### BAN za Cheat-ovanje! ###

Started by $tring, June 03, 2008, 04:08:59 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Da ne duzim puno.

Pocinjemo sa akcijom - uhvati citera. Kao kontrola u bus-evima....  :wink2

Uhvaceni citeri ce biti momentalno banovani sa servera i gube bilo kakvu mogucnost UN-BAN-a  :doc

KIKI

clumsy

oplaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!

gamad jedna :)

Staljin

kazanova

SVAKA CAST STRING U POTPUNOSTI TE PODRZAVAM SAMO NAPRED

Podpredsednik

Daj malo objasnite kako da ih lovimo i kako da dokazemo! Ima onih koji znaju kako a ima i onih sto ne znaju!

$tring

Lako ih lovimo... :) Slikamo ih preko punkbuster-a..... kod coveka sirogojno nema dileme... vidi se cheat.

http://www.bitange.com/cheats_uhvaceni/pb000521.png

Labello

ali kakav lik, cheater je a uvek je na poslednje 3 pozicije :o :o :o :o :o :o :o

$tring

Ma to je dete neko...... verovano od 8-12 godina.  :wink2

BloX

hahahah pa na XF-u piše da ima 35 ako se ne varam... :-\

Fica

covek i ima 35 god al ima i dva klinca koji takodje igraju cod2 , on da stvarno igra sa chetom bio bi medju prvima

~LoneWolfs~Extreme

meni nije jasno zakaj je sirogojno jucer cijelu vece igro samnom na garazi?

IronC

Quote from: ~LoneWolfs~Extreme on June 04, 2008, 09:42:42 PM
meni nije jasno zakaj je sirogojno jucer cijelu vece igro samnom na garazi?

Duga prica  8|

greenyy

Quote from: string on June 03, 2008, 06:31:03 PM
Lako ih lovimo... :) Slikamo ih preko punkbuster-a..... kod coveka sirogojno nema dileme... vidi se cheat.

Slazem se sa tobom i smartam da bi ih sve trebalo pobanati.dugo sam mislija za neke likove da su citeri a ispostavilo se da nisu al za sirogojno sam odmah rekao da je citer jer nemoguce je kako je proigrao a tek poceo igrati i ruku na srce ko i svaki pocetnik igrao je tragicno a za par dana pg.ipak da me se pita lika nebi banao jer stvarno je lik al priznajem kada me on ubije karom 1 vs 1 satvarno popizdim a popizdim i jos vise kada pogledam killkam. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

VIP.er

Quote from: greenyy on June 17, 2008, 11:34:22 AM
Quote from: string on June 03, 2008, 06:31:03 PM

Slazem se sa tobom i smartam da bi ih sve trebalo pobanati.dugo sam mislija za neke likove da su citeri a ispostavilo se da nisu al za sirogojno sam odmah rekao da je citer jer nemoguce je kako je proigrao a tek poceo igrati i ruku na srce ko i svaki pocetnik igrao je tragicno a za par dana pg.ipak da me se pita lika nebi banao jer stvarno je lik al priznajem kada me on ubije karom 1 vs 1 satvarno popizdim a popizdim i jos vise kada pogledam killkam. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ko da je problem da se ti ubijes 1vs1   :wink: ;D

Podpredsednik

Danas se pojavio neki lik sa nickom JESAM TE, imao je WH, ja sam ga usnimio, ako je potrebno da uploadujem record to cu i da uradim. Vidi se tacno kako prati kroz zidove i uvek naleti na protivnickog igraca i ubije ga, cak se nekoliko puta desilo da neko stoji ustekan i da ga on pronadje sa lakocom a da se ovaj nije ni pomerao. Ako mi neko ne veruje, uradicu upload, svedoci su mi i ZF LEEMAN, bombata, MR SRDJAN i jos par njih je bilo tu, vidi se na snimku.

clumsy

ko je jos verovao nekom predsedniku... :-\ apsudr :) :) :)

Mis

aj debeli ne seri nego neka stavi to ode da vidimo...............oprosti ovo za debeli ali malo si mi debeljuškast :down :down

clumsy

Quote from: Mis on June 17, 2008, 10:44:11 PM
aj debeli ne seri nego neka stavi to ode da vidimo...............oprosti ovo za debeli ali malo si mi debeljuškast :down :down

hahahah.... jos jedan moj fan. hvala,, hvala :)

~LoneWolfs~Extreme

nisam mu ja nista reko nit nezna covjeka xD

Podpredsednik

Opet sam ga snimio veceras, sad se zvao KAKO!!!!
Evo i linkova za demo:
http://#cenzura#.com/files/123202054/kako____.rar
http://#cenzura#.com/files/123204511/kako_2.rar

Drugi demo je bolji, pa bih preporucio njega da pogledate.
Onaj demo sa prvim njegovim nickom NISAM JA!!! nemam vise, izgleda da ga nisam ni usnimio, jebem li ga sta se desilo!

