// bitange // RED vs Budaletine (43:6)

Started by $tring, June 06, 2008, 12:40:07 AM

Previous topic - Next topic

$tring

IronC

Samo da dodam da su crvene bitange teski fegeti i da bog da da  muerte i klamsi primene srednji vek na njihovim crvenim guzicama...znaju oni zasto  :doc

SALTSTONE

Nisam u toku pa bih samo hteo da cestitam svojima....pa BRAVO BITANGE  :wah

Podpredsednik

Evo i ja da cestitam svojima
BRAVO BITANGE
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

SALTSTONE

Quote from: IronC on June 06, 2008, 12:42:18 AM
Samo da dodam da su crvene bitange teski fegeti i da bog da da  muerte i klamsi primene srednji vek na njihovim crvenim guzicama...znaju oni zasto  :doc

C, ko te nanervirao?   :hmm

clumsy

eeeee vala jesu fegeti!!! ali vise mesa za mene i murtu :) u prevodu NAJEBALI STE :P

Zver

Ahahah, svaka cast string za provalu  :ziveli

clumsy

ma string nalozio irona i mene kako su izgubili od budaletina.... kao dusan izasao i citadel isto... svi se posvadjali... bla,bla, string glumi nevinasce :)

mean

$tring

Ma ja sam odmah bitangama koji su online ispricao kako smo izgubili, i kako se Dusan iznervirao, popickao sa Citadel-om i da se na kraju klan raspao. Da je Mykel popizdeo i da hoce da ugasi server. :) .... sve to mi je u tom momentu palo na pamet!  ... Naravno, IronC i Clumsy su poverovali, dok me je viper odmah provalio.   :down ... sve u svemu, bio je jako zabavan chat sa Ironom.... :) hahhaha..... Interesantno je sto su Iron i Clumsy napisali : eeee, neozbiljni ste. .... :) .... hahahha.. bitange moje....

Podpredsednik

E ludi ste, hahaha....
IRONE, pa to moze samo da bude san da pobedimo BITANGE, nemoj da se jedis!!! :)