News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Stiоe El Fuerte!

Started by [WC]=CyClops=, June 03, 2008, 09:51:29 AM

Previous topic - Next topic

[WC]=CyClops=

Evo citat sa gamer.hr:

"Iz Capcoma stiоu dvije vrlo zanimljive vijesti. Iako je Street Fighter IV do sada bio deklariran kao ekskluzivna igra za arkadne strojeve, svi su se bez ikakve sumnje nadali igri na konzolama nove generacije. I imali su pravo, Capcom će novi dio jednog od najpopularnijih borilačkih serijala izdati na PlayStationu 3, Xboxu 360 i, na opće iznenađenje javnosti, PC-ju. Uz to, objavili su i identitete trojice novih likova (Seth, Rufus i El Fuerte), te razveselili ljubitelje informacijom da će SF4 imati potpunu multiplayer online podršku."

Pa Mura ti skoro da imaš pravo na tuоbu ovdje :D

El Muerte

C,c,c,c......nemaju ideja vishe pa kradu identitet.....strasno...
Angazovacu tim advokata i traziti odstetu za pretrpeni dushevni bol i unistenje reputacije koju sam tako pazljivo gradio na ovom serveru

Podpredsednik

Da, spojili su reci El Muerte+FEGET=El Fuerte  ;D

[WC]=CyClops=

Haha, takvu si reputaciju izgradio da sjevaju ovi komentari na sve strane. Legendo  :ziveli

El Muerte

To je samo PREDSEDNIK......prva fegetska budaletina ........rekao sam mu da nisam takav tip pa sam ga odbio....ali on je bio uporan......na kraju sam morao da ga udaljim kunakom i sada besan.
To sto moje zrtve vole da prime kundak u dupe.....ne znaci da ih ja volim na isti nacin....  8)
Izmedju ostalog El Fuerte znaci - tvrdjava .....a znate li za sta su dobre tvrdjave???
- Pa za skrivanje fegetskih presidenta u slucaju narodnih nemira :)

Ali kada sam video OVO: http://media.teamxbox.com/games/ss/1876/1207330238.jpg   
Stvarno mislim da ih treba tuziti......ovaj idiot ima tiganj za kundashenje :D

Podpredsednik

Hehehe...
Pa taj na slici stvarno izgleda ko feget!

KIKI

hehehe priznaj murta imas takvu kapicu kuci  ;D

~LoneWolfs~Extreme

pomislio sam da si to ti kad sam otvorio sliku