KIKI

pogledao sam ovaj drugi demo i ocigledno se vidi da lik koristi wh. a btw ni to mu ne pomaze  :dummy

[WC]=CyClops=

Uzalud ti trud vrhovniče, niti ga bitange mogu banati, niti će on prestati jer si ga snimio. Nema efekta, a nerviraš se...

greenyy

nije al ipak sirogojno da te ubije 1 vs 1,bez uvreda al mislim da sam barem pinkucu bolji od njega. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Podpredsednik

Ma nisam ja toliko bio iznerviran koliko su ostali koji su igrali prepodne dok je koristio prvi nick, pravio se lud kao ne vidi sta mu pisemo, nista nije odgovarao samo je nastavljao i dalje da igra!

[WC]=CyClops=

Quote from: Podpredsednik on June 18, 2008, 05:58:06 PM
Ma nisam ja toliko bio iznerviran koliko su ostali koji su igrali prepodne dok je koristio prvi nick, pravio se lud kao ne vidi sta mu pisemo, nista nije odgovarao samo je nastavljao i dalje da igra!

Da vidio sam ga drugi put. A to je neki jadnik sa par kompleksa previše. Lako moguće i neki od 'poznatih' provaljenih čitera samo pod drugim imenom.

Podpredsednik

I ja mislim isto, malopre je igrao pod nickom JA SAM SKILOVAN IGRACH A NE CHEATER, tako nesto!

El Muerte

Bas tako.....klan treba da snosi odgovorsnost ako neki clan cheatuje.Zato pamet u glavi i dobro pazite koga regrutujute.
Da samo jedna od crvenih bitangi cheatuje......mislim da bi se klan momentalno raspao.........a ja bi prvi izashao.

IronC

Muerte ovo nije cit vidjao sam ovo gresku i na pb sajtu desava se nekad ovaj problem prilikom komunikacije pc klikenta sa pb serverom....

[WC]=CyClops=

Ma kako ne ide? Pa vidi flag kroz zid, uz još malo meditacije vidjet će se i trava :D

DzoNN:)

sirogojno citer?hihihihi..uvek mi je bio sumniv ali u cod4......A on meni da kaze da ja imam "PREVARE"sada cu ja njega da zezam :super :super

*SPARTANAC*

Need help.
Sta je ovo "My dx C:\Windows\system32\d3d9.dll size=1788928 md5=FAB8F08EC64A54917C07BDB6DC811C95"
Liku se ponavlja to na log-u 10- puta. i to samo njemu!

spdR

Ja znam da je to deo DXa,a video dam da je rolexa bannalo juce.Nikad taj tip haxa nisam video...Mozda su to chamsi ?

Staljin

Quote from: spdR on June 03, 2009, 09:12:16 AM
Ja znam da je to deo DXa,a video dam da je rolexa bannalo juce.Nikad taj tip haxa nisam video...Mozda su to chamsi ?

ahahaha znas ti spajdercicu a? :) ccc

komara

Izgleda da cemo se morati naviknuti da pojedinci koriste WH Na Main serveru pogotovo sto je server jedan od jacih,a klinci su spremni na sve ne bi li usli u neki jaci klan,jbg ovo sam napisao kad me ujutro doceka takav lik na serveru.A najgore je to sto su postali perfidni u koriscenju WH pa ih je teze provaliti.

Eskimko

Bice dobro ako main predje na org  :party2

Gloktan

Pozdrav!nisam bio član ovdje al sam se registrirao da mi pomognete riješit problem...naime kao član klana Salata od hobe-Gloktan jučer sam bio banovan zbog toga što je neki pacijent uzeo moj nick i igrao pod njim par dana,rekao je Toto da će ga banat i da će to bit riješeno međutim opet je došao jučer navečer i jako vrijeđao i psovao i šta već ne i onda je izgleda konačno dobio ban,ali sam i ja nastradao zbog istog nika pa valjda nije znao ko je pravi tak da bi molio da se nekako riješi u najkraćem mogućem roku da ne ispaštam zbog kretena koji je igrao pod mojim nickom,unaprijed zahvaljujem vaš Gloktan i neka salata bude s vama... :stoner:

Gloktan

Quote from: string on June 03, 2008, 04:08:59 PM
Da ne duzim puno.

