MUP Ministar - CITER!

Started by clumsy, June 05, 2008, 04:17:36 PM

Previous topic - Next topic

clumsy

evo kako to radi MUP*MINISTAR  :-[

http://www.youtube.com/watch?v=daByQ75FUDM

te linije sto vidite.... to su neke opcije koje u demu mozete da vidite kroz zidove.. kao wh. znaci ti vidis sta on vidi kroz zid.
/devmap mp_burgundy
/disconnect
/demo ime
/developer 1
/r_xdebug 2
hvala zlim majkama sto su nam pokazali ovo :)

a ovo je razgovor izmedju vuleta i mup-outsider-a posle wara protiv nas. vulle je fejkao za nas :)

Quote[02:29] vulle|ZTS|: koliko je onaj ministar provaljen ali dobro
[02:30] //MUP//THE OUTSIDER**: ah
[02:30] vulle|ZTS|: vidi se bre znamo da ima wh
[02:30] vulle|ZTS|: sta ti je
[02:30] //MUP//THE OUTSIDER**: a i vi ste ga poslje koristili
[02:30] vulle|ZTS|: niosmo mi nista korisrtiia
[02:30] //MUP//THE OUTSIDER**: dada
[02:30] vulle|ZTS|: a jel tako imao je wh?
[02:31] //MUP//THE OUTSIDER**: nesmem da govorim nista
[02:31] vulle|ZTS|: znaci jeste
[02:31] vulle|ZTS|: ok
[02:31] //MUP//THE OUTSIDER**: a i vis te imali posle
[02:31] //MUP//THE OUTSIDER**: ironc
[02:31] //MUP//THE OUTSIDER**: oh yeah
[02:31] vulle|ZTS|: misli sta hoces niko od nas to ne koristi
[02:31] vulle|ZTS|: ne znam ni koja vam je car igre
[02:31] vulle|ZTS|: sa citom
[02:32] //MUP//THE OUTSIDER**: ni ja ne znam koja je vama
[02:32] //MUP//THE OUTSIDER**: iron c
[02:32] //MUP//THE OUTSIDER**: clumsy
[02:32] vulle|ZTS|: mi ne koristimo kazem ti
[02:32] //MUP//THE OUTSIDER**: itd..
[02:32] //MUP//THE OUTSIDER**: nemoj mi
[02:32] //MUP//THE OUTSIDER**: znam 100%
[02:32] vulle|ZTS|: brate postoji radar u igrici
[02:33] //MUP//THE OUTSIDER**: to koriste
[02:33] vulle|ZTS|: da to koristimo
[02:33] vulle|ZTS|: nikakav cit
[02:33] //MUP//THE OUTSIDER**: hmmm
[02:33] //MUP//THE OUTSIDER**: nevjerujem
[02:33] vulle|ZTS|: pa sta hoces i da jesmo
[02:33] //MUP//THE OUTSIDER**: pa necu nista
[02:33] vulle|ZTS|: i vi ste koristili
[02:33] //MUP//THE OUTSIDER**: ali znam da jeste
[02:33] vulle|ZTS|: pa i vi ste zar ne ?
[02:34] //MUP//THE OUTSIDER**: i vi ste

vulle

ehhh najazad prava akcija da se pokrene na bitangama,ja sam uhvatio vec jednog to je MINISTAR moj saigrac iz klana je uhvatio drugog SIROGONJO,jos cu da izadjem na televizor ;D lol. samo bi nesto predlozio EVO posto vecina misli da sam i ja CITER  :wink: pa ako zele da se uvere zamolio bi stringa ili nekog od bitangi da uzme moj PB SS i da ga okaci da bi mi se vise skinuli noobovi sa grbace posto vise ni neigram na bitangama zbog toga.... :awm 8)

NastyyBoi

Ljudi imam samo 1 pitanje kako vama radi PB_getSS posto meni ne radi probali smo uvek pokazuje ciste SS
posto videli smo lika koji je imao WH i sam je reko da ima wh i to dull ali kad smo uhvatili SS nsta se nije videlo cak sam i skinuo onaj dll fajl sa PB sajta  :down
tako molim te string ako mozes da mi objasnis kako hvatas normalan PB SS

unapred hvala  :wink:

IronC

PB SS se radi direktno na serveru...na klijent masini ne.

potpredsednik Rambo

mup ugra, takodje.
headshot bez nisanjenja.
da ga jebem ja probao al ne moze.
3 puta headshot sa razlicitih udaljenosti.

NastyyBoi

Quote from: IronC on June 05, 2008, 06:30:28 PM
PB SS se radi direktno na serveru...ne klijent masini ne.
ok hvala,a da li ima bilo kog drugog nacina da uhvatim nekako cheatera da imam dokaz sliku,video ili tako nesto?

