ... na ta dva cd keya igrali su pre 2 godine Lesa i Shooter . to svako moze da nadje . dok smo probali te cd keyeve menjali smo samo nick da ne bih bilo sranja . inace desava se da i u prodavnici kupljena cela igra vec na sebi nosi banovan cd key , jer se prodaju cd keyevi na slobodnom trzistu .

dajte mi guid i nacicu na koga ide taj ban za codehook koji on ima , ako se vezuje na njegov IP onda je smesak banovan ako ne onda je vec koriscen pre njega ...

||NooOooZ||CAKI

pazi ne kazem da nije moguce da je pozajmio ali isto tako je moguce da je znao sta radi!!!!!

Staljin

ako je tako,onda se ja njemu izvinjavam.

MakiMDSS.rs

nema sta da mu se izvinjavas dok ne proverimo da li je njegov ban ili nije ... dajte mi GUID samo i javim za 2min odma .

Staljin

nema guida,nismo slikali. Uslikan je samo taj ban

vd|cube(im)

Quote from: Staljin on November 02, 2011, 03:28:15 PM
nema guida,nismo slikali. Uslikan je samo taj ban
Ulogiraj se na Server Web FTP i otvori PB folder i u njemu imaš folder   sv_viol.log i tu bi trebalo da ti bude spremljeno   :yes

deno!?

ali njega je tjekom igre kiko game hookkada je igro kakve to veze sa key-em sto je dao frendu nekuzim :ne_razumem :ne_razumem :ne_razumem

Gogo

Ako se ne varam, on je uhvacen i na jednom od bitange pubu kako koristi vstr skripte ? :hmm

MakiMDSS.rs

ma sve bzv pisete ljudi malo znate o mogucnostima banova ... decko moze da udje sa banovanim kljucem i da igra 2-5min dok MASTER server ne ocita njegove podatke tog GUIDa i sve ostalo od samog USERa tog cd keya ... pa tek onda kikuje . sto znaci moze da igra na server 5min max dok ne dobije kick od PBa .

date mi guid i onda resena stvar sve se moze jedino tako proveri . dal je on ili je banovan vec bio cd key .

ne dirajte nikoga dok nemate FULL dokaz .

Gogo

Pa hajde onda Smesek, ako si takav ferplay igrac daj taj guid pa da se ustanovi dali si u pravu ili ne  :P

Edit:
Evo nasao sam guid na GV forumu od jucer:
http://game-violations.ggl.com/index.php?page=Thread&threadID=131039

Pise da je taj ban stvoren jucer... tako da nemoguce da je mogao imat baned key od prije jer bi tako pisalo na forumu a ne tek jucer.

MakiMDSS.rs

da i ja sam naso ...

http://game-violations.ggl.com/index.php?page=Thread&threadID=131039

http://game-violations.ggl.com/index.php?page=_GVPage&GVPage=GVBaninfo&banID=141265

bravo smesak , sledeci put ne skidaj haxove sa MPC foruma ... tamo su svi detected .

e sad mozete slobodno da ga iznapusavate .

don_gagi

Quote from: M.MaKi.C on November 03, 2011, 12:18:27 AM
e sad mozete slobodno da ga iznapusavate .

Ko je taj lik uopste da bi ostali normalni ljudi trosili svoje vreme napusavajci ga u virtuenlom svetu...IGNORE je cesto najucinkovitija metoda....uhvatili ste ga, kik sa turnira, i cao...i lock temu...ne treba previse trovati forum sa postovima o ovakvim beskicmenjacima!  :thumbdown

MakiMDSS.rs

ne ja nisam dao da se lik napada dok mu se ne nadju dokazi celi da je on upitanju a ne slucajno neka druga osoba pod istim cd keyom . kad smo izneli da je haxor , sad moze da se ljudi ispisu koliko im je stalo . a inace je izbacen sa turnira i banovan na bitanginim svim serverima .