Pocinjemo sa akcijom - uhvati citera. Kao kontrola u bus-evima....  :wink2

Uhvaceni citeri ce biti momentalno banovani sa servera i gube bilo kakvu mogucnost UN-BAN-a  :doc

Pozdrav!nisam bio član ovdje al sam se registrirao da mi pomognete riješit problem...naime kao član klana Salata od hobe-Gloktan jučer sam bio banovan zbog toga što je neki pacijent uzeo moj nick i igrao pod njim par dana,rekao je Toto da će ga banat i da će to bit riješeno međutim opet je došao jučer navečer i jako vrijeđao i psovao i šta već ne i onda je izgleda konačno dobio ban,ali sam i ja nastradao zbog istog nika pa valjda nije znao ko je pravi tak da bi molio da se nekako riješi u najkraćem mogućem roku da ne ispaštam zbog kretena koji je igrao pod mojim nickom,unaprijed zahvaljujem vaš Gloktan i neka salata bude s vama...

$tring

Quote from: Gloktan on September 10, 2010, 03:56:38 PM
Pozdrav!nisam bio član ovdje al sam se registrirao da mi pomognete riješit problem...naime kao član klana Salata od hobe-Gloktan jučer sam bio banovan zbog toga što je neki pacijent uzeo moj nick i igrao pod njim par dana,rekao je Toto da će ga banat i da će to bit riješeno međutim opet je došao jučer navečer i jako vrijeđao i psovao i šta već ne i onda je izgleda konačno dobio ban,ali sam i ja nastradao zbog istog nika pa valjda nije znao ko je pravi tak da bi molio da se nekako riješi u najkraćem mogućem roku da ne ispaštam zbog kretena koji je igrao pod mojim nickom,unaprijed zahvaljujem vaš Gloktan i neka salata bude s vama...

Pozdrav... o kom serveru pricamo? Original ili crack? ... i koji ti je nick u igri?

Gloktan

To su bitange garage server,nick mi je [SALATA OD HOBE]Glokktan,to se desilo jučer na večer oko 00:30 ako to šta pomaоe,igram već više od godinu dana bez ikakvih problema dok mi se sad nije taj pacijent pojavio i  ne znam zasto je bas mene našao s tim da je jučer nekoliko nickova promjenio,moоe se to sredit? :stoner:

ToTo

String, to ti je onaj IP sto sam ti juce poslao, za garage.

Gloktane dobrodosao na forum, a ocekujem i druge sastojke te tvoje salate, da nam se i ovde pridruze, kao sto to cinite na serverima.  :hat

Gloktan

Evo riješeno je!Hvala vam!Bit ce salate za sve!Pozdrav  :stoner:

fanTom!

Gloktan

Quote from: ToTo on September 10, 2010, 06:22:08 PM
String, to ti je onaj IP sto sam ti juce poslao, za garage.

Gloktane dobrodosao na forum, a ocekujem i druge sastojke te tvoje salate, da nam se i ovde pridruze, kao sto to cinite na serverima.  :hat
Pozdrav!eo me opet jel neam nijedan server od bitangi,a igrao sam danas normalno pa ne znam jel to problem sa serverima ili da nije neki ban ili šta? :stoner:

fanTom!

CyClops upravu si,ali najbolje bi bilo da serveru budu org i strimovani pa nek udje citer i banas ga  :)

CAKI

fanTom!

Sava

evo opet jedan na tdm...

http://www.xfire.com/video/488a73/#

|EMC|GEGULA

:sniper

očistite gamad,da moоemo da igramo,

:yahoo :super :diablo

Bantu C

pozz svima

od pre par meseci igram COD2 i obicno visim na DM RIFLE. primetio sam da igraci SAMPLER., jazavac, KePasa? i jos par njih kojima sam zaboravio nickove koriste WH.

posto mnogo smore kako se pojave u igri predlazem da ih bacite hijenama da ih zive izjedu. hvala unapred   :spiteful

sd-Ganz