~LoneWolfs~Extreme

ne znam kaj da komentiram ja sam inace dobar s njima nisam imo pojma za ovo....cine mi se dobri momci stvarno nisam ocekivao ovo....

andaluzist

Ok,ja sam pokusao na lipi naci ovo rijesit sa IronomC ali ocito ne moze na lipi nacin pa da vam nesto pojasnim.Kao prvo pitajte se s kin smo ovo igrali na demou pa cete skuzit ako pitate da smo igrali sa BOL-om(Begening of life).U tome klanu je u to vrijeme igrao najbolji prjatelj mi i isto tako prvi susjed.Prije wara i za vrijeme wara smo bili na ts i dogovorili se da cemo za vrijeme wara govorit di sa nam kolege na mapi i isto tako di se mi sami nalazimo da nam bude zanimljivije jer inace nema nema smisla igrat protiv njih jer su momci puno bolji od nas.I onda neki Vulle ide govorit Bitangama da sam ja citer i da iman wh,pa im slat neke demoe sta je glupan igra za nas.Pa da ti nesto moronu objasnin.Kao prvo da iman taj wh nebi sigurno igra na waru sa njin jer triba snimat,nebi se sigurno zva MUP MINISTAR na serveru i igra sa tin jer se sigurno primjeti,i kretenu ti killa nebi uvatija da to iman jer veze nemas...Zato nemoj kenjat vise i uvati se te igre budalo moronska,daj dokaze!!!!!!!!!!!!! :-[ :-[ :-[A sad da nesto kazem Clumsyu.Sinko ocito ti je u tim godinama vazan samo cod pa ovakve stvari i optuzbe stavljas po netu a i na youtube.Ko ti je da za pravo da moje ime stavljas na youtube ako to nema veze sa tobon i nisan igra protiv tebe ni protiv bitangi zato sine nemoj se misat nego se uvati ti te igre.E i vi bitange sigurno mislite da ste predobri da mozete protiv chitera igrat.Pa ljudi moji vi ste nas u par susreta dobili po 50-0 i mislite da bi tako bilo da smo to koristili.SMIJESNO!!!I slucajno da cujen sad protiv nekog iz mog klana da je chiter nemojte srat protiv njih jer nisu oni krivi niti iko od njih to koristi zato FOF od njih!!! :-[E i ako vam to triba potvrdit prika mi samo dajte potvrdit ce...np! :) :) :)

Podpredsednik

Predstavi se prvo ko si pa onda pisi, CLUMSY nije sinak vec odrastao covek. Ovde se radi na tome da se pronadju oni koji kvare igru raznim cheatovima, skriptama i bagovima i da se napravi cist server. Lako moze da se desi i da neko pogresi, zato nema ljutnje. Akcija nabavke original kljuceva za COD2 i COD4 koju ce da sprovedu BITANGE ce biti pravi potez, niko nece smeti da rizikuje svoj kljuc koriscenjem cheatova i ostalih gluposti!
Na ovaj nacin se neces oprati, mislim na tekst koji si napisao!

jopa1903

Vi ste likovi uzivljeni.Uostalom clums spominje neki pb ss sta nista ne vata.Clums posalji demo ako si čist.I vi ste likovi,najbolje da ce covjek igrati war sa upaljenim whom tako ocito...Ocito je da je zafrkancija i sala,ali eto...Ne shvacaju svi sve

jape

omglow

:doc

http://#cenzura#.com/files/120327873/ministar.avi

vulle

OVAKO da li si se meni obracao ministre kada si me pljuvao?!!!!!ILI KOGA SI VEC PLJUVAO>!! :-[ nemas pravo glasa jadnice nikom nista da prigovaras posto upropascavas igru NOOOBCINO raspala i ja sam licni svedok da kada sam fejkovao da si ti ubijao tako sto iskocis ispred lika iza coska a to ne se nikad ne desava na war-u!STO JE OCIGLEDNO DA SI TI ZNAO DA JE ON TU TAKO STO SI VIDEO KROZ ZID NOOOBU!!!!!!!!!! TAKO DA nemoj nikom da se obracas da je citer pogotovo ne clumsy koga ni ne znas ili bilo kome! sem ako nemas neki dokaz!!!!! DEBIL!!!!!! :||

jape

Quote from: omglow on June 05, 2008, 10:55:55 PM
:doc

http://#cenzura#.com/files/120327873/ministar.avi
Ma nije citer... :))

Podpredsednik

Quote from: vulle on June 05, 2008, 11:11:37 PM
OVAKO da li si se meni obracao ministre kada si me pljuvao?!!!!!ILI KOGA SI VEC PLJUVAO>!! :-[ nemas pravo glasa jadnice nikom nista da prigovaras posto upropascavas igru NOOOBCINO raspala i ja sam licni svedok da kada sam fejkovao da si ti ubijao tako sto iskocis ispred lika iza coska a to ne se nikad ne desava na war-u!STO JE OCIGLEDNO DA SI TI ZNAO DA JE ON TU TAKO STO SI VIDEO KROZ ZID NOOOBU!!!!!!!!!! TAKO DA nemoj nikom da se obracas da je citer pogotovo ne clumsy koga ni ne znas ili bilo kome! sem ako nemas neki dokaz!!!!! DEBIL!!!!!! :||
Hahaha, idi bre Vulle, kakve recenice!!! :)

TaZa

Ajd sad svi se sjetite kad sam ja to rekao prije 2 mjeseca a svi ma ne kakav ministar nema sanse i ja obrisem topic !!! Nema ko me nije napao na forumu a znam sta sam vidio...