Afelay

evo da se i ja oglasim u ime SG, što se tice keya stvarno je posuden(key je od pavleqa koji mu ga je posudio netom prije toga wara ili sta je vec to bilo jer smesek ni nema svoj key) a sto se tice ovog da je key bio banan to nije i mislim da je ocito ko je pokupio ban i zbog cega...sto se tice izbacivanja sa turnira postupili ste kako ste i trebali jer igrac koji je prijavljen u squad je ulovljen u haxanju ali se i nadam da klan Science Gaming zbog toga nece biti izostavljan na sljedecim turnirima jer takav pojedinacni idiotizam ne odrazava stav cijelog klana prema ovoj igri jer mi kao klan nismo do ove idiotarije imali ni jednu mrlju, ali ujedno smo i svjesni dok god cemo mi kao klan postojati ovo ce se uvijek povlačiti za nama te cemo mi svojim pristupom i fair-play igrom koja nas je krasila uvijek(do ove gluposti pojedinca) nastojati povratiti naš ugled koji je ovime narušen ...mi smo naravno smeseka kickali iz SG a također je i kickan iz kl4n.com-a...LP  :bad2

MakiMDSS.rs

lepo od vas ... da se vama prebacuje ili prepisuje njegovo ponasanje , vi bih bili vec izbaceni sa turnira , stoga kako lepo pise vas tim nastavlja sa igranjem ali bez tog igraca . decko je pokusao da nas i vas napravi glupe ali nije uspelo , ima ljudi koji su mnogo duze od njega u cod i uopste u gamingu .

Lang

He , he , he , nasao se neko sa M.MaKi.C da prica o COD-u i varanju !
Uzlud vam prica on je pravi termisa za to , sve crno na belo. +1
pozdrav  :king:

ToTo

Quote from: Afelay on November 03, 2011, 11:48:00 AM
evo da se i ja oglasim u ime SG, što se tice keya stvarno je posuden(key je od pavleqa koji mu ga je posudio netom prije toga wara ili sta je vec to bilo jer smesek ni nema svoj key) a sto se tice ovog da je key bio banan to nije i mislim da je ocito ko je pokupio ban i zbog cega...sto se tice izbacivanja sa turnira postupili ste kako ste i trebali jer igrac koji je prijavljen u squad je ulovljen u haxanju ali se i nadam da klan Science Gaming zbog toga nece biti izostavljan na sljedecim turnirima jer takav pojedinacni idiotizam ne odrazava stav cijelog klana prema ovoj igri jer mi kao klan nismo do ove idiotarije imali ni jednu mrlju, ali ujedno smo i svjesni dok god cemo mi kao klan postojati ovo ce se uvijek povlačiti za nama te cemo mi svojim pristupom i fair-play igrom koja nas je krasila uvijek(do ove gluposti pojedinca) nastojati povratiti naš ugled koji je ovime narušen ...mi smo naravno smeseka kickali iz SG a također je i kickan iz kl4n.com-a...LP  :bad2

Posteno. Pravi klan lideri ovako postupaju. Kao sto mozes procitati u temama o turniru, smesek je diskvalifikovan, a ostatak tima moze nesmetano nastaviti takmicenje.

:handshake:

vd|cube(im)

Š ta ljudi mogu da naprave radi jebenog dokazivanja da budu najbolji,,,, na prijateljskom War-u haxati i to na org serveru sa tuđim cd key-om   :||  :||  :||  :|| ..i rezultat svega je da je uništio sebe , jedan cd key , izletio iz klana i osramotio klan..... :facepalm:

soldjerOFfortune

Quote from: vd|cube(im) on November 04, 2011, 12:07:03 AM
Š ta ljudi mogu da naprave radi jebenog dokazivanja da budu najbolji,,,, na prijateljskom War-u haxati i to na org serveru sa tuđim cd key-om   :||  :||  :||  :|| ..i rezultat svega je da je uništio sebe , jedan cd key , izletio iz klana i osramotio klan..... :facepalm:

katastrofa, cijeli SG je ostao zbunjen, kao i ja, makar ga ne znam dugo.  :thumbdown  :||

al sta ces, takve stvari se nazalost događaju, kick i gotova prica.