News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

IDIOT!

Started by Konig Bree, October 14, 2011, 10:14:18 PM

Previous topic - Next topic

Konig Bree

Pozz Zajcev je...Ovako:ubuduce nema vise vukova,niti ce se verovatno ikada okupiti pod tim tagom.naime,neko je haxao neciji profil,i sve kickao iz klana izatvorio klan...

Tako da skratim:ako iko ima informacije o tome neka se javi na xf nekom od nas..Unapred hvala.

A tom liku svaka cast mada ne kontam zasto..

POzz.. :thumbdown

Konig Bree

Niko te nista nije pitao,nisi upucen zato .... :wink: :wink: :wink:

Konig Bree

Cisto inace ovako,znamo da su to ucinili doticni Vasic, JODZA, I VOJVODA!

Grave

Znaci tri najinteligentnija lika na serveru???? Vasicu, mislio sam da si normalan lik, kad ono kreten nad kretenima. Ostalu dvojicu ne mogu da komentarisem jer ih ne znam, ali upoznace me uskoro.  :jump :whip3:

HyDroxzZz

Konig Bree nem brate ovo je tvoja greska bila i nicija vise.....
jbg mozda momci poput vojvode i jodze nisu trebali to da urade ali krivica je tvoja....... ajde meni si dao mail nalog sa pass da povratis x fire acc ali de mi objasni sto si davao to ostalima ?! ?

Konig Bree

Moja je greska,ja sam zasrao...ali vraticu ja to vojvodi samo opusteno ;)

Kv!

Grave znaci pravac brate Kikinda   :jump

Konig Bree

http://www.facebook.com/profile.php?id=1653421493

Dimitrije Vojvodic-Klinjo Iz Kikinde vidimo se uskoro.

coper

prepucavate se kao deca neka... a ti vojvoda ili kako vec raspravljas se sa doticnima na druge nacine ALI GRAD MI NE UZIMAJ U USTA!!! jer jasno?  :diablo

HyDroxzZz

Quote from: COperinjO on October 15, 2011, 05:37:34 AM
prepucavate se kao deca neka... a ti vojvoda ili kako vec raspravljas se sa doticnima na druge nacine ALI GRAD MI NE UZIMAJ U USTA!!! jer jasno?  :diablo

ma ocnu jabucicu cu da ti pojedem zbog KRALJEVA......

Grave

Ahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahhahaha. Koliko me nasmejala ova tema od ranog jutra!!!!! Ahahahahahhahahahahahahahahhahhahaa! Vojvoda neustrasivi i Kv huligan!!!! "Pojescu ti ocnu jabucicu..." ahahhahahahahhahahhahahahhahahhahaha. Svaka cast! Ne boji se decko celog Kraljeva, jbg sta ces kad je jak ko zemlja. Verovato ima 30kg i tri puta manje godina, a o iq da ne pricamo. Nema sta da se nervirate, pustite klince da se igraju. Vidis da ih niko ne vidi na serverima, pa moraju nekkako da dodju do izrazaja. Vasic, onaj bilde, koji je plakao kao picka kad su ga izbacili iz Mr-a, onda kad ga je ToTo kikao, dolazio je mene da moli da jurim neku bitangu da pitam o cemu se radi, a sad izigrava nekog kuronju. Vojvoda, citercina jedna, totalno neprimetan na serverima, mora nekako da se istakne. I, btw, ko je taj Jodza? A vi moravci, samo opusteno. Bez nervoze. Pustite klince, ko ih jebe. Pozdrav.

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Bravo Grave!!!!!  :super   A klinci su jebeni, znam to vrlo dobro... Ima dosta nakurcenih zadnje vreme... Boze me sacuvaj dal' oni znaju sta sve moze da ih snadje u nocima koje slede.... :rofl

Moravski Vuk - Gurajte dalje, i pamet u glavu....

