Beocin Drzavno prvenstvo Srbije 22.Oktobar.2011 od 12h-23h

Started by MakiMDSS.rs, October 08, 2011, 12:18:50 AM

Previous topic - Next topic

MakiMDSS.rs

Cisto da vam javim da 22 Okrobra u Novom Sadu - Beocin hala sportova , ima najvaznije i najjace takmicenje koje postoji u Srbiji u IDSF sto znaci International Dance Sport Federation - radi se o Latino Americkim ( samba , cha cha , rumba , paso doble , jive ) i Standardnim Ballroom ( engleski valcer , tango , becki valcer , slow fox , quick step ) plesovima ...

Ulaznice mozete pogledati na ovom linku koliko kostaju ja ne znam stvarno ja placam posebno ( aka broj na ledjima koji cu nositi )

http://www.ples.co.rs/takmicenja/2011/111022_Raspis_DP_10_Beocin.pdf

kao sto vidite ja cu nastupati u satnici od 16h a pre toga imaju i kategorije koje su nizeg ranga ali su dosta jake i mogu da se pogledaju ...

sto znaci da od 12h do 23h imacete sve najbolje preglede ZENSKI i mozda neki PRIVATE tur kroz svlacionice ako naravno dobro platite da ih vidite dok se oblace i tako to ... a za brojeve telefona od pojedinih devojaka cena je 10 evra po nabavljenom broju :P

salim se ali eto prilike da vidite jednu od BITANGI kako igra snipom ... ne nadam se dobrom rezultatu ali mozda dospem i do FINALA ( 6 parova ) sto je mnogo tesko .

uglavnom dodjite da uzivate .

ToTo

Paddy

Brate kolika je kvota na tebe?  :D

Nek ti je sa srecom, sta god da bude, ti si nas dancer No  :hooray:

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: boki_ns on October 08, 2011, 07:06:48 PM
Maki, jesi ti iz Beocina?

Mislim da je Maki ili iz Kraljeva ili iz Kragujevca...  :hmm

Srecno Maki  :party2

MakiMDSS.rs

greska Maki je iz Krusevca a trenutno sam u Novom Sadu ... do daljnjeg pozzz sa Lana iz Matrixa videcemo se na takmicenju vec ce neke bitange doci da gledaju :D