*petrovac* sirogojno - citer!

Started by $tring, June 03, 2008, 04:06:03 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Staljin

kazanova

A JA KAD SAM REKAO MAKARIJE MI JE SVEDOK NIKO NISTA HVALA STRING SAMO TAKO NASTAVI I ODMA BAN! DANAS JE ISTO IGRAO

Podpredsednik

Mene su poceli da opruzuju da imam cheat, samo sam nabavio novi komp a i net mi preko dana radi bolje. Ako budem provalio da imam neki cheat, sam sebe cu da banujem! :)

$tring

Na slici se jasno vidi da covek cheat-uje... ima detekciju gde je koji igrac i razdaljinu (crvenim oznaceno).  :hmm

[WC]=CyClops=

Heh dakle svi oni filmići koje već neko vrijeme prikupljam o pucanju kroz dim 5-6 puta u istoj rundi i mp44 koji nema nikakav recoil na killcamu (tako miram mp44 rafal nisam uspio postići pokušavajući u mirnim uvjetima offline, a nije da ne znam kontrolirat miša nakon svig ovih godina igre) više nisu potrebni.

Al smiješno mi je sad kad razmislim o tome. Uza sve to opet ga satareš ko beba zvečku, pa dođe ti ga оao, skoro pa bi mu mogli dopustiti da igra tako, bar je onda nekakav protivnik.

Zamisli samo kakava je ova situacija tvornica kompleksa, on zna da vara, instalirao je svu tu silu sranja, i opet puši po kičmi :D 

Alekre

Sta im znaci :(

Bas sto Cyc kaze ima cheat i opet ga sibamo. Ja njega redovno ubijam i nikada ne bih rekao da je cheater  :R

$tring

KIKI

samo jedno pitanje koja je svrha BAN-a ako ako on ima dinamicku adresu
znaci ukljuci iskljuci modem i to je to ponovo igra pod drugim nickom
?

IronC

Bilo sta bilo....:) svako mora da snosi posledice a jebi ga mi bitange mekog srca  :love
String ce da pojasni  :wink:

~LoneWolfs~Extreme

Meni bilo cudno kako me ubio 2 puta u jednoj mapi,svaka cast string trebo bi zaposlit covjeka koji ce trazit po cijele dane citere hahahahah

eX1T

Vidis string rekao sam vam sa pb ssom ce server biti mirniji  :rnr

[WC]=CyClops=

Quote from: KIKI on June 03, 2008, 10:37:26 PM
samo jedno pitanje koja je svrha BAN-a ako ako on ima dinamicku adresu
znaci ukljuci iskljuci modem i to je to ponovo igra pod drugim nickom
?

Nikakava ako banaš IP, ali od verzije 1.3 COD2 ima player unique ID ako se ne varam koji se moоe banati.

Ako admin zna, moоe i banati MAC adresu korisnika, pa je to još gore, onda game reinstall ne pomaоe, tek promjena mreоne kartice ili što već korisiti.

Mada i konstantni banovi svaki put kad ga bitange vide na serveru su već dovoljna kazna, zamisli da nemoš igrati jer te svako malo neko bana, pa dok se on spoji, server full i tako stalno...i takav oblik 'prcanja u zdrav mozak' što bi se reklo je već nekakva kazna ako ne moоe bolje.

Evo lik baš sad igram ja da sam bitanga, odma ban, pa nek se reconnecta ako ima volje, opet ban...

//LoneWolfs//kamiX

Mene samo zanima zasto njega PB ne izbacuje pod razlogom da koristi ilegalne stvari -> ovaj slucaj recimo wallhack.
Zar PB nebi sam trebao to otkriti a ne ti rucno ....
Ne shvacam ...  :-\

[WC]=CyClops=

Pa PB neka petljanja u filove igre moоe detektirat, izmjene datoteka koje predstavljaju oruоje i sl. Neke ne moоe, zato imaš PB SS pa vidiš što i on vidi na svom ekranu.

Više mene brine (ustvari ne brine mene toliko koliko bi trebalo brinuti bitange :)) što se banana ekipa i dalje muva po serveru, očito banate IP ili ime, oboje se lako izmjene, pogrešan je to pristup.

IronC

Legalizacijom servera moze da se banuje guid, mac itd. Bavicemo se vise problematikom, samo da se usvoje ne ke stavri medju bitangna.