Lider

Ako bude nekog Live obracuna ukljucite /record/ pa okacite ovde da i mi gledamo! 8|

domohomo

Kaоe nećete se vratiti u jednom komadu HAHAHAHHAHA bolje idi tamo naruči neke kreatine i steroide, kad već prijetiš bar da imaš čim hahahhaha :tease2 :tease2

Konig Bree

Vojvoda ja ne znam kakav si ti mali debil,ali tako ensto da ti padne na pamet?  :facepalm:
Pa sta ih bilo ako mi vama haaxmo WC.TNT POSUME?!
SRECA pa nismo takve picke KAO TI!  :thumbdown

Konig Bree

I nemas sta da se prevdas,rekao nam je mali Jodza da si ti ucestvovao u tome,kao i tvoji drugari....

ToTo

Quote from: Konig Bree on October 14, 2011, 10:46:05 PM
Admini i subadmini, ove gore nabrojane kikati do daljnjeg sa svih servera, to je naredjenje.
Budem li video nekoga sa rconom na serveru u istom momentu kad i ove, oduzecu mu rcon, jer to znaci da nije zainteresovan za administriranje servera. Na ts-u i forumu, dobice ban, ali na crack serverima to je nemoguce, znate i sami. DexonDee, molim te da preuzmes na sebe obavezu, da doticne banujes na forumu, i da kasnije kad naprave nove profile, i pocnu da pisu kojesta, pobrises sve i opet banujes te naloge, jer ce sigurno pokusati tako nesto.

Momci iz Vukova, ovo sto su vam uradili je klasican primer tehnoloskog kriminala(Dark ispravi me ako gresim), i ja vam savetujem da umesto sto hocete da ih bijete, lepo odete u policiju i prijavite ovaj slucaj. Uopste se ne salim, ja bih to uradio, jer ima ko je placen da tuce, sto bi se vi cimali.

Vas trojica, a pogotovo Vasicu, mozda sam ja i pogresio (ali i dalje mislim da nisam), sta god, da si me lepo na xf pitao zasto, sta , kako, ...sve bi bilo u redu, ali posle onakvog ponasanja, ti i tvoji drugari, zavrsili ste druzenje sa bitange zajednicom.
Ne mogu da kazem da cete mi faliti, jer necete...... :bye2

DexonDee

Quote from: ToTo on October 15, 2011, 04:21:36 PM
Admini i subadmini, ove gore nabrojane kikati do daljnjeg sa svih servera, to je naredjenje.
Budem li video nekoga sa rconom na serveru u istom momentu kad i ove, oduzecu mu rcon, jer to znaci da nije zainteresovan za administriranje servera. Na ts-u i forumu, dobice ban, ali na crack serverima to je nemoguce, znate i sami. DexonDee, molim te da preuzmes na sebe obavezu, da doticne banujes na forumu, i da kasnije kad naprave nove profile, i pocnu da pisu kojesta, pobrises sve i opet banujes te naloge, jer ce sigurno pokusati tako nesto.

Momci iz Vukova, ovo sto su vam uradili je klasican primer tehnoloskog kriminala(Dark ispravi me ako gresim), i ja vam savetujem da umesto sto hocete da ih bijete, lepo odete u policiju i prijavite ovaj slucaj. Uopste se ne salim, ja bih to uradio, jer ima ko je placen da tuce, sto bi se vi cimali.

Vas trojica, a pogotovo Vasicu, mozda sam ja i pogresio (ali i dalje mislim da nisam), sta god, da si me lepo na xf pitao zasto, sta , kako, ...sve bi bilo u redu, ali posle onakvog ponasanja, ti i tvoji drugari, zavrsili ste druzenje sa bitange zajednicom.

Vazi bice reseno :) a sobu na TS-u i to da brisemo?

Konig Bree

Ma gde bre da bijemo decu. . .xD,hvala bitangama i ekipi na pomoci (vd|Cube)
Hvala momci  :super

Konig Bree

Quote from: ToTo on October 15, 2011, 04:21:36 PM

Hvala ti ToTo na pomoci  :handshake:

||NooOooZ||CAKI

STRASNO!!!! jbt koliko su zagrizli covece jbt ne mogu da budu malo normali, vukovi samo polako doce sve na svoje:):):):)

stewzoR

Coper,si mislio na selo :D ?
Batajnica > KV :D

Jodza

Mali Jodza?! sa 192cm  :'(

HyDroxzZz

ahahaha Toto svaka ti ko u Njegosa...........
ma nije mali Vasic kriv......mi smo krivi ne on sto smo to dopustili da se desava............

""""I ko je s' nama neka pridje
svi ostali u rupe
jer to je moto nase
BITANGE interesne grupe

A dotle bahato, bezobrazno
u pitanju je volja
poroci BITANGA
to je opet fora '''''''''

||NooOooZ||CAKI

ahahaahha N1 opasno si se priblizio BC-u nemanja:):):):)

||NooOooZ||CAKI

ja volim isto onako da ih slusam +1

spy18

Eti ti sad, nema me par nedelja na serverima i odma neki cirkus!!! A vi Kikindjani bimogli da skratite jezik i ako vas roditelji nisu naučili kulturi treba da vas je sramota.  ( Da ne kaоem da to moоe neko drugi umesto njih da uradi ).  A pogotovo da moоete krivično da odgovarate za ovo što ste uradili i ako postoji i jedan dokaz ja da sam na mesto vukova ja bi vas prijavi pa da malo gulite krompir u Gundulićevu 1. A!!!!!

SRAMOTA Š TA URADISTE, A NAS KIKINDJANA IMA DOSTA NA BITANGE SERVERIMA ČAK I ONE SA RCON-OM (U KOJE  JA SPADAM) TAKO DA Š TO SE MENE TIČE ZABORAVITE NA IGRANJE NA BITANGE SERVERIMA, A KOME TO NEODGOVARA NEKA MI SE JAVI NA XF PA DA MU DAM ADRESU GDE MOнE DA ULOнI нALBU!!!!!!!!!!

Izvinjavam se na drugi pasus sa Caps lockom ali su me dečurlija iznervirala, molim te ToTo da nebrišeš post:

Hvala.

Mislim da sam ovo rekao u ime svih poštenih igrača iz Kikinde!!!!

vd|cube(im)

Quote from: vatrena kugla on October 15, 2011, 09:28:16 PM

spinx je upravu sto on daje
email
krivicno delo je ovo sto i vi  radite
ko da smo vam zivot uzeli
Get life have a Friend
you ban me but I always come back!  :whip3:

Kakvo je to razmišljanje , ja ti dam ključ od stana kao drugaru ,a ti me pokradeš i kaоeš posli kako bi i ja to tebi napravio da si ti meni ključ dao...." nisi mi оivot uzeo ":ne_razumem

Dijabola

I kako znate da su ti momci uopste krivi, samo na osnovu tvrdnje Koniga?? Ma dajte molim vas.. :rofl

DexonDee

Quote from: Dijabola on October 15, 2011, 10:01:04 PM
I kako znate da su ti momci uopste krivi, samo na osnovu tvrdnje Koniga?? Ma dajte molim vas.. :rofl

Moj savet ti je da se ne mesas ok? ne znas tacno sta se desilo....

DexonDee

Alo dijabola upozoravam te jos jednom okaci nesto tako ja ti obecavam da cu te banovati!!!!

Dijabola

Konig Bree

Dijabola nemoj da se mesas pls,neznas sta je bilo,priznali su.

Lo.Od4k

hahahahah Lider +1 :punk

domohomo

Nemoj samo ti svega ti, tuče ti iq dolje u crveno.... Š uti i poklopi se ušima, Dumbo

ludi livnicar

Quote from: domohomo on October 16, 2011, 05:33:27 AM
Nemoj samo ti svega ti, tuče ti iq dolje u crveno.... Š uti i poklopi se ušima, Dumbo

Hhaahahahah e za ovo ide 1 +

radaca

kazu lepo nekada je pametniji onaj koji cuti dijabola to si ti trebao da uradis 1 - ..... :omg: :omg: :omg:
domohomo svaka ti na mestu  1 +  :yahoo :yahoo :yahoo :clapping :clapping :clapping :clapping
ajde vukovi zivi bili pa da se ponovo bijemo na waricu nekom naravno bez pojedinih igraca  :punk :punk :punk :punk :punk

Grave

Hahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahaha
N1!!!!! Ahahahhahahahahhahaa

ToTo

U ovoj temi je receno sve sto je trebalo biti receno, i postala je tema za postavljanje uvreda, pa prema tome ajmo malo na hladjenje